League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.397.650
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

evo došla je i u nas opcija za napravit team, pa bi molia scara, harisa da dođu popodne na team speak da se dogovorimo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

RIOT je spominja giving some goodies kad skupu 2 miliona lajkova na fejsu. 2 miliona lajkova su tu, ono sta mene zanima, WHERE ARE MY GOOOOODIIIIIEEEEES?

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: League Of Legends
Mad_Badger kaže...

RIOT je spominja giving some goodies kad skupu 2 miliona lajkova na fejsu. 2 miliona lajkova su tu, ono sta mene zanima, WHERE ARE MY GOOOOODIIIIIEEEEES?

ja sam happy, 2 champa dobio badava hehe. like na facebooku i tristana, sub na youtube i alistair i nice skin

LoL West server, nick Skullscar
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Ima zainteresiranih za team? Imam preko 700-800 normal odigrano i uskoro 200 rankeda (još sam uvijek u elo hellu nažalost). Igram top, jungle i bot ko ad. Javite na PM.

EUW i igram u noćnim satima.

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 14:46 (Septah).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
skullscar kaže...
Mad_Badger kaže...

ja sam happy, 2 champa dobio badava hehe. like na facebooku i tristana, sub na youtube i alistair i nice skin

Taj Alistair mi je uletia ko budali šamar. Nisan ni zna da mi treba. Al Tristana, može ona bit viable AD carry, al ne osječam se dobro igrat sa plavom patuljkom. Dok sa Gravesom, osjećam se kao da sam tu da žvačem kaugume i razbija 6uzice, a potrošio sam zadnju kaugumu.

15 godina
neaktivan
League Of Legends

e ljudi oce ko u tam na rankedu javite se meni 2SLimSHady2 i da igram na nordicu :) ovo me je totalno razveselilo jer sam sada izgubio 7 rankeda za redom i trenutno sam na 902 elo -.-"

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Mad_Badger kaže...

Taj Alistair mi je uletia ko budali šamar. Nisan ni zna da mi treba. Al Tristana, može ona bit viable AD carry, al ne osječam se dobro igrat sa plavom patuljkom. Dok sa Gravesom, osjećam se kao da sam tu da žvačem kaugume i razbija 6uzice, a potrošio sam zadnju kaugumu.

baš ko stari đuka nuklearac {#} tristana mi je bila ok prije ali ne vidim nikoga više da igra s njom na većim levelima, prerasli je svi hehe

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Opet ono naše staro pitanje: što kupiti? večinom igram tankera, junglera ili ad. Amumu, leona (ad) poppy su mi idealni. Rune više-manje imam sve. Razmišljao sam o dolje navedinima. Ako imate koji prijedlog recite.

14 Irelia
6 Fizz
5 Galio
2 Trundle

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
SK Candy Panda? :D cesto igra trist :D inace ap trist for teh lulz :D own na kvadrat :D
League Of Legends EU West : KeiichiAssassin
16 godina
neaktivan
skullscar kaže...
Mad_Badger kaže...

baš ko stari đuka nuklearac {#} tristana mi je bila ok prije ali ne vidim nikoga više da igra s njom na većim levelima, prerasli je svi hehe

ocelote ju je u zadnje vrijeme znao igrati, AP

Dirt 3 -> Dino Bzik
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Fizz-a će nerfati prežestoko. Ja mislim da ce na svim spellovima smanjiti AP ratio. Ja sam ga kupio jucer i prejak je... vidjet cemo u utorak što će riot napraviti od njega.

LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Meni je free week Skarner uletio ko budali šamar, nisam ga htio kupiti već 2 puta zaredom kad sma imao 6300, evo sad napokon došao free week da ga probam... premoćan jungler, vrlo dobri gankovi pre-lvl 6, godly gankovi lvl 6, sjajan invasion, vrlo dobar dragon i baron fighter, ima solidan damage i dosta je tanky uz pravi build. Ma volim tog škorpiona!

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
null kaže...

Fizz-a će nerfati prežestoko. Ja mislim da ce na svim spellovima smanjiti AP ratio. Ja sam ga kupio jucer i prejak je... vidjet cemo u utorak što će riot napraviti od njega.

Wtf you mad ako je fizz op onda neznam.Do sada sam vidio jednoga lika kako sa njim dere i to ga je igrao hybrid/tanky solo top.

LoL-scarface797(EU)
16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
null kaže...

Wtf you mad ako je fizz op onda neznam.Do sada sam vidio jednoga lika kako sa njim dere i to ga je igrao hybrid/tanky solo top.

true story, bro. ja isto naletija samo na jednog, al mu je blitz namišta sve killove. Svi protiv kojih san igra su bili easily dealt with.

15 godina
neaktivan
wierd, ja sa svakim fizzom s kojim sam igro u timu i protiv je uvijek bio nafeedan, jedino jedan koji je protiv mene solo top, s mundom sam ga rasčestvorio. Al mundo je mundo, tak da mu je oprošteno hehe
17 godina
neaktivan
League Of Legends

@fizz

Nije op al je jedan od najmočnijih championa trenutačno,u rankedima ga često vidim bananog,a vidim da i na streamovima ga stalno banaju.

Fali nam jedan igrač za team.

Igramo svaki dan,igramo skoro svaki tjedan go4lol, Igramo OC te ćemo igrat WC, te sve nadolazeće kupove.

Minimalni rating:1400.

radi se o east serveru,addajte me nick Xz0mbieX

Treba nam dobar mid ili solo top.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 18:39 (death_zombi).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Budući da sam u 2 mjeseca faksa okinio što se okinit da, miran sam do ljeta pa šaljem posluku svojim jegerovcima da ću ih supportat do zla Boga ako me žele ponovo uvrstit u tim

LoL EU : pr1mus
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

e jel moguce kupit rp preko mobitela kod nas???reko mi neki frend da je moguce samo trebam neke predbrojeve :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
makaweli kaže...

Budući da sam u 2 mjeseca faksa okinio što se okinit da, miran sam do ljeta pa šaljem posluku svojim jegerovcima da ću ih supportat do zla Boga ako me žele ponovo uvrstit u tim

Ako neces svaku noc biti napusen i pijan i neces tuci harise dok je u svojoj kutiji primljeni si :D

LoL-scarface797(EU)
17 godina
neaktivan
makaweli kaže...

Ako si ferovac, onda me podsjećaš na mene xD. Iako, ja lako ne odustajem i borim se do kraja {#}

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
16 godina
neaktivan
League Of Legends

ako nekog zanima, dajem black ops i crysis 2 za nesto rp, ono za 10 ili 20 eura

http://de.xfire.com/profile/mp14isback/screenshots/?view#96673091
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
CoD2ProPlayer kaže...

e jel moguce kupit rp preko mobitela kod nas???reko mi neki frend da je moguce samo trebam neke predbrojeve :)

nije koliko sam vidio, hrvatska ne podržava kupnju rp putem mobitela u lol {#}

16 godina
League Of Legends

Za one koji vole trollat malo s clan nameom imam jedan viska :D

WUMN (WondercheeseUnderMyNuts) :DDDD

haris771EuW LOL account free cookies >>&am
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Blizek kaže...
makaweli kaže...

Ako si ferovac, onda me podsjećaš na mene xD. Iako, ja lako ne odustajem i borim se do kraja {#}

A nego šta sam prijatelju :D Ja odusto, sve sam sjebo (piši 8/24 iz OE, 5/30 iz mat, pipi ce los bit, digi da ne pricam :D)

17 godina
neaktivan
makaweli kaže...
Blizek kaže...
makaweli kaže...

A nego šta sam prijatelju :D Ja odusto, sve sam sjebo (piši 8/24 iz OE, 5/30 iz mat, pipi ce los bit, digi da ne pricam :D)

Ja imam 0.5 iz OE( jbg 3 točna 6 krivih, riskirao sam ) i 5 iz matiše, pipi znam jer sam natjecatelj a digitalna je sutra koja mi je zanimljiva, ae možeš reći da ja imam problem sa samo 2 predmeta, ali opet ne odustajem jer znam da nisam učio prvi ciklus... i koja si grupa?

16 godina
League Of Legends

http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1239078 

10k upvotes !!!!

Slika govori tisucu riječi 

haris771EuW LOL account free cookies >>&am
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

S par frenda krenuli igrati kao neki clan hehe, Powder Puffs je ime {#}

Za sad 2 poraza, al imamo jednog lika sa 200 pobjeda samo, pa nije na nivou s nama gdje smo svi prek 500 tak da nam on faila najviše, al je prezabavno za sad :D 

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Blizek kaže...
makaweli kaže...
Blizek kaže...
makaweli kaže...

Ja imam 0.5 iz OE( jbg 3 točna 6 krivih, riskirao sam ) i 5 iz matiše, pipi znam jer sam natjecatelj a digitalna je sutra koja mi je zanimljiva, ae možeš reći da ja imam problem sa samo 2 predmeta, ali opet ne odustajem jer znam da nisam učio prvi ciklus... i koja si grupa?

1.07. Ugl pipi sam zahebo masno :D Necemo offtopic vise, posaljem ti u pp msn i skype pa me dodaj :)

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Nisam se bas ni naigrao igre acc mi je vec suspendan. Pošto sam bratu dao da igra ( noob je {#}), kada bi ga ubili konstanto je izlazio iz mečeva, sad piše mi " Your account has been suspendend until 24. November 2011". Kad ce mi taj suspension proći.??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bera kaže...

Nisam se bas ni naigrao igre acc mi je vec suspendan. Pošto sam bratu dao da igra ( noob je {#}), kada bi ga ubili konstanto je izlazio iz mečeva, sad piše mi " Your account has been suspendend until 24. November 2011". Kad ce mi taj suspension proći.??

"Your account has been suspendend until 24. November 2011"

suspendend until 24. November 2011

until 24. November 2011

do 24. November 2011 ce ti proci suspension

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice