Čekam u queue već od 8 sati i ne mogu nać 5 ljudi???
Ma u kur*u su trenutno...
Ma nisu uopće...
Čekam u queue već od 8 sati i ne mogu nać 5 ljudi???
Ma u kur*u su trenutno...
Ma nisu uopće...
Koji je ovo dobar osjećaj, dns 2 ranked pobjede ( resetirali su ELO gain tako da dobivamo i gubimo više za prvih par partija ) i imam veći ranking ( 1355, još mi piše unraked na profilu btw ) od svih svojih gold frendova.
Kaj nije trebo bit soft elo reset? Kolko ja vidim sve su izbrisali... Mogli su bar ostavit W/L ostavit, ovak izgledam ko njub koji je tek doso do lvl30 -.-
Btw: Svi koji oce duo-que javite te se, necu si dopustit vise onaj ELO...
Slika govori više od bilo koje uvredljive riječi...
Ne govori ništa za sada.
Upload fail ..
Upload fail ..
Ispravljeno, stalno zaboravim na gumb prebaci, nije automatski upload...
Soraka AP carry hell yeah!
Upload fail ..
Ispravljeno, stalno zaboravim na gumb prebaci, nije automatski upload...
Neznas ti sta ap soraka radi sada :D
http://img834.imageshack.us/img834/9579/fwefwe.jpg
OVO je slika na koju se bacaju uvredljive riječi.. mislim, ja sam stvarno ostao bez je*enog teksta nakon te partije, kolješ im vayne+oriannu prvu, onda gangplank te onda amumu, i na kraju morde, ali je problem u tome da dok dođeš do gangplanka, skoro smo svi mrtvi
je*eni kreteni, oni veselo samo ulete i popale svaki je*eni CD na planeti, te sav taj aoe damage im sredi teamfight.. za vrijeme rešetki padne orianna, sion je stunnao mumua dok sam ja fearao mordu dok u isto vrijeme tučem po vayne, nemam pojma što je ashe radila, ali samo znam da nismo imali dovoljno CCa da preživimo teamfightove
ma daj..
Zasto mi pise rating unranked a iam 1395 ratinga'?
Jer se diraš po noći.
Mislim da trebas imati 10+ odigranih i onda ce ti pisati,barem je tako meni bilo jos kad sam dosao do 30,imao sam preko 1200 i nije mi pisalo,i kad sam imao 6w 4l,onda mi je tek pisalo :D
Kako da vidim svoj profil na Lol-u...?
Evo skoro sam skupio 6300 Ipa pa sam si mislio kupit nekog champa volim sve vrste dps, tank, caster, carry, jungler itd. ali nemogu se odlučit mislio sam vladimira ali čuo sam da su ga nerfovi dosta pogodili pa bih volio dobiti mišljenje "boljih" igrača
Irelia ili Akali + njezine rune.Ako ih naučiš,sve partije u low-elou ćeš lako carrijat.
Akali već imam a u vezi Irelie kaj nije ona bila teže nerfana ne vidim je baš u igri pa sam mislio da nije viable hmmm razmislit ću onda mi se izbor suzio na Jarvana ili Ireliu molim još malu pomoć :)
Pa svako jutro serveri offline ili nemoš uć u igru 
Pa svako jutro serveri offline ili nemoš uć u igru 
Online su sad.
otvorio se server!!
nema ranked-a OMG!!
nema ranked-a OMG!!
Na Eastu si ? :D
nema ranked-a OMG!!
Bit ce opet free RP-a 
Taman mi treba za bloodmoon akali
Mi na Westu nemamo ranked vec nedelju dana :(
A ni server na westu neradi, valjda ce za koji sat.
nema ranked-a OMG!!
Bit ce opet free RP-a
Taman mi treba za bloodmoon akali
Sumnjam, ali wouldn't mind :)