League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.580.714
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
Re: League Of Legends
hari85 kaže...
Doxy_CRO kaže...
hari85 kaže...
Doxy_CRO kaže...
slimyyy kaže...
...

Ajde se idite svađat i prepirat u lol chatu ili na TS-u... dosta mi je vašeg prepiranja i spamanja vamo na forumu. Imaš lijepo PM pa lijepo tamo raspravljajte o harisovom rage-anju i trolanju. {#}

ON TOPIC: Ryze OP

Late game Q- 600+ dmg cd 2 sec (i još passiv)

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 22:10 (AmonZero).
17 godina
AmonZero kaže...
hari85 kaže...
Doxy_CRO kaže...
hari85 kaže...
Doxy_CRO kaže...
slimyyy kaže...
...

Ajde se idite svađat i prepirat u lol chatu ili na TS-u... dosta mi je vašeg prepiranja i spamanja vamo na forumu. Imaš lijepo PM pa lijepo tamo raspravljajte o harisovom rage-anju i trolanju. {#}

Evo jedan moj REPLAY, ako se da kome pogledat, uglavnom, odvrtite na 23-24min, tamo se dešava ryze radnja, ali ne bi uspio bez supporta sorake :D

(P.S. LOL recorder needed)

Pretpostavka je majka svih zajeba. || To do list....go to Pamplona and run in front of bulls!!
16 godina
neaktivan
Zero Chance kaže...

Evo jedan moj REPLAY, ako se da kome pogledat, uglavnom, odvrtite na 23-24min, tamo se dešava ryze radnja, ali ne bi uspio bez supporta sorake :D

(P.S. LOL recorder needed)

Zhoyna je stvarno nepotrebna na Ryzeu, Frozen Heart za više CDR-a + mane + armora i WoTA za spell vamp su puno bolji izbor umjesto Zhoyne. AP-a skoro pa i ne treba na Ryzeu, zato ga se builda ko tanky CDR mage, a Zhoyna je namijenjena burst magevima.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
16 godina
AmonZero kaže...

ako ti nešto ne odgovara prijavi za spamm moderatoru, nemoj glumit moralnu gospođu

15 godina
League Of Legends

Nas omiljeni troll(Ne Haris) strikes again...

EDIT: Bolje maknut...

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.1.2012 1:08 (Don Strongtoni).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

{#}

Shazbot !
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
hari85 kaže...

{#}

Njub jos mi nisi odg na pitanja >_>

Ja cu sad izbjegavat ranked ovih par dana, svaki jbni jungler/solo top mi ide counter junglat i faila tolko da je zalosno...

@Slimy sry T-Com me dr*o ovih sat vremena...

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
16 godina
slimyyy kaže...
AmonZero kaže...

ako ti nešto ne odgovara prijavi za spamm moderatoru, nemoj glumit moralnu gospođu

Drugima nešto pametujete kao da "ovo nije dnevnik pa da se tu žale ", a onda vi tu spamate... Neželim se uopće prepirat s vama, a i neću tamo moderatoru kukat.

Samo sam lijepo napisao da na ove zadnje 3 stranice samo vaši spamovi vezani uz trolanje i ostale nevažne stvari, ništa korisno.

{#}

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
17 godina
League Of Legends

Totalna debilana to.... "nemojte se prepirat, ovo nije vaš dnevnik, bla bla..." Nego o čemu ovdje pisat? Bože ovo je forum, a ne "vaš" koji pilite o nekom redu i slično osobni kutak!!

Može onda ovako.  Kada ne pisat o svojim mečevim, ne diskutirat o igri....

Ove godine izlazi GTR3, Tvorci legendarnog GTR2 naslova nam daju nastavak. Mišljenja? Pa može onda u ovoj temi o tome!

Ono, šta neki briju to je strašno!!

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
protjeran
AmonZero kaže...
slimyyy kaže...
AmonZero kaže...

Drugima nešto pametujete kao da "ovo nije dnevnik pa da se tu žale ", a onda vi tu spamate... Neželim se uopće prepirat s vama, a i neću tamo moderatoru kukat.

Samo sam lijepo napisao da na ove zadnje 3 stranice samo vaši spamovi vezani uz trolanje i ostale nevažne stvari, ništa korisno.

{#}

majke mi oni su meni prigovarali a sami rade istu stvar i jos gore.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.1.2012 14:08 (NoDiggity).
17 godina
League Of Legends

Koliko whinera da to nisu istine ima u toj igri... public game- ocu odabrat singed-a i odaberem i to prvi odmah whine do bola nemoj ovo ono..

I onda izgubimo i naravno ko kriv nego singed to jest ja..

Sto sam krivo napravio? evo i gamea

Vise manje sam bio bolji nego ostatak ekipe..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
AmonZero kaže...

{#}

ajde nađi mi post di san ja ikome reka da ode ne pišu takve stvari i da ovo nije privatni dnevnik, ja nikome nisan nikad ništa govorija u vezi toga, a uostalon o čemu bi inače pisali ode? linkali champion spotlight svaki drugi tjedan?

14 godina
protjeran
slimyyy kaže...
AmonZero kaže...

{#}

ajde nađi mi post di san ja ikome reka da ode ne pišu takve stvari i da ovo nije privatni dnevnik, ja nikome nisan nikad ništa govorija u vezi toga, a uostalon o čemu bi inače pisali ode? linkali champion spotlight svaki drugi tjedan?

pa pisali iskustva kao ja i onda su sr'li,postat ss od gameova itd

edit:ovaj hotshot gg je takav bot

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.1.2012 14:27 (NoDiggity).
16 godina
League Of Legends

LoL EU West - KingNothing666
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NoDiggity kaže...

Ako je on bot...pa šta si onda ti?

two camels in a tiny car
16 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
Blizek kaže...
Ja mislim da će mi LoL dosaditi nakon 30.lvl-a jer nema puno sadržaja poslije.

Evo sada malo gledam prvi par stranica na ovoj temi, ajme kad se sjetim tih vremena kad mi je netko sa 10. levelom bio uzor! Ali najviše se smijem ovoj mojoj izjavi xD. Iako u zadnje vrijeme stvarno neigram, laptop mi je sheban, moram učit za faks ( završni ispiti počeli i to ne baš slavno, pa ću si još vremena oduzeti ), ali da igra nema sadržaja nakon levela 30? Haha ovo mi je bila epic izjava!

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
14 godina
protjeran
Lord Nofak kaže...
NoDiggity kaže...

isus 

omg znaci lik ide ad alistara na pocetku ima killing spree i to je to i onda pocne fidat i okrivljava svoj team -.-

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.1.2012 16:41 (NoDiggity).
15 godina
neaktivan
NoDiggity kaže...
Lord Nofak kaže...
NoDiggity kaže...

isus 

omg znaci lik ide ad alistara na pocetku ima killing spree i to je to i onda pocne fidat i okrivljava svoj team -.-

Ti nikad nisi ni failao ni okrivio svoj team?

two camels in a tiny car
14 godina
protjeran
Lord Nofak kaže...
NoDiggity kaže...
Lord Nofak kaže...
NoDiggity kaže...

isus 

Ti nikad nisi ni failao ni okrivio svoj team?

al da igram takvu glupost i onda krivljavam tim ne!

edit:nisam reko da nezna igrat nego onak iz ljutnje sam napisao da je bot.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.1.2012 16:52 (NoDiggity).
15 godina
neaktivan
NoDiggity kaže...

al da igram takvu glupost i onda krivljavam tim ne!

AD alistar nije glupost.

Ali ako ti kažeš da je to glupost...onda mora da je to istina.

two camels in a tiny car
15 godina
neaktivan
NoDiggity kaže...
edit:nisam reko da nezna igrat nego onak iz ljutnje sam napisao da je bot.

Ne rekao sa da je bot zato što je je feedao i okrivljavao svoj team...ako si ti to ikad učionio onda si i ti bot.

two camels in a tiny car
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Neznam da uzmem Veigara ili Tristanu. Iskustva s njima?:)

p.s. Ezreal je premoćan, imam skoro uvijek malo deathova s njim, ogroman range, samo ga malo mana j*be na početku, al ok :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pegasus kaže...

p.s. Ezreal je premoćan, imam skoro uvijek malo deathova s njim, ogroman range, samo ga malo mana j*be na početku, al ok :D 

Oba su hyper carry late game.

Ezreal se ne smatra pravim ad carryjem, svako ga countera na početku.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.1.2012 17:33 (BannedOnThisForum).
16 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
pegasus kaže...

Oba su hyper carry late game.

Ezreal se ne smatra pravim ad carryjem, svako ga countera na početku.

ko ga to pobogu countera u početku? i otkad on nije pravi ad-carry? ez je jako stabilan na lane zbog svoje mobilnosti i high bursta. Problem je šta mu dosta snaga opada u late game ak se ne nafeeda,al ovak je izvrstan ad ako se nalazi u dobrim rukama.

lol [eu]east: Xz0mbieX
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.1.2012 17:41 (death_zombi).
16 godina
neaktivan
death_zombi kaže...

ko ga to pobogu countera u početku? i otkad on nije pravi ad-carry? ez je jako stabilan na lane zbog svoje mobilnosti i high bursta. Problem je šta mu dosta snaga opada u late game ak se ne nafeeda,al ovak je izvrstan ad ako se nalazi u dobrim rukama.

Vayne, max q, win. Na lvl 3 već će imati <150 hp

Graves, 2-3 Q i aa na njemu <100 hp

Ashe, taj slow i passive.

I naravno caitlyn, ezrealov aa range nije ni blizu caitovom. A njen pasiv mu drobi hp na early game

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
death_zombi kaže...

I naravno caitlyn, ezrealov aa range nije ni blizu caitovom. A njen pasiv mu drobi hp na early game

vidi se da baš i nemaš nešto iskustva sa njime. Od svih ovih koje si nabrojio jedino što ez jako teško ubija je graves,al se može farmat bez problema. a za ove ostale koje si nabrojio nemam komentara. Ja neznam dal ti shvačaš uopće kako se ez igra i šta mu skillovi rade. Kao što sam i prije rekao, ez ako se ne nafeeda nije toliko jak ko   recimo trenutačni top ad-ovi vayne,graves,sivir al lane sustain mu je na izrazito visokoj razini

lol [eu]east: Xz0mbieX
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovako u zadnje vrime me stalno izbacuje sa lola i izbacuje mi bug error a nova knofa je i dosla je ima tjedana dana i stano mi to pokazuje

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
death_zombi kaže...

Koristis Q za harrasanje koji ima veci range od caitovog AA (Dobar ez ce znat izbjeci njen Q ) 

Isto s Gravesom, samo iskoristit veliki range na Q spellu.

Vayne es shit 

Shazbot !
17 godina
toxic kaže...

Koliko whinera da to nisu istine ima u toj igri... public game- ocu odabrat singed-a i odaberem i to prvi odmah whine do bola nemoj ovo ono..

I onda izgubimo i naravno ko kriv nego singed to jest ja..

Sto sam krivo napravio? evo i gamea

Vise manje sam bio bolji nego ostatak ekipe..

A di vam je AD range DPS carry u teamu? Nezz kako uopće pomišljaš pobjedit late game bez takvog role-champa...

Pretpostavka je majka svih zajeba. || To do list....go to Pamplona and run in front of bulls!!
15 godina
League Of Legends

Shazbot !
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice