Sva sreca sta rusiju nisu ni naveli kao dio naseg dijela na onoj slici :D
scar ti si jedini glasa za west na onom pollu? :PP
Ako nema Rusije idem na east
Da jesam i ja idem tamo sam boli me briga ako niko nece hebo ti balkan zapada je buducnost
Da jesam i ja idem tamo sam boli me briga ako niko nece hebo ti balkan zapada je buducnost
U RLu frende, ne u LoLu...
Ja mislim na West.
do kada ce serveri biti UNAVAILABLE -.- ?
Do sutra!
Nekoliko dana.
Do sutra!
Stvarno???
Meni odgovara i tako sam nedostupan sljedecih dana :D
Za jedno 2 god. se nećemo ni sjećat LoL-a
vladat ćemo nekim drugim igrama
DotA 2 *______* <333
DotA 2 *______* <333
E kad ce izac dota 2 ? ako i jest neka neko da link x)))
DotA 2 *______* <333
a ti si nesposoban sam potrazit:
www.gamespot.com
ww.google.com
DotA 2 *______* <333
a ti si nesposoban sam potrazit:
www.gamespot.com
ww.google.com
http://www.dota2portal.org/ evo ti za dotu ^^
Dota 2 izlazi u zadnjem kvartalu godine. Predstavljanje bi trebalo biti negdje oko 15.8 na nekvom sajmu. Neznam točno kako se zove.
Dota 2 izlazi u zadnjem kvartalu godine. Predstavljanje bi trebalo biti negdje oko 15.8 na nekvom sajmu. Neznam točno kako se zove.
I da DoTa 2 najvjerojatnije neće biti besplatna, bar ne u startu. TF2 je sve shebao ( jer su ga stavili F2P ).
I da DoTa 2 najvjerojatnije neće biti besplatna, bar ne u startu. TF2 je sve shebao ( jer su ga stavili F2P ).
CITIRAM: ''...mogu reci da sve upucuje na to da ce Valve pricekati sa bilo kakvim velikim informacijama prije onog full kull eventa u San Diegu kroz par mjeseci gdje ce prezentirati trailer/demo javnosti. Prije toga i dalje možemo ocekivati informacije na kapaljku te nam samo preostaje nagađati što će i kako će biti. Jedna od zadnjih informacija je vezana uz jedan švedski sajt koji je ponudio mogućnost pre-ordera dote 2 po cijeni od 60-ak dolara, makar se po tom pitanju mora biti strašno skeptičan jer informacija i dalje nije potvrđena od strane Valve-a, kojeg smo kontaktirali prije par dana, makar voditelji tog šv sajta garantiraju da je sve ispravno. :/ who knows, we will see.''
Svi cemo mi zavrsiti na EU Nordic zbog geografskog polozaja, ali imam osjecaj da ce ta platforma biti otprilike kao stari EU u poredjenju s US. US i EU West zakonita djeca a EU Nordic kao neko vanbracno kopile sto jede mrvice s poda u pogledu suporta od RIOT-a. Pa cemo opet morati cesto trolati US/West forume da nesto poduzmu.
A jos kad na to dodat ćirilicu i divlje jezike u chatu probat cu 2-3 dana ako nebude odgovaralo free transfer u Europu.
Sto se tice ovog posta iznad i DOTE za 60 Dolara to je cista glupost! niti jedna Valve igra nije bila toliko skupa, naprotiv jako su jeftine i pristupacne i uvejk na nekim akcijama, mada sam negdje procitao da ce im to biti free to paly igra s slicnim sistemom kao LOL. A to se moze potvrditi na primjeru Team Fortressa dali su igru besplatno a naplacuju ekipi sesircice i jaknice za likove.
Svi cemo mi zavrsiti na EU Nordic zbog geografskog polozaja, ali imam osjecaj da ce ta platforma biti otprilike kao stari EU u poredjenju s US. US i EU West zakonita djeca a EU Nordic kao neko vanbracno kopile sto jede mrvice s poda u pogledu suporta od RIOT-a. Pa cemo opet morati cesto trolati US/West forume da nesto poduzmu.
A jos kad na to dodat ćirilicu i divlje jezike u chatu probat cu 2-3 dana ako nebude odgovaralo free transfer u Europu.
Sto se tice ovog posta iznad i DOTE za 60 Dolara to je cista glupost! niti jedna Valve igra nije bila toliko skupa, naprotiv jako su jeftine i pristupacne i uvejk na nekim akcijama, mada sam negdje procitao da ce im to biti free to paly igra s slicnim sistemom kao LOL. A to se moze potvrditi na primjeru Team Fortressa dali su igru besplatno a naplacuju ekipi sesircice i jaknice za likove.
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/dota-2/72108.aspx ma koga zanima nek cita >.<
inace svakog ce cekati 2 tjedna IP boosta kad se split zavrsi :-D, njam njam. Na neku ruku podrzavam split, ali vidjet cemo kako ce biti in-game.
inace svakog ce cekati 2 tjedna IP boosta kad se split zavrsi :-D, njam njam. Na neku ruku podrzavam split, ali vidjet cemo kako ce biti in-game.
jbte za nac jedan ranked game kad idem solo triba 1-2min a sad ce jos vise nakon splita >.<
kaj mi to vrijedi kad sad idem na more i neću imat net :(
O.o Scar ce u zahodu igrat LoL? xD
hahahahahha pokido sam se od smijeha xd
hahahahahahahahahahahaha predobro ahaahahahahha :D
samo nek proradi, pa ćemo se lako rasporedit.
Ako bude ikakvih nazbaka da East pati - begam glavom bez obzira na west.
ps. zna neko kako prebacit lol na NA, switcher mi danas više neće radit.
a i drugi ljudi to potvrđuju.
East je zakon, Skandinavija je ok, mi Balkanci smo isto više-manje u redu osim onih 12-godišnjaka koji se nabrijavaju preko interneta i deru stalno iste buildove iskopirane s neta jer ne kuže igru.
Jedini problem su Rusi, koji često ne pričaju niti, a kad pričaju pucaju ćirilicu. I Poljaci premade, ono pokušaš nešto komunicirat ingame i jedina riječ koja kužiš od povratne poruke je "kurwa".
Ali to je sve super, nemamo debilne Francuze premade s kojima se možeš odmah predat, niti Španjolce trollove, instalock Mordekaisere i slično s onim debilnim "haehauaeheuahuehaiehauehaueha" smijehom i rekordnim brojem deathovima s 0 creepova.