Lee Sin ima nevjerojatan damage u early gameu, ne mogu vjerovati da to nisam prije primjetio.
Doduše, Riven vs Lee Sin solo top mi se čini podjednakim matchupom ( pod uvjetom da nisam kreten i da na vrijeme izbjegnem Q )
Lee Sin ima nevjerojatan damage u early gameu, ne mogu vjerovati da to nisam prije primjetio.
Doduše, Riven vs Lee Sin solo top mi se čini podjednakim matchupom ( pod uvjetom da nisam kreten i da na vrijeme izbjegnem Q )
Neznam zastop skoro nitko neigra renektona solo top.
Kupio sam ga prije tjedan dana i dosad sam dobio svakog solo top.
S renektonom je lako garena i singeda rijesit. Ima strasan combo, jer lako moze uc u fight, stunat dilat dmg te izac iz fighta.
Također moze 1 vs 2 na 6 lvlu (zbog ultija koji mu daje 300 Hp i aoe dmg). Di ces bolje kad te idu tower diveat a ti imas ulti i stun rdy. Nema mane sto je jos jedan plus, a fury mu samo poboljsava skilove. Znam da su ga bili nerfali prije pa se zapitam sta je onda prije toga nerfa radio 
S renektonom je lako garena i singeda rijesit. Ima strasan combo, jer lako moze uc u fight, stunat dilat dmg te izac iz fighta.
Također moze 1 vs 2 na 6 lvlu (zbog ultija koji mu daje 300 Hp i aoe dmg). Di ces bolje kad te idu tower diveat a ti imas ulti i stun rdy. Nema mane sto je jos jedan plus, a fury mu samo poboljsava skilove. Znam da su ga bili nerfali prije pa se zapitam sta je onda prije toga nerfa radio 
Igram ja u zadnje vrijeme, no i dalje mislim da je za nijansu slabiji od ostalih solo top champova. Imao sam problema sa Talonom i Riven dok s ostalima manje :)
Zasto supportu toliko dugo treba da se jave??
Zasto supportu toliko dugo treba da se jave??
Zato sto imaju vise ticketa na dan nego sto tvoji sjemenici proizvedu spermiija?
igra je pre pre dobra...
..... :D
Ja igram Marooco farm...
...
Tvoj poznanik harise?
Ne :D btw prije par mjeseci u tribunalu sam dobio Weirdu (puls4ra ) i stavio pardon iako je zasluzio punish .D
Edit : Trololololloolololol http://na.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=275488&d=1316394206
★★★★★ ako sam ti pomogao stisni HVALA!!!★★★★★
Igram ja u zadnje vrijeme, no i dalje mislim da je za nijansu slabiji od ostalih solo top champova. Imao sam problema sa Talonom i Riven dok s ostalima manje :)
Ko zna igrati Renekton nikom mu 1v1 nemoze nista,ljudi ga ne igraju zato sto je malo tezi igrati treba dosta paziti na fury kako harsati itd,Uglavnom kada sam sa njim mogao Jaxa i Udrya 1v1 ownati sa njim se vise nicega ne bojim :D
Evo ekipa za one koji su igrali Portal, Malmortius i nas par ljudi sa streama smo smislili pjesmu o LoL-u i Poppy na tu melodiju u svrhu da Riot Malmortiusu da Lollipoppy skin, budući da mu je cilj doći do 2k ELO-a samo sa Poppy.
http://euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=403955
kad bi se trebale dobit pare od tribunala?????
Ma ja znam ocea xD ne brini se ti .
LoL koji si ti manijak.
LoL koji si ti manijak.
? :D Cijepali su se kad sam im to poslao xD
Evo skoro sam skupio 6300 Ipa pa sam si mislio kupit nekog champa volim sve vrste dps, tank, caster, carry, jungler itd. ali nemogu se odlučit mislio sam vladimira ali čuo sam da su ga nerfovi dosta pogodili pa bih volio dobiti mišljenje "boljih" igrača
| 0 | Vladimir |
|---|---|
| 4 | Kog'Maw |
| 10 | Jarvan+Veigar |
| 1 | Trundle+Veigar |
| 5 | Orianna ili 2x3150 IP champ |
Bila je zima a vrućine teške, jedan je mrtvac jahao pješke!!!! Za sobom je vukao crnkinju plavu!! Kosa joj klizi niz čelavu glavu xfire: jajenaoko123 bf:bc2 ingame:[cro]MUgLY
Evo skoro sam skupio 6300 Ipa pa sam si mislio kupit nekog champa volim sve vrste dps, tank, caster, carry, jungler itd. ali nemogu se odlučit mislio sam vladimira ali čuo sam da su ga nerfovi dosta pogodili pa bih volio dobiti mišljenje "boljih" igrača
Irelia ili Akali + njezine rune.Ako ih naučiš,sve partije u low-elou ćeš lako carrijat.
Ja neznam puno o ovoj igri,mislim od jučer sam lvl 30 ali se nikad nisam udubljivao u značaj runea i masteriesa.Jel mi može neko reć koje rune da kupim za 6 300 ip-a.Igram sve vrste championa pa moze neke univerzalne koje bi svakom dobro dosle?
LoL koji si ti manijak.
gle -9 score stvarno im se svidja
LoL koji si ti manijak.
Mislim na ocelotea .D , njegov spanish laugh je pravi Trolololololol
Ako je to onaj isti Ocelote koji je igrao WoW, čudi me što je takav "pro" u LoLu, jer je u WoWu skoro uvijek bio free win, osim onog perioda kad je imao Inflamea za partnera i kad su osvojili prvo mjesto :b
Enivej, kad izlazi Magus ?
LoL koji si ti manijak.
Mislim na ocelotea .D , njegov spanish laugh je pravi Trolololololol
Reci svom frendu da je loš postao u zadnje vrijeme :P i da očekujemo od SK-a mnogo više!
Čekam u queue već od 8 sati i ne mogu nać 5 ljudi???
Čekam u queue već od 8 sati i ne mogu nać 5 ljudi???
Ma u kur*u su trenutno...