League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.523.029
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
Re: League Of Legends
Keiichi kaže...
@hrvoyem
Toplo se nadam da je ovi bio sarkazam hahahahaha :D

hehe, ma zafrkancija, znaš da je bio onaj koji je mogao u bilo čiji account, haha

Each day had been worse than the day that had come before it..Today was the worst of all..
17 godina
League Of Legends

Evo budući da igram dosta tankove/off tankove i da je jungle s njima popularan, a konacno skupio IP, odlucio si srediti rune, necu raditi cisto novu stranicu, samo promijeniti ovu full Tank, evo kupio armora runa, pa mi recite, kak sad ovo izgleda za junglera, ima jos nekih nesređenih mjesta, al to planiram popuniti:

http://i54.tinypic.com/155godk.png

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)

0 0 hvala 0
15 godina
tommy2103 kaže...

Evo budući da igram dosta tankove/off tankove i da je jungle s njima popularan, a konacno skupio IP, odlucio si srediti rune, necu raditi cisto novu stranicu, samo promijeniti ovu full Tank, evo kupio armora runa, pa mi recite, kak sad ovo izgleda za junglera, ima jos nekih nesređenih mjesta, al to planiram popuniti:

http://i54.tinypic.com/155godk.png

Flat armor zute ti e najbolje a ostalo je sve izbor. 

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
15 godina
neaktivan
Najbrži kaže...
Unimatrix 007 kaže...
Frozen Terror Nocturne skin(regularly 975 RP) will be only 487 RP!

Evo napokon ledenog Nocturna na popustu, grabite ljudi :D

Care HVALA velika, ne igram više često LOL, ali čekao sam 50% off od frozen terror noc-a. Kupio sam čak i void kad je bio na 50% off i čekao sam dan kad će i ovaj skin. Idem ingame da kupim skin ^_^

BTW ovaj Ravager nocturne je novi skin koji je došao s updateom?

https://www.youtube.com/watch?hl=en&v=Ph7N7fNZSFY&hd=1

I ja sam uzeo skin je preheben (:

LoL-scarface797(EU)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Akali <3

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2011 14:36 (peky).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Otkad mogu mijenjat izmedju us i eu servera u launcheru?

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Luxy2501 kaže...

Otkad mogu mijenjat izmedju us i eu servera u launcheru?

od danas.

LoL Nick (EU): hRay
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Kojeg da ozme od ovih za 3150ip ili da ostavim za Rumblea.

3 Teemo
13 Jax
10 Nidalle
3 Shaco
2 Olaf
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mrtvo_tjelo kaže...

Kojeg da ozme od ovih za 3150ip ili da ostavim za Rumblea.

7 Lux
10 Gangplank
5 Morderkaiser
4 Katarina
[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
14 godina
neaktivan
League Of Legends

neleže mi bas lux i mord, a katarin nije losa al mi nije bas zabavna za igrat, gankplanka imam na drugom acc

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Rumble uzmi

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
null kaže...

Rumble uzmi

inDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEED.

LM bro
14 godina
neaktivan
League Of Legends

dakel Niddale uzimam...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ma koja niddale , to je mali šumski brabonjak prema jaxu i olafu

JA SAM PADOBRANAC U TEMU.
16 godina
League Of Legends

Nidalee uzmi

Predobra je ako se zna s njom igrat

League Of Legends IGN: slinA
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
duNY0 kaže...

ma koja niddale , to je mali šumski brabonjak prema jaxu i olafu

Jax is boring.{#}(bar po meni :D)

LM bro
15 godina
neaktivan

al nemoš reć da je olaf dosadan

a ima još tryndamere koji košta 1350 ip, xin od 3150 ip , master yi od 450 ip , a svi su mi bolji od nidalee

15 godina
duNY0 kaže...

al nemoš reć da je olaf dosadan

a ima još tryndamere koji košta 1350 ip, xin od 3150 ip , master yi od 450 ip , a svi su mi bolji od nidalee

Sve to nub champevi :D   . A vidim da nisi jos ni lvl 30  

15 godina
neaktivan

jel nidalee pro champ da počnem igrat s njom

14 godina
neaktivan
League Of Legends

Xin-a imam i odlican je, a Tryn mi je pre noobovski.

Niddale mi se cina jako zabavna za igrat

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2011 20:32 (mrtvo_tjelo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
null kaže...
Blizek kaže...

Novi skin od Noca je baš loš, samo promjena u boji samog champa ( i trake kad napada ultijem ). Frozen je milijon puta bolji i to je jedan od skinova koje bih odmah kupio ( da imam Noca ).

takoreci svi 520rp skinovi su loši i samo malo prebojani. frozen mi je prelijep i zato ga imam :-D

Tu griješiš, meni najdraži skin u igri košta 520 RP i svakako nije samo prebojan, Chosen Master Yi, pogledaj samo kak se lijepo mijenja boja lightsabera

:D 

LoL username: UnimatriX (EU) HoN username: ArmageddonX
15 godina
Unimatrix 007 kaže...
null kaže...
Blizek kaže...

Novi skin od Noca je baš loš, samo promjena u boji samog champa ( i trake kad napada ultijem ). Frozen je milijon puta bolji i to je jedan od skinova koje bih odmah kupio ( da imam Noca ).

takoreci svi 520rp skinovi su loši i samo malo prebojani. frozen mi je prelijep i zato ga imam :-D

Tu griješiš, meni najdraži skin u igri košta 520 RP i svakako nije samo prebojan, Chosen Master Yi, pogledaj samo kak se lijepo mijenja boja lightsabera

:D 

rekao sam "takoreci" znaci da nisu svci, meni je jako lijep i frozen ez :-).

16 godina
League Of Legends

Trebam si uzet jednog junglera.

Glasajte i pomognite mi da izaberem.

Moj izbor je sljedeci:

8 Trundle
11 Udyr
16 Lee Sin
League Of Legends IGN: slinA
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Morde es #1 in Brazil HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE   HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HU

E HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE 

HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE 

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2011 1:46 (hari85).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
hari85 kaže...

Morde es #1 in Brazil HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE   HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HU

E HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE 

http://www.solomid.net/forums/index.php?/topic/9465-upcoming-jungle-remake/

Jungle remake :P 

edit ;: WAT A FAK !

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2011 4:06 (hari85).
15 godina
League Of Legends

Wukong, the monkey king- sneak peek

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

De smiri se.

14 godina
neaktivan
League Of Legends
....skupio sam 6334 IP...kojeg od navedenih championa da uzmem...preferiram mage i ranged...
16 Brand
6 Corki
3 Karthus
2 Kog'Maw
4 Irelia
...I am just a child...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
burner9 kaže...
....skupio sam 6334 IP...kojeg od navedenih championa da uzmem...preferiram mage i ranged...

uzmi yorick-a, Op je sad, igram ga non-stop :D, 5 winova zaredom jucer s njim

imas sliku burn-a, onda automatski uzmi BRAND-a :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2011 13:32 (null).
15 godina
neaktivan

kakva je AD sona?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice