- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To su brzo makli, ne znam zašto ( normal draft je dobra ideja ). Ja sam čuo da ćemo oko 6 dns već moć igrat Dominion, ali to je za sad samo rekla-kazala. Tako da ne garantiram.
To su brzo makli, ne znam zašto ( normal draft je dobra ideja ). Ja sam čuo da ćemo oko 6 dns već moć igrat Dominion, ali to je za sad samo rekla-kazala. Tako da ne garantiram.
Gledaj ove no lifere ahahaha
Haha, ja bi eventualno ko Shushei stavio minotaurovu glavu ili uezo štap od Nasusa pa zajebavao ljude okolo.
A vidi Ashe. Neka predebela krmaca. ahhahah 
Evo ovo je moja treća borba s Talonom. Nisam puno igrao s njim pa nisam siguran da li mu je build dobar. Što vi misite?
Imas 16/1 protiv botova trololololol . Ja uzmem soraku coop vs ai i imam 30/0 ;S
Imo bi ja 16/0 al mi je u tom trenutku pukla internet veza pa su me ubili. 
A vidi Ashe. Neka predebela krmaca. ahhahah 
nafidana ashe xD
Ashe The Fat Archer !!!! :D
Hmmm but nid, vayne se cine sasvim ok :D (uzmite u obzir da ja nemam bas dobar ukus :D as long she's not fat i am in teh game xD a kata ima lipo lice :D
:D sad igra CLG vs Epik na MLG-u ( u ku*cu kvaliteta streama -.- )
Uspio doci do silvera u 3 dana. Muahahaha! :D
Uspio doci do silvera u 3 dana. Muahahaha! :D
Ma idemo do golda :D i meni 1 match do silvera
Kad se očekuje dodjeljivanje nagrada s obzirom na ELO? Otprilike? Jer moram početi igrati taj ranked već... jbg kad me strah da samo ne potonem još dublje...
Kad se očekuje dodjeljivanje nagrada s obzirom na ELO? Otprilike? Jer moram početi igrati taj ranked već... jbg kad me strah da samo ne potonem još dublje...
sljedeci patch
Trebam nekog dobrog carrya, trenutno imam Ashea, Yia, Poppy, Tryndu i Tristanu. Da kupujem nekog drugog? I koji je od ovih najkvalitetniji carry?
ma nabijem ih na penis -_-" imao sam 1554 i pao na 1504...odigram jednu i 1516 i je***ih 4elo pointa mi fali i onda izgubim 3 runde i sad sam na 1479 i totalno sam izgubio smisao da igram ranked opet -_-" jednostavno los pick i mos se jbat -_-" ono lategame alistar,morde i jarvan i svi tank bild i ne mozes im nista i svaki gaym tako... jednostavno uzmi 3 tenka s dobrim dmgom i cekaj lategame i smao farm... win zagarantiran.... gadi mi se igrat protiv takvih timova...
Trebam nekog dobrog carrya, trenutno imam Ashea, Yia, Poppy, Tryndu i Tristanu. Da kupujem nekog drugog? I koji je od ovih najkvalitetniji carry?
poppy da je carry :O to nisma znao :/
anyway Ashe mi je najbolji carry :D al od svih nabrojanih igraj mordea na tanky ap bild :D najbolji carry od svih lategame xD
i sry za dabl post xD neda mi se sad ispravljat :O
Probao danas male Karnera ili kak se vec škorpion zove, bas je mlitav lol, osim ultija ostale ability nemaju opce neki damage ili preveliku korisnost, aj E W Q kombo ili tak nesto moze nekaj napraviti, al njegova steta slaba u group fightima.
evo kupio tryndamerea za sad zadovoljan :)
Probao danas male Karnera ili kak se vec škorpion zove, bas je mlitav lol, osim ultija ostale ability nemaju opce neki damage ili preveliku korisnost, aj E W Q kombo ili tak nesto moze nekaj napraviti, al njegova steta slaba u group fightima.
Hmm daj reci build kako si ga buildo jer Skarnera moras buildati tanky/dps/ap istina on ti bas nema jak dmg na skillovima ali ima premale cd zato sam spamm,ali sa dobrim buildom moze cuda uciniti.
evo kupio tryndamerea za sad zadovoljan :)
evo moj troll build ako ti treba:
Berserker's Greaves
Phantom Dancer
The Bloodthirster
The Bloodthirster
The Bloodthirster
The Bloodthirster
Dinga lvl 30! Ima li nesto sta triban znati o rankedu?
Dinga lvl 30! Ima li nesto sta triban znati o rankedu?
Ne igraj dok ne sakupis 2 runea page i sepet champova da mozes svaku ulogu igrat :P
mjenjati regiju možeš samo kad si 30 lvl??
mjenjati regiju možeš samo kad si 30 lvl??
?? pod other na storeu , mozes jedanput besplatno a drugi put je 2600 rp
prijatelj se rego na east a sad oce igrat samnom i nemože se prebacit piše mu da mora imat 2600 rp...ja sam se badava prebacio sa easta na west zato pitam...a možda i moraš bit lvl 30 kaj ja znam.
prijatelj se rego na east a sad oce igrat samnom i nemože se prebacit piše mu da mora imat 2600 rp...ja sam se badava prebacio sa easta na west zato pitam...a možda i moraš bit lvl 30 kaj ja znam.
To je samo igracima koji su igrali prije splita besplatno .
Znam da je vak glupo pitanje, al eto zna li netko ( haris ^^) koji je sljedeci champ?
Znam da je vak glupo pitanje, al eto zna li netko ( haris ^^) koji je sljedeci champ?
^^ svasta u opciji ( novi void champ , water elemental , zealos ... )
btw gledajte za 2 mjeseca kad ce se jungle taric bannat ^^
Nocna mora svih lanera , jungler s ranged stunnom ^^