League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.523.667
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Unimatrix 007 kaže...
Don Strongtoni kaže...
scarface797 kaže...

Ma @Aerendyl najste jaci pogotvo haris(sa kojim vise u zivotu ne igram), Kassadin mi je prije bio main i sada kad ga god pokusavam zaigrati neko sranje ispada nemam vise  hebenih zivaca za ovo.Kupiti cu si Starcraft II ili Aion ili nesto desteo pa cu igrati ali vise ovako nemogu.

Skini si TF2 ili Dekaron(ko ja xD) i malo se odmori od trolera i LoLa i ne odgovaraj na harisove invateove neko vrijeme(ko ja xD) i sve ce bit u redu xD

Eto ako mi se tko želi pridružit u TF 2 onda kad nas LoL iživcira, slobodno... samo kaj ja igram samo custom sniper mape, headshot only i nemojte mislit da su to kamperi, likovi se kreću kao scout, skaču na sve strane.... tu se rade headshotovi u pokretu, skoku.... malo živcirajuće u startu, ali poslije jeb*n osjećaj... nisam ni ja tak dobar još pa slobodno dođite.

koi server??? posto to picim kad mi d*****i LoL

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2011 12:24 (mrtvo_tjelo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Offtopic:

Spy s your etarnal award I deathringerom :D ultimate trolololololo :D
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
peky kaže...

Zadnja 2 dana ne mogu uhvatit first win of the day, svaku borbu ili neki liver, fider ili neki glupi lik koji kao testa heroja, dosta mi je vise ovoga, imam 7-8 defetova u row a igrao sam poprilično dobro. Ako bi netko od vas želio ući u nekakav klan, bilo bi lijepo, jer je ovo stvarno previše, tu smo već ja i Fiinze, i trebali bi nam još 3 dobra igrača, prvenstveno za normal, a kasnije i za ranked.

pa nadite jos jednog i igrajte 3v3 :D
a sto se tice fwotd odigraj co-op ako ti je do ip-a

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Hahah evo jedan trollgame koji smo pobjedili ne znam kako xD Postava : Soraka, Malzahar, Leona, Maokai, Vladimir Da napomenem imao sam revive i rally xD i jedini sa armor itemima xD svi ostali su igrali AP xD

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2011 15:09 (Keiichi).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Malo ste otisli offtopic....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Keiichi kaže...

Hahah evo jedan trollgame koji smo pobjedili ne znam kako xD Postava : Soraka, Malzahar, Leona, Maokai, Vladimir Da napomenem imao sam revive i rally xD i jedini sa armor itemima xD svi ostali su igrali AP xD

hahaha jungle rally revive ad soraka ftw ^^ , probaj taj build :P

Vrane nebom šestare
15 godina
neaktivan
peky kaže...

Zadnja 2 dana ne mogu uhvatit first win of the day, svaku borbu ili neki liver, fider ili neki glupi lik koji kao testa heroja, dosta mi je vise ovoga, imam 7-8 defetova u row a igrao sam poprilično dobro. Ako bi netko od vas želio ući u nekakav klan, bilo bi lijepo, jer je ovo stvarno previše, tu smo već ja i Fiinze, i trebali bi nam još 3 dobra igrača, prvenstveno za normal, a kasnije i za ranked.

Cisto sumnjam da ces ovdje naci neke clanove jer vecina ih je vec u nekom klanu il tako nesto. Ili idi na lol croatia i tamo probaj nesta naci ili idi ovdje i napravi post http://eu.leagueoflegends.com/board/forumdisplay.php?f=5. Vece su sanse da ce ti se netko javiti :)

Mobster12 (EU)
15 godina
League Of Legends

Trololollool  support teemo je Op ! U rankedu !!!!!!!! Trolololoololololololololololololololololol

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2011 19:49 (hari85).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
League Of Legends

Mobahr.com organizira LoL "Budi najbolji" 1v1 turnir

Dobitnik osvaja RP paket u vrijednosti od 50€

više o turniru na mobahr.com forumu

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2011 19:50 (patlidjan).

0 0 hvala 0
16 godina
hari85 kaže...

Trololollool   support teemo je Op ! U rankedu !!!!!!!! Trolololoololololololololololololololololol

acc bez teema nije pravi acc

LoL EU - KingNothing666
17 godina
League Of Legends

Prva runda s Leonom, 4/9/15 ili tak nesto, krenuo dobro u laneu, team fightovi katastrofa zbog nooba, niko ne fokusira, svi se razbjeze ja budala krepa, al Leona ko tank je odlican champ, E je dobar za pocinjati fighte, W za izdrzati i Q jos stun ko bjezi, i ulti ovisno kad treba jos stuna i slowa, malo prakse i biti ce pristojan tenkic {#}

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)

0 0 hvala 0
15 godina

može li mi tko pomoći ovdje...ako nebudem mogao igrat LoL popi*dit ću :S

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
League Of Legends

kako da maknem onaj "visak" dole koji je izmedju spellova i statsa i spellova i mape

ocu da nema tog

LoL EU - KingNothing666
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
KingNothing kaže...

kako da maknem onaj "visak" dole koji je izmedju spellova i statsa i spellova i mape

ocu da nema tog

More options > Hide center HUD wall 

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Jer zna tko kako da si vratim acc???... netko mi ga je hakirao i nemogu uć u njega.... probao sam i na forgot passaword i sve ali ništa :(((

0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

From Friday, July 15th, through Monday, July 18th, the Swamp Master Kennen, Muse Sona, and Frozen Terror Nocturne skins will be available for 50% off.

Swamp Master Kennen skin (regularly 520 RP) will be only 260 RP!
Muse Sona skin (regularly 975 RP) will be only 487 RP!
Frozen Terror Nocturne skin(regularly 975 RP) will be only 487 RP!

Evo napokon ledenog Nocturna na popustu, grabite ljudi :D

LoL username: UnimatriX (EU) HoN username: ArmageddonX
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Unimatrix 007 kaže...

Care HVALA velika, ne igram više često LOL, ali čekao sam 50% off od frozen terror noc-a. Kupio sam čak i void kad je bio na 50% off i čekao sam dan kad će i ovaj skin. Idem ingame da kupim skin ^_^

BTW ovaj Ravager nocturne je novi skin koji je došao s updateom?

https://www.youtube.com/watch?hl=en&v=Ph7N7fNZSFY&hd=1

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2011 9:37 (Najbrži).
17 godina
Najbrži kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Care HVALA velika, ne igram više često LOL, ali čekao sam 50% off od frozen terror noc-a. Kupio sam čak i void kad je bio na 50% off i čekao sam dan kad će i ovaj skin. Idem ingame da kupim skin ^_^

BTW ovaj Ravager nocturne je novi skin koji je došao s updateom?

https://www.youtube.com/watch?hl=en&v=Ph7N7fNZSFY&hd=1

Hehe, ti si mi prvi pao na pamet čim sam ga vidio na popustu, stvarno je super skin. Da, taj Ravager je novi skin.

LoL username: UnimatriX (EU) HoN username: ArmageddonX
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2011 9:39 (Unimatrix 007).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel jos iko primijetia da se moze birat regija kad se pokrene launcher?

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
puls4R kaže...

Jel jos iko primijetia da se moze birat regija kad se pokrene launcher?

Da, jeli to znači da mogu ja mijenjat server kad hocu ili?

16 godina
chony_277 kaže...

Jer zna tko kako da si vratim acc???... netko mi ga je hakirao i nemogu uć u njega.... probao sam i na forgot passaword i sve ali ništa :(((

Ima vamo na forumu jedan koji ti može saznat password od accounta, zamoli lijepo pa ti možda pomogne  {#}

Each day had been worse than the day that had come before it..Today was the worst of all..
17 godina
League Of Legends

Ak se ne varam, nije li Shen trebao biti nešto prerađen u ovom patchu?

edit: Cini se da ne, to ja valjda samo neku daleku najavio videl.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2011 10:02 (tommy2103).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
@hrvoyem
Toplo se nadam da je ovi bio sarkazam hahahahaha :D

15 godina
League Of Legends

Novi yorick mi je totalno zakon!

LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Planiram si kupit nekog dobrog junglera.

Razmisljam  da si uzmem Trundle-a.

Mislim da je trol stvarno underrated, ali kolko sam vidio da je super jungler.

Sta vi kazete za Trundla ?

League Of Legends IGN: slinA
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jedan od boljih junglera. Ja bi ti preporučio amumu-a. odličan jungler, odličan ganker 2 stuna. 

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Novi skin od Noca je baš loš, samo promjena u boji samog champa ( i trake kad napada ultijem ). Frozen je milijon puta bolji i to je jedan od skinova koje bih odmah kupio ( da imam Noca ).

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )

0 0 hvala 0
15 godina
Blizek kaže...

Novi skin od Noca je baš loš, samo promjena u boji samog champa ( i trake kad napada ultijem ). Frozen je milijon puta bolji i to je jedan od skinova koje bih odmah kupio ( da imam Noca ).

takoreci svi 520rp skinovi su loši i samo malo prebojani. frozen mi je prelijep i zato ga imam :-D

LoL Nick (EU): hRay
16 godina
noodle kaže...

Jedan od boljih junglera. Ja bi ti preporučio amumu-a. odličan jungler, odličan ganker 2 stuna. 

Imam amumua, ali on je tier 2 jungler. Uvijek kad zavrsim prvi krug imam jako malo hp te nemogu gankat (moram se vratit nazad i hilat)

Trundle ima q skill odlican (mozes 2 put autoatk), a W i E mu sluze za odlicno gankanje, ako mu jos dodas red buff kill je zagarantiran.

Super je amumu ali neki 2. jungler ga moze lako sje*at.

League Of Legends IGN: slinA
17 godina
neaktivan
Leona moze junglat :D doduse spora je ko vrag I nema neku mogucnost ganka posto joj ostane malo hpa :S morao bi ju probat s

Att speed, armor pen I armor runama pa da vidim kakca ce bit :O I uz masterie 21/0/9 :S s fu hp runama joj ide extra sporo j cd joj je velik :(
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice