ZNACI SAD U QUEUE JA IZABEREM JUNGLERA OVAJ TANKA I TRECI AP MID I ONDA JOS ZADNJA DVA 2 UZMU AP -.-
This forum isnt your personal diary and writing in all caps doesnt help either ...
ZNACI SAD U QUEUE JA IZABEREM JUNGLERA OVAJ TANKA I TRECI AP MID I ONDA JOS ZADNJA DVA 2 UZMU AP -.-
This forum isnt your personal diary and writing in all caps doesnt help either ...
hahah f off
edit:sorry zivcan sam.btw to sam napisao sta se dogada,svi pisu svoje probleme
Kako da Vayne ode u stelt? Jeli ulti pa q? Molim da mi pomognete :)
Kako da Vayne ode u stelt? Jeli ulti pa q? Molim da mi pomognete :)
Da
BTW ovaj Genja i njegov AD Kennen je takav beast!
This forum isnt your personal diary and writing in ENGLISH doesnt help either ...
Ovaj M5 je brutalan i preagresivan :)
M5 dobio prvi match protiv SK! M5 je na totalnom winning spreeju!
AD kennen fotm soon
Jel ce bit negdje repriza meca, gledo sam prvih 10 min i moro sam ic...
EDIT: Nvm Phreak mi je odgovorio....
Btw: THIS FORUM IS MY PERSONAL DIARY AND WRITING IN CAPS AND ENGLISH HELPS ME IN TROLLING YOU ALL 
AD kennen fotm soon
Još 800 IP-a :D tak ionak sam ga mislio kupit budući da igram solo top, a sad vidim koliko je jak na AD gore.... čak ne moram bit nešto dobar u skill shotanju s Q-om. 
Meni se više dopala taktika m5. Ovaj counter-jungle. Njihov teamplay. A tek AD kennen. Jako ljepo.
Taj ad kennen je sick! Svaki game sa njim na dmg je win! Zbog W passiva jednostavno nema kraja
...that russians
Pa kad daju svih 140% od sebe, a drugi to nisu u mogućnosti 
Ajme kako je M5 sada ownao SK, ovi pickaju Sivir + Soraka kao counter potencijalnom Taric Kennen laneu i onda ovi uzmi MF! Ahahahaha koji carevi dugo se nisam ovako smijao.
mislim da ce m5 biti u finalu protiv TSM.ocekujem da ce m5 nece imati sanse protiv TSM jer TSM jednostavno ima bolje igrace ;D
Jbg sada vidite koliko moze znaciti jedan red buff na pocetku.Znaci ovaj red buff sto je plank dobio na pocetku znacio je pobjedu na top laneu.
LOL koji bossovi.
Ajme koji je ovo own...
stvarno mi je drago da se m5 pokazao u tako dobrom izdalju na ovom turniru s obzirom da im je to prvi offline event...
prezabavno je gledat to counterjunglanje i to agresivnu igru :) svaka im čast na hrabrosti.
inače sam fan SK-a, al to kaj ovi rade stvarno je impresivno
bilo bi mi drago da pobijede ovaj turnir
i stvarno se veselim finalu
pretpostavljam da će biti m5 vs TSM
mislim da će se TSM- jako namučiti ak ovo misle dobit :D
2-0 za M5. TSM rađe pripremite neke stare gaće, jer ćete se usrat 
2-0 za M5. TSM rađe pripremite neke stare gaće, jer ćete se usrat 
Mislim da će ih TSM dobiti ako su dovoljno pametni. Imaju sad sasvim dovoljno partija da vide kako ih counterati. Čak sam i ja došao do neke ideje: lvl 1 jaki championi + 1v1 i 2v2 championi bi uništili ovakvu agresivnost. ali opet to je samo moja ideja koja ne mora biti dobra, iako u njoj ima smisla.
Kad kreće 2 polufinale (po našem vremenu) ?
Za 2 sata ?
Za 2 sata ?
U 6 i 10, dakle za sat vremena.
Za 2 sata ?
Current Time: 1/21, 18:03
19:05
Semi-Final #2: Team SoloMid vs. Dignitas
Znači valjda za 1h
u 18:05 drugo polufinale.
ovi rusi glupi ko ku*ac .mislim da samo alex zna engleski
Zašto bi radi toga bili glupi? Pa koliko Nijemaca, Francuza i Španjolaca zna engleski?
Zašto bi radi toga bili glupi? Pa koliko Nijemaca, Francuza i Španjolaca zna engleski?
Hrvata?
AD kennen fotm soon
kolko se ja sićan AD kennen se odavno već igra, sićan se prije nekih misec dana (ili možda manje) kad je sa menon igra jedan lik AD kennena, mislia san da će failat al je odlično odigra
AD kennen fotm soon
kolko se ja sićan AD kennen se odavno već igra, sićan se prije nekih misec dana (ili možda manje) kad je sa menon igra jedan lik AD kennena, mislia san da će failat al je odlično odigra
Ja sam igro samo protiv i sa dobrim AD kennenima, iako je on većinom early-mid game beast. Mislim da u late gameu gubi snagu jer nema velik range i magic damage mu rapidno opada.