League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.579.077
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
League Of Legends
za kad se predvidja da bi mogao onaj update s puno novih botova doci?
Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
makaweli kaže...
scarface797 kaže...

Ljudi ajde oce li iko igrati dojadilo igrati sa ovima idiotima na netu zbog njih imam pun k izgubljenih partija.Ime mi je:scarface797,lvl 21.

puls4R kaže...

Evo jedna odigrana sa scarfaceom i madmanom :D

hari85 kaže...
scarface797 kaže...
puls4R kaže...

A ja sam tu napravio teski fail izvciro me hebeni twitch.^^

evo nick haris771 poslao sam ti friend request

scarface797 kaže...

Ok baciti cemo veceras koju.:)

Upravo sam čitao stare postove u temi i naletio na ovo..
Sami počeci našeg druženja :')

Jedino što glupi weirdo više ne igra jer je junkie :D

To su bila vremena,sjecam se harisa prije ili bude fb ili dobije fb :)

LoL-scarface797(EU)
15 godina
scarface797 kaže...
makaweli kaže...
scarface797 kaže...

Ljudi ajde oce li iko igrati dojadilo igrati sa ovima idiotima na netu zbog njih imam pun k izgubljenih partija.Ime mi je:scarface797,lvl 21.

puls4R kaže...

hari85 kaže...
scarface797 kaže...
puls4R kaže...

A ja sam tu napravio teski fail izvciro me hebeni twitch.^^

evo nick haris771 poslao sam ti friend request

scarface797 kaže...

Ok baciti cemo veceras koju.:)

Upravo sam čitao stare postove u temi i naletio na ovo..
Sami počeci našeg druženja :')

Jedino što glupi weirdo više ne igra jer je junkie :D

To su bila vremena,sjecam se harisa prije ili bude fb ili dobije fb :)

I sjecam se scara kad jedini u premadeu nije znao junglat ;) (nakon vise od 2k partija nije jos naucio :D )

Shazbot !
17 godina
neaktivan
League Of Legends

A ja se sjećam kad je Haris imao mikrofon.

LoL EU west : ZoRz1; EU E/N: kraisch
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
makaweli kaže...

A ja se sjećam kad je Haris imao mikrofon.

Ajme meno to su bila vremena kada nisam morao svake sec alt+tab iz neceg da vidim sta pise

@harise istina da neznam bas dobro junglati i ne zelim iz razloga sto su ljudi toliko retardirani kada trebas gankati/ukrasti blue itd da je to za nepovjerovati 

LoL-scarface797(EU)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ima ko rjesenje mozda?????

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Za što ?

Pa citiraj si post, a ne da mi moramo po stranicama tražiti.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
16 godina
neaktivan
PITBULL kaže...

Ovako u zadnje vrime me stalno izbacuje sa lola i izbacuje mi bug error a nova knofa je i dosla je ima tjedana dana i stano mi to pokazuje

Evo ovo

15 godina
Jonja kaže...
hari85 kaže...

Oce li bit legendary?

jep.

a neko pitao za botove- next patch.

League of Legends Nick (WEST): hRay
16 godina
neaktivan
League Of Legends

http://www.guru-gaming.org/tv/

stream finala cro4lol-a, finale, igra se bo3

Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
League Of Legends

hahaha gledam ovaj cro4lol i crkavam od smijeha, moj team(slimyyy braca,haris i madman i weirdek) bi ovo 100% mogli dobiti,ja nevjerujem kako ovi igraju lose

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pinc kaže...

http://www.guru-gaming.org/tv/

stream finala cro4lol-a, finale, igra se bo3

jbt zaspati cu uz ovog komentatora ;D

16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

hahaha gledam ovaj cro4lol i crkavam od smijeha, moj team(slimyyy braca,haris i madman i weirdek) bi ovo 100% mogli dobiti,ja nevjerujem kako ovi igraju lose

neznam sto se ceka decki, sign up!

15 godina
Pinc kaže...
scarface797 kaže...

neznam sto se ceka decki, sign up!

gief 5 accounts on east 

Shazbot !
15 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHA....ne

two camels in a tiny car
15 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Nije da te vrijeđam i podcjenjujem ali takve ekipe poput vaših mi riješavamo u 20minuta...znam da izgleda da lose igramo ali Guru je ako se sijecas dobio M5 u kvalifikacijam(ali su poslije ispali).

Doduše nisu svi igrali sad u finalu...ali ih je troje igralo sad.

two camels in a tiny car
13 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
scarface797 kaže...

Nije da te vrijeđam i podcjenjujem ali takve ekipe poput vaših mi riješavamo u 20minuta...znam da izgleda da lose igramo ali Guru je ako se sijecas dobio M5 u kvalifikacijam(ali su poslije ispali).

boze moj, primjetia san da si se na ovome forumu malo raspuva dok san gleda tvoje turnire go4lolcro sa tvojon ekipon, vaseg ap carrya san ima u friend listi necu nista po coviku govorit lose ali koliko san primjetia nista posebno, a volis se misat u nesto sta nije bas tvoja sorta(ipak igras supportera u svome timu) tako da zamolia bi te lipo nemoj govorit lose stvari o meni i sa ljudima kojima igran cesto, nebi ti rjesia jedan turret a kamoli partiju u 20 minuti puvaj se nekome ko je tek pocea igrat ovu igru {#} (slimy) 

17 godina
scarface797 kaže...

Lako je to tvrditi Scar, a kad ti kažu da dokažete, onda bude opet izvlačenja na west server.... {#}

LoL username: UnimatriX (EU East) HoN username: ArmageddonX
16 godina
Unimatrix 007 kaže...
scarface797 kaže...

Lako je to tvrditi Scar, a kad ti kažu da dokažete, onda bude opet izvlačenja na west server.... {#}

koja izvlačenja molinte? znači svaki od nas bi triba dat 200kn za RP da bi se pribacili tamo i satrali ih? e pa ne pada mi napamet, scar je to izjavija jer je vidia njih kako igraju, a on je izjavia nezrelu i dičju provalu da bi nas dobili u 20 min, a mislin jel on ikad vidija ikoga od nas kako igra ili kako igramo ka team, a igramo zajedno više od godinu dana, nemojte me nasmijavat

15 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...
Lord Nofak kaže...
scarface797 kaže...

boze moj, primjetia san da si se na ovome forumu malo raspuva dok san gleda tvoje turnire go4lolcro sa tvojon ekipon, vaseg ap carrya san ima u friend listi necu nista po coviku govorit lose ali koliko san primjetia nista posebno, a volis se misat u nesto sta nije bas tvoja sorta(ipak igras supportera u svome timu) tako da zamolia bi te lipo nemoj govorit lose stvari o meni i sa ljudima kojima igran cesto, nebi ti rjesia jedan turret a kamoli partiju u 20 minuti puvaj se nekome ko je tek pocea igrat ovu igru {#} (slimy) 

Na vašu žalost ja se ne "puvam" nego govorim istinu...oprosti što to vrijeđa tebe i tvoju ekipu :/

Da igram supporta..igram ga zato što sam najlošiji član svoje ekipe i ja od toga ne bježim...niti me sram da igram s dominatorom(ap carry) u ekipi, upravo suprotno, ponosim se tom činjenicom.

Čovjek igra iznad prosječno i rekao bih da bi mu elo mogao biti oko 1900 da igra ranked više od 2 puta tjedno...sad je failao s 2 championa koja smo mi forsali da igra(+ banali su i pickali njegove najbolje champove) ali failao je protiv najboljeg APa u hrvata(Mrkiii).

Ako misliš da ti(ili tvoj AP) možeš protiv njega na midu slobodno razmisli ponovo.

two camels in a tiny car
14 godina
protjeran
League Of Legends

prebacivanje na west ostanu ti i ip i winowi i championi? a ranked se resetira?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
Unimatrix 007 kaže...
scarface797 kaže...

koja izvlačenja molinte? znači svaki od nas bi triba dat 200kn za RP da bi se pribacili tamo i satrali ih? e pa ne pada mi napamet, scar je to izjavija jer je vidia njih kako igraju, a on je izjavia nezrelu i dičju provalu da bi nas dobili u 20 min, a mislin jel on ikad vidija ikoga od nas kako igra ili kako igramo ka team, a igramo zajedno više od godinu dana, nemojte me nasmijavat

Nije dječja...to govorim iz iskustva...mi smo već odigrali 6 turnira i gameove sve do "velike četvorke"(FYW,BBQ,GURU!!! i mi naravno;)) rješavamo u 20 minuta.

Vidim ja iz vaših razgovora na forumu kolko ste dobri...nemora "vidit" kako igrate.

two camels in a tiny car
15 godina
neaktivan
NoDiggity kaže...

prebacivanje na west ostanu ti i ip i winowi i championi? a ranked se resetira?

NE...sve ti je isto osim friend lista.

two camels in a tiny car
16 godina
Lord Nofak kaže...

Nije dječja...to govorim iz iskustva...mi smo već odigrali 6 turnira i gameove sve do "velike četvorke"(FYW,BBQ,GURU!!! i mi naravno;)) rješavamo u 20 minuta.

Vidim ja iz vaših razgovora na forumu kolko ste dobri...nemora "vidit" kako igrate.

nemoj me molinte nasmijavat, kakve veze ima koliko ste vi turnira igrali? igramo ovu igru duže i češće sigurno nego iko od vas, jedino u čemu ste u prednosti su turniri, o ostalome nema govora uopće

15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
Lord Nofak kaže...

nemoj me molinte nasmijavat, kakve veze ima koliko ste vi turnira igrali? igramo ovu igru duže i češće sigurno nego iko od vas, jedino u čemu ste u prednosti su turniri, o ostalome nema govora uopće

Sure...samo nas 4 iz ekipe igra još od rane bete i imamo acc na NA serveru..znaci onaj broj pobjeda koji si vidio, njemu dodaj jos oko 700-800.

A vi?

two camels in a tiny car
16 godina
Lord Nofak kaže...

Sure...samo nas 4 iz ekipe igra još od rane bete i imamo acc na NA serveru..znaci onaj broj pobjeda koji si vidio, njemu dodaj jos oko 700-800.

A vi?

closed betu san igra na NA serveru na kojen još iman i king rammus skin, onda kad se pojavila EU closed beta priša san na EU, ma neću uopće raspravljat sa tebon jer biće nemaš ni priko 14 godina {#}

15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
Lord Nofak kaže...

A vi?

closed betu san igra na NA serveru na kojen još iman i king rammus skin, onda kad se pojavila EU closed beta priša san na EU, ma neću uopće raspravljat sa tebon jer biće nemaš ni priko 14 godina {#}

Ti...a ostali?

Imam 18...dok nemaš argumente onda bježiš...dobra strategija.

two camels in a tiny car
15 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
scarface797 kaže...

Ja sam rekao ovo nakon sto sam vidio kako igrate,mid ko je igrao ja mislim dominator ili tako nesto koji je igrao malzahara i vlad ga ostavio za 4 lvl-a,onda shyvana koja krece junglu sa blue buffom,malphite sa dva dorans shielda(nisam siguran jel to bio u vasem teamu),po onome  sto sam vidio znam da bi vas dobili  100% jer ono sto sam vidio na stremu bilo je jadno za gledati.Naravno mi nismo na east(evo izvlacenja).

@LordNofak ja imam 1420 pobjeda

@Unimatrix neznam da li si gledao ona 3 matcha,onda bi znao o cemu pricam

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 0:08 (scarface797).
15 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
Lord Nofak kaže...
scarface797 kaže...

Ja sam rekao ovo nakon sto sam vidio kako igrate,mid ko je igrao ja mislim dominator ili tako nesto koji je igrao malzahara i vlad ga ostavio za 4 lvl-a,onda shyvana koja krece junglu sa blue buffom,malphite sa dva dorans shielda(nisam siguran jel to bio u vasem teamu),po onome  sto sam vidio znam da bi vas dobili  100% jer ono sto sam vidio na stremu bilo je jadno za gledati.Naravno mi nismo na east(evo izvlacenja).

Pitat ću dečke dal im se da potrošiti nekoliko RPova koje smo dobili za nagradu da se prebacimo na west malo pa vam se javimo...može?

two camels in a tiny car
15 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...

Pitat ću dečke dal im se da potrošiti nekoliko RPova koje smo dobili za nagradu da se prebacimo na west malo pa vam se javimo...može?

Your Welcome ;)

LoL-scarface797(EU)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice