udarac u facu, ako je netko narucio PC gamer samo zbog coda jer ga mogu koristiti samo NA.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pantheon
| 22 | Da |
|---|---|
| 10 | Ne |
Pantheon
| 7 | Heimerdinger |
|---|
Harise,kad mi se budes odazvao u lolu,onda cu pricati sa tobom ;[
To ti je haris, vjecito ignore sve.... :(
Mislis vjecito afk u pvp netu slusa muziku i chata na redditu xd
misliš vječito nema života i uvik je online, mora da je to 
Mislis afk u queue? :D
http://www.facebook.com/notes/leaguecraft/orianna-changes-to-be-expected-information-about-orianna-outperforming-other-mag/274022322616128
Ogromni nerf na Oriannu, sve moguće smanjuju. Wtf. :S
http://www.facebook.com/notes/leaguecraft/orianna-changes-to-be-expected-information-about-orianna-outperforming-other-mag/274022322616128
Orianna je OP u low, mid, high, top ELO-u te na turnirima. Ima AoE damage kao Brand i Annie, ima shield koji je kombinacija Mordekaiserovog i Janninog, ima movement speed steroid, mogućnost dispozicije championa sa ultom i passive koji joj omogućuje da last hitta lakše nego Kog'Maw skoro kroz cijelu igru. Ovako u rankedu ide situacija: we have first ban? Ban Orianna! We have second ban? First pick Orianna if she's not banned!
EDIT: Zaboravio sam range njenih spelova. Veći od Brandovog i Annievoj.
Ahem "I think if we hit her laning zone control along with some more ratio/range tweaks, she'll still be completely insane once mastered but far less frustrating / crazy OP to face at high elo - Then we can push some quality of life stuff to make it easier for mid elo players to use her."
Pazi koji bug imam.
Igram cassiopiu i imam ulti rdy.
Flasham i ulti mi dobije 15 sec CD.
Napravio 3-4 puta flash i svaki put mi ulti dobije CD 
Pazi koji bug imam.
To se zna desit s AoE ultiima, pogotovo ako ulti ima stun, deslio mi se par puta, ne zalim se...
Pazi koji bug imam.
Meni se to sa WW-om dogodilo, flash pa ult zna rijetko rezultirat refreshanjem CD-a ultija.
League Of Legends EU West : KeiichiAssassin
Same :/
:D najsmijesnije je da smo ovo i zamalo pobijedili :S
šta se ti javljaš gledaj ovo xD
kennen
Vi imate normalan tema comp a ovo je bilo 4 stealtha , 2 up champa xD
kennen
A koji su to i po čemu?
BTW, eto danas sam ga kupio i sad mi nije jasno kako su ljudi uspjeli toliko failat s njim... Možda je OP, možda nije, ovisi kako se gleda na to, radi puno dmg-a, ali ga je jako lagano ubiti, čak lakše nego Yi-a.... pa mislim da taj njegov DMG vs. SQUISHINESS ratio drže balans između OP i UP heroja.
Kata pentakill ^^
Kata pentakill ^^
Soraka legendary kill ^^
kennen
A koji su to i po čemu?
Twitch i eve -.-
btw hotshotGG = flame king xd
A koji su to i po čemu?
Twitch i Eve, jednostavno su UP
A koji su to i po čemu?
Twitch i Eve, jednostavno su UP
Haha, samo su squishy.... neki dan sam igrao protiv jednog super Twitcha, frajer je neuhvatljiv i izgubili smo zbog njegovog ultija... a par tjedana prije od AD Evelyn, jednom kad se malo nafida, gotovo je... tako da nisu baš underpowered, samo što ih ljudi baš ne znaju igrat... nemreš uletjeti prvi u fight ili prići blizu Garenu sa bilo kojim squishijem....
Haha, samo su squishy.... neki dan sam igrao protiv jednog super Twitcha, frajer je neuhvatljiv i izgubili smo zbog njegovog ultija... a par tjedana prije od AD Evelyn, jednom kad se malo nafida, gotovo je... tako da nisu baš underpowered, samo što ih ljudi baš ne znaju igrat... nemreš uletjeti prvi u fight ili prići blizu Garenu sa bilo kojim squishijem....
kad smo već kod toga Twitch mi je oduvik bia main i još uvik je (al ovaj put zapravo bez zajeebancije
), uglavnon od možda 7 partija sa njin samo san jednu izgubija nekidan al problem je u tome šta su jednostavno UP, pa čak su i u Riotu rekli nešto u ton konteksu, nafidali ste eve? a jeli se iko sitija kupit oracle? problem je šta ljudi neznaju igrat protiv njih 
Evo ljudi počeo ja ima nekoliko dana igrat LoL i zasad san 7 lvl...
Iako sam noob, neku rundu imam dobar skor, neku rundu imam stravičan :D
Ako me netko želi dodat da odigramo nekad game nick je: Dumica (EU)
kennen
A koji su to i po čemu?
BTW, eto danas sam ga kupio i sad mi nije jasno kako su ljudi uspjeli toliko failat s njim... Možda je OP, možda nije, ovisi kako se gleda na to, radi puno dmg-a, ali ga je jako lagano ubiti, čak lakše nego Yi-a.... pa mislim da taj njegov DMG vs. SQUISHINESS ratio drže balans između OP i UP heroja.
Talon uopće nije UP, ali nije ni OP. Trebao bi se igrati kao solo top, i to po mogućnosti agresivno ako nisi protiv Irelie, Cho'Gatha i sličnih extreme sustainera. Ako se dobro farma, na prvom recallu BF Sword i onda zbilja počinje boljeti njegov dmg... moj brat je sa Cho'Gathom potjerao 2 puta Talona u bazu, pa ga je ovaj kad je kupio nešto itema ubio bez beda. U teamfightovima je dobar ako ga se igra kao squishy melee DPS-a, a ne kao tanka ( većina ljudi uleti unutra prvi sa ultom i misle da su faca ).
kennen
A koji su to i po čemu?
Talon uopće nije UP, ali nije ni OP. Trebao bi se igrati kao solo top, i to po mogućnosti agresivno ako nisi protiv Irelie, Cho'Gatha i sličnih extreme sustainera. Ako se dobro farma, na prvom recallu BF Sword i onda zbilja počinje boljeti njegov dmg... moj brat je sa Cho'Gathom potjerao 2 puta Talona u bazu, pa ga je ovaj kad je kupio nešto itema ubio bez beda. U teamfightovima je dobar ako ga se igra kao squishy melee DPS-a, a ne kao tanka ( većina ljudi uleti unutra prvi sa ultom i misle da su faca ).
Istina, nije ni UP ni OP al je j**eno iritantan, 99% talona ima mana regen rune i samo spamma w koji radi pristojan damage. Ult mu je na malom CD-u tako da ga moze bez problema koristit za pushanje lanea ili farmanje. Pa iskreno kad igram Talona ne uletim prvi al drugi sigurno da, silencam njihovog carrya, bacim w, ultam i maknem se iza tenkova par sekundi dok je njima carry na pola hp-a. Dobro neces sad uletat sam medu tim di imaju 10 cc-ova, nego iniciras sa ultom i ides nazad. Ionako ce ti se do kraja teamfighta vjerojatno vratit ult da uhvatis nekog lol..