- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
OMG online sam uspio dobiti omg omg omg :DD
To se vjerojatno sada svima dogadja...I meni isto vec 3 gamea za redom ne pise nis... Doci ce to kad se ponovo logiras al ja necu sad zbog queuea
EE jel to SK gaming igra ???
Nekak sam sumnjicav da ce doci jer ja sam to vec bio napravio. Znaci odigrao sam, odlogiro se i onda isao opet cekat pola sata hebeni queue, ulogirao se i ono nista/nothing/nichts...
I meni se to dogodilo da sam stisnuo Skip waiting for stats...Al' mi se ti bodovi nikada nisu vratili iako sam imao score 15:7:18 i igrao sam 51min -.-'
ocete reci da sam sad bezveze igro ovie 4 partija sa akali ?
a fali mi 1 pobjeda za lvl up od pocetka :S
FFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU-
A server laga pa nije jos registrirao igre vjerojatno, pojavit ce se nakon restarta LoLa.
Jel valja ovim rasporedom igrat Akali
Amplifying Tome + HP Pot
Bootsi
pretvorim Tome u Hextech Revolver i onda Pickaxe
Sorc Shoes ili Mercurys, ovisno o situaciji ( vecinom Sorc Shoes )
nakon toga bildam Rylai's
poslje Sceptera Rageblade
i onda Revolver pretvorim u Gunblade
nikad nisam doso dalje od toga posto obicno zavrsi igra brzo
i moram onaj pickaxe i to posto nisam runan i te gluposti pa da mogu aktivirat passive kako bog zapovijeda
A ako stvarno ownaš isplati se uzeti Mejai's Soulstealer
naucio sam da nikad ne uzimam mejai
ako imam npr. 10/0/?
kad kupim mejai odjednom bude 10/80/? -.-'
Kaj nebi nakon ovog splita trebo odma moc uc? prvo bilo busy a sad moram cekat faking 18 minuta...
naucio sam da nikad ne uzimam mejai
ako imam npr. 10/0/?
kad kupim mejai odjednom bude 10/80/? -.-'
zvuci poznato :D
Meni je busy cijeli dan tak da....
Meni je busy cijeli dan tak da....
Restartaj launcher par puta doc ce online.
Ba koje servere bi išli ako mozete birat?
3 | West |
---|---|
32 | East |
Ba koje servere bi išli ako mozete birat?
Trenutno mi je svejedno...
Ovo je sad fakat previše, uđem nakon 18 min i nemrem ni u que za gejm uc, ni solo ni premade... Stvarno busy cijeli dan za k*rac.
Jel neko ima informaciju kad ce doc ta podijela?
Što prije to bolje...
ocete reci da sam sad bezveze igro ovie 4 partija sa akali ?
a fali mi 1 pobjeda za lvl up od pocetka :S
FFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU-
ipak je stigo IP i XP :D
Nova zaj**ancija iz riota stigla
bitno da server neradi i da oni kemijaju podjelu servera i rade gluposti od videa =/, Good job riot!!!
I sad komentar ispod vide da Dizajneri nemaju veze sa serverom....Znam ali umjesto da se tim fokusira na popravak problema, izbacuju video novi,a Ja bi trebo ovaj video gledat dok ne dode server Online =/
Evo mi rokamo na US. :)
Evo mi rokamo na US. :)
i ja nakon problema sa EU presao na US... a šta ću kad mi se igra :P
Šteta kaj niste gledali CLG vs. RS, Hotshot GG je izgubio igru... lik je s TF-om predugo čekal kraj svog inhiba solo, uhvatili su ga i pobijedili rundu.... koji noob, kasnije je naravno, onako ko i obično, njegov veliki ego okrivio miš, da ima stari hardware i da je miš zablokiral...
Šteta kaj niste gledali CLG vs. RS, Hotshot GG je izgubio igru... lik je s TF-om predugo čekal kraj svog inhiba solo, uhvatili su ga i pobijedili rundu.... koji noob, kasnije je naravno, onako ko i obično, njegov veliki ego okrivio miš, da ima stari hardware i da je miš zablokiral...
ma lik nezna govorio sam ja to i scaru i slymiu.... i da btw ja cu isto mozda na us..... i krenuo sad danas boi igrat tj instaliro zasad pa ako nekog zanima neka dode ;) i da drzite mi fige da prodem napopravnome!! :P
EDIT: neka se rio ugleda na perfect world na launcher i na igrivost igre tj na lagove i bugove... igro sam je jedno 3 mj nikad lag!
Evo, ispricavam se na kasnjenju, evo slikice da se uvjerite :)
Btw. Čudno mi je igrat na lvl 1. :)
Zaboravio sam reći. Da se nadovežem za ovo sa serverima. Moj mišljenje je da je bolje otići lijevo na zapad jer će server biti 99% u Njemačkoj , a poznam njihove servere jer sam dugo igrao na njima i ping je najvise nekih 40-50. Što se tiče desne strane sumnjam da će biti tako dobri serveri. Moguće je da budu gore u danskoj norveškoj gdje već pošto oni imaju jako dobre internet veze itd al opet to je veliki ping onda, a da će metnut server negdje u Austriji ili u okolici sumnjam. Vidjet ćemo sve dok isprobamo :)
Kojeg da kupim od ova dva Xin-Zhao ili Fiddelsticks
Kojeg da kupim od ova dva Xin-Zhao ili Fiddelsticks
Xin zhao
Ovisi koji način preferiraš. Meni je bolji xin ali u teamfightovima je po meni bolji fidle. Oba dva relativno lako junglaju.
trebam savjet oko toga kojeg champa da kupim pa evo dajte svoj glas:
4 | Karthus |
---|---|
23 | Brand |
9 | Swain |