jel ko za ranked eu nordic east?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo pošto vidin da je dosta ljudi voljno odigrat turnir molia bi vas samo da napišete ode svoje ekipe i otprilike imena i broj igrača koji će igrat u vašen teamu, ako odaziv bude dobar organizirat ćemo nešto tek tako za zabavu
moj team - Monarchy Of Roses
članovi:
Slimyyy
Scarface
haris
madman
cyber i još moran vidit sa par igrača oće li igrat
Nadam se da će biti veliki odaziv za turnir(minimum 8 timova).
Jel netko za partiju dvije rankeda u ovo doba O.o posto nemrem spavat a mrsko mi samome igrati:S
Jel netko za partiju dvije rankeda u ovo doba O.o posto nemrem spavat a mrsko mi samome igrati:S
Nick, server, slika u tangama i mozda dobis odg xD
nub server ovaj east XD a nik daj addat cu te samo da upalim igru
nub server ovaj east XD a nik daj addat cu te samo da upalim igru
Ja sam west, i nema nis bez one slikice :)

odigrao sam zanimljivi match sam odigrao bez obzira sto nisam bio u plusu kdr. ali sam uzivao u matchu..
Al' si ih nafido :D
Jedna odlična partija.....
Njihov Master Yi me stalno nazivao cheaterom; ja lvl 18, on 15, ja sa kakvim ability power +215 i onda se čudi kako ga ubijem - Disintegrate speell sa stuntom + Incinerate i kraj priče!! Ali ispao sam čiter i "noob" u njegovim nemoćnim očima.
A ja i Katarina smo skupa po mapi šarali do finalnih okršaja i tada su već počela opaka vrijeđanja od njihove nemoći, (šta se vidi i po poruci koji je korisnik koji je igrao Katarinu napisao desno). Kakvih pacijenata ima...
A na početku sam bio mid sa Malzaharom da bi mojih 5:0 k/d ratia na njemu sve nazvao srećom i da igram kao "noob", (stvarno neznam kako je to).
odigrao sam zanimljivi match sam odigrao bez obzira sto nisam bio u plusu kdr. ali sam uzivao u matchu..
Kako uzmes, ali nas tank nije htio nikad uci prvi u fight, nego sam ja morao zapocet ali gledo sam to sa dobro strane, ukljucim e i stavim w unutar fighta roknem koji puta q, krepam. opalim ulti pa jos ako stignem malo sa q, i uvijek smo dobili teamfight, i na kraju moj farm je bio jako dobar bez obzira na tih 15 deathova(sa 750ap vjeruj radio sam poprilicnu stetu)
Kako uzmes, ali nas tank nije htio nikad uci prvi u fight, nego sam ja morao zapocet
Kako mi to zna dignut tlak. Kreteni čekaju da ja prvi krenem... Stvarno popi*dim. Ja sa Annie bez Armora moram vodit grupu! Neznam šta ti ljudi misle....
Kako uzmes, ali nas tank nije htio nikad uci prvi u fight, nego sam ja morao zapocet
Kako mi to zna dignut tlak. Kreteni čekaju da ja prvi krenem... Stvarno popi*dim. Ja sa Annie bez Armora moram vodit grupu! Neznam šta ti ljudi misle....
ah pricaj mi o tome, jbga.. nitko ne zeli poginut iz nekog razloga iako ja jos ne igram ranked, samo public pa mi to stvarno nije jasno
ah pricaj mi o tome, jbga.. nitko ne zeli poginut iz nekog razloga iako ja jos ne igram ranked, samo public pa mi to stvarno nije jasno
pa po mom misljenju( i kako ga ja igram) karthus zapravo i moze inicirati fight ako nemate(ili je glup) tenka. zaletis se unutra, pogines pa u meduvremenu i dalje spamas q sa upaljenim w i na kraju ulti. tako u svakoj partiji imam najvise magic damage-a i carryam igru
How to get out of elo hell.
1. Play Trisitana, Rammus, Sion
2. Follow rule number 1.
2. Follow rule number 1.
1. Play Cassiopeia, Ahri and Ryze
2. Worked for me.
2. Follow rule number 1.
2. Worked for me.
1.xin zhao :D
2. it work
2. Follow rule number 1.
2. Worked for me.
1.xin zhao :D
2. it work
1. Play Sona, Soraka, Taric
2. Do nothing ( except 6516516548131 wards ).
3. ???
4. Get 2500 ELO xD.
ima tko na eastu da bi htio igrat ranked da mi pomogne malo dignut elo (trenutno mi je 1000).
Mislim nisam ni ja nesto ekstremno dobar al kakvih idiota zna bit to nije normalno. moja ekipa nezeli ranked sve do knas se neskupi 5
Pozeljna komunikacija preko Dolby Axona
1. Play Sona, Soraka, Taric
2. Do nothing ( except 6516516548131 wards ).
3. ???
4. Get 2500 ELO xD.
uff nemogu ja supporta igrat u rankedu, osjećan se pre ograničeno kad nemogu ništa dmga radit
jel neko za ranked na eastu 1154 elo igram sve! da malo podignem top elo 1417
Pročitajte komentara dva podcrtana od ovog morona. Tip se je cijelu partiju žalio da mu krademo killove i nije htjeo igrat timski nego je sam šaplastio po mapi...
hahahahhahahahhahahahahha
ima tko na eastu da bi htio igrat ranked da mi pomogne malo dignut elo (trenutno mi je 1000).
Mislim nisam ni ja nesto ekstremno dobar al kakvih idiota zna bit to nije normalno. moja ekipa nezeli ranked sve do knas se neskupi 5
Pozeljna komunikacija preko Dolby Axona
jel neko za ranked na eastu 1154 elo igram sve! da malo podignem top elo 1417
Moj nick je taurus1992 pa ako hoces dodaj me ;)
Nasus Bog
ne razumijem zašto se tako rijetko igra
nakon podužeg vremena ga uzmem i potrefi se da ga ima i protivnički team
dobiš 2-3 killa zaredom i ne mogu ti skoro pa ništa
Nasus: Tanky AD DPS
preporuka za - counter Carry<--
glavni item Trinity force, kupit što prije i samo gledaš dominaciju haha
i naravno Q skill streba jako farmat na početku da se dobije extra dmg
Nasus Bog
ne razumijem zašto se tako rijetko igra
nakon podužeg vremena ga uzmem i potrefi se da ga ima i protivnički team
dobiš 2-3 killa zaredom i ne mogu ti skoro pa ništa