League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.991
|
čitano: 6.886.885
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
NoDiggity kaže...
hari85 kaže...
NoDiggity kaže...

cuo sam od frenda da se mogu prodat tri champa,kako?

Pitaj Riot support za refund, dat ce ti podatke i bam gotovo.

ovdje sam dobio brzi odg ;)

nerade to vise ja sam htio vratit pa su mi rekli da to vise nerade osium u ekstremnim situacijama koje treba dokazat

Vrane nebom šestare
15 godina
neaktivan
League Of Legends
Nick na L0Lu : balkhanac ....There is no real life , there is only AFK...
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ma mozes prodati.ja sam prodao 1 champ prije mjesec dana

15 godina
neaktivan
Gligo kaže...

Kako? Pošalješ ticket, što trebam napisat itd....?? Jel to vrjedi samo za champse kupljene RP-om ili vrijedi i za one s IP.??

14 godina
neaktivan
Bera kaže...
Gligo kaže...

Kako? Pošalješ ticket, što trebam napisat itd....?? Jel to vrjedi samo za champse kupljene RP-om ili vrijedi i za one s IP.??

vridi ti i za one kupljene sa IP-on

EU West:slimyyy
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ak zanima koga imam acc koji neigram, lvl 30, 860 pobjeda,53 heroja,puno runa, vise info ako ste zainteresirani.

ne darujem, prodajem

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.2.2012 20:47 (NSRkić).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Pogledajte ovu Ranked partiju. Ja veće idiote u životu nisam vidio. Ovaj Mundo prvo troll pickao, onda pošao AP, kupio 7-8 mana potiona. Ovi ostali, svi pošli afk nakon 5 minuta.

Stvarno jadno kako ovu glupu igru čine još glupljom. Nakon ovog, stvarno čovika prođe volja da igra ovo smeće.

idioti na rankedu idioti na rankedu

6 0 hvala 0
17 godina
lucky_look kaže...

Bilo bi dobro kada reportas nekoga da mozes vidit poslje sto se dogodilo s tim ticketom tj. playerom, koja mu je kazna itd.. ovako reportas neke debile i ko zna sta bude snjima i gleda li to itko...

Predloži to na LOL forumu  {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
14 godina
neaktivan
League Of Legends

eh sutra je D day,valja pripremiti zivce za one koji testiraju free champove,valja istrpit fiore koje ce fidat,i valja biti ubijan od op olafa {#}

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...

eh sutra je D day,valja pripremiti zivce za one koji testiraju free champove,valja istrpit fiore koje ce fidat,i valja biti ubijan od op olafa {#}

Ovaj tjedan je cak i dobro prosao, neznam za sljedeci :D

NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN
17 godina
neaktivan
Winchester01 kaže...

Pogledajte ovu Ranked partiju. Ja veće idiote u životu nisam vidio. Ovaj Mundo prvo troll pickao, onda pošao AP, kupio 7-8 mana potiona. Ovi ostali, svi pošli afk nakon 5 minuta.

Stvarno jadno kako ovu glupu igru čine još glupljom. Nakon ovog, stvarno čovika prođe volja da igra ovo smeće.

Stari dosta sličnih slučajeva i kod mene nažalost... :P 

vorpen
14 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...
lucky_look kaže...

Bilo bi dobro kada reportas nekoga da mozes vidit poslje sto se dogodilo s tim ticketom tj. playerom, koja mu je kazna itd.. ovako reportas neke debile i ko zna sta bude snjima i gleda li to itko...

Predloži to na LOL forumu {#}

jel riot uopce gleda te postove s foruma? Jer dok sam ja nest predlozio na njihovom forumu, niko iz riota nije nista odgovarao, tak da mi se cini da to oni ni ne gledaju jer se dnevno previse tema stavi gore...

LoL (west) burner15 (add pls)
15 godina
League Of Legends

Odigrah sad par gameova na westu. U jednom gameu mi dođu dvojica primejda(ne znam što je to, ali navodno pro). Nikakvog poštenog skilla od tih likova nisam vidio osim flejmanja. Koji abuse čovječe, likovi su samo slali poruke ostatku teama kako smo noob, nismo im dorasli itd.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)

0 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Moj idol <3 

LOL EU Nordic and East: InvisoO

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Keops kaže...

Odigrah sad par gameova na westu. U jednom gameu mi dođu dvojica primejda(ne znam što je to, ali navodno pro). Nikakvog poštenog skilla od tih likova nisam vidio osim flejmanja. Koji abuse čovječe, likovi su samo slali poruke ostatku teama kako smo noob, nismo im dorasli itd.

Dapp, to je jedna mana West servera.

Nordic and East- malo je atmosfera tiha, samo osnovne riječi u chatu tipa: help, ok, follow me,... niš specijalno

West- umreš prvi put odmah : OMG GTFO, NOOB,REPORT.....

13 godina
neaktivan
burner9 kaže...
ParaNO1d kaže...
lucky_look kaže...

Predloži to na LOL forumu {#}

jel riot uopce gleda te postove s foruma? Jer dok sam ja nest predlozio na njihovom forumu, niko iz riota nije nista odgovarao, tak da mi se cini da to oni ni ne gledaju jer se dnevno previse tema stavi gore...

Ma taj riot je u ku?cu i u vezi reporta,svaki je*eni mec reportam nekog jer nema veze,a 2-3 dan opet igram snjim ili protiv i opet feeda vrijeđa i slicno....ali kad kupiš rp riot je veseli u 3 pm,jebe* takve admine....

LoL nick: Dunac
17 godina
Postoji ignore button :D Y U NO USE IT????? :P cim pocne netko ja ignore i ne fermam cio match
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: FoF I Westa I
14 godina
neaktivan
League Of Legends

cesta reklama u lolu je marka UMBRO = u mad bro? {#}  a ja sam mislio zabranjeno reklamiranje

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.2.2012 20:13 (agent47thehitman).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Daj ljudi svatijte jednom za svagda. Nema razlike između servera ako nisi 2000+ elo. Na oba 2 servera ima flamera,feedera,trollera,idiota, nisu poljaci/rusi ti koji uvijek trollaju neg je njih najviše pa se čini ko da svi oni trollaju, siguran sam da i na westu ima jednak broj trollova.

Ako želite igrati sa hrvatima ili igrate for fun svejedno je u potpunosti koji server odabrali, prednost easta je cro4lol,westa kao što rekoh ako si top player igrat ćeš tamo sa vrhunskim igračima. I quit, NEMA BOLJEG SERVERA većinom je baš svejedno gdje igrate

lol [eu]east: Xz0mbieX

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
death_zombi kaže...

Daj ljudi svatijte jednom za svagda. Nema razlike između servera ako nisi 2000+ elo. Na oba 2 servera ima flamera,feedera,trollera,idiota, nisu poljaci/rusi ti koji uvijek trollaju neg je njih najviše pa se čini ko da svi oni trollaju, siguran sam da i na westu ima jednak broj trollova.

Ako želite igrati sa hrvatima ili igrate for fun svejedno je u potpunosti koji server odabrali, prednost easta je cro4lol,westa kao što rekoh ako si top player igrat ćeš tamo sa vrhunskim igračima. I quit, NEMA BOLJEG SERVERA većinom je baš svejedno gdje igrate

Dobro, većina ljudi misli tako, ali ljudima ide već polagano na živce kada dođu na ranked da si dignu elo[ koji po mome u vopće ne pokazuje skill već sreću...]dođe dijete od 10 godina koje nema pojma šta zapravo ova igra znači, nego igranje sam i pokušavanje napravit  kill...To većinom ljude frustrira, ne neki Poljaci ni Rusi...NA kraju krajeva nekidan su Russi osvojili Intel extreme master...

vorpen
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.2.2012 20:54 (ris).
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Gdje mogu naći ekipu iz Hrvatske.Početnik sam al pun mi je kovčeg ovih mrtvih poljaka 

Fitness osobni trener - Više informacija na PM //Trenutno treniram: tnakir
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ris kaže...
death_zombi kaže...

Dobro, većina ljudi misli tako, ali ljudima ide već polagano na živce kada dođu na ranked da si dignu elo[ koji po mome u vopće ne pokazuje skill već sreću...]dođe dijete od 10 godina koje nema pojma šta zapravo ova igra znači, nego igranje sam i pokušavanje napravit  kill...To većinom ljude frustrira, ne neki Poljaci ni Rusi...NA kraju krajeva nekidan su Russi osvojili Intel extreme master...

nijebas nekidan bilo al dobro, i ispali su sa trenutnog aktualnog ipl turnira...V8 ih zgazio...i da nebitno di igras trolova je svugdje ako imas srece neces ih dobit ako nemas ,kao ja npr, dobit ces 3 trolla i 1 livera i odigrat 4 rankeda u zivotu 

Vrane nebom šestare
16 godina
League Of Legends

Istina ovo za ranked, veći kreteni igraju ranked nego normal. W/L u rankedu mi je 4/7. :S

LoL EU West - KingNothing666
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Ner0 kaže...
ris kaže...
death_zombi kaže...

nijebas nekidan bilo al dobro, i ispali su sa trenutnog aktualnog ipl turnira...V8 ih zgazio...i da nebitno di igras trolova je svugdje ako imas srece neces ih dobit ako nemas ,kao ja npr, dobit ces 3 trolla i 1 livera i odigrat 4 rankeda u zivotu 

Ispali su zbog nesportskog ponašanja Mona i sebe(mono ih je za*bavo zbog visokog pinga na što su oni popi*dili te su se počeli međusobno vrijeđat, a m5 je to se dodatno začinio sa BG na kraju matcha), tako da mislim da profesionalni timovi koji bi trebali biti uzor igračima to nisu te je community takav. Eno nekidan vidim ss sa Oceovog streama dere se nekom tipu u svom timu "da bar dobio rak(bolest)" i te spike, cijeli community je u k*rcu počevši od profesionalnih igrača koji sve to prenose na ove "casual".

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
17 godina
bullyq14 kaže...

Moj idol <3 

ahhaha epicno xD

i ovo mi je zakon

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: FoF I Westa I
16 godina
neaktivan
entertainer kaže...
Ner0 kaže...
ris kaže...
death_zombi kaže...

Ispali su zbog nesportskog ponašanja Mona i sebe(mono ih je za*bavo zbog visokog pinga na što su oni popi*dili te su se počeli međusobno vrijeđat, a m5 je to se dodatno začinio sa BG na kraju matcha), tako da mislim da profesionalni timovi koji bi trebali biti uzor igračima to nisu te je community takav. Eno nekidan vidim ss sa Oceovog streama dere se nekom tipu u svom timu "da bar dobio rak(bolest)" i te spike, cijeli community je u k*rcu počevši od profesionalnih igrača koji sve to prenose na ove "casual".

Guardsman Bob najveci fraer ikad, nisam ga njikad vidio da ragea flegma je ima dobre savjete preporucam svima =)

Vrane nebom šestare
16 godina
neaktivan
Ner0 kaže...

Guardsman Bob najveci fraer ikad, nisam ga njikad vidio da ragea flegma je ima dobre savjete preporucam svima =)

A još mjuza {#}

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.2.2012 23:30 (entertainer).
17 godina
neaktivan
entertainer kaže...
Ner0 kaže...
ris kaže...
death_zombi kaže...

To je samo Ocelote xD.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel ima netko raspoložen na eastu da odigramo jednu,da mi sve "sjedne" kako treba.Jbg noob sam kaj sad :D Ko ima živaca? 

Fitness osobni trener - Više informacija na PM //Trenutno treniram: tnakir
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Shazbot !
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice