League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.571.465
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
Re: League Of Legends
Lord Nofak kaže...

Ti...a ostali?

Imam 18...dok nemaš argumente onda bježiš...dobra strategija.

bižin od čega? od besmislene svađe bez ikakvih argumenata sa obe strane šta se tiče igre jednih i drugih (nisan gleda stream pa neman pojma kako igrate)... scar je reka nešto na osnovi onoga šta je vidija, a ti onako prepotentno odgovaraš da bi nas dobili u 20 min, bez ikakvog obrazloženja zašto to misliš osin svoje samouvjerenosti, čini se meni da si ti taj bez argumenata

17 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
Lord Nofak kaže...
scarface797 kaže...

hahaha gledam ovaj cro4lol i crkavam od smijeha, moj team(slimyyy braca,haris i madman i weirdek) bi ovo 100% mogli dobiti,ja nevjerujem kako ovi igraju lose

Nije da te vrijeđam i podcjenjujem ali takve ekipe poput vaših mi riješavamo u 20minuta...znam da izgleda da lose igramo ali Guru je ako se sijecas dobio M5 u kvalifikacijam(ali su poslije ispali).

Doduše nisu svi igrali sad u finalu...ali ih je troje igralo sad.

Ja sam rekao ovo nakon sto sam vidio kako igrate,mid ko je igrao ja mislim dominator ili tako nesto koji je igrao malzahara i vlad ga ostavio za 4 lvl-a,onda shyvana koja krece junglu sa blue buffom,malphite sa dva dorans shielda(nisam siguran jel to bio u vasem teamu),po onome  sto sam vidio znam da bi vas dobili  100% jer ono sto sam vidio na stremu bilo je jadno za gledati.Naravno mi nismo na east(evo izvlacenja).

@LordNofak ja imam 1420 pobjeda

@Unimatrix neznam da li si gledao ona 3 matcha,onda bi znao o cemu pricam

1. Guru bi vas dobio u 15 min jer su najbolji tim na serveru

2. nemožeš nas uspoređivat s njima

3. trebao si gledati polufinale da vidiš ko je koga ostavio (vqq je 2k elo) 

http://download.esl.eu/matchmedia/25133000/25133577/71127332.jpg

4. možda baš dođemo na west pa da vas vidimo

League of Legends ID: DominatorGT
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 0:17 (TheGamemaker).
16 godina
TheGamemaker kaže...

3. trebao si gledati polufinale da vidiš ko je koga ostavio (vqq je 2k elo) http://download.esl.eu/matchmedia/25133000/25133577/71127332.jpg

1. super argument nema šta

2. nevažno

3. ovo je protu argument na tvoj broj 1, ako je neko "bolji" ne znači da će pobjedit

4. slobodno

17 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
TheGamemaker kaže...

3. trebao si gledati polufinale da vidiš ko je koga ostavio (vqq je 2k elo) http://download.esl.eu/matchmedia/25133000/25133577/71127332.jpg

1. super argument nema šta

2. nevažno

3. ovo je protu argument na tvoj broj 1, ako je neko "bolji" ne znači da će pobjedit

4. slobodno

Igrat će go4lol na westu pa ih slobodno pitaj za scrim.

League of Legends ID: DominatorGT
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Al se castite.{#}

Dali je vama chat u *****,sve sto napisem ne vidi se?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Lord Nofak kaže...
NoDiggity kaže...

prebacivanje na west ostanu ti i ip i winowi i championi? a ranked se resetira?

NE...sve ti je isto osim friend lista.

ne kuzim zas se nebi ranked restartao?

17 godina
Lord Nofak kaže...

Nije dječja...to govorim iz iskustva...mi smo već odigrali 6 turnira i gameove sve do "velike četvorke"(FYW,BBQ,GURU!!! i mi naravno;)) rješavamo u 20 minuta.

Vidim ja iz vaših razgovora na forumu kolko ste dobri...nemora "vidit" kako igrate.

Ne zelim ulazit previse u vas "dick measure" (obje ekipe) ali ova izjava ti je toliko seljacki bahata da sam se nasmijao. Igrali decki par Cro4LOL Balkanika turnira, i to im je pokrice da ga ovdje na forumu kenjaju od jutra do sutra. . ., bjedno.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 0:42 (D3ViL).
16 godina
NoDiggity kaže...

a onda bi svi to radili kad završe u ELO hellu {#}

btw. je chat je zakurrac trenutno

16 godina
D3ViL kaže...

Ne zelim ulazit previse u vas "dick measure" (obje ekipe) ali ova izjava ti je toliko seljacki bahata da sam se nasmijao. Igrali decki par Cro4LOL Balkanika turnira, i to im je pokrice da ga ovdje na forumu kenjaju od jutra do sutra. . ., bjedno.

upravo mu to i ja pokušavan dokazat, pametuje žestoko stalno, a nema pojma kako mi igramo, a neznan ni ja kako oni igraju pa se neću ni mišat u to ko bi koga dobija... dobili su koji turnir sa 90% noobova i sad su odjedanput najjači na balkanu {#}

14 godina
protjeran
slimyyy kaže...
NoDiggity kaže...

a onda bi svi to radili kad završe u ELO hellu {#}

btw. je chat je zakurrac trenutno

-.- pa prvi put je besplatno :D

joj rado bih ti pokazao replay-ove od rundi kakvi botovi -.-

edit:rade bi da su botovi igrali,oni bi bar uzeli champione koji trebaju 

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 0:47 (NoDiggity).
16 godina
NoDiggity kaže...

a onda još gore, svi bi sebi besplatno resetirali ELO čin zagusti malo {#}

14 godina
protjeran
slimyyy kaže...
NoDiggity kaže...

a onda još gore, svi bi sebi besplatno resetirali ELO čin zagusti malo {#}

a npr da im i tamo zagusti morali bi platit da se vrate ;)

poludio sam -.- 10 loseva za redom troll picks itd nema gankanja sa junglerom itd

jel ima tu jos ko low elo za duo ranked da se dignemo malo? :$$$$

16 godina
NoDiggity kaže...

a npr da im i tamo zagusti morali bi platit da se vrate ;)

poludio sam -.- 10 loseva za redom troll picks itd nema gankanja sa junglerom itd

jel ima tu jos ko low elo za duo ranked da se dignemo malo? :$$$$

a je*iga sad {#}

moga bi ti ja koji put odigrat priko prijateljevog acc-a, MlohavaMuda

16 godina
neaktivan
League Of Legends

4v5 ranked od početka... Nevjerujem da su likovi toliko loši xD

I will live again you'll see, tomorrow's not scaring me. Far away from yesterday, just take this pain away.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
kaiserus kaže...

e ovaj protivnicki team takav je moj uvijek

15 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

hahaha gledam ovaj cro4lol i crkavam od smijeha, moj team(slimyyy braca,haris i madman i weirdek) bi ovo 100% mogli dobiti,ja nevjerujem kako ovi igraju lose

Gle ko je prvi počeo...ja sam ga samo prizemlio....and then some.

U esenciji je rekao da su svi koji su sudjelovali na turniru nevjerovatno loši i da je on+ njegova ekipa tolko jaka da bi sve dobili...pa čak i Guru gaming koji se može ubrojati u top 15 ekipa u Europi.

I šta bi ja sad treba reci:"u pravu si "...ne bit cu veći kreten od njega samog(iako smatram da je to nemoguce) i ovaj njegov post ću mu nabiti na nos kad budete igrali protivn nas ili guru gaminga.

Ako si na westu dodaj Mrkiii-a pa nek vas AP carry proba igrat protiv njega(da na westu je igrao je sa sumrfom na eastu).

two camels in a tiny car
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 14:52 (Lord Nofak).
14 godina
kaiserus kaže...

Vidim Soraka se raspištoljila {#}{#}

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Hmmm, zanimljiva rasprava, iako scarface, neznam dali ti je ovo prvi Cro4LoL finale na koji si naletio, ako je, dobio si dosta pogrešan dojam. Jučer je druga partija koju sam gledao stvarno bila loša, neznam što se događalo objema ekipama, ali partija je na trenutke bila pomalo smiješna. Inače partije nisu loše, dapače znaju biti dosta dobre i zanimljive. Guru je realno daleko najbolji u Hrvatskoj i nitko mu se nemože približiti. Oni te Cro4LoLove igraju samo zbog free RP-a i neigraju u punom sastavu. Ali nebih se složio da su najbolji tim na eastu, exGBT je u ovom trenutku dosta jači od svih East timova, ako ste gledali Monthly finale Go4LoL prije koji tjedan, dobili su Guru-a, kao i u Go4Lolu taj isti tjedan tri dana poslije i sada imaju 3 Go4Lola zaredom.

Što se tiče snage ekipa i toga da biste ih vi rasuli sve, nemožeš to reći jednostavno zato što neznam dal ste kad igrali protiv njih prije nego što ste otišli na West. I uvijek postoje scrimovi, dogovorite se i igrajte, mislim to nije nikakav problem.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Guru Gaming je hrpa prepotentnih maminih sinova, sjećam se kad smo igrali ESL i neki njihov nas challenga, mi odbili jer smo imali već jedan meč taj dan, da bi on došao na IRC i počeo pljuvat po nama, nazivat nas pi*kicama i ostale kvazimacho fore , jer su mislili buduci da smo mi bili prvi na ladderu, da ako nas dobiju da su sile odma. Strašno!

A što se tiče ove rasprave, stvarno je sinoć bilo i fail buildova i fail poteza, a mečevi poprilično dosadni i monotoni. Ako uspijem naći meč sa ESL-a postat ću ga vamo, pa usporedite ;)

LoL EU west : ZoRz1; EU E/N: kraisch
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

S obzirom na hrpu ovih prepucavanja, mislim da je krajnje vrijeme da se organizira jedna mala "BOL FORUM LIGA" - pa da se odmjere snage kako spadaju, u jednom pravom balkanskom duhu({#}). Ima vas par što znate igrati, par što ste prenapuhani, par koji su i jedno i drugo, nekolicina koja bi pod*ebavala i sva je ova spika smiješna (tu se nalazi i moja malenkost hehe), itd. itd. Pa mislim da bi se na cijelom forumu moglo skupit 4-6 dobrih ekipica za odigrat i izbacit sve komplekse na Field of justice-u, i ostavit BOL forum bez ovih povuci-potegni prepucavanja (ja sam najbolji, ne ja sam i tako u inifinity...) te ustanoviti tko je zapravo 'najsuperiorniji'.

Možda bi bilo manje uvreda nakon nečeg takvog, a više želje da pobošljate svoj vlastiti skill i gameplay, da imate neki cilj, ali tko zna...

Pls, applause to me.

Pretpostavka je majka svih zajeba. || To do list....go to Pamplona and run in front of bulls!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 11:52 (Zero Chance).
Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zero Chance kaže...

S obzirom na hrpu ovih prepucavanja, mislim da je krajnje vrijeme da se organizira jedna mala "BOL FORUM LIGA" - pa da se odmjere snage kako spadaju, u jednom pravom balkanskom duhu({#}). Ima vas par što znate igrati, par što ste prenapuhani, par koji su i jedno i drugo, nekolicina koja bi pod*ebavala i sva je ova spika smiješna (tu se nalazi i moja malenkost hehe), itd. itd. Pa mislim da bi se na cijelom forumu moglo skupit 4-6 dobrih ekipica za odigrat i izbacit sve komplekse na Field of justice-u, i ostavit BOL forum bez ovih povuci-potegni prepucavanja (ja sam najbolji, ne ja sam i tako u inifinity...) te ustanoviti tko je zapravo 'najsuperiorniji'.

Možda bi bilo manje uvreda nakon nečeg takvog, a više želje da pobošljate svoj vlastiti skill i gameplay, da imate neki cilj, ali tko zna...

Pls, applause to me.

Ja bi rado redovito igrao sa nekim Bugovcima u fun timu, ali jednostavno nemogu radi faksa. Iako, uz malo sreće i koncetracije možda prođen sada sve ispite u roku 2 tjedna pa ću imati 2 tjedna za zajebanciju i igranje LoLa. Igrao bih ili supporta ili junglera budući da rijetko igram, a za ovo dvoje mi treba najmanje uvježbavanja i generalno sam s njima najbolji ( prije mogu reći najmanje loš{#}).

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Kakav je wukong? Zanima me iz prve ruke. Jel se isplati kupiti ili ne? 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Da
League Of Legends EU West : KeiichiAssassin
16 godina
neaktivan
Ukulele kaže...
kaiserus kaže...

Vidim Soraka se raspištoljila {#}{#}

Soraka je bila u 1v2 lane i nije se htjela mijenjati da ja budem tako. Nakon ~3 minute je dobila double kill. Stvarno legendarna Soraka.

I will live again you'll see, tomorrow's not scaring me. Far away from yesterday, just take this pain away.
15 godina
neaktivan
kaiserus kaže...

evo nije mi jasno 

imaš 2 lose-a više od winova 

a ja imam 20 winova više 

a elo nam je isti -.-

to me svaki dan razhebe kad to kod nekog vidim (isti elo, a lošiji w/l ratio) :(

LoL nick: armenx3m
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 14:55 (armenx3m).
15 godina
neaktivan
armenx3m kaže...
kaiserus kaže...

evo nije mi jasno 

imaš 2 lose-a više od winova 

a ja imam 20 winova više 

a elo nam je isti -.-

to me svaki dan razhebe kad to kod nekog vidim (isti elo, a lošiji w/l ratio) :(

To ti dosta ovisi o prvih 10 partija jer je u prvim partijama dobivaš masivni ELO boost...a i poslije ti ovisi o matchupu...ako pobjeđujes protiv igraca koji imaju jači ELO dobiješ više ratinga(i obratno).

Tak da možeš imati isti w/l a različiti rating.

two camels in a tiny car
17 godina
neaktivan
makaweli kaže...

Guru Gaming je hrpa prepotentnih maminih sinova, sjećam se kad smo igrali ESL i neki njihov nas challenga, mi odbili jer smo imali već jedan meč taj dan, da bi on došao na IRC i počeo pljuvat po nama, nazivat nas pi*kicama i ostale kvazimacho fore , jer su mislili buduci da smo mi bili prvi na ladderu, da ako nas dobiju da su sile odma. Strašno!

A što se tiče ove rasprave, stvarno je sinoć bilo i fail buildova i fail poteza, a mečevi poprilično dosadni i monotoni. Ako uspijem naći meč sa ESL-a postat ću ga vamo, pa usporedite ;)

ime mi daj

Što se Cro4LoLa tiče, it is wahat it is. To ti je domaća scena koja se pojavljuje i igra. Ako misliš da možete popravljat prosijek, niko vam ne brani sudjelovat, možete samo osvojit nešto :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 15:11 (Čux).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Kako obozavam kad mi neko dodje "idem jungle nedam nikom nist jer sam ja glavni " ja onak pa daj mi blue (ez sam bio) , nope, ja junglam nedam -.- . ok 15 minuta poslje teamfight, svi tuku sve ugl, ja ultam i pokupim koji kill, odma KS KSKSKSKSKSKSK -.-

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

moram reagirat na sve ove pametnjakovice (slimy,scarface,hari). Kako mrzim kad se nađe hrpa klinaca koji misle da su centar svijeta i tu nešto sereju. Prvo se nekolicina tih navedenih klinaca na 5 stranica svađa sa nekime, umjesto da si uzmeju privatnu sobu il nešto pa se tamo svađaju cjeli dan ak treba,šta nas sve boli briga kaj se vi međusobno svađate ko je kome trollal,feedal itd... onda nekoliko tjedana unatrag ovaj pametni scarface uvjerava sve kako je west tisuća puta bolji i kako je east sranje sa samim njubovima (neka ima svoje osobno mišljenje al netreba zato srati po nama koji igramo na eastu). Sve se to da ignorirat al ovo šta vidim u zadnje 2 stranice jednostavno prevršuje sve granice. Tu nešto govorite kako bi vi guru pobijedili u 20min. Neznam dal ste vi svjesni da je guru među najboljim hrvatskim teamovima na lolu. Duch gaming je isto jedan od starijih i izrazito dobrih teamova (osobno sam se uvijerio u to) koje nije lako pobjedit. Ima tu i dosta drugih dobrih teamova za koje sam siguran da ih vaša hrpa nabrijanih klinaca nebi dobila. Pa ako vi mislite da ste tako dobri,platite vi tih 200kn (ili kolko već) i premjestite se na east pa da vas vidimo. Ako ste tak dobri,osvojit ćete svaki turnir 20e riot pointova i ubrzo nadoknadit troškove prijelaza + zaradit još puno rp-a. Ako ne,onda lijepo zašutite i igrajte se na westu i radite šta hočete,al klonite se svojih blesavih komentara.

lol [eu]east: Xz0mbieX

7 0 hvala 1
16 godina
death_zombi kaže...

moram reagirat na sve ove pametnjakovice (slimy,scarface,hari).

amo mi sad razjasnit neke stvari, od kad san ja god na ovome forumu ja uvik samo pomažen ljudima koji su to tražili, od buildova i izbora heroja pa sve do davanja beta keya za Dotu 2 onima koji su se tili uvjerit jeli bolja od LoL-a, ja neznan kad smo mi "pametnjakovići" ikome na ovome forumu odbili nešto pomoć, koliko je ljudi ode napisalo da nema team i da nežele više igrat solo pa smo ih mi zvali da igraju sa nama da in bude zanimljivije i samim time smo zapostavili svoj team (bivši Team 7 Jegera, a sad Monarchy Of Roses) jer nismo više mogli igrat samo nas par iz team-a nego smo uvik imali dosta igrača sa strane i iako su dosta njih bili noobovi u to vrime nama nije smetalo nego smo in uvik pomagali i uvik smo imali strpljenja pomoć kad god je tribalo, tako molinte nemoj mi govorit da san dite jer nisan, a i mentalno san sigurno stariji od pola vas tu kojima je očito cilj samo svađa, druga stvar ja stvarno neznan kad je iko od nas izjavia da bi mi dobili Guru u 20 min?! to je nofak izjavia da bi oni nas dobili u 20 min bez ikakvog pokrića i valjanih argumenata, istina scar je malo ružno to reka prvi put i ispalo je ka neka provokacija ali to se moglo rješit u par postova između njih dvoje, a umisto toga nofak je pripremia lubrikante i maramice i krenija s*at po nama iako nema blage veze kako IKO od nas igra, on misli da su bolji od nas jer su dobili par lokalnih derneka, ja nisan reka da smo mi bolji, niti san reka da su oni bolji tako da ja mislin da je ipak on uvjeren da su oni centar svita ili balkana kako oćeš već, više mi se neda stvarno sudjelovat u ovoj raspravi jer je glupa i nevodi nigdi, a šta se tiče BUG lige ja san već prije koji misec tija predložit neki BUG turnir ali onda san se sitija da je pola foruma na eastu, a pola na westu ali ako ste usprkos tome voljni organizirat nešto nema problema, ja ću prvi pomoć

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice