League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.412.525
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Meni fps na ovoj konfi, sve max jedino shadows na high i 60 fps lock

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
skullscar kaže...

ahahaha garen, jučer ubio garena sa svojim teemo i lik me kasnije pljuje radi mog blind... a ke ću mu ja

doktor: ako ćeš napuštati igru usred matcha, dobit ćeš ban na par dana. ne smiješ to raditi hehe. u pravoj borbi sa igraćima svi te budu uglavnom prijavljivali. možeš izaći iz igre na champ selectu ako ti se nešto ne sviđa. zatvoriš igru potpuno ali za idući match imaš vremensko ograničenje kad možeš pristupiti. obično čekaš 5-10 minuta negdje. no ni to neradi stalno jer ne znam ima li posljedica. na low levelima svi odustaju. ili pvp ili bot game, nema veze. moraš to jednostavno izdržati

ali je ok, ima toss u zrak i možeš nekoga lako raketirati nazad na svoje igraće. a ima i heal koji će ti nekad spasiti dupe i to pogotovo u startu. nisam igrao previše sa njim jer mi tanky klase ne leže nešt posebno. ne volim lupat po nekome više od par puta da ga ubijem

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
16 godina
neaktivan
Blizek kaže...
skullscar kaže...
NSRkić kaže...

kako je teemo los heroj, jednostavno beskoristan, evo bas igram jednu rundu i opce mi se neda igrat, frajer jedva miniona ubije...

teemo je jedan od zabavnijih champova. pogotovo kad pobereš killove na nekome tko zbriše iz fighta na low hp pa kasnije naleti na tvoju gljivu haha

Njega svi obožavaju i mrze u isto vrijeme i njegovo rivalstvo s Garenom je neprocjenjivo XD

Teemo je instant focus champ, spremi se da svi idu na tebe. Al to je razlog zbog kojeg igran Singeda. On ima isti skriveni passiv. Samo šta je tank, tako da je to idealna situacija.

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Zasipali me td {#}

Tog Timića jednostavno nemrem smislit, a niti ekipa s kojom igram vec 2-3 godine ga ne voli baš. Nezz, ako igra na AD onda je cak i dobar. Poison +blind i lagano te srusi, ali problem je kaj vise nitko ga ne želi igrati na AD, vec na AP, eh to, to te ubije u pojam. Kad frajer samo ceka izvan fighta, i kad se nekom protivniku spusti health, samo ga pokupi. Ili kad nežele stavljati bombe na korisna mjesta nego ih samo buksaju u svoje grmlje u lane-u. To mene kod Timića nervira.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
NSRkić kaže...

Zasipali me td {#}

Tog Timića jednostavno nemrem smislit, a niti ekipa s kojom igram vec 2-3 godine ga ne voli baš. Nezz, ako igra na AD onda je cak i dobar. Poison +blind i lagano te srusi, ali problem je kaj vise nitko ga ne želi igrati na AD, vec na AP, eh to, to te ubije u pojam. Kad frajer samo ceka izvan fighta, i kad se nekom protivniku spusti health, samo ga pokupi. Ili kad nežele stavljati bombe na korisna mjesta nego ih samo buksaju u svoje grmlje u lane-u. To mene kod Timića nervira.

Evo izjave jednog kolege, inace ljubitelja patuljastog pede*a s kojom bi se ti mogo slozit...

scarface797 kaže...

Za teemu kao sto rekoh
''Teemo ti je pro disabler i tako ga moras i igrati npr. ako imaju Cho-a i njihovom teamu ti odes na 1 lvl-u do njega da te feasta posto je Cho uvijek gladan ali kad te pojede onda ce nastati problemi dobiti ce grceve u trbuhu od otrovnih gljiva i biti ce jedno 10 min van funkcije dok se ispovraca,onda ako imaju WW-a u protivnickom teamu obuces se u komad nekoga slasnog mesa(Riot je najavio taj skin za njega) i dignes prvi skill W onaj speed i kad te WW vidi cijelo vrijeme ce trcati za tobom ali posto ces uzeti bootse i W skill biti ces brzi od njega i nikako te nece moci sitici i tako ce za tobom trcati jedno pola partije.Onda ako protivnici team ima nunu ti ces se obuci i minona(ionako su iste velicne) i kada nunu htjedne iskoristiti consume na nekom minonu ti uleti nece moci iskoristi zato sto to funkcionira sam na pravim minonima, onda dalje ako tvoj team ima Jarvan u teamu onda teemo moze sluziti kao projektil sa high dmg.Znaci teemo se namjesti i na poziciju(znas ono kao ragbi lopta) i onda se Jarvan zaleti i nabije ga nogom koliko god moze i ciljan udarac  u medunozje protivnickoga champa moze oneshotati na prvom lvl.
Edit:Ovo su samo neke funkcije teeme kao Disablera ima ih jos mnogo.''

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Notice who died first XD

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )

0 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Zašto ga ne mogu otključat sa influence pointsima?

Dobio sam Tristanu, ali sam na ranged lagano izgubljen pa bi uzeo njega....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

već ga imaš onda

LoL East server, nick Skullscar, main champ: only cute ones
18 godina
skullscar kaže...

već ga imaš onda

Nemam... Imam samo Tristanu

Ne mogu nikoga uzet iako imam dovoljno bodova....

ššššš - možda su u šumi
16 godina
doktor1 kaže...

Zašto ga ne mogu otključat sa influence pointsima?

Dobio sam Tristanu, ali sam na ranged lagano izgubljen pa bi uzeo njega....

ma nemoj ga ni kupovat, samo odi na Riotov You tube channel i tamo subscribaj. Dobit ces njega besplatno + skin

www.facebook.com/Battlefield3.Info
15 godina
protjeran

odeš u store, pa na champ tab, biraš kojeg želiš za pointse koje imaš i na unlock. kupiš i to je to. probaj se relogirat u igru, možda nešt zeza

link za youtube: https://www.youtube.com/user/RiotGamesInc?feature=watch

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 16:31 (skullscar).
15 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Njega svi obožavaju i mrze u isto vrijeme i njegovo rivalstvo s Garenom je neprocjenjivo XD

Muahhahahahhahahha

LoL-scarface797(EU)
18 godina
doktor1 kaže...

Obavezno uradi ovo http://na.leagueoflegends.com/news/subscribe-riot-games-youtube-get-unchained-alistar Dobit ces besplatno skin za njega, a ako ti nije otkljucan champ mozda i njega.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
18 godina
D3ViL kaže...
doktor1 kaže...

Obavezno uradi ovo http://na.leagueoflegends.com/news/subscribe-riot-games-youtube-get-unchained-alistar Dobit ces besplatno skin za njega, a ako ti nije otkljucan champ mozda i njega.

Riješeno, dobio sam ga.....

Moj prvi obračun PvP {#}{#}

ššššš - možda su u šumi
15 godina
neaktivan
danas sam cijelo jutro igro ranked... i da, ELO hell definitivno postoji, clarity ashe,drugi game 3 kazu da idu solo top, a junglera nema, 3 game, 22 minuta nas jarvan ima 42 cs, svi ostali cca 55, ja support alistar 0 da bi na kraju kad smo defetali u 31 ja s 0 doso do 67 cs-a jer je bilo šteta da gold propada, a jarvan koji se cijeli game nije mico sa svog lanea na kraju je imo 56 -.-", 4. game 2 onako feeda, ja premade s jednim, on s cait 9. min ima 6 killova ja supp ali 6 assisstova, i na kraju gamea spusimo brdovito her solo top riven ima 1/12 protiv garena, xerath 3/7 protiv swaina a jungler, to je bilo divota, amumu kojeg 2 put zaredom ubije golem, na kraju je imo 2/14, 5 game je bio win i to na srecu jet sam slucajno 3 speara bezveze bacena pogodio njihovog legendery koga u 2 team fighta, udyr nas je bio isto OP, prvi lik koji je znao igrat, i da, ja uzo support nidu, isto kad sam vidio kako ad carry "last hita" ja sam onda svakog miniona uzo jer je zenska useless potpuni, 6. game dobim u tim 2 poljaka koji su se prebacili, prbi igra normalno, 2. feeda s garenom, lik je solo top lvl 12 je, ja supportam, provedem pun k vremena wardajuci po cijeloj mapi budem lvl 13 -.-, 7. game smo winali split pushom, naiso na nekog hrvata, supporto me ja sivir, cait i sona nas nisu harassali nis, ljepo u miru sam svakog creepa uzo, cait poprilicno puta ubio, ali naravno nas jungler feeda, ali ipak win, dalje nezelim vise opisivat, izac ce mi pjena na usta ak nastavim : D sve u svemu u ranked ima definitivno vise maloumnika neg u normal, ugl u cijelom danu 3 wina i 12 defeatova, spustio se s 1250, na 950 -.-" i mogu se j*bat sad.
14 godina
protjeran
League Of Legends

Dobrodošao u pakao.

Ja s 1480 na 950, i sad sam oko 1100...i nikak se odlijepiti, ovo je najgore, 1050-1300...najgori dio.

A mi smo stranci u vlastitoj zemlji, zbog ljudskog šljama. Lijepa Naša silovana...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...

Dobrodošao u pakao.

Ja s 1480 na 950, i sad sam oko 1100...i nikak se odlijepiti, ovo je najgore, 1050-1300...najgori dio.

Ja sam jedva dosao do 1400 i molim se Bogu da nepadnem vise

NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN
15 godina
protjeran

divna lux do 20 minuta uspjela nekako skupiti 1-8 i naravno 1 afk jer ne želi igrati sa tako glupom lux... koja djeca, mrzim te lv30 sa 100 i kusur win

15 godina
neaktivan
Prosli season sam dobivo stvarno epic teamove, svi smo komunicirali, tad jos nsm znao support ni jungle, al ja reko i neko je preuzeo role, i to na eastu, i tak u sam 10 gameova doso do 1453 ELO
17 godina
neaktivan
League Of Legends

I napokon sam došao do svog velikog cilja, +100 win/lose ratio u normalu! I naravno sa najjačim i najOP championom u igri, SORAKOM!

+100, Soraka too OP! +100, Soraka too OP!

7 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Svaka čast !

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo vam nešto o elo hellu. Možda je već bilo.

http://lol.noamik.de/No-Elo-Hell.png

League of Legends ID: DominatorGT
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Blizek kaže...

I napokon sam došao do svog velikog cilja, +100 win/lose ratio u normalu! I naravno sa najjačim i najOP championom u igri, SORAKOM!

Ja sma tek na 40 :(((

LoL acc THCJoshi
17 godina
League Of Legends

upravo sam zavrsio game. u timu sam imao 4 poljaka koja nisu htjela komunicirat na engleskom, cijelo vrijeme j***** poljski.. da ne duljim partija je zavrsila nakon sat vremena i to ovako...

pa nek neko jos kaze da ima gorih od poljaka

-.-'' -.-''
Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(

0 0 hvala 0
15 godina
LUNAT1C kaže...

upravo sam zavrsio game. u timu sam imao 4 poljaka koja nisu htjela komunicirat na engleskom, cijelo vrijeme j***** poljski.. da ne duljim partija je zavrsila nakon sat vremena i to ovako...

albanci

15 godina
protjeran
LUNAT1C kaže...

-where you from?

-romania....

16 godina
neaktivan
LUNAT1C kaže...

Jel opet moram? -.-

two camels in a tiny car
16 godina
LUNAT1C kaže...

nikad mi nije bilo jasno zasto buildaju dancera na nocturna :/

LoL EU West - KingNothing666
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Achievement completed

(hint: |-| /\ R I s 7 7 1)

League of Legends Nick (WEST): hRay
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 20:42 (null).
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
null kaže...

Achievement completed

(hint: |-| /\ R I s 7 7 4)

Wut bro ? U  fapped afk with soraka half the match, it doesnt count.ps. My team sucked ballzzzzzz :S

Shazbot !
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 20:45 (hari85).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice