Do kad ce bit ovaj viktor bundle?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
na cega da potrosim 590 rp ?
Što bi rekli ljudi, dobar counter Garenu solo top?
Igral par rundi s njim na topu i 80 % slučajeva sam mogo pushati lane, protiv Renektona, gankplanka, Siona, i par puta igral protiv Garena i stalno se zivciram haha, onaj combo Q W, E te slisti dobro -.- , i nisam još otkrio ko bi bio dobar counter, mozda Wukong
Riven, trenutno najbolji counter protiv garena. Imas totalni lane control od lvl 1.
Inače svaki champ mu moze bit dobar counter samo uzmes armor rune i kupis cloth armor i 5 potova u pocetku.
Dok vidim garena u neprijateljskom timu razveselim se jer u mid/late gejmu budu igrali 4v5. Garen je beskoristan .
Jel se isplati uzimat veigara?
ponovo sam u neduomici 
ahri i ezreala sam igro i prije i oboje mi leže ok..
| 16 | ezreal |
|---|---|
| 5 | ahri |
| 8 | viktor |
Čekaj neki skin sale ili champion sale
Teemo skin
Udrite mi kakav build za Evelyn :)
Uzeo sam je, nemojte samo dati nekakav sa mobafire kojeg ni vi niste probali niti znate kakav je nego samo vidite da je u top 10 a tamo ima svakavić smeća u top 10 :)
svaki build koji san dosad radija na njoj više nije viabla, mislin sami heroj više nije viable, neće ti puno koristit baš 
Da neznam negdje sam pročitao da je prije kada izađe iz stelta mogla i stunati heroja a više ne može? Inače noviji sam pa nisam upoznat sa njom i čuo sam da se sa njom prije igralo a eto meni je baš nekako postala sada draga dok je twitch free jer mi on poceo ić na k.rac 
Evelyn su nerfali jesi probao teemoa?
hmm
| 11 | Nocturne |
|---|---|
| 21 | Lee Sin |
| 5 | Skarner |
Teemo skin
ma teemo nije ni za ku...
Teemo skin
ma teemo nije ni za ku...
to si reko sad i nikad vise
ona difficulty crta nema veze s realnošću...
Ako je ko zainteresiran za kupit LOL acc nek se javi na mail bodulbo@net.hr ili broj moba 091 151 4145...
-30 lvl
-otkljucano 70 championa
-30-tak skinova
-5 knjiga runa (razlicitih)
-120 Ip boostova...cijena 150 kn....
ona difficulty crta nema veze s realnošću...
ovisi kako je gledaš, ako je gledaš ka pokazatelj koliko je teško igrat sa nekin nije baš točno ali ako gledaš ka pokazatelj koliko je teško savladat nekoga onda je tu negdi iako je dosta toga krivo jer su bili nešto i ispravljali prije nekoliko miseci
fu*k my luck
kupim gravesa za RP i odma iduci sale Lee Sin koji mi je vec 2 mjeseca na vrhu liste, al uvijek se ubaci neki heroj koji mi treba :S
poslo sam sad refund request, nadam se da ce biti prije kraja salea refund
fu*k my luck
kupim gravesa za RP i odma iduci sale Lee Sin koji mi je vec 2 mjeseca na vrhu liste, al uvijek se ubaci neki heroj koji mi treba :S
poslo sam sad refund request, nadam se da ce biti prije kraja salea refund
a hoce li im past IP cijena?
jos nijedan IP sale nije bio :S
jedino da mu trajno snize cijenu kao aniviji, karthusu..., al sumnjam da ce se to dogoditi
koji skinovi?
je*o skinove, champ je na saleu
prve 3 runde sa ahri, need nerf
nije op.
prve 3 runde sa ahri, need nerf
Jos da nisi build failo,i nije uopce op.
Jungleee Blitzcrank!! Predobro 
Neznam jesam li failo sa Wrigglom :D
Nisi failo s wrigglesom.
Ja sam kao naš dragi haris i scar odradio RP abuse, 22k RP, od toga su mi danas oduzeli 3 skina i 2 champa, ostalo su ostavili, nit' sam popio ban nit' su sve uzeli. Nema više opcije direct debit za netherlands, tako da, ko je rizikovao, isplatilo se.
Ja sam kao naš dragi haris i scar odradio RP abuse, 22k RP, od toga su mi danas oduzeli 3 skina i 2 champa, ostalo su ostavili, nit' sam popio ban nit' su sve uzeli. Nema više opcije direct debit za netherlands, tako da, ko je rizikovao, isplatilo se.
Kakav rp abuse?
Kakav rp abuse?
Inače na westu, mogao si sebi uzeti besplatno infinite količine RP.
Kakav rp abuse?
Inače na westu, mogao si sebi uzeti besplatno infinite količine RP.
KAKO!!!!
KAKO!!!!
PP