League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.411.409
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
18 godina
Re: League Of Legends
slimyyy kaže...
scarface797 kaže...

Ako cemo vec tako Morde je najjaci farmer u igri,mozda je Cho tu negdje sa njim

o čemu ti {#}

najbolji farmeri su malzahar i sivir {#}

A gdje tek Morgana ako nije dobila bananu {#} (mada smo sad utekli od range carry rasprave) hehehehe

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
16 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...

caitlyn bolji farmer od udyra? u must be jokin me.pa covjece cistim vejv samo dva udarca phoenix stanca,da nepricam sta udyr radi sa tiamatom koji je vecinom u mom buildu,dobro razmisli sta govoris

ma daj molinte?! tiamat koristiš na udyru?!

14 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
agent47thehitman kaže...

caitlyn bolji farmer od udyra? u must be jokin me.pa covjece cistim vejv samo dva udarca phoenix stanca,da nepricam sta udyr radi sa tiamatom koji je vecinom u mom buildu,dobro razmisli sta govoris

sve to ovisi o situaciji vecinom da ako ima 2-3 squishija obavezno,stunam 3-4 i onda i dobro nalupam (udyr mi je inace life steal,attack speed i tank)

16 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
agent47thehitman kaže...

{#}

shizoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
16 godina
League Of Legends

Sad sam 17 lvl ali mogu rec da koda samo noobovi igraju tu igricu... svaki put sam najbolji ..xD

www.tpbg.co.cc Games Download // Prodajem Napajanje Xilence 580w Red Wings
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...

/faceplam2

@slimyyy istina oni jesu takoder dobri farmeri,ali tek mid/late game jer kada bi Malzahar i Sivir spamali od pocetka skillove ostali bi svake min bez mane,dok Morde i Cho mogu efektivno spamati skillove od pocetka i farmati

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 15:22 (scarface797).
18 godina
scarface797 kaže...
/faceplam2

@slimyyy istina oni jesu takoder dobri farmeri,ali tek mid/late game jer kada bi Malzahar i Sivir spamali od pocetka skillove ostali bi svake min bez mane,dok Morde i Cho mogu efektivno spamati skillove od pocetka i farmati

Pustite covjeka noliferi neigra on ko vi 2 godine uz pracenje streamova guidova i dalje. Sta ste vi koristili od itema pri levelanju, vjerovatno recomended {#} naucit ce polako!

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Pustite covjeka noliferi neigra on ko vi 2 godine uz pracenje streamova guidova i dalje. Sta ste vi koristili od itema pri levelanju, vjerovatno recomended {#} naucit ce polako!

ali zato se nismo pravili pametni {#}

18 godina
League Of Legends

Grrr, mrzim utorke {#}

Zbog free champ rotation, sad opet dolaze feederi štakori -.-

Odmah prvi game 2 lanea puna free champa, ja u midu, i  normalno oba dva lanea feed ko lud, a ja gankan svake 3 sekunde :D 

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

ja stvarno nevidim sta je tu smijesno,rekao sam lijepo koristim tiamat ovisno o situaciji.kad je recimo akali u igri,i twich redovno koristim tiamat,iz razloga sto ih mogu uderati preko miniona i ostalih champova i dok su steltovani.uostalom ima mnogo likova prate dobar build,al nisu dobri igraci,tako da ja stvarno nevidim potrebu za ikakvim smajlima

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

evo i jedne moje slike :D
mf free, aj nisam ju dugo igral pa da vidimo

farm <3 bez problema  xD

P.S graves je napravil pentu :D

LoL nick: armenx3m

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

samo da se predstavim... igram LoL vec neko vrijeme, u elo hellu sam (1045 elo, 18/21 je omjer). pobjeda na normal- nekih 320. najdrazi likovi : alistar, talon, vayne, le blanc, karthus, GP i jos mnogi... Igram na EUNE serveru, nick je DeepStick pa me dodajte ako ste dobre volje. Vecinom dana sam onlajn jer sam student ali i radim od doma ;)

0 0 hvala 0
16 godina
DeepStick kaže...

samo da se predstavim... igram LoL vec neko vrijeme, u elo hellu sam (1045 elo, 18/21 je omjer). pobjeda na normal- nekih 320. najdrazi likovi : alistar, talon, vayne, le blanc, karthus, GP i jos mnogi... Igram na EUNE serveru, nick je DeepStick pa me dodajte ako ste dobre volje. Vecinom dana sam onlajn jer sam student ali i radim od doma ;)

www.facebook.com/Battlefield3.Info
15 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...

udyr i tiamat 

Mobster12 (EU)
15 godina
neaktivan

omg, pa sto nije ni izaslo nemoze se jos ni kupit, lol

16 godina
neaktivan
ton7 kaže...

omg, pa sto nije ni izaslo nemoze se jos ni kupit, lol

bit će dostupan pri kraju ovog tjedna

17 godina
neaktivan
File04 kaže...
agent47thehitman kaže...

udyr i tiamat 

Pa čak to i nije toliko loša ideja, ali problem sa Tiamatom je to što ima premali splash range, tako da je bolja alternativa Wit' End.

Što se tiče farmanja, nije baš pametno uspoređivati ranged carrije sa melee bruiserima. Uglavnom su ranged carriji bolji farmeri od meleeja, upravo zbog rangea i te sigurnosti pri farmanju. Ja ( moj brat zapravo koji igra skoro samo carrije ) sam mislio dati usporedbu ranged carrija po farmi i po snazi u laneu ( early ), mid, late i super late gameu.

Early game: Graves, Caitlyn, Miss Fortune, Corki, Tristana, Ezreal, Ashe, Kog'Maw, Vayne

Mid game: Graves, Miss Fortune, Ezreal, Corki, Caitlyn, Tristana, Ashe, Kog'Maw, Vayne

Late game: Vayne, Kog'Maw, Tristana, Graves, Ashe, Corki, Caitlyn, Ezreal, Miss Fortune

Super late game: Vayne, Vayne {#}, Tristana, Kog'Maw, Caitlyn ( malo čudno, ali imam takav osjećaj da je puno jača u super late gameu nego u lateu ), Ashe, Graves ( range ga hebe ), Corki, Miss Fortune, Ezreal.

To je otprilike tako. Nemojte me baš hvatati sad za svaku sitnicu jer su razlike između 2 susjedna jako malene i ovise i o igraču. Urgota nisam uključio jer je on po meni bruiser i anti-carry te Sivir koju neigram. Razlika između late i super late gamea je to što u late imaš 4-5 itema, a u super late gameu svih 6 sa svim potionima. Inače, moji izbori za najbolje carrije za dizanje ELOa su su sigurno Graves, Vayne i Tristana, a na natjecanjima bi bili isti osim što bi dodao Ashe i Kog'Mawa. Također, jako je bitno i counterpickanje. Ne želite protiv Sone/Gravesa pickati Vayne, vjerujte mi {#}. Jedini viable carriji protiv takve linije su Caitlyn, Corki i Ashe.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
16 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Early game: Graves, Caitlyn, Miss Fortune, Corki, Tristana, Ezreal, Ashe, Kog'Maw, Vayne

Mid game: Graves, Miss Fortune, Ezreal, Corki, Caitlyn, Tristana, Ashe, Kog'Maw, Vayne

Late game: Vayne, Kog'Maw, Tristana, Graves, Ashe, Corki, Caitlyn, Ezreal, Miss Fortune

Super late game: Vayne, Vayne {#}, Tristana, Kog'Maw, Caitlyn ( malo čudno, ali imam takav osjećaj da je puno jača u super late gameu nego u lateu ), Ashe, Graves ( range ga hebe ), Corki, Miss Fortune, Ezreal.

to ti sve ovisi do igrača, ja isto mainan AD carry-e i kod mene je situacija skroz drugačija, naprimjer ja bi MF u late gameu stavija prvu skupa sa Caitlyn, možda će zvučat čudno ali meni je dosta bitna animacija kod AD carry-a kad auto attacka jer ako mi animacija ne odgovara ne mogu učinkovito farmat (kog maw, vayne, tristana)

17 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
Blizek kaže...

to ti sve ovisi do igrača, ja isto mainan AD carry-e i kod mene je situacija skroz drugačija, naprimjer ja bi MF u late gameu stavija prvu skupa sa Caitlyn, možda će zvučat čudno ali meni je dosta bitna animacija kod AD carry-a kad auto attacka jer ako mi animacija ne odgovara ne mogu učinkovito farmat (kog maw, vayne, tristana)

Ja sam uključio taj faktor animacije koji je jako bitan, od ovih svih najgoru animaciju ima Kog'Maw i zato je među najslabijima u laneu, ali ipak se nebi složio da je MF toliko jaka. Volim ju jako, ali mislim da su ostali carriji superiorniji od nje. Neki imaju range ( Cait ), neki imaju CC-a ( Ashe ), a neki su jednostavno OP u lateu ( Vayne ). Htio bih da MF malo još bufaju ulti i da on dere corrosive damage ( radi magical ako protivnik ima veći armor nakon svih reductiona ili physical u obrnutom slučaju ) i onda će ona zbilja biti jaka. Ali MF + Nunu je nešto strašno u liniji, možda opasnije čak i od Sone + Gravesa u rukama dobrih igrača.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
14 godina
neaktivan
League Of Legends

evo posljednja igra,djeluje taj tank udyr,al ja ga nevolim,nezelim wanna be chogath,tj vreca za uderanje,al nemjenjam misljenje sto se tice farma i pusha smatram udyra veoma dobrim farmom,zbog phoenixa koji ima aoe i inace udyrovog attack speeda.pitam se gdje si zaboravio master yia =) 

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Ja opet ko Perica u šumi, ovaj put s Kassadinom, katastrofa 2/9/9... Uopce ne kuzim smisao abilitya -.-, čekati 6 spellova za neki nepresnažni hit pffff

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Ja sam uključio taj faktor animacije koji je jako bitan, od ovih svih najgoru animaciju ima Kog'Maw i zato je među najslabijima u laneu, ali ipak se nebi složio da je MF toliko jaka. Volim ju jako, ali mislim da su ostali carriji superiorniji od nje. Neki imaju range ( Cait ), neki imaju CC-a ( Ashe ), a neki su jednostavno OP u lateu ( Vayne ). Htio bih da MF malo još bufaju ulti i da on dere corrosive damage ( radi magical ako protivnik ima veći armor nakon svih reductiona ili physical u obrnutom slučaju ) i onda će ona zbilja biti jaka. Ali MF + Nunu je nešto strašno u liniji, možda opasnije čak i od Sone + Gravesa u rukama dobrih igrača.

MF je dosta jaka ako je znaš igrat, meni je osobno najdraži AD carry i uvik je uzmen kad iman priliku, njoj se ulti nikad nebi smija koristit za radit neki veliki dmg jer te imobilizira i laka si meta, ona je užasno jaka protiv bot lane-a koji ima healera jer ustvari ima "ignite" na W spellu i ima odličan dmg na početku

16 godina
KKristijan kaže...

Ja opet ko Perica u šumi, ovaj put s Kassadinom, katastrofa 2/9/9... Uopce ne kuzim smisao abilitya -.-, čekati 6 spellova za neki nepresnažni hit pffff

Pročitaj opis abilitya ponovo. Nigdje ne piše da tih 6 spellova isključivo Kassadin mora "opalit".

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 18:54 (MacTheBig).
14 godina
neaktivan

Sta sam krivo napisao?

14 godina
neaktivan
Ferritin kaže...
DeepStick kaže...

Sta sam krivo napisao?

16 godina
neaktivan
KKristijan kaže...

Pa nemora bit ulta u charova neka pre imba zraka koja ce ih radvojit na pola, kassin ulti je zbog cega se kass igra!

LoL acc THCJoshi
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Fivse Star5 Gaming prima nove igrace, 500+ winova, east server, javite se na pm!

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Netko duo que samnom na westu please, nemam živaca za solo više. Nick Axmuth. Rating stalno gore dole 1450-1550.

shizoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Edit: fss lag pa double post -.- 

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 19:29 (tommy2103).

0 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Ja sam se preporodio što se tiče AD carry igranja, imam ashe, tristanu, al jednostavno mi nije islo tak dobro kak sa MF. Jako puno harras mogucnosti, farmanje prelako, a kad ulti opalis u group fight squishiji stradaju dosta jako i s par autoattacka ih dokrajčiš. Naravno tesko je dosta puta se pravilno namjestiti, i jedan silence te moze shebati, al općenito meni je ona najbolji AD carry. A sprobavao sam i vayne, i cait dok su bili free i pokusavao dosta partija s njima. Vayne jos kak tak, al sa Cait nisam mogel nista, nekak mi taj range nije dolazil do izražaja. 

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice