nezivciraj se zbog normala ;)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nisam , ali mislim , potrošio sam 2 sata sveukupno...
ja 1500 pa mi je jos uvjek elo mali zbog noobsov xD
zasto se nebi triba zivcirat? ako igras game 1 sat pa i vise i izgubis na glupi nacin ili su tvoji u teamu budale , ranked nema nikakve veze sa normalon meni je elo 1600+ pa ikad ljude ne trollan ni druge stvari samo zato jer je normal
btw taj build na ezreala ti je nije bas dobar
Skupilo se skoro 8k Ip-a pa je došlo vrijeme za shopping. Preferiram nešto top/jungle. Shyvana mi leži dobro leži, skarnera nisam igrao poslije nerfa pa neznam kakav je sad, ali do onda mi je bio top champ. U uži izbor ulaze još galio i wukong. Galio je ok, a wukonga sam igrao možda 3-4-5x i bio je ok. Vidio sam da je wukong gore jako dobar. Rivena i talona imam isto tako i lee sina.
| 19 | Shyvana |
|---|---|
| 9 | Skarner |
| 2 | Galio |
| 2 | Wukong |
Sta mislite o Kassadinu i dal se isplati dati 3150 za njega?
Ako želiš Anti mage koji radi ogroman burst damage + može pobjeć od nevolje u tren oka
onda definitivno DA
R je stvarno dobar za pobjeci, s W nisi mana hungry..a nije puno 3150, zaradi se za manje od tjedan.
Ako igras blind pick slobodno ;)
S kojim char da počnem na početku.S kojim je najbolje igrati
swain, anivia, udyr, zilean...
evo zelio bi po vasem misljenju cuti tko su trenutno najbolji championi ?
swain, anivia, udyr, zilean...
Za početak Anivia haha ovo je pravi trolerski post xD... igraj one od 450 IP-a, ti u većinom dosta lagani za počet igru.
Znam da je retardirano pitanje.One od 450 IP-a? Računaj s tim da prvi put igram :D haha
edit:
I da na početku mogu samo uzeti sljedeće:
Master Yi,MIssFortune,Rammus,Singed,Talon,Taric
evo zelio bi po vasem misljenju cuti tko su trenutno najbolji championi ?
Nema najboljeg chama, svaki je dobar ako znaš igrati, samo su neki lakši za igru, a neki teži...
Znam da je retardirano pitanje.One od 450 IP-a? Računaj s tim da prvi put igram :D haha
edit:
I da na početku mogu samo uzeti sljedeće:
Master Yi,MIssFortune,Rammus,Singed,Talon,Taric
To su ti oni koji su besplatni tijekom cijelog tjedna, svaki tjedan su neki novi champovi besplatni za igru. IP-i su ono što dobivaš kad igraš, oni poeni.
Da skužio sam :D
Da skužio sam :D
Ajde ljudi treba mi neko za jedan game (ili više njih xD)))... Nego EU West sam, 30. lvl i nick je Vatra
Ekipa vratilo mi account :DDDDD
Pola mi je likova izbrisano tako da neka me svi ponovno ddaju ako oce igrat, meni se neda dodavat, a ako bas moram onda PM-ajte svoj nick na westu.
Et to je sve od mene ;D
Jel mi moze neko pomoc,kak da se transfer sa east na west?
nemozes u ovom lolu biti dobar,kolko neko moze biti losh 
Bilo bi dobro kada reportas nekoga da mozes vidit poslje sto se dogodilo s tim ticketom tj. playerom, koja mu je kazna itd.. ovako reportas neke debile i ko zna sta bude snjima i gleda li to itko...
cuo sam od frenda da se mogu prodat tri champa,kako?
Vise ne sve sto si kupio od kad igras lol:D ja sam tio pa mi je support rekao da mozes vratit samo 3 stvari kupljene u zadnjih mjesec dana :D
Vise ne sve sto si kupio od kad igras lol:D ja sam tio pa mi je support rekao da mozes vratit samo 3 stvari kupljene u zadnjih mjesec dana :D
a jbt xD
Pitaj Riot support za refund, dat ce ti podatke i bam gotovo.
Pitaj Riot support za refund, dat ce ti podatke i bam gotovo.
ovdje sam dobio brzi odg ;)
Netko za pratiju rankeda na east pm me