Imam pitanje jedno za vas. Pri kupovini RP od 50 eura, ako uzimam u markama (KM), da li će uzeti tačnu svotu od 50 eura iliti 100 KM ? Plus još na kartici ima dug od 20 KM, tako da sam ja na karticu stavio 130, e sad, da li za tih 110 što će biti na paypalu, mogu uzeti taj RP? Hoće li mi isplatiti, te, da li se to mora uraditi sve preko launchera, ili taj neko ko će mi uplatiti može to od svoje kuće? Možete li mi objasniti ili preko PM-a ili ovako, jer je stvarno bitno, taj neko ko će mi uplatiti ima dijete, te ne mogu je samo tako vozati do kuće da mi to uplati te da se vraća sa kolicima, komplikacija joj je.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jedva sakupio 6300...a sad slijedi najteze 
| 31 | Vladimir |
|---|---|
| 3 | Twitch |
Vladimir definitivno, btw, može odgovor na moje pitanje iznad?
ako bas mora biti neki od ta 2, onda vladimir, ako ne, uzmi ezela. meni osobno jedan od najzabavnijih heroja.
Probao danas male Karnera ili kak se vec škorpion zove, bas je mlitav lol, osim ultija ostale ability nemaju opce neki damage ili preveliku korisnost, aj E W Q kombo ili tak nesto moze nekaj napraviti, al njegova steta slaba u group fightima.
Skarner, pa namjeravam ga kupit i igram ga kao tanky DPS, naravno to je late game champ i kad kupim 2 dobra AP itema damage mu je dobar, a najvise mi se svida ulti kad igram s frendom koji zna iskoristit taj ulti :-).
Imam pitanje jedno za vas. Pri kupovini RP od 50 eura, ako uzimam u markama (KM), da li će uzeti tačnu svotu od 50 eura iliti 100 KM ? Plus još na kartici ima dug od 20 KM, tako da sam ja na karticu stavio 130, e sad, da li za tih 110 što će biti na paypalu, mogu uzeti taj RP? Hoće li mi isplatiti, te, da li se to mora uraditi sve preko launchera, ili taj neko ko će mi uplatiti može to od svoje kuće? Možete li mi objasniti ili preko PM-a ili ovako, jer je stvarno bitno, taj neko ko će mi uplatiti ima dijete, te ne mogu je samo tako vozati do kuće da mi to uplati te da se vraća sa kolicima, komplikacija joj je.
Kupio sam jucer Cassiopiu
Predobar AP carry champ
E sad me zanima vase misljenje za build.
Mislio sam posto ima poison (magic dmg) da rusham Rylai's zbog slowa, ali u zadnje vrijeme uzimam kao 1st intem RoA, a zatim Rabadon.
Ovako bi build iso:
-Boots
-RoA
-Rylai's
-Rabadon
-*ovisno o protivnickom timu
Sta vi kazete na to ?
Predobar AP carry champ
Mislio sam posto ima poison (magic dmg) da rusham Rylai's zbog slowa, ali u zadnje vrijeme uzimam kao 1st intem RoA, a zatim Rabadon.
Ovako bi build iso:
-Boots
-RoA
-Rylai's
-Rabadon
Sta vi kazete na to ?
Ja bi išao Cataclyst, pa Rabadon, pa RoA, pa Rylai's. Volim ogromni nuke u mid gameu.
Da li mi može iko odgovoriti na je*eno pitanje iznad?
Očito nitko ne zna. Sry ja ti nemogu pomoći....
Cijena se preracuna iz eura u tvoju valutu i onda ti naplate. kraj price.
Nemozes placat u Km-ovima samo euro/britanska funta za nas evropljane .
@Luxy nece oni nego ti moras vec uplatit eure , nece ti Riot preracunat .Nije toliki problem to rijesiti u nekoj banci pa onda uplatit .I moras preko launchera uplatit rp , ali ta bi ti osoba mogla uplatit na paypal pa onda da ti sam sebi uplatis .
Predobar AP carry champ
Ovako bi build iso:
-Boots
-RoA
-Rylai's
-Rabadon
Sta vi kazete na to ?
Ja bi išao Cataclyst, pa Rabadon, pa RoA, pa Rylai's. Volim ogromni nuke u mid gameu.
Ali s rylai's mogu puno slowat u team fight
Evo par ss od danas.
Ovo je build Sorcer, RoA, Rylai's, Rabadon
Predobar AP carry champ
Ovako bi build iso:
-Boots
-RoA
-Rylai's
-Rabadon
Sta vi kazete na to ?
ja sam reko frendu da proba sa hextech revelverom early game, pa ga malo kasnije pretvori u WoA, kaze da odlicno funkcionira.
također ga nikad nisam vidio sa RoA-om na cass :O
bok,imam jedno pitanje u vezi teeme...Koji bi bio najbolji build za njega?
Ja obicno idem ovako:Doran's Blade -> Berserker Gloves -> Nashor's tooth -> Rabadon -> Frozen Mallet
I btw:low mi je build znam :D nedavno sam poceo igrat s teemom i 15 sam lvl.
Skarner, pa namjeravam ga kupit i igram ga kao tanky DPS, naravno to je late game champ i kad kupim 2 dobra AP itema damage mu je dobar, a najvise mi se svida ulti kad igram s frendom koji zna iskoristit taj ulti :-).
Istina, ulti mu je beskoristan ak nema ekipe/partnera da ga zna iskoristiti, al meh, necu vec igrat s njim.
bok,imam jedno pitanje u vezi teeme...Koji bi bio najbolji build za njega?
Ja obicno idem ovako:Doran's Blade -> Berserker Gloves -> Nashor's tooth -> Rabadon -> Frozen Mallet
I btw:low mi je build znam :D nedavno sam poceo igrat s teemom i 15 sam lvl.
svoju prvu s Te Amom sam odigro s ovim buildom: Teemo late game pwner
Nemozes placat u Km-ovima samo euro/britanska funta za nas evropljane .
@Luxy nece oni nego ti moras vec uplatit eure , nece ti Riot preracunat .Nije toliki problem to rijesiti u nekoj banci pa onda uplatit .I moras preko launchera uplatit rp , ali ta bi ti osoba mogla uplatit na paypal pa onda da ti sam sebi uplatis .
Oce nema to veze ja sam uzeo za 50 eura Riot Points a na kartici sam imao oko 200 km i uzeo sam za 50 eura i preracunalo je znaci uzeti ce ti oko 98.xx km nisam sigran koliko je tecaj sada.
Zadnja s trinom :D
A ko ti je preporučio tryndu? :D
Zadnja s trinom :D
A ko ti je preporučio tryndu? :D
evo sad sam napravio preko 200k dmga ali smo izgubili noob team 3/5 ljudi nije imalo killa ja imal 16 xD
Neznam je li tko od vas primjetio ali prije nekih sat vremena se je champion rotation promijenio... Free su bili Ashe, Kassadin, Karthus, Miss Fortune, Leona, Lee Sin i jos neki kojih se ne sjecam. A sad su opet free ovi koji su i bili do sad. Neki bug ili su u Riotu nesto zeznuli?
Neznam je li tko od vas primjetio ali prije nekih sat vremena se je champion rotation promijenio... Free su bili Ashe, Kassadin, Karthus, Miss Fortune, Leona, Lee Sin i jos neki kojih se ne sjecam. A sad su opet free ovi koji su i bili do sad. Neki bug ili su u Riotu nesto zeznuli?
ja sam zadnji put vidio karthusa free prije par mjeseci tak da nez
Kassadin je zadnji put bio prije 3 sedmice, wtf ti pričaš?
Pa sta ? jednom morgana bila 3 put zaredom free .
Pa sta ? jednom morgana bila 3 put zaredom free .
Riot is trolling us.
gledaj ja san sakupio 2 puta 6300 prvi put kupio rene po preporuci i suckao tesko drugi put cuvao pa tek onda kupio kog mawa
nije bitno koji je bolji ti mos bit prelos s najboljin kupi radije onoga koji ti se svida :D
Sad ce sneak peek uskoro i onda ce scar reci da mu e novi main :D , ali da je u slucaju water elemental ja uzimam mjesto 
Sad ce sneak peek uskoro i onda ce scar reci da mu e novi main :D , ali da je u slucaju water elemental ja uzimam mjesto 
Ako se radi o water elemental kao onaj iz DotA-e, i meni će biti main.
I da, ne kupujte talona, jer je žešće sjeban champ.