moram reagirat na sve ove pametnjakovice (slimy,scarface,hari). Kako mrzim kad se nađe hrpa klinaca koji misle da su centar svijeta i tu nešto sereju. Prvo se nekolicina tih navedenih klinaca na 5 stranica svađa sa nekime, umjesto da si uzmeju privatnu sobu il nešto pa se tamo svađaju cjeli dan ak treba,šta nas sve boli briga kaj se vi međusobno svađate ko je kome trollal,feedal itd... onda nekoliko tjedana unatrag ovaj pametni scarface uvjerava sve kako je west tisuća puta bolji i kako je east sranje sa samim njubovima (neka ima svoje osobno mišljenje al netreba zato srati po nama koji igramo na eastu). Sve se to da ignorirat al ovo šta vidim u zadnje 2 stranice jednostavno prevršuje sve granice. Tu nešto govorite kako bi vi guru pobijedili u 20min. Neznam dal ste vi svjesni da je guru među najboljim hrvatskim teamovima na lolu. Duch gaming je isto jedan od starijih i izrazito dobrih teamova (osobno sam se uvijerio u to) koje nije lako pobjedit. Ima tu i dosta drugih dobrih teamova za koje sam siguran da ih vaša hrpa nabrijanih klinaca nebi dobila. Pa ako vi mislite da ste tako dobri,platite vi tih 200kn (ili kolko već) i premjestite se na east pa da vas vidimo. Ako ste tak dobri,osvojit ćete svaki turnir 20e riot pointova i ubrzo nadoknadit troškove prijelaza + zaradit još puno rp-a. Ako ne,onda lijepo zašutite i igrajte se na westu i radite šta hočete,al klonite se svojih blesavih komentara.
Šta sam ja sad tu kriv ?
Ja nikad nisam nista rekao protiv vas, moguce da nebi ni igrao taj match protiv vas ako uopste dode do njega. Djetinacka prepucavanja, ko ima bolju pusku vodi grupu, ko donese loptu on odlucuje ekipu itd ...
Ja igram ovu igru 4 fun a ne da se prepucavam drugima da sam bolji od njih. To sto se vi hvalite sto nemate zivot mene ne zanima. Ionako nemam ogromnu kolicinu slobodnog vremena jer imam nekog pametnijeg posla za radit.
I za sve jedan huehuehue