MOBAhr.com trazi jos jednu izvanrednu prijavu za turnir. Igrac se trazi hitno jer ga ocekuje mec nakon ovoga u 17:00h!
prvi prijavljeni igra!
http://www.mobahr.com/budinajbolji/stream.html
ukoliko zelite igrati dodajte MOBAhr account na LoL
MOBAhr.com trazi jos jednu izvanrednu prijavu za turnir. Igrac se trazi hitno jer ga ocekuje mec nakon ovoga u 17:00h!
prvi prijavljeni igra!
http://www.mobahr.com/budinajbolji/stream.html
ukoliko zelite igrati dodajte MOBAhr account na LoL
Ovaj server gore radi nego sto e prie bilo . Constantno se igra zamrzava , 2 od nas dobie dc . Uzas !"
Drago mi je da već dulje vrijeme nisam u mogućnosti igrati.
Bar se ne živciram... (još kad i DoTA2 dođe, ajbok LoL)
Navodno dolazi krajem godine i koristit ce isti financijski model kao LoL samo sto nece suckat ;=)
Navodno dolazi krajem godine i koristit ce isti financijski model kao LoL samo sto nece suckat ;=)
Sve je to u sferi navodnog. Bojim se navodnog.
meni jos 15 sati boost traje..:D
haha,kako je ova tema postala dosadna haris samo puni stranice sa glupostima tipa ovo http://www.bug.hr/_cache/14e4e4086f329ec4c7fc175a446eb888.jpg
tema postaje ku*ac
Haris 
na www.mobahr.com za turnir BUDI NAJBOLJI (u kojem je glavna nagrada RP paket u vrijednosti 50€) trebamo jos 2 igraca koja su voljna zamjeniti igrace koji sutra trebaju igrati mec ali su sprijeceni.
ukoliko ste zainteresirani dodajte MOBAhr acc na LoL-u
haha,kako je ova tema postala dosadna haris samo puni stranice sa glupostima tipa ovo http://www.bug.hr/_cache/14e4e4086f329ec4c7fc175a446eb888.jpg
tema postaje ku*ac
baš suprotno, tema je radi takvih piizdarija zanimljiva i nikako nije neaktivna, to šta nekome ne odgovaraju takve stvari to je drugi problem jer većina ljudi sa foruma igra zajedno i onda pričamo nekad i u ovoj temi kad nismo online u igri
evo druge partije sa teemo-om i mogu rec dosta je zabavan za igrat
Sve je to u sferi navodnog. Bojim se navodnog.
Kad je Valve u pitanju, iz dosadašnjeg iskustva, mogu zaključiti da je taj "strah od navodnog" neutemeljen. 
No dobro, nećemo ovdje o DoTA-i.... :)
zašto se ne može igrat s annie
hm evo prvo lijepi pozdrav s mora...tu sam vec 11 dana i vec mi ej dosta mora i svega i reko ja krenut igrtt makloo lola na lapu skido saam peceve dosta dugo jebiga mobili internet i dolso mi je do onog 2/2 i sad mi baca ovaj problem kao gubitak konekcije sa http.pa ako ima iko kakvu ideju.hvala :D
jebiga mobilni net tj internet stick :D
Imam posljednih 10 matcheva win. Neznam dal je to do toga što mi ide ili zato sto su na east samo noobovi.
Ova Poppy je fuck**g OP xD E,R,W,Q dead :D Prvo kupujem Nocturne-a,pa cu uzeti Poppy :3
Kojeg kupiti?
| 13 | Lee Sin |
|---|---|
| 18 | Xin Zhao |
Imam posljednih 10 matcheva win. Neznam dal je to do toga što mi ide ili zato sto su na east samo noobovi.
a ja imam sad 4 lose streak zato sto dobivam mega kretene -.-'
barem je ranije islo, 1,5k IPa sveukupno danas :D
O hebemu danas sve kreteni. Nitko zivi ne zna kako team work. Pobjedio sam 4 a izgobio 5. Debili, pola ih ne zna jezik, pola trolla, a ovi ostalis svi njubine ili liveri. Nikako da odigram normalnu rundu kao prije. 
O hebemu danas sve kreteni. Nitko zivi ne zna kako team work. Pobjedio sam 4 a izgobio 5. Debili, pola ih ne zna jezik, pola trolla, a ovi ostalis svi njubine ili liveri. Nikako da odigram normalnu rundu kao prije. 
Zbog IP boosta danas nas 4 frenda se quamo kao 4 ofc. i UVIJEK dobijemo 1. tog feedera :S izgubili smo 2 gamea zbog takvih a ostalo smo dobili nekako nas 4 spasilo game.. Strahota kako puno noobara igra LoL.
Upravo zbog trolera i noobova koji neznaju teamplay kupio hon acc. Sad dok je na rasprodaji.
Dolaskom ovog Ip boosta odlučio sam kupiti novog skupljeg champa, pa sam razmišljao o Irelii, pa bih molio vaše dojmove o njoj :)
Evo dva dana se igra, i nikad vise trollova nisam vidio. :(
Upravo zbog trolera i noobova koji neznaju teamplay kupio hon acc. Sad dok je na rasprodaji.
Irelia je super, ali kako ti igras nemislim da ces se proslavit 
Irelia je super, ali kako ti igras nemislim da ces se proslavit 
hahahaha, ovo sada joshi ljut hahaha, ragea je prije jer sam igrao AP Alistara i on se još čudi kaže da alistar mora bit tank da nikad nije vidio ap hahahahaahah
hahahaha, ovo sada joshi ljut hahaha, ragea je prije jer sam igrao AP Alistara i on se još čudi kaže da alistar mora bit tank da nikad nije vidio ap hahahahaahah
AP alistar owna :)
Vidio sam ja vise ap alistara negoti, ja sam regao jer si noob neznas igrat s njim i nisko imali tanka a ti si inzistirao na ap buildu.
Vidio sam ja vise ap alistara negoti, ja sam regao jer si noob neznas igrat s njim i nisko imali tanka a ti si inzistirao na ap buildu.
Ne, ti si rageao zato jer sam last hitao minione a ti kažeš ti si supporter ostavi ih za mene lol.
EDIT: Xin Zhao kojeg si ti igrao također može tenkat, i to bez problema.