League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.547.921
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
Re: League Of Legends
death_zombi kaže...

moram reagirat na sve ove pametnjakovice (slimy,scarface,hari). Kako mrzim kad se nađe hrpa klinaca koji misle da su centar svijeta i tu nešto sereju. Prvo se nekolicina tih navedenih klinaca na 5 stranica svađa sa nekime, umjesto da si uzmeju privatnu sobu il nešto pa se tamo svađaju cjeli dan ak treba,šta nas sve boli briga kaj se vi međusobno svađate ko je kome trollal,feedal itd... onda nekoliko tjedana unatrag ovaj pametni scarface uvjerava sve kako je west tisuća puta bolji i kako je east sranje sa samim njubovima (neka ima svoje osobno mišljenje al netreba zato srati po nama koji igramo na eastu). Sve se to da ignorirat al ovo šta vidim u zadnje 2 stranice jednostavno prevršuje sve granice. Tu nešto govorite kako bi vi guru pobijedili u 20min. Neznam dal ste vi svjesni da je guru među najboljim hrvatskim teamovima na lolu. Duch gaming je isto jedan od starijih i izrazito dobrih teamova (osobno sam se uvijerio u to) koje nije lako pobjedit. Ima tu i dosta drugih dobrih teamova za koje sam siguran da ih vaša hrpa nabrijanih klinaca nebi dobila. Pa ako vi mislite da ste tako dobri,platite vi tih 200kn (ili kolko već) i premjestite se na east pa da vas vidimo. Ako ste tak dobri,osvojit ćete svaki turnir 20e riot pointova i ubrzo nadoknadit troškove prijelaza + zaradit još puno rp-a. Ako ne,onda lijepo zašutite i igrajte se na westu i radite šta hočete,al klonite se svojih blesavih komentara.

Šta sam ja sad tu kriv ? 

Ja nikad nisam nista rekao protiv vas, moguce da nebi ni igrao taj match protiv vas ako uopste dode do njega. Djetinacka prepucavanja,  ko ima bolju pusku vodi grupu, ko  donese loptu on odlucuje ekipu itd ...

Ja igram ovu igru 4 fun a ne da se prepucavam drugima da sam bolji od njih. To sto se vi hvalite sto nemate zivot mene ne zanima. Ionako  nemam  ogromnu kolicinu slobodnog vremena jer imam nekog pametnijeg posla za radit.

I za sve jedan huehuehue

Shazbot !
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 16:01 (hari85).
16 godina
hari85 kaže...

Šta sam ja sad tu kriv ? 

Ja nikad nisam nista rekao protiv vas, moguce da nebi ni igrao taj match protiv vas ako uopste dode do njega. Djetinacka prepucavanja,  ko ima bolju pusku vodi grupu, ko  donese loptu on odlucuje ekipu itd ...

Ja igram ovu igru 4 fun a ne da se prepucavam drugima da sam bolji od njih. To sto se vi hvalite sto nemate zivot mene ne zanima. Ionako  nemam  ogromnu kolicinu slobodnog vremena jer imam nekog pametnijeg posla za radit.

I za sve jedan huehuehue

igrat LoL... {#}

ajde sad da vidimo ko je za neku BUG ligu/turnir

8 DA ZA LIGU (tablica i bodovi)
24 DA ZA TURNIR (eliminacija)
4 NIJEDNO
16 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
death_zombi kaže...

moram reagirat na sve ove pametnjakovice (slimy,scarface,hari).

amo mi sad razjasnit neke stvari, od kad san ja god na ovome forumu ja uvik samo pomažen ljudima koji su to tražili, od buildova i izbora heroja pa sve do davanja beta keya za Dotu 2 onima koji su se tili uvjerit jeli bolja od LoL-a, ja neznan kad smo mi "pametnjakovići" ikome na ovome forumu odbili nešto pomoć, koliko je ljudi ode napisalo da nema team i da nežele više igrat solo pa smo ih mi zvali da igraju sa nama da in bude zanimljivije i samim time smo zapostavili svoj team (bivši Team 7 Jegera, a sad Monarchy Of Roses) jer nismo više mogli igrat samo nas par iz team-a nego smo uvik imali dosta igrača sa strane i iako su dosta njih bili noobovi u to vrime nama nije smetalo nego smo in uvik pomagali i uvik smo imali strpljenja pomoć kad god je tribalo, tako molinte nemoj mi govorit da san dite jer nisan, a i mentalno san sigurno stariji od pola vas tu kojima je očito cilj samo svađa, druga stvar ja stvarno neznan kad je iko od nas izjavia da bi mi dobili Guru u 20 min?! to je nofak izjavia da bi oni nas dobili u 20 min bez ikakvog pokrića i valjanih argumenata, istina scar je malo ružno to reka prvi put i ispalo je ka neka provokacija ali to se moglo rješit u par postova između njih dvoje, a umisto toga nofak je pripremia lubrikante i maramice i krenija s*at po nama iako nema blage veze kako IKO od nas igra, on misli da su bolji od nas jer su dobili par lokalnih derneka, ja nisan reka da smo mi bolji, niti san reka da su oni bolji tako da ja mislin da je ipak on uvjeren da su oni centar svita ili balkana kako oćeš već, više mi se neda stvarno sudjelovat u ovoj raspravi jer je glupa i nevodi nigdi, a šta se tiče BUG lige ja san već prije koji misec tija predložit neki BUG turnir ali onda san se sitija da je pola foruma na eastu, a pola na westu ali ako ste usprkos tome voljni organizirat nešto nema problema, ja ću prvi pomoć

istina,tebe sam napisao sam zbog par komentara iz prethodne stranice,možda ti nisi reko da bi vi u 20min dobili guru i duch,al scarface koji je clan tvog teama jeje,još je pametnjaković lepo naveo sve koji ste u teamu pa da vas sve osramoti :D. Ja sam kažem da se malo smirite i pazite kaj pišete.

lol [eu]east: Xz0mbieX
15 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
armenx3m kaže...
kaiserus kaže...

4v5 ranked od početka... Nevjerujem da su likovi toliko loši xD

evo nije mi jasno 

imaš 2 lose-a više od winova 

a ja imam 20 winova više 

a elo nam je isti -.-

to me svaki dan razhebe kad to kod nekog vidim (isti elo, a lošiji w/l ratio) :(

To ti dosta ovisi o prvih 10 partija jer je u prvim partijama dobivaš masivni ELO boost...a i poslije ti ovisi o matchupu...ako pobjeđujes protiv igraca koji imaju jači ELO dobiješ više ratinga(i obratno).

Tak da možeš imati isti w/l a različiti rating.

a znam da je prvih 10 najbitnije al je fora u tome da sam prvih 10 rundi odigral 6/4 il 7/3 

frend je imal isto ko i ja a njega je stavilo na 1500 na početku a mene na 1200 :/

LoL nick: armenx3m
17 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
hari85 kaže...

Šta sam ja sad tu kriv ? 

I za sve jedan huehuehue

igrat LoL... {#}

ajde sad da vidimo ko je za neku BUG ligu/turnir

Nemoguće je organizirati išta ovdje jer smo kao što si i rekao pola na west pola na east i to bi na kraju cirkus ispao.

Što se tiče gurua činjenica je da su oni trenutno najbolji hrvatski team što se može viditi po njihovim rezultatima: http://www.esl.eu/hr/#/hr/team/5996761/

16 godina
neaktivan
Luxy2501 kaže...

Kako obozavam kad mi neko dodje "idem jungle nedam nikom nist jer sam ja glavni " ja onak pa daj mi blue (ez sam bio) , nope, ja junglam nedam -.- . ok 15 minuta poslje teamfight, svi tuku sve ugl, ja ultam i pokupim koji kill, odma KS KSKSKSKSKSKSK -.-

Sve sta ja iman rec tim KS lajbecima: Kill Secured! Timska igra, bitno da je mrtav.

Al opet, svaki dan igran s ljudima koji stvarno KS-aju. Recimo rokne ultu na nekog koga iman udrit jos jednom, dok mu s leđa dolazi ostatak neprijateljskom tima.

Da stvar bude gora, lik je igra Malphita.

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
16 godina
AlterEgo kaže...

Nemoguće je organizirati išta ovdje jer smo kao što si i rekao pola na west pola na east i to bi na kraju cirkus ispao.

Što se tiče gurua činjenica je da su oni trenutno najbolji hrvatski team što se može viditi po njihovim rezultatima: http://www.esl.eu/hr/#/hr/team/5996761/

pa oni koji su na westu igraju na westu, a oni koji su na eastu igraju na eastu, nema problema tu... ja san voljan organizirat turnir na westu, a na eastu nek organizira neko ako mu se da

17 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
AlterEgo kaže...

pa oni koji su na westu igraju na westu, a oni koji su na eastu igraju na eastu, nema problema tu... ja san voljan organizirat turnir na westu, a na eastu nek organizira neko ako mu se da

pa i organiziramo eventove za east ekipu već zadnja 2 mjeseca

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 17:12 (Čux).
16 godina
Luxy2501 kaže...

Kako obozavam kad mi neko dodje "idem jungle nedam nikom nist jer sam ja glavni " ja onak pa daj mi blue (ez sam bio) , nope, ja junglam nedam -.- . ok 15 minuta poslje teamfight, svi tuku sve ugl, ja ultam i pokupim koji kill, odma KS KSKSKSKSKSKSK -.-

Ja sam prije par dana igrao Kaktusa i Shaco mi nije htio dati blue na 6.-8. (nisam siguran kojem) levelu zato što njemu treba za junglanje. -.-'

Popi*dio sam.

LoL EU West - KingNothing666
16 godina
Čux kaže...

pa i organiziramo eventove za east ekipu već zadnja 2 mjeseca :D

misliš na ESL? ma ne mislin ja ništa ozbiljno nego ono tek tako da nan bude zabavno tu i tamo {#}

17 godina
neaktivan

Nebi ja to preozbiljnim nazvo. Kad bi više ekipa bilo tamo bi se moglo napravit ozbiljnijim, al za sad je to tak samo da se ekipa sa scene može pokazat.

17 godina
League Of Legends

Kakav "setup" od  protivničkog igrača, (ChoGath):

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 17:34 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
armenx3m kaže...
kaiserus kaže...

evo nije mi jasno 

a ja imam 20 winova više 

a elo nam je isti -.-

to me svaki dan razhebe kad to kod nekog vidim (isti elo, a lošiji w/l ratio) :(

Dali si možda izlazio često iz champion selecta jer kad izades izgubis 10 ili 20 

14 godina
League Of Legends

Daj mi recite što se tiče runa jel mi je za Rammusa bolje uzeti Greater Glyph of Shielding ili Greater Glyph of Warding ?

Warding daje odmah u početku MR, dok Shielding daje postepeno po lvlima, stim da ću na 18 lvl-u imati više MR sa Shielding nego Warding.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Keops kaže...

Daj mi recite što se tiče runa jel mi je za Rammusa bolje uzeti Greater Glyph of Shielding ili Greater Glyph of Warding ?

Warding daje odmah u početku MR, dok Shielding daje postepeno po lvlima, stim da ću na 18 lvl-u imati više MR sa Shielding nego Warding.

Shielding su bolje skoro u svim slučajevima, eventualni za mid AP-e možda nisu. Dakle, za Rammusa uzmi ove per level.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

zbog takvih debila zgadi mi se igrat lol

16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Mali tip: nemoj kupovati 2 rod of ages, umjesto jednog radije uzmi ryalis crystal scepter

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
mobitel kaže...
armenx3m kaže...
kaiserus kaže...

evo nije mi jasno 

a ja imam 20 winova više 

a elo nam je isti -.-

Dali si možda izlazio često iz champion selecta jer kad izades izgubis 10 ili 20 

o.O

da, leaval sam par puta u champion selectu kad svi žele igrat mid il top il tak neke 

pa svi trollpickaju i te spike -.- onda leavam rađe al nisam znal da za to gubim elo :O 

LoL nick: armenx3m
17 godina
League Of Legends

ljudi kako vi slazete masteriese? za svakog champa posebno ili? postoji neki tool da npr odaberes heroja pa ti on automatski stavi masteriese ili kako? npr ja sam napravio 5 glavnih i onda biram sve zavisi kojeg champa odaberem

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
toxic kaže...

ljudi kako vi slazete masteriese? za svakog champa posebno ili? postoji neki tool da npr odaberes heroja pa ti on automatski stavi masteriese ili kako? npr ja sam napravio 5 glavnih i onda biram sve zavisi kojeg champa odaberem

Masteries možeš ovisno o svakom liku posebno, ali nije uvijek potrebno, jer podosta likova zahtjeva iste masteries

a što se tiče runeva, ovisno o stranicama dostupnim (ja imam 3 neki 2... ) možeš imat prema ulozi  -  Tank, AP, AD

P.S. nema nikvi tool koji bi automatski stavljao potrebne masteries i runeve za odabrani lik

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 19:04 (DariusXX).
15 godina
neaktivan
death_zombi kaže...

moram reagirat na sve ove pametnjakovice (slimy,scarface,hari). Kako mrzim kad se nađe hrpa klinaca koji misle da su centar svijeta i tu nešto sereju. Prvo se nekolicina tih navedenih klinaca na 5 stranica svađa sa nekime, umjesto da si uzmeju privatnu sobu il nešto pa se tamo svađaju cjeli dan ak treba,šta nas sve boli briga kaj se vi međusobno svađate ko je kome trollal,feedal itd... onda nekoliko tjedana unatrag ovaj pametni scarface uvjerava sve kako je west tisuća puta bolji i kako je east sranje sa samim njubovima (neka ima svoje osobno mišljenje al netreba zato srati po nama koji igramo na eastu). Sve se to da ignorirat al ovo šta vidim u zadnje 2 stranice jednostavno prevršuje sve granice. Tu nešto govorite kako bi vi guru pobijedili u 20min. Neznam dal ste vi svjesni da je guru među najboljim hrvatskim teamovima na lolu. Duch gaming je isto jedan od starijih i izrazito dobrih teamova (osobno sam se uvijerio u to) koje nije lako pobjedit. Ima tu i dosta drugih dobrih teamova za koje sam siguran da ih vaša hrpa nabrijanih klinaca nebi dobila. Pa ako vi mislite da ste tako dobri,platite vi tih 200kn (ili kolko već) i premjestite se na east pa da vas vidimo. Ako ste tak dobri,osvojit ćete svaki turnir 20e riot pointova i ubrzo nadoknadit troškove prijelaza + zaradit još puno rp-a. Ako ne,onda lijepo zašutite i igrajte se na westu i radite šta hočete,al klonite se svojih blesavih komentara.

Evo da ti ovaj pametnjakovic nesto kaze.

1.Ja govorim da je west bolji zato sto sam bio na eastu,zato sto sam na eastu u par dana dobio po 5-6 leavera dok na west nisam toliko dobio odkada igram ovamo(1 mjesec poslije splita),i rekao sam da imam ''dokaz'' da je west u mom slucaju bolji 100 puta jer sam w/l ratio digao sa oko 75>155, da bi kada je prijatelj igrao na mom account par tjedna pao na 70 pa sam sada opet na oko 150.Dok ti pamjetujes na east a uopce nisi igrao na westu

2.Ja sam rekao da bi mi dobili ove teamove koji su jucer igrali taj cro4lol jer sam GLEADO 3 GAMEA   koja su bila na rubu sa ocajem,jer znam kako ja igram,kako haris igra(dok ne trolla), kako slimyyy igra.Dok je ovaj LordNofak tvrdio da bi oni nas pobjedili u 20 min iako nikada nije vidio kako ko od nas igra,sto je poprilicno glupo.I siguran sam da ako budu oni i guru igrali kao jucer da nemaju NIKAKVE sanse protiv nas

3.Prvo vidi koliko imamo godina pa nas onda zovi klincima

4.Nema tih para/RP koje bi neko mogao dati da se ponvon prebacim na east.I kada se je od nas neko svada ko je kome trolla,feeda itd to je mozda bio jedan post sto se slimyyy malo na harisa naljutio.Vecinom ovi sto imaju manje pobjeda zale se kako su izgubili game,kako je neko trolla,feeda.

5.Ja za sve sto sam rekao imam poprilicno dobre argumenete/dokaze dok ti i vecnima prica u prazno KLINCU

LoL-scarface797(EU)
17 godina
League Of Legends

Ova ideja za turnire nije loša, ali to jednostavno neće ovdje funkcionirati, jer se vidi iz prošlih nekoliko postova da ekipa ne može normalno pobijedit recimo i nastavit dalje, a da sa ovakvim stavovima ne bi srali po onima koji su izgubili. Da se svi zrelo ponašaju, tad bi se moglo stalno igrati, a ne ovako kad su svađe i preseravanja prije nego što se je i igralo.... a i složiti ravnopravne timove od ljudi tu sa foruma je mission impossible....

Em smo podijeljeni na različite servere, em svatko ima svoje obaveze i ne može igrat i vježbat dovoljno često, neki su tek počeli sa igrom pa nit nemaju rune itd itd... treba nešto drugo smisliti, umjesto svađe dajte prijedloge. I neznam zašto ne bismo recimo raspravljali o counterima na mid-u i solo top-u. Ili o najboljim kombinacijama za bot lane, umjesto prepucavanja i svakog drugog posta gdje netko pita kojeg jeb*nog heroja da kupi... 

Za sve ove koji kupuju heroje non stop, neka pogledaju stream i onda odluče, ako želite jungle likove, gledajte stream od OddOne-a, Saintviciousa, Snoopeha ( http://clgaming.net/livestreams ), za solo top likove pratite HotshotGG-a i Rainmana, AP mid, Alex Ich, Reginald, Bigfatlp, SK Ocelote, za supporte najbolji je Xpecial iz TSM-a i Chauster, europske supportove baš i neznam, za range carryje bot Doublelift, Chaox, Candy Panda....

Isto tako buildove i guidove imate na netu objašnjene u detalje (čak su i slikice {#} ), tako da ne spammate stalno ovdje. Eto toliko od mene, neću nikog vrijeđat ili zapovijedat kome, samo sam iznio mišljenje o tome kako bismo mogli dovesti ovu temu u red. 

Pozdrav! 

LoL username: UnimatriX (EU East) HoN username: ArmageddonX
Moj PC  
5 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends
upravo odigrali CLG vs M5, ClG ih je razbio svi su ovi quit u 16. minuti, sada idu jos jednu

mozete pratiti na wick streamu ili od nekog drugog

http://www.own3d.tv/live/18755/Wickd
Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
death_zombi kaže...

moram reagirat na sve ove pametnjakovice (slimy,scarface,hari). 

boze moj pametnjakovici kazes? ja na ovome bug forumu lurkam vec godinu dana priko bratovog accounta i nisan se tia misat jer san vidia da imate previse dice koja misle da su najbolji jer su bogu fala tek digli 30 lvl,vidia san previse bahatosti sa od puno ljudi nisan tija napravit account godinu dana ali ovo sta je lord nofak jucer reka privrsilo je svaku mjeru svi mi znamo koji igramo sa scaron da moze pretjerivat u svojin izjavama i sve to ali tu nema on pravo da on s*re po meni jer mu ja nisan nista reka ja san samo reka za njegovoga prijatela dominatora jer znan kakav je on igrac jer san igra sa njin,a on sta spominje AP carry igrace od gurua nema smisla zasto njih tu spominjes sad? mi smo tribali igrat ESL protiv guru gaming prije pola godine pa likovi nisu tili odgovorit na nas poziv ko je tu kriv? ne zelin se svadat na ovome forumu vidit da vi to dovoljno radite tu ali molia bi bez pljuvanja na mene i govorit da neko igra bolje od mene jer bogami niste svjesni kako ja igran jer zapantite mi smo braca nekad igrate sa menon nekad sa mojin braton i to nije problem zato pazite drugo put na koga blatite i koga omalozavate jer ste privrsili svaku mjeru PS volin vas sve {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 21:17 (Anzulolz).
16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

ovo tvoje 1. kao što rekoh to se lako da ignorirat,tak da to sam samo usput spomenuo.

A za sve ostale brojeve,opet kao što rekoh,nagrada za cro4lol je 20e riot pointa svaka 2 tjedna,pa ak ste tak dobri pokažite da ih sve možete dobit u 20min,pokupite pare i vratite se natrag na west i neču ti više nit rječ reći. A kao što si rekao da za sve imaš dobre argumente i dokaze,dokaži da guru možete pobijedit kao što si reko (čak nit netreba biti u 20min :D)

lol [eu]east: Xz0mbieX
15 godina
League Of Legends

Wtf?! Tolko svade a ja nisam ukljucen i ne trollam! Previse sam zapustio forum xD

@Dmanz trebo si napisat CLG-eu, ja gledam koji k? Onda se sjetim.... xD

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 20:30 (Don Strongtoni).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Lord Nofak@ako si najlosiji nemoras biti i najgluplji :/,sry ali tako ispada

EDIT

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 21:20 (Cyber1950).

1 2 hvala 1
14 godina
neaktivan
League Of Legends

evo i SK vs M5

alex, genja i ocelote streamaju

League of Legends EU West - Hipno9

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
i sk se upisuje u pobjednike skupa s clg.eu
17 godina
cro)kiselo_mlijeko kaže...
i sk se upisuje u pobjednike skupa s clg.eu

Sigurno su im counterali counter jungle...

LoL username: UnimatriX (EU East) HoN username: ArmageddonX
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice