CoDovci u finalu LoL turnira haha... Kako su prosli hariss i njegova ekipa(navijao sam za njih iako ga nevolim jer je troler :) )
Čuj ovi komentatora WTF?
Ispali su u 1/4 finala
CoDovci u finalu LoL turnira haha... Kako su prosli hariss i njegova ekipa(navijao sam za njih iako ga nevolim jer je troler :) )
Čuj ovi komentatora WTF?
Ispali su u 1/4 finala
Čuj ovi komentatora WTF?
u ovon zadnjen gameu je došla do izražaja naša nespremnost, ovo nan je novi setup sa 2 nova igrača i možda prvi put da igramo ovakav setup zajedno tako da je i dobro prošlo, na sljedećin turnirima očekujen puno bolje rezultate
Čuj ovi komentatora WTF?
u ovon zadnjen gameu je došla do izražaja naša nespremnost, ovo nan je novi setup sa 2 nova igrača i možda prvi put da igramo ovakav setup zajedno tako da je i dobro prošlo, na sljedećin turnirima očekujen puno bolje rezultate
Dobro je krenulo 2 gamea zaredom,ovaj zadnji game je bio prelos,sa moje strane ja sam zadovoljan kako sam igrao ali mid nam je dosta failiao i dopustio Sionu da se nafarma kao lud sto je i presudilo game.Ali sta ces biti ce mozda bolje sljedecu put
Meni se u zadnje game koji je streaman nekako cinio los onaj trynda...mislim zasto su uopce pustili tu ekipu da igra pa nemaju niti lvl 30
Dobro je krenulo 2 gamea zaredom,ovaj zadnji game je bio prelos,sa moje strane ja sam zadovoljan kako sam igrao ali mid nam je dosta failiao i dopustio Sionu da se nafarma kao lud sto je i presudilo game.Ali sta ces biti ce mozda bolje sljedecu put
ma problem je u tome šta mi nismo uigrani uopće, mogli ste i tu 3. partiju isto dobit bez nekih problema al failali ste sa setupon i sa pickovima (onome je tribalo ostavit last pick mid šta je fail) i plus haris je igra ono šta inače ne igra
Meni se u zadnje game koji je streaman nekako cinio los onaj trynda...mislim zasto su uopce pustili tu ekipu da igra pa nemaju niti lvl 30
Pa onaj tim (ne znam kak se zove) ima dva lika lvl 16 i svejedno su rasturili :D ipak nije sve u masteries i runama nego i u skillu :D
Pa onaj tim (ne znam kak se zove) ima dva lika lvl 16 i svejedno su rasturili :D ipak nije sve u masteries i runama nego i u skillu :D
Znam xD
Ja sam bio taj trynda xD
Jedan je bilo lvl 15 a drugi je bilo lvl 4 u zadnjema gameu :D
Napravili smo svoje na turniru...pobjedili smo smrtnog neprijatelja i zadnji game smo odlucili se malo opustiti :D
http://sotl.clgaming.net/board/index.php?page=Thread&threadID=51
New main huehuehue
that poppy...
Igra se većinom protiv ad heroja na topu ( W pasiv OP). Na 3 lvlu uzmeš sva tri skila i samo poke kad dođe lasthitat. Rusha se philo stone, a zatim shen->Trinity. Nakon trinity buildam Shureylas jer daje ogroman MS u kombinaciji s W skilom, a tu je još i ghost. Nakon toga wits end i Gunbalde, a zadnji item bi bio guardian angel.
U teamfightu upališ sve što ti daje MS targetaš kerija (u većini slučajeva) s ultom i on pada u 3 sec.
Summoner spels: Ghost+Ignite
Samo treba farmat na početku i kad se skupi za trinity i shureylas game je gotov.
Ajme meni 900 ratinga :o
Da i? Iz cijelog posta to je jedino bitno?
Nikad nisam igral LoL da imam neki dobar rating, niti nikad neću, igram iz čiste zabave, i boli me briga kolki elo imam, tu i tamo mi dođe da idem ranked jer hoću malo igrati u organiziranom teamu.
Obavijest za sve hrvatske LoL igrače!
Tko kod je gledo streamove prvog west kupa jučer je čuo o tome vjerojatno barem 5 puta :), ali svi koji nisu preporučam da pročitaju ovaj news. To je stanje stvari ovog trena kao i stvari koje bi se bez problema mogle izvesti ubuduće uz dovoljno ljudi. Prilika je vjerojatno jedinstvena pa preporučam da svi barem razmisle o tome.
http://www.esl.eu/hr/lol/news/185522/
imam probleme sa lol-om ako neko moze da mi pomogne
imam probleme sa lol-om ako neko moze da mi pomogne
moze, riot support, posalji mail.
slao sam mail ali nista...ako neko moze da mi objsani sta da radim
kad izaberem championa nece da mi pocne igra
http://sotl.clgaming.net/board/index.php?page=Thread&threadID=51
New main huehuehue
*__*
etoga citiram scarface prije nekoliko tjedana: "mi bi guru u 20min pobijedili"
etoga sad ste imali priliku igrati "cro4lol west" i izgubili ste se provit duch gamina koji su imali likove sa 15-16lvl (a čini mi se da nit nisu bili u punom sastavu).
Isto tak puno ljudi tu je govorilo da guru je loš i da su samo prvi jer su svi na eastu jadni :D etoga pokazalo se da to baš i nije tak.
E sad također mnogima je bil problem prebacit se na east zbog RP-a i pokazat se kak je ko dobar na cro4lolu al evo dobar riot daje sad svima priliku da se prebace besplatno pa da vidimo :D
P.S. Nemojte ovo shvatit kao uvredu,samo konstatacija krivih zaključaka prije nekoliko tjedana
etoga sad ste imali priliku igrati "cro4lol west" i izgubili ste se provit duch gamina koji su imali likove sa 15-16lvl (a čini mi se da nit nisu bili u punom sastavu).
Isto tak puno ljudi tu je govorilo da guru je loš i da su samo prvi jer su svi na eastu jadni :D etoga pokazalo se da to baš i nije tak.
E sad također mnogima je bil problem prebacit se na east zbog RP-a i pokazat se kak je ko dobar na cro4lolu al evo dobar riot daje sad svima priliku da se prebace besplatno pa da vidimo :D
P.S. Nemojte ovo shvatit kao uvredu,samo konstatacija krivih zaključaka prije nekoliko tjedana
nisu izgubili protiv duch gaminga nego protiv PN-a pogledaj gore sliku svi imaju 1800+ elo
Momak neznam da li si ti uopce gledao prva 2 game-a.Sto se tice mene mogli smo bez problema osvojiti ovaj turnir ali jbg mid je hardcore zakazao,sto se toga tice ja mislim da sam se dokazao sa svojim gameplayom i vise nego dovoljno jednostavno team nije suradivao.I dalje mislim da smo jedna od boljih ekpia,samo je problem u nasem mid igracu koji je imao pauzu od par mjeseci,dosao je tek prije koji tjedan.Ali moja konstatacija i dalje stoji,od onoga sto sam ja onda vidio po skillu su vecina igraca losi,ali jbg nemozes osvojiti game 1v5 :/
Momak neznam da li si ti uopce gledao prva 2 game-a.Sto se tice mene mogli smo bez problema osvojiti ovaj turnir ali jbg mid je hardcore zakazao,sto se toga tice ja mislim da sam se dokazao sa svojim gameplayom i vise nego dovoljno jednostavno team nije suradivao.I dalje mislim da smo jedna od boljih ekpia,samo je problem u nasem mid igracu koji je imao pauzu od par mjeseci,dosao je tek prije koji tjedan.Ali moja konstatacija i dalje stoji,od onoga sto sam ja onda vidio po skillu su vecina igraca losi,ali jbg nemozes osvojiti game 1v5 :/
onda se prebaci na east i pokaži nam taj skill u utorak na cro4lol-u
onda se prebaci na east i pokaži nam taj skill u utorak na cro4lol-u
Trebao si samo upaliti stream kada sam igrao i vidio bi ga,btw ne bi se vise na taj shit od east severa prebacio nema sanse
nisu izgubili protiv duch gaminga nego protiv PN-a pogledaj gore sliku svi imaju 1800+ elo
nit neznam ko si ti :D govorim za scarface koji ak esl mi dobro kaže on je u 51r u ju57 6o7 7roll3d te su zgubili od ducha.
:D kao što je gamemaker rekao sad i imate priliku to pokazat :D
Sto se tice mene mogli smo bez problema osvojiti ovaj turnir ali jbg mid je hardcore zakazao
A sto se mene tice nebi ni prismrdili polufinalu na eastu jer su vam tamo top 4 svi oko 1700-2100
osim nofaka kojeg svercaju :D
3 su nesto iznad 1700 a jedan je nešto iznad 1800 a jedan nema rating.
3 su nesto iznad 1700 a jedan je nešto iznad 1800 a jedan nema rating.
Ma dobro nije bitno, ali mislim i jedni i drugi(mislim na vas sa easta i scara sa westa) pretjerujete i da se svi preseravaju. Vi kažete dođi na east on kaže dođi na west, a prepucavanje traje već nekoliko mjeseci.
Dal ima netko sa easta da igra cro4lol turnire i bio bi voljan ubacit me u ekipu ko zamjenu čisto da dobim besplatan transfer na east??
Dal ima netko sa easta da igra cro4lol turnire i bio bi voljan ubacit me u ekipu ko zamjenu čisto da dobim besplatan transfer na east??
Ne trebaš imat ekipu da bi se free prebacio na east. Prebaciš se nazad a ekipu ćeš nać kad budeš htio igrat turnire
Ne trebaš imat ekipu da bi se free prebacio na east. Prebaciš se nazad a ekipu ćeš nać kad budeš htio igrat turnire
Ma da? Odlično onda,samo se prijavim tam za taj prijelaz i oni će me prebaciti sami ili?
Napraviš račun na esl i javiš se lol supportu da se želiš vratit na east i oni će te prebacit
Evo link za support
Tko je bolji?
7 | Riven |
---|---|
18 | Irelia |