- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ljudi ajde oce li iko igrati dojadilo igrati sa ovima idiotima na netu zbog njih imam pun k izgubljenih partija.Ime mi je:scarface797,lvl 21.
Evo jedna odigrana sa scarfaceom i madmanom :D
A ja sam tu napravio teski fail izvciro me hebeni twitch.^^
evo nick haris771 poslao sam ti friend request
Ok baciti cemo veceras koju.:)
Upravo sam čitao stare postove u temi i naletio na ovo..
Sami počeci našeg druženja :')
Jedino što glupi weirdo više ne igra jer je junkie :D
To su bila vremena,sjecam se harisa prije ili bude fb ili dobije fb :)
Ljudi ajde oce li iko igrati dojadilo igrati sa ovima idiotima na netu zbog njih imam pun k izgubljenih partija.Ime mi je:scarface797,lvl 21.
A ja sam tu napravio teski fail izvciro me hebeni twitch.^^
evo nick haris771 poslao sam ti friend request
Ok baciti cemo veceras koju.:)
Upravo sam čitao stare postove u temi i naletio na ovo..
Sami počeci našeg druženja :')
Jedino što glupi weirdo više ne igra jer je junkie :D
To su bila vremena,sjecam se harisa prije ili bude fb ili dobije fb :)
I sjecam se scara kad jedini u premadeu nije znao junglat ;) (nakon vise od 2k partija nije jos naucio :D )
A ja se sjećam kad je Haris imao mikrofon.
A ja se sjećam kad je Haris imao mikrofon.
Ajme meno to su bila vremena kada nisam morao svake sec alt+tab iz neceg da vidim sta pise
@harise istina da neznam bas dobro junglati i ne zelim iz razloga sto su ljudi toliko retardirani kada trebas gankati/ukrasti blue itd da je to za nepovjerovati
Ima ko rjesenje mozda?????
Za što ?
Pa citiraj si post, a ne da mi moramo po stranicama tražiti.
Ovako u zadnje vrime me stalno izbacuje sa lola i izbacuje mi bug error a nova knofa je i dosla je ima tjedana dana i stano mi to pokazuje
Evo ovo
hahaha gledam ovaj cro4lol i crkavam od smijeha, moj team(slimyyy braca,haris i madman i weirdek) bi ovo 100% mogli dobiti,ja nevjerujem kako ovi igraju lose
jbt zaspati cu uz ovog komentatora ;D
hahaha gledam ovaj cro4lol i crkavam od smijeha, moj team(slimyyy braca,haris i madman i weirdek) bi ovo 100% mogli dobiti,ja nevjerujem kako ovi igraju lose
neznam sto se ceka decki, sign up!
neznam sto se ceka decki, sign up!
gief 5 accounts on east
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHA....ne
Nije da te vrijeđam i podcjenjujem ali takve ekipe poput vaših mi riješavamo u 20minuta...znam da izgleda da lose igramo ali Guru je ako se sijecas dobio M5 u kvalifikacijam(ali su poslije ispali).
Doduše nisu svi igrali sad u finalu...ali ih je troje igralo sad.
Nije da te vrijeđam i podcjenjujem ali takve ekipe poput vaših mi riješavamo u 20minuta...znam da izgleda da lose igramo ali Guru je ako se sijecas dobio M5 u kvalifikacijam(ali su poslije ispali).
boze moj, primjetia san da si se na ovome forumu malo raspuva dok san gleda tvoje turnire go4lolcro sa tvojon ekipon, vaseg ap carrya san ima u friend listi necu nista po coviku govorit lose ali koliko san primjetia nista posebno, a volis se misat u nesto sta nije bas tvoja sorta(ipak igras supportera u svome timu) tako da zamolia bi te lipo nemoj govorit lose stvari o meni i sa ljudima kojima igran cesto, nebi ti rjesia jedan turret a kamoli partiju u 20 minuti puvaj se nekome ko je tek pocea igrat ovu igru
(slimy)
Lako je to tvrditi Scar, a kad ti kažu da dokažete, onda bude opet izvlačenja na west server.... 
Lako je to tvrditi Scar, a kad ti kažu da dokažete, onda bude opet izvlačenja na west server.... 
koja izvlačenja molinte? znači svaki od nas bi triba dat 200kn za RP da bi se pribacili tamo i satrali ih? e pa ne pada mi napamet, scar je to izjavija jer je vidia njih kako igraju, a on je izjavia nezrelu i dičju provalu da bi nas dobili u 20 min, a mislin jel on ikad vidija ikoga od nas kako igra ili kako igramo ka team, a igramo zajedno više od godinu dana, nemojte me nasmijavat
boze moj, primjetia san da si se na ovome forumu malo raspuva dok san gleda tvoje turnire go4lolcro sa tvojon ekipon, vaseg ap carrya san ima u friend listi necu nista po coviku govorit lose ali koliko san primjetia nista posebno, a volis se misat u nesto sta nije bas tvoja sorta(ipak igras supportera u svome timu) tako da zamolia bi te lipo nemoj govorit lose stvari o meni i sa ljudima kojima igran cesto, nebi ti rjesia jedan turret a kamoli partiju u 20 minuti puvaj se nekome ko je tek pocea igrat ovu igru
(slimy)
Na vašu žalost ja se ne "puvam" nego govorim istinu...oprosti što to vrijeđa tebe i tvoju ekipu :/
Da igram supporta..igram ga zato što sam najlošiji član svoje ekipe i ja od toga ne bježim...niti me sram da igram s dominatorom(ap carry) u ekipi, upravo suprotno, ponosim se tom činjenicom.
Čovjek igra iznad prosječno i rekao bih da bi mu elo mogao biti oko 1900 da igra ranked više od 2 puta tjedno...sad je failao s 2 championa koja smo mi forsali da igra(+ banali su i pickali njegove najbolje champove) ali failao je protiv najboljeg APa u hrvata(Mrkiii).
Ako misliš da ti(ili tvoj AP) možeš protiv njega na midu slobodno razmisli ponovo.
prebacivanje na west ostanu ti i ip i winowi i championi? a ranked se resetira?
koja izvlačenja molinte? znači svaki od nas bi triba dat 200kn za RP da bi se pribacili tamo i satrali ih? e pa ne pada mi napamet, scar je to izjavija jer je vidia njih kako igraju, a on je izjavia nezrelu i dičju provalu da bi nas dobili u 20 min, a mislin jel on ikad vidija ikoga od nas kako igra ili kako igramo ka team, a igramo zajedno više od godinu dana, nemojte me nasmijavat
Nije dječja...to govorim iz iskustva...mi smo već odigrali 6 turnira i gameove sve do "velike četvorke"(FYW,BBQ,GURU!!! i mi naravno;)) rješavamo u 20 minuta.
Vidim ja iz vaših razgovora na forumu kolko ste dobri...nemora "vidit" kako igrate.
prebacivanje na west ostanu ti i ip i winowi i championi? a ranked se resetira?
NE...sve ti je isto osim friend lista.
Nije dječja...to govorim iz iskustva...mi smo već odigrali 6 turnira i gameove sve do "velike četvorke"(FYW,BBQ,GURU!!! i mi naravno;)) rješavamo u 20 minuta.
Vidim ja iz vaših razgovora na forumu kolko ste dobri...nemora "vidit" kako igrate.
nemoj me molinte nasmijavat, kakve veze ima koliko ste vi turnira igrali? igramo ovu igru duže i češće sigurno nego iko od vas, jedino u čemu ste u prednosti su turniri, o ostalome nema govora uopće
nemoj me molinte nasmijavat, kakve veze ima koliko ste vi turnira igrali? igramo ovu igru duže i češće sigurno nego iko od vas, jedino u čemu ste u prednosti su turniri, o ostalome nema govora uopće
Sure...samo nas 4 iz ekipe igra još od rane bete i imamo acc na NA serveru..znaci onaj broj pobjeda koji si vidio, njemu dodaj jos oko 700-800.
A vi?
Sure...samo nas 4 iz ekipe igra još od rane bete i imamo acc na NA serveru..znaci onaj broj pobjeda koji si vidio, njemu dodaj jos oko 700-800.
A vi?
closed betu san igra na NA serveru na kojen još iman i king rammus skin, onda kad se pojavila EU closed beta priša san na EU, ma neću uopće raspravljat sa tebon jer biće nemaš ni priko 14 godina 
A vi?
closed betu san igra na NA serveru na kojen još iman i king rammus skin, onda kad se pojavila EU closed beta priša san na EU, ma neću uopće raspravljat sa tebon jer biće nemaš ni priko 14 godina 
Ti...a ostali?
Imam 18...dok nemaš argumente onda bježiš...dobra strategija.
Ja sam rekao ovo nakon sto sam vidio kako igrate,mid ko je igrao ja mislim dominator ili tako nesto koji je igrao malzahara i vlad ga ostavio za 4 lvl-a,onda shyvana koja krece junglu sa blue buffom,malphite sa dva dorans shielda(nisam siguran jel to bio u vasem teamu),po onome sto sam vidio znam da bi vas dobili 100% jer ono sto sam vidio na stremu bilo je jadno za gledati.Naravno mi nismo na east(evo izvlacenja).
@LordNofak ja imam 1420 pobjeda
@Unimatrix neznam da li si gledao ona 3 matcha,onda bi znao o cemu pricam
Ja sam rekao ovo nakon sto sam vidio kako igrate,mid ko je igrao ja mislim dominator ili tako nesto koji je igrao malzahara i vlad ga ostavio za 4 lvl-a,onda shyvana koja krece junglu sa blue buffom,malphite sa dva dorans shielda(nisam siguran jel to bio u vasem teamu),po onome sto sam vidio znam da bi vas dobili 100% jer ono sto sam vidio na stremu bilo je jadno za gledati.Naravno mi nismo na east(evo izvlacenja).
Pitat ću dečke dal im se da potrošiti nekoliko RPova koje smo dobili za nagradu da se prebacimo na west malo pa vam se javimo...može?
Pitat ću dečke dal im se da potrošiti nekoliko RPova koje smo dobili za nagradu da se prebacimo na west malo pa vam se javimo...može?
Your Welcome ;)