:D najsmijesnije je da smo ovo i zamalo pobijedili :S
šta se ti javljaš gledaj ovo xD
kennen
Vi imate normalan tema comp a ovo je bilo 4 stealtha , 2 up champa xD
A koji su to i po čemu?
BTW, eto danas sam ga kupio i sad mi nije jasno kako su ljudi uspjeli toliko failat s njim... Možda je OP, možda nije, ovisi kako se gleda na to, radi puno dmg-a, ali ga je jako lagano ubiti, čak lakše nego Yi-a.... pa mislim da taj njegov DMG vs. SQUISHINESS ratio drže balans između OP i UP heroja.
Talon uopće nije UP, ali nije ni OP. Trebao bi se igrati kao solo top, i to po mogućnosti agresivno ako nisi protiv Irelie, Cho'Gatha i sličnih extreme sustainera. Ako se dobro farma, na prvom recallu BF Sword i onda zbilja počinje boljeti njegov dmg... moj brat je sa Cho'Gathom potjerao 2 puta Talona u bazu, pa ga je ovaj kad je kupio nešto itema ubio bez beda. U teamfightovima je dobar ako ga se igra kao squishy melee DPS-a, a ne kao tanka ( većina ljudi uleti unutra prvi sa ultom i misle da su faca ).
Točno to i ja mislim, uglavnom igrao sam ga na squishy build, iako sam u dvije runde stavio sunfire ja mislim jer je bilo puno tanky dps-a. Iako mislim da je taman balansiran, nekako mi se čini da će ga RIOT nerfat zbog djece QQ-era koji ga neznaju counterat.... Ja ga isto igram agresivno, jučer sam bio s frendom u bot lane-u i napokon našao dobar counter Soraka + Caitlyn kombinaciji.
Ja Talon, frend Galio, agresivna igra i zoniranje Caitlyn sa abilitijima. Uglavnom, dosad nam nijedna kombinacija dole nije bila problem, samo treba igrat agresivno s Talonom, poke-at ih pomalo s W da im se spusti hp, čekati dobru šansu and nuke the shit out of them, pogotovo s Galiovim ultijem
Talona sam shvatio kao AD LeBlanc, ona je najjači AP nuker, a Talon najjači AD nuker. Ulti mu ima isto mali CD, troši malo mane, ima silence, ali dobro silence ne radi dmg pa nije OP... Treba ga igrati kao LB, ne trošit gold na survivability and shit, osim ako te ne fokusiraju baš svaki put, onda barem Banshee. Nego čisti AP, a kod Talona čisti AD, čekat prilike, imat flash za veliku mobilnost i mudro odabrati fokus u igri, još ako imate nekog u premadeu kao ja Galia, to je bolesna kombinacija, on ulti, ja W + Ulti i kad ulti završi, silence na najjopasnijeg AP-a. Uglavnom ovo mi je uz Ireliu najbolje potrošenih 6300 IP-a dosad. Toplo ga preporučam svim "pametnijim" igračima.

al uglavnon u pravu je scar, BF prvi na talona je žešći fail, a za solo top nisan baš siguran, dosta heroja bi njega satralo na topu, sad sve ovisi koliko si dobar sa njin al za početak nebi to baš preporučia
League Of Legends EU West : KeiichiAssassin