evo došla je i u nas opcija za napravit team, pa bi molia scara, harisa da dođu popodne na team speak da se dogovorimo
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
RIOT je spominja giving some goodies kad skupu 2 miliona lajkova na fejsu. 2 miliona lajkova su tu, ono sta mene zanima, WHERE ARE MY GOOOOODIIIIIEEEEES?
RIOT je spominja giving some goodies kad skupu 2 miliona lajkova na fejsu. 2 miliona lajkova su tu, ono sta mene zanima, WHERE ARE MY GOOOOODIIIIIEEEEES?
ja sam happy, 2 champa dobio badava hehe. like na facebooku i tristana, sub na youtube i alistair i nice skin
Ima zainteresiranih za team? Imam preko 700-800 normal odigrano i uskoro 200 rankeda (još sam uvijek u elo hellu nažalost). Igram top, jungle i bot ko ad. Javite na PM.
EUW i igram u noćnim satima.
ja sam happy, 2 champa dobio badava hehe. like na facebooku i tristana, sub na youtube i alistair i nice skin
Taj Alistair mi je uletia ko budali šamar. Nisan ni zna da mi treba. Al Tristana, može ona bit viable AD carry, al ne osječam se dobro igrat sa plavom patuljkom. Dok sa Gravesom, osjećam se kao da sam tu da žvačem kaugume i razbija 6uzice, a potrošio sam zadnju kaugumu.
e ljudi oce ko u tam na rankedu javite se meni 2SLimSHady2 i da igram na nordicu :) ovo me je totalno razveselilo jer sam sada izgubio 7 rankeda za redom i trenutno sam na 902 elo -.-"
Taj Alistair mi je uletia ko budali šamar. Nisan ni zna da mi treba. Al Tristana, može ona bit viable AD carry, al ne osječam se dobro igrat sa plavom patuljkom. Dok sa Gravesom, osjećam se kao da sam tu da žvačem kaugume i razbija 6uzice, a potrošio sam zadnju kaugumu.
baš ko stari đuka nuklearac
tristana mi je bila ok prije ali ne vidim nikoga više da igra s njom na većim levelima, prerasli je svi hehe
Opet ono naše staro pitanje: što kupiti? večinom igram tankera, junglera ili ad. Amumu, leona (ad) poppy su mi idealni. Rune više-manje imam sve. Razmišljao sam o dolje navedinima. Ako imate koji prijedlog recite.
| 14 | Irelia |
|---|---|
| 6 | Fizz |
| 5 | Galio |
| 2 | Trundle |
League Of Legends EU West : KeiichiAssassin
baš ko stari đuka nuklearac
tristana mi je bila ok prije ali ne vidim nikoga više da igra s njom na većim levelima, prerasli je svi hehe
ocelote ju je u zadnje vrijeme znao igrati, AP
Fizz-a će nerfati prežestoko. Ja mislim da ce na svim spellovima smanjiti AP ratio. Ja sam ga kupio jucer i prejak je... vidjet cemo u utorak što će riot napraviti od njega.
Meni je free week Skarner uletio ko budali šamar, nisam ga htio kupiti već 2 puta zaredom kad sma imao 6300, evo sad napokon došao free week da ga probam... premoćan jungler, vrlo dobri gankovi pre-lvl 6, godly gankovi lvl 6, sjajan invasion, vrlo dobar dragon i baron fighter, ima solidan damage i dosta je tanky uz pravi build. Ma volim tog škorpiona!
Fizz-a će nerfati prežestoko. Ja mislim da ce na svim spellovima smanjiti AP ratio. Ja sam ga kupio jucer i prejak je... vidjet cemo u utorak što će riot napraviti od njega.
Wtf you mad ako je fizz op onda neznam.Do sada sam vidio jednoga lika kako sa njim dere i to ga je igrao hybrid/tanky solo top.
Wtf you mad ako je fizz op onda neznam.Do sada sam vidio jednoga lika kako sa njim dere i to ga je igrao hybrid/tanky solo top.
true story, bro. ja isto naletija samo na jednog, al mu je blitz namišta sve killove. Svi protiv kojih san igra su bili easily dealt with.
@fizz
Nije op al je jedan od najmočnijih championa trenutačno,u rankedima ga često vidim bananog,a vidim da i na streamovima ga stalno banaju.
Fali nam jedan igrač za team.
Igramo svaki dan,igramo skoro svaki tjedan go4lol, Igramo OC te ćemo igrat WC, te sve nadolazeće kupove.
Minimalni rating:1400.
radi se o east serveru,addajte me nick Xz0mbieX
Treba nam dobar mid ili solo top.
Budući da sam u 2 mjeseca faksa okinio što se okinit da, miran sam do ljeta pa šaljem posluku svojim jegerovcima da ću ih supportat do zla Boga ako me žele ponovo uvrstit u tim
e jel moguce kupit rp preko mobitela kod nas???reko mi neki frend da je moguce samo trebam neke predbrojeve :)
Budući da sam u 2 mjeseca faksa okinio što se okinit da, miran sam do ljeta pa šaljem posluku svojim jegerovcima da ću ih supportat do zla Boga ako me žele ponovo uvrstit u tim
Ako neces svaku noc biti napusen i pijan i neces tuci harise dok je u svojoj kutiji primljeni si :D
Ako si ferovac, onda me podsjećaš na mene xD. Iako, ja lako ne odustajem i borim se do kraja 
ako nekog zanima, dajem black ops i crysis 2 za nesto rp, ono za 10 ili 20 eura
e jel moguce kupit rp preko mobitela kod nas???reko mi neki frend da je moguce samo trebam neke predbrojeve :)
nije koliko sam vidio, hrvatska ne podržava kupnju rp putem mobitela u lol 
Za one koji vole trollat malo s clan nameom imam jedan viska :D
WUMN (WondercheeseUnderMyNuts) :DDDD
Ako si ferovac, onda me podsjećaš na mene xD. Iako, ja lako ne odustajem i borim se do kraja 
A nego šta sam prijatelju :D Ja odusto, sve sam sjebo (piši 8/24 iz OE, 5/30 iz mat, pipi ce los bit, digi da ne pricam :D)
A nego šta sam prijatelju :D Ja odusto, sve sam sjebo (piši 8/24 iz OE, 5/30 iz mat, pipi ce los bit, digi da ne pricam :D)
Ja imam 0.5 iz OE( jbg 3 točna 6 krivih, riskirao sam ) i 5 iz matiše, pipi znam jer sam natjecatelj a digitalna je sutra koja mi je zanimljiva, ae možeš reći da ja imam problem sa samo 2 predmeta, ali opet ne odustajem jer znam da nisam učio prvi ciklus... i koja si grupa?
http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1239078
10k upvotes !!!!
Slika govori tisucu riječi
S par frenda krenuli igrati kao neki clan hehe, Powder Puffs je ime 
Za sad 2 poraza, al imamo jednog lika sa 200 pobjeda samo, pa nije na nivou s nama gdje smo svi prek 500 tak da nam on faila najviše, al je prezabavno za sad :D
Ja imam 0.5 iz OE( jbg 3 točna 6 krivih, riskirao sam ) i 5 iz matiše, pipi znam jer sam natjecatelj a digitalna je sutra koja mi je zanimljiva, ae možeš reći da ja imam problem sa samo 2 predmeta, ali opet ne odustajem jer znam da nisam učio prvi ciklus... i koja si grupa?
1.07. Ugl pipi sam zahebo masno :D Necemo offtopic vise, posaljem ti u pp msn i skype pa me dodaj :)
Nisam se bas ni naigrao igre acc mi je vec suspendan. Pošto sam bratu dao da igra ( noob je
), kada bi ga ubili konstanto je izlazio iz mečeva, sad piše mi " Your account has been suspendend until 24. November 2011". Kad ce mi taj suspension proći.??
Nisam se bas ni naigrao igre acc mi je vec suspendan. Pošto sam bratu dao da igra ( noob je
), kada bi ga ubili konstanto je izlazio iz mečeva, sad piše mi " Your account has been suspendend until 24. November 2011". Kad ce mi taj suspension proći.??
"Your account has been suspendend until 24. November 2011"
suspendend until 24. November 2011
until 24. November 2011
do 24. November 2011 ce ti proci suspension