League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.419.106
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
League Of Legends

Imam pitanje jedno za vas. Pri kupovini RP od 50 eura, ako uzimam u markama (KM), da li će uzeti tačnu svotu od 50 eura iliti 100 KM ? Plus još na kartici ima dug od 20 KM, tako da sam ja na karticu stavio 130, e sad, da li za tih 110 što će biti na paypalu, mogu uzeti taj RP? Hoće li mi isplatiti, te, da li se to mora uraditi sve preko launchera, ili taj neko ko će mi uplatiti može to od svoje kuće? Možete li mi objasniti ili preko PM-a ili ovako, jer je stvarno bitno, taj neko ko će mi uplatiti ima dijete, te ne mogu je samo tako vozati do kuće da mi to uplati te da se vraća sa kolicima, komplikacija joj je.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jedva sakupio 6300...a sad slijedi najteze {#}

31 Vladimir
3 Twitch

0 0 hvala 0
16 godina
Re: League Of Legends
Cobanac kaže...

Vladimir definitivno, btw, može odgovor na moje pitanje iznad?

17 godina
Cobanac kaže...

ako bas mora biti neki od ta 2, onda vladimir, ako ne, uzmi ezela. meni osobno jedan od najzabavnijih heroja.

LoL EU - KingNothing666
15 godina
protjeran
tommy2103 kaže...

Probao danas male Karnera ili kak se vec škorpion zove, bas je mlitav lol, osim ultija ostale ability nemaju opce neki damage ili preveliku korisnost, aj E W Q kombo ili tak nesto moze nekaj napraviti, al njegova steta slaba u group fightima. 

Skarner, pa namjeravam ga kupit i igram ga kao tanky DPS, naravno to je late game champ i kad kupim 2 dobra AP itema damage mu je  dobar, a najvise mi se svida ulti kad igram s frendom koji zna iskoristit taj ulti :-).

World Of Tanks nick: TheChosen
16 godina
BannedOnThisForum kaže...

Imam pitanje jedno za vas. Pri kupovini RP od 50 eura, ako uzimam u markama (KM), da li će uzeti tačnu svotu od 50 eura iliti 100 KM ? Plus još na kartici ima dug od 20 KM, tako da sam ja na karticu stavio 130, e sad, da li za tih 110 što će biti na paypalu, mogu uzeti taj RP? Hoće li mi isplatiti, te, da li se to mora uraditi sve preko launchera, ili taj neko ko će mi uplatiti može to od svoje kuće? Možete li mi objasniti ili preko PM-a ili ovako, jer je stvarno bitno, taj neko ko će mi uplatiti ima dijete, te ne mogu je samo tako vozati do kuće da mi to uplati te da se vraća sa kolicima, komplikacija joj je.

17 godina
League Of Legends

Kupio sam jucer Cassiopiu

Predobar AP carry champ

E sad me zanima vase misljenje za build.

Mislio sam posto ima poison (magic dmg) da rusham Rylai's zbog slowa, ali u zadnje vrijeme uzimam kao 1st intem RoA, a zatim Rabadon.

Ovako bi build iso:

-Boots

-RoA

-Rylai's

-Rabadon

-*ovisno o protivnickom timu

Sta vi kazete na to ?

League Of Legends IGN: slinA
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Predobar AP carry champ

Mislio sam posto ima poison (magic dmg) da rusham Rylai's zbog slowa, ali u zadnje vrijeme uzimam kao 1st intem RoA, a zatim Rabadon.

Ovako bi build iso:

-Boots

-RoA

-Rylai's

-Rabadon

Sta vi kazete na to ?

Ja bi išao Cataclyst, pa Rabadon, pa RoA, pa Rylai's. Volim ogromni nuke u mid gameu.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
16 godina
League Of Legends

Da li mi može iko odgovoriti na je*eno pitanje iznad?

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Očito nitko ne zna. Sry ja ti nemogu pomoći....

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
16 godina
neaktivan

Cijena se preracuna iz eura u tvoju valutu i onda ti naplate. kraj price.

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
16 godina

Nemozes placat u Km-ovima  samo euro/britanska funta za nas evropljane .

@Luxy  nece oni nego  ti moras  vec  uplatit  eure  , nece ti Riot  preracunat .Nije toliki problem to rijesiti u nekoj banci  pa   onda uplatit .I moras preko launchera uplatit rp , ali ta bi ti osoba mogla uplatit na paypal pa onda da ti sam sebi uplatis .

haris771 (eu) LOL account free cookies >>> http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4df75d3e1113d133303996<<<< im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.8.2011 13:32 (hari85).
17 godina
Blizek kaže...
AmonZero kaže...

Predobar AP carry champ

Ovako bi build iso:

-Boots

-RoA

-Rylai's

-Rabadon

Sta vi kazete na to ?

Ja bi išao Cataclyst, pa Rabadon, pa RoA, pa Rylai's. Volim ogromni nuke u mid gameu.

Ali s rylai's mogu puno slowat u team fight

Evo par ss od danas.

Ovo je build Sorcer, RoA, Rylai's, Rabadon

http://i255.photobucket.com/albums/hh129/Kovacu/cass.jpg

League Of Legends IGN: slinA
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.8.2011 13:45 (AmonZero).
17 godina
AmonZero kaže...

Predobar AP carry champ

Ovako bi build iso:

-Boots

-RoA

-Rylai's

-Rabadon

Sta vi kazete na to ?

ja sam reko frendu da proba sa hextech revelverom early game, pa ga malo kasnije pretvori u WoA, kaze da odlicno funkcionira.

također ga nikad nisam vidio sa RoA-om na cass :O

LoL EU - KingNothing666
16 godina
neaktivan
League Of Legends

bok,imam jedno pitanje u vezi teeme...Koji bi bio najbolji build za njega?

Ja obicno idem ovako:Doran's Blade -> Berserker Gloves -> Nashor's tooth -> Rabadon -> Frozen Mallet

I btw:low mi je build znam :D nedavno sam poceo igrat s teemom i 15 sam lvl.

Police in Helicopters searching for marijuana-Police on Marijuana searching for the helicopters
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.8.2011 15:35 (retardinjo25).

0 0 hvala 0
18 godina
TheChosen kaže...

Skarner, pa namjeravam ga kupit i igram ga kao tanky DPS, naravno to je late game champ i kad kupim 2 dobra AP itema damage mu je  dobar, a najvise mi se svida ulti kad igram s frendom koji zna iskoristit taj ulti :-).

Istina, ulti mu je beskoristan ak nema ekipe/partnera da ga zna iskoristiti, al meh, necu vec igrat s njim.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)
16 godina
retardinjo25 kaže...

bok,imam jedno pitanje u vezi teeme...Koji bi bio najbolji build za njega?

Ja obicno idem ovako:Doran's Blade -> Berserker Gloves -> Nashor's tooth -> Rabadon -> Frozen Mallet

I btw:low mi je build znam :D nedavno sam poceo igrat s teemom i 15 sam lvl.

svoju prvu s Te Amom sam odigro s ovim buildom: Teemo late game pwner

Each day had been worse than the day that had come before it..Today was the worst of all..
18 godina
League Of Legends

Malo ownanja sa Jungler Jarvanom :P 

Dobro njihov jungler bio epic noob, haha

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Nemozes placat u Km-ovima  samo euro/britanska funta za nas evropljane .

@Luxy  nece oni nego  ti moras  vec  uplatit  eure  , nece ti Riot  preracunat .Nije toliki problem to rijesiti u nekoj banci  pa   onda uplatit .I moras preko launchera uplatit rp , ali ta bi ti osoba mogla uplatit na paypal pa onda da ti sam sebi uplatis .

Oce nema to veze ja sam uzeo za 50 eura Riot Points a na kartici sam imao oko 200 km i uzeo sam za 50 eura i preracunalo je znaci uzeti ce ti oko  98.xx km nisam sigran koliko je tecaj sada.

LoL-scarface797(EU)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Zadnja s trinom :D

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dmanz kaže...

A ko ti je preporučio tryndu? :D
16 godina
neaktivan
dmanz kaže...

A ko ti je preporučio tryndu? :D

evo sad sam napravio preko 200k dmga ali smo izgubili noob team 3/5 ljudi nije imalo killa ja imal 16 xD

Dirt 3 -> Dino Bzik
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Neznam je li tko od vas primjetio ali prije nekih sat vremena se je champion rotation promijenio... Free su bili Ashe, Kassadin, Karthus, Miss Fortune, Leona, Lee Sin i jos neki kojih se ne sjecam. A sad su opet free ovi koji su i bili do sad. Neki bug ili su u Riotu nesto zeznuli?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Meshko kaže...

Neznam je li tko od vas primjetio ali prije nekih sat vremena se je champion rotation promijenio... Free su bili Ashe, Kassadin, Karthus, Miss Fortune, Leona, Lee Sin i jos neki kojih se ne sjecam. A sad su opet free ovi koji su i bili do sad. Neki bug ili su u Riotu nesto zeznuli?

ja sam  zadnji put vidio karthusa free prije par mjeseci tak da nez

Dirt 3 -> Dino Bzik
16 godina
Meshko kaže...

Kassadin je zadnji put bio prije 3 sedmice, wtf ti pričaš?

16 godina
Meshko kaže...

Pa sta ? jednom  morgana bila 3 put zaredom free . 

haris771 (eu) LOL account free cookies >>> http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4df75d3e1113d133303996<<<< im OP ,your mum is OP (Brolaf )
16 godina
hari85 kaže...
Meshko kaže...

Pa sta ? jednom  morgana bila 3 put zaredom free . 

Riot is trolling us.

15 godina
neaktivan
Cobanac kaže...

gledaj ja san sakupio 2 puta 6300 prvi put kupio rene po preporuci i suckao tesko drugi put cuvao pa tek onda kupio kog mawa

nije bitno koji je bolji ti mos bit prelos s najboljin kupi radije onoga koji ti se svida :D

YAY
16 godina
League Of Legends

Sad ce sneak peek uskoro i onda ce scar reci  da mu e novi main :D , ali da je u slucaju water elemental  ja  uzimam mjesto {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
hari85 kaže...

Sad ce sneak peek uskoro i onda ce scar reci  da mu e novi main :D , ali da je u slucaju water elemental  ja  uzimam mjesto {#}

Ako se radi o water elemental kao onaj iz DotA-e, i meni će biti main.

I da, ne kupujte talona, jer je žešće sjeban champ.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice