Toplo se nadam da je ovi bio sarkazam hahahahaha :D
hehe, ma zafrkancija, znaš da je bio onaj koji je mogao u bilo čiji account, haha
hehe, ma zafrkancija, znaš da je bio onaj koji je mogao u bilo čiji account, haha
Evo budući da igram dosta tankove/off tankove i da je jungle s njima popularan, a konacno skupio IP, odlucio si srediti rune, necu raditi cisto novu stranicu, samo promijeniti ovu full Tank, evo kupio armora runa, pa mi recite, kak sad ovo izgleda za junglera, ima jos nekih nesređenih mjesta, al to planiram popuniti:
Evo budući da igram dosta tankove/off tankove i da je jungle s njima popularan, a konacno skupio IP, odlucio si srediti rune, necu raditi cisto novu stranicu, samo promijeniti ovu full Tank, evo kupio armora runa, pa mi recite, kak sad ovo izgleda za junglera, ima jos nekih nesređenih mjesta, al to planiram popuniti:
Flat armor zute ti e najbolje a ostalo je sve izbor.
Evo napokon ledenog Nocturna na popustu, grabite ljudi :D
Care HVALA velika, ne igram više često LOL, ali čekao sam 50% off od frozen terror noc-a. Kupio sam čak i void kad je bio na 50% off i čekao sam dan kad će i ovaj skin. Idem ingame da kupim skin ^_^
BTW ovaj Ravager nocturne je novi skin koji je došao s updateom?
I ja sam uzeo skin je preheben (:
Otkad mogu mijenjat izmedju us i eu servera u launcheru?
Otkad mogu mijenjat izmedju us i eu servera u launcheru?
od danas.
Kojeg da ozme od ovih za 3150ip ili da ostavim za Rumblea.
3 | Teemo |
---|---|
13 | Jax |
10 | Nidalle |
3 | Shaco |
2 | Olaf |
Kojeg da ozme od ovih za 3150ip ili da ostavim za Rumblea.
7 | Lux |
---|---|
10 | Gangplank |
5 | Morderkaiser |
4 | Katarina |
neleže mi bas lux i mord, a katarin nije losa al mi nije bas zabavna za igrat, gankplanka imam na drugom acc
Rumble uzmi
Rumble uzmi
inDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEED.
dakel Niddale uzimam...
Nidalee uzmi
Predobra je ako se zna s njom igrat
ma koja niddale , to je mali šumski brabonjak prema jaxu i olafu
Jax is boring.(bar po meni :D)
al nemoš reć da je olaf dosadan
a ima još tryndamere koji košta 1350 ip, xin od 3150 ip , master yi od 450 ip , a svi su mi bolji od nidalee
al nemoš reć da je olaf dosadan
a ima još tryndamere koji košta 1350 ip, xin od 3150 ip , master yi od 450 ip , a svi su mi bolji od nidalee
Sve to nub champevi :D . A vidim da nisi jos ni lvl 30
jel nidalee pro champ da počnem igrat s njom
Xin-a imam i odlican je, a Tryn mi je pre noobovski.
Niddale mi se cina jako zabavna za igrat
Novi skin od Noca je baš loš, samo promjena u boji samog champa ( i trake kad napada ultijem ). Frozen je milijon puta bolji i to je jedan od skinova koje bih odmah kupio ( da imam Noca ).
takoreci svi 520rp skinovi su loši i samo malo prebojani. frozen mi je prelijep i zato ga imam :-D
Tu griješiš, meni najdraži skin u igri košta 520 RP i svakako nije samo prebojan, Chosen Master Yi, pogledaj samo kak se lijepo mijenja boja lightsabera
:D
Novi skin od Noca je baš loš, samo promjena u boji samog champa ( i trake kad napada ultijem ). Frozen je milijon puta bolji i to je jedan od skinova koje bih odmah kupio ( da imam Noca ).
takoreci svi 520rp skinovi su loši i samo malo prebojani. frozen mi je prelijep i zato ga imam :-D
Tu griješiš, meni najdraži skin u igri košta 520 RP i svakako nije samo prebojan, Chosen Master Yi, pogledaj samo kak se lijepo mijenja boja lightsabera
:D
rekao sam "takoreci" znaci da nisu svci, meni je jako lijep i frozen ez :-).
Trebam si uzet jednog junglera.
Glasajte i pomognite mi da izaberem.
Moj izbor je sljedeci:
8 | Trundle |
---|---|
11 | Udyr |
16 | Lee Sin |
Morde es #1 in Brazil HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HU
E HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE
HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE
Morde es #1 in Brazil HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HU
E HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE HUE
http://www.solomid.net/forums/index.php?/topic/9465-upcoming-jungle-remake/
Jungle remake :P
edit ;: WAT A FAK !
Wukong, the monkey king- sneak peek
De smiri se.
16 | Brand |
---|---|
6 | Corki |
3 | Karthus |
2 | Kog'Maw |
4 | Irelia |
uzmi yorick-a, Op je sad, igram ga non-stop :D, 5 winova zaredom jucer s njim
imas sliku burn-a, onda automatski uzmi BRAND-a :D
kakva je AD sona?