League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.403.167
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
18 godina
Re: League Of Legends
Blizek kaže...
Unimatrix 007 kaže...
hari85 kaže...
mobitel kaže...
hari85 kaže...

:D najsmijesnije je da smo ovo i  zamalo pobijedili :S 

šta se ti javljaš gledaj ovo xD
kennen

Vi imate normalan tema comp  a ovo  je bilo 4 stealtha , 2 up champa xD

A koji su to i po čemu?

BTW, eto danas sam ga kupio i sad mi nije jasno kako su ljudi uspjeli toliko failat s njim... Možda je OP, možda nije, ovisi kako se gleda na to, radi puno dmg-a, ali ga je jako lagano ubiti, čak lakše nego Yi-a.... pa mislim da taj njegov DMG vs. SQUISHINESS ratio drže balans između OP i UP heroja.

Talon uopće nije UP, ali nije ni OP. Trebao bi se igrati kao solo top, i to po mogućnosti agresivno ako nisi protiv Irelie, Cho'Gatha i sličnih extreme sustainera. Ako se dobro farma, na prvom recallu BF Sword i onda zbilja počinje boljeti njegov dmg... moj brat je sa Cho'Gathom potjerao 2 puta Talona u bazu, pa ga je ovaj kad je kupio nešto itema ubio bez beda. U teamfightovima je dobar ako ga se igra kao squishy melee DPS-a, a ne kao tanka ( većina ljudi uleti unutra prvi sa ultom i misle da su faca ).

Točno to i ja mislim, uglavnom igrao sam ga na squishy build, iako sam u dvije runde stavio sunfire ja mislim jer je bilo puno tanky dps-a. Iako mislim da je taman balansiran, nekako mi se čini da će ga RIOT nerfat zbog djece QQ-era koji ga neznaju counterat.... Ja ga isto igram agresivno, jučer sam bio s frendom u bot lane-u i napokon našao dobar counter Soraka + Caitlyn kombinaciji. 

Ja Talon, frend Galio, agresivna igra i zoniranje Caitlyn sa abilitijima. Uglavnom, dosad nam nijedna kombinacija dole nije bila problem, samo treba igrat agresivno s Talonom, poke-at ih pomalo s W da im se spusti hp, čekati dobru šansu and nuke the shit out of them, pogotovo s Galiovim ultijem {#} 

Talona sam shvatio kao AD LeBlanc, ona je najjači AP nuker, a Talon najjači AD nuker. Ulti mu ima isto mali CD, troši malo mane, ima silence, ali dobro silence ne radi dmg pa nije OP... Treba ga igrati kao LB, ne trošit gold na survivability and shit, osim ako te ne fokusiraju baš svaki put, onda barem Banshee. Nego čisti AP, a kod Talona čisti AD, čekat prilike, imat flash za veliku mobilnost i mudro odabrati fokus u igri, još ako imate nekog u premadeu kao ja Galia, to je bolesna kombinacija, on ulti, ja W + Ulti i kad ulti završi, silence na najjopasnijeg AP-a. Uglavnom ovo mi je uz Ireliu najbolje potrošenih 6300 IP-a dosad. Toplo ga preporučam svim "pametnijim" igračima. {#} 

LoL username: UnimatriX (EU N&E) HoN username: ArmageddonX
17 godina
League Of Legends

Evo i mojih scoreva od zadnjih par dana, zanemarite Karthusa, ovo sa Akali je bilo i dosta srece njihov tim je bio neorganiziran.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

kad će mo moć igrat dominion

0 0 hvala 0
16 godina
duma.ivan kaže...

Evo ljudi počeo ja ima nekoliko dana igrat LoL i zasad san 7 lvl...

Iako sam noob, neku rundu imam dobar skor, neku rundu imam stravičan :D

Ako me netko želi dodat da odigramo nekad game nick je: Dumica (EU)

Eu East  & Nordic      xd   

haris771 (eu) LOL account free cookies >>> http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4df75d3e1113d133303996<<<< im OP ,your mum is OP (Brolaf )
16 godina
neaktivan

Pa zar nije bila nerfana prije nekih 2 sedmice/sedmicu?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
League Of Legends
LoL (EU-W): Thermoblaze

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hari85 kaže...
duma.ivan kaže...

Evo ljudi počeo ja ima nekoliko dana igrat LoL i zasad san 7 lvl...

Iako sam noob, neku rundu imam dobar skor, neku rundu imam stravičan :D

Ako me netko želi dodat da odigramo nekad game nick je: Dumica (EU)

Eu East  & Nordic      xd   

Pa da lol.

Doda san te btw. :P

Kupujem iPhone 3G ili 3GS sve isto. U zamjenu dajem Nokiu N95 8GB + još moje nadoplate !!!!!! PONUDE NA PP !!
16 godina
League Of Legends

:D

haris771 (eu) LOL account free cookies >>> http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4df75d3e1113d133303996<<<< im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hari85 kaže...

:D

Oh shut up.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :D

Predobro :D

Kupujem iPhone 3G ili 3GS sve isto. U zamjenu dajem Nokiu N95 8GB + još moje nadoplate !!!!!! PONUDE NA PP !!
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Bob ftw!

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
5 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

dodaj me na matocro pa cemo igrat

mato
17 godina
League Of Legends
League Of Legends IGN: slinA
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Blizek kaže...
Unimatrix 007 kaže...
hari85 kaže...
mobitel kaže...
hari85 kaže...

kennen

A koji su to i po čemu?

BTW, eto danas sam ga kupio i sad mi nije jasno kako su ljudi uspjeli toliko failat s njim... Možda je OP, možda nije, ovisi kako se gleda na to, radi puno dmg-a, ali ga je jako lagano ubiti, čak lakše nego Yi-a.... pa mislim da taj njegov DMG vs. SQUISHINESS ratio drže balans između OP i UP heroja.

Talon uopće nije UP, ali nije ni OP. Trebao bi se igrati kao solo top, i to po mogućnosti agresivno ako nisi protiv Irelie, Cho'Gatha i sličnih extreme sustainera. Ako se dobro farma, na prvom recallu BF Sword i onda zbilja počinje boljeti njegov dmg... moj brat je sa Cho'Gathom potjerao 2 puta Talona u bazu, pa ga je ovaj kad je kupio nešto itema ubio bez beda. U teamfightovima je dobar ako ga se igra kao squishy melee DPS-a, a ne kao tanka ( većina ljudi uleti unutra prvi sa ultom i misle da su faca ).

Hmm kupiti BF sword odmah na pocetku je fail prvi povratak u bazu trebao bih uzeti brtualizer i phage,mozda cak i wriggels ako laneas protiv nekoga jako dps-a i onda tek ici na boodthirster barem ja tako radim i islo me je odlicno.Evo jedan SS sa mojim buildom samo bih jos prodao wriggels za atmas uglavom meni je ovaj build odlican i 90% gamova sam i pobjedio.

EDIT:Keiichi evo nesto malo i za nas, buff za mog najdrazeg AP <3

http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1195923&page=5

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2011 18:45 (scarface797).
16 godina
scarface797 kaže...
Blizek kaže...
Unimatrix 007 kaže...
hari85 kaže...
mobitel kaže...
hari85 kaže...

kennen

A koji su to i po čemu?

Hmm kupiti BF sword odmah na pocetku je fail prvi povratak u bazu trebao bih uzeti brtualizer i phage,mozda cak i wriggels ako laneas protiv nekoga jako dps-a i onda tek ici na boodthirster barem ja tako radim i islo me je odlicno.Evo jedan SS sa mojim buildom samo bih jos prodao wriggels za atmas uglavom meni je ovaj build odlican i 90% gamova sam i pobjedio.

Nema  ss-a mister Sweps . 

haris771 (eu) LOL account free cookies &gt;&gt;&gt; http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4df75d3e1113d133303996&lt;&lt;&lt;&lt; im OP ,your mum is OP (Brolaf )
16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

scar al nisi u penziji? {#} al uglavnon u pravu je scar, BF prvi na talona je žešći fail, a za solo top nisan baš siguran, dosta heroja bi njega satralo na topu, sad sve ovisi koliko si dobar sa njin al za početak nebi to baš preporučia

16 godina
League Of Legends

Ma talon  je OP visi nego irelia  u lategameu   ,atmogs fon  youmus i  bloodthirster = GG 

haris771 (eu) LOL account free cookies &gt;&gt;&gt; http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4df75d3e1113d133303996&lt;&lt;&lt;&lt; im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Scarov post je invalid jer on više neigra LoL.

LoL (EU-W): Thermoblaze
18 godina
neaktivan
@scar ma sta ce mu baf i ocal zesce ownam s njim xD iako mal sam zardzo posto ga nisam igra ajme :D uzo ga neki dan na troll nordic profilu i ima 17/5/?? xD bas trol champ xD
League Of Legends EU West : KeiichiAssassin
14 godina
neaktivan

talon je dobar al meni nije bas nest, s njim je tesko ownat bar meni 

mato
14 godina
neaktivan

dodajte me na matocro profilu pa da malo odigramo

mato
16 godina
neaktivan
Luxy2501 kaže...

Bob ftw!

https://www.youtube.com/user/GuardsmanBob#p/u/4/8Jrib9pCj-I

I ovaj video je zakon xD Bob je najjači.

LoL EU: Axmuth---Registrirajte se ovdje: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4d3a0ac0008da092574454
18 godina
neaktivan
League Of Legends

League Of Legends EU West : KeiichiAssassin
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Im back madafaka biatchzz.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
scarface797 kaže...

scar al nisi u penziji? {#} al uglavnon u pravu je scar, BF prvi na talona je žešći fail, a za solo top nisan baš siguran, dosta heroja bi njega satralo na topu, sad sve ovisi koliko si dobar sa njin al za početak nebi to baš preporučia

Jesam u penziji govorim iz prijasnjih matcheva sta ja mislim btw do sada sam sa njim na solo top owno,Jaxa,Ireliu,Udrya,Gankplanka,Morde-a, malo sam problema imao sa akali zbog shrouda,sa cho-om,renektonom i garenom sa protiv njih sam malo teze ali nista sto se nemoze rijesiti.

LoL-scarface797(EU)
16 godina
scarface797 kaže...
Blizek kaže...
Unimatrix 007 kaže...
hari85 kaže...
mobitel kaže...
hari85 kaže...

kennen

A koji su to i po čemu?

Previse pratis teme za  nekoga u penziji :D meni se cini da ti samo smurfas pa nas trollas da si quita 

edit : Dokaz da ga mozes i squishy i tanky igrat xd

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2011 22:58 (hari85).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

poceo loading za 6v6 twisted treeline :D

LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
null kaže...

?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
null kaže...

?

ima bug sto mozes igrati twisted treeline 6v6 na custom game-u. po guglaj si malo pa vidi :D

LoL Nick (EU): hRay
18 godina
hari85 kaže...

Previse pratis teme za  nekoga u penziji :D meni se cini da ti samo smurfas pa nas trollas da si quita 

edit : Dokaz da ga mozes i squishy i tanky igrat xd

Pa ovaj build rastura, Warmog je jedino kaj mu treba od survivability-a...

PS

2 Basic rules of jungling:
1. Always take Smite
2. Never question Rule #1 

LoL username: UnimatriX (EU N&amp;E) HoN username: ArmageddonX
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2011 2:40 (Unimatrix 007).
16 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

Pa ovaj build rastura, Warmog je jedino kaj mu treba od survivability-a...

PS

2 Basic rules of jungling:
1. Always take Smite
2. Never question Rule #1 

ali warmogs bez atme na AD heroja je nepotreban, uzmeš prije frozen mallet ili nešto slično

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice