League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.408.691
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
skullscar kaže...

nije, tek je najavljen da će doći. dolazi idući tjedan ili još kasnije

dolazi do kraja ovog tjedna. zasad. možda opet odgode. 

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
15 godina
neaktivan
vgetik kaže...
Tomek.Klc kaže...

Evo da ja ovdje postam svoj problem, da ne otvaram bezveze novu temu.

Danas napokon skinem i instaliram League of Legends, napravim sve updateove, idem pokrenut igricu i kaze mi Server status: Unavailable, do you have internet connection? A spojen sam na internet, i sve normalno radim na internetu. Help?

Moraš staviti crack.  

Tomek.Klc kaže...

Vec sam stavio crack, ocito sam nesto krivo. Idem opet probat.

Sigh pa doboro sta ja vama, o kakvom cracku vi pricate.Skinite igru sa Leauge of Legends stranice.Nema nikakvoga cracka,igra je besplatna.

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 13:57 (scarface797).
16 godina
neaktivan
vgetik kaže...
Tomek.Klc kaže...

Evo da ja ovdje postam svoj problem, da ne otvaram bezveze novu temu.

Danas napokon skinem i instaliram League of Legends, napravim sve updateove, idem pokrenut igricu i kaze mi Server status: Unavailable, do you have internet connection? A spojen sam na internet, i sve normalno radim na internetu. Help?

Moraš staviti crack.  

Tomek.Klc kaže...

Vec sam stavio crack, ocito sam nesto krivo. Idem opet probat.

Ha?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
League Of Legends

crack na f2p :D

NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
protjeran

mene je nešt slično mučilo nakon instaliranja. provjeri za koji si server napravio account i na koji ti je podešen launcher, moraju biti isti

LoL East server, nick Skullscar, main champ: only cute ones
15 godina
League Of Legends

Ljudi, koga slijedećeg da kupim? :

16 Irelia
2 Trynda
3 Akali
8 Gankplank
9 Skarner
Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 14:24 (luxxxfromhell).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
luxxxfromhell kaže...

Sve, samo ne Tryndu (ja ga nevolim igrat)

Ostali su prezabavni i predobri championi ako ih se zna igrat.

EDIT:

http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1648742

{#}

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 14:43 (AmonZero).
15 godina
League Of Legends
Kad su novi championi na saleu?
Battlelog:cro1911
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
luxxxfromhell kaže...

Gankplank ili Skarner definitivno,Ireliu ce ti opet nerfati tak da ja mislim vise niko nece ni igrati.Mada i Tryndamere nije los izbor

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 14:59 (scarface797).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo prvi put otkad igran, da mi se dogodilo da iman 13k ip-a. 6300 ide na viktora (lazers, deathrays and singularities, oh my!) a ostalo ne znan. moga bi galia, a sad san proba skarnera, možda njega,  a možda da ne otključan jednog od 6300, nego uzmen shacu i još nekog. aaaaaaa, zašto je život pun ovako teških odluka?

UNLOCK EVERYTHING!!!

EDIT: Prigodna slikica

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 15:13 (Mad_Badger).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

bas probao skarnera jungle i wau, stvarno je predobar 1v1 nema sanse da ga neko dobi

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dmanz kaže...

bas probao skarnera jungle i wau, stvarno je predobar 1v1 nema sanse da ga neko dobi

1vs1 ga dobije lee sin i trundle tako da se neupuštaš u fightove s njima kad junglaju.

(a možda ga i fiddle dobije jer ima premal CD na drain)

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
15 godina
protjeran

a kako ga tek lako teemo dobije =)

LoL East server, nick Skullscar, main champ: only cute ones
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel iko zna zašto Hotshot,Ocelot i ostali igraju te turnire, a ne npr. neki top elo igračio od 2200 elo? Kako su oni uopće ušli u teamove ?

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Frentt kaže...

Jel iko zna zašto Hotshot,Ocelot i ostali igraju te turnire, a ne npr. neki top elo igračio od 2200 elo? Kako su oni uopće ušli u teamove ?

lol, pa moze svako igrati te turnire, oni su jaci od ostalih, ali moze bilo tko probati. Ima dosta ekipa iz HR koje igraju turnire, evo pogledaj link:
 http://www.esl.eu/hr/lol/

Skupi 5 igraca, registrirajte se na esl, i probajte, nista te ne kosta. Ali samo mozes igrati HR turnire ako si na East serveru, jer se HR nalazi na East strani(prilikom raspodjele servera).
I nagrade su odlicne,cim se vise ekipa prijavi, vise nagrada. Trenutne nagrade su RP+Champion bundle(champion i 2 skina za njega).

Imas jos i go4lol, koje nije samo HR nego i ostale ekipe, iz drugih drzava. Ali isplati se probati, zabavno je + mozete osvojiti nagrade.

EDIT: jos da ti odgovorim zasto. Igraju zbog nagrada, nagrade su dosta velike, evo RIOT je obecao za ovu 2. sezonu 2 miliona $ prize pool, to su ogromni novci, sad kolko ce to oni ostvarit, vidjet cemo... 

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 15:59 (Pinc).
17 godina
neaktivan
Pinc kaže...
Frentt kaže...

lol, pa moze svako igrati te turnire, oni su jaci od ostalih, ali moze bilo tko probati. Ima dosta ekipa iz HR koje igraju turnire, evo pogledaj link:

Skupi 5 igraca, registrirajte se na esl, i probajte, nista te ne kosta. Ali samo mozes igrati HR turnire ako si na East serveru, jer se HR nalazi na East strani(prilikom raspodjele servera).
I nagrade su odlicne,cim se vise ekipa prijavi, vise nagrada. Trenutne nagrade su RP+Champion bundle(champion i 2 skina za njega).

Imas jos i go4lol, koje nije samo HR nego i ostale ekipe, iz drugih drzava. Ali isplati se probati, zabavno je + mozete osvojiti nagrade.

EDIT: jos da ti odgovorim zasto. Igraju zbog nagrada, nagrade su dosta velike, evo RIOT je obecao za ovu 2. sezonu 2 miliona $ prize pool, to su ogromni novci, sad kolko ce to oni ostvarit, vidjet cemo... 

Prize pool je 5 milijuna dolara.

Većina pro igrača ne igra preozbiljno u rankedu i zato nisu najčešće na vrhu ranking lista.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
16 godina
neaktivan

Novi Rocketeer Tristana skin(ispravite me ako je neko već postao)

Već mi ide na jetra samo skinovi za champove koji ih imaju već 10

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
14 godina
neaktivan
entertainer kaže...

ja kad sam to reko za teemu,da je bolje da neki stariji champovi dobiju skinove koji imaju samo 2-3,meni je receno kako je i teemo stari,taj champ je isfurno maksimalno,tona skinova,a daleko je boljih champova u igri,mislim izgledom sta ce nam toliko skinova za hrcka.bez uvrede al ovo dosta mi je patuljaka

16 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...
entertainer kaže...

ja kad sam to reko za teemu,da je bolje da neki stariji champovi dobiju skinove koji imaju samo 2-3,meni je receno kako je i teemo stari,taj champ je isfurno maksimalno,tona skinova,a daleko je boljih champova u igri,mislim izgledom sta ce nam toliko skinova za hrcka.bez uvrede al ovo dosta mi je patuljaka

Ja mislim da je njima princip stvaranje skinova za one champione koji su vise popularni te ce ljudi vise trosit novce na te likove nego na te starije koje nitko ne kupuje.

I tried playing real life. The graphics were alright, the gameplay was shit.
16 godina
neaktivan
Pinc kaže...
Frentt kaže...

Sve ja to znam, ali nekužim zašto ovi od 2200 elo npr.Tiridus,Msaa,Pomonolo neigraju turnire, svi imaju više od 2200 elo na westu, ali nikad nisam vidio da su igdje igrali

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
16 godina
neaktivan
Alfa1234 kaže...
agent47thehitman kaže...
entertainer kaže...

Ja mislim da je njima princip stvaranje skinova za one champione koji su vise popularni te ce ljudi vise trosit novce na te likove nego na te starije koje nitko ne kupuje.

Zašto onda Gangplank nema puno skinova, a treći je najpopularniji champion po statistikama(prvi su ovi novi champovi uvijek)

EDIT: obožavam Gravesa što može pokazati i slika :P

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 17:22 (entertainer).
17 godina
neaktivan
Frentt kaže...
Pinc kaže...
Frentt kaže...

Sve ja to znam, ali nekužim zašto ovi od 2200 elo npr.Tiridus,Msaa,Pomonolo neigraju turnire, svi imaju više od 2200 elo na westu, ali nikad nisam vidio da su igdje igrali

a neznam, nema se vremena, ni volje, al pomonolo igra, to znam, za ostale neznam

15 godina
luxxxfromhell kaže...

Evo još i:

9 Shaco
Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
Frentt kaže...

HotshotGG ti je dugo bio prvi na solo ladderu i on je jedan od najboljih Solo top igraca.

On je u tom eloju zato jer ga (obicno) igraci u njegovoj ekipi ne shvacaju.

Dok igra na turnirima za CLG on pusha lane i forsa da ga gankaju 2-3 igraca...a njegova ekipa

umjesto da pusha drugi lane,forsa 4v3/2 fajt ili uzima dragon oni su njemu isli pomagati i pokušali ga spasiti makar je nemoguce i tak nist ne uspiju napraviti a on rikne...i to se konstantno događa.

I onda gubi elo makar igra ko i na turnirima.

two camels in a tiny car
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 18:02 (Lord Nofak).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

ako tko želi kupit acc lvl 30 nek se javi na pm za dodatne informacije( imam puno runa,oko 40 championa, oko 760 pobjeda....)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Frentt kaže...

to ti nebi zna odgovorit ali ovi poznatiji igrači tipa hotshot, ocelot, wicked... nisu najbolji ka šta svi misle da jesu, prefesionalci jesu ali nisu baš najbolji ka šta ih ljudi predstavljaju okolo

16 godina
League Of Legends

Neko reko da elo hell ne postoji, i da se mozes sam vadit?

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice