Dobra runda, ali 102 leava , a njihov pro Pantheon sa Hextech Gunblade-om.....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
polako. svi ce dobiti
EDIT: tommy kad mi igramo tebe nikad nema online :/
Hebote, bio sam online jucer cijelu vecer, meh, nije bitno....
Odigral dvije sa Renektonom, jedna fail veliki rofl, druga isla dobro al nasa sivir bila afk i poceo sam krepavat u group fightima, dok u laneu smo ownali, pa sa 5/2 doso do 5/5 i onda smo surrender -.-
Odigral dvije sa Renektonom, jedna fail veliki rofl, druga isla dobro al nasa sivir bila afk i poceo sam krepavat u group fightima, dok u laneu smo ownali, pa sa 5/2 doso do 5/5 i onda smo surrender -.-
ajme ja te neman u prijateljima onda, meni je Fiinze izbrisa sve sa liste kad mi je acc uzea
ok ovo je sad vec bezobrazluk, do daljnjeg bi svi trebali na US prec i preopteretit server, pise 40 min ja cekam pa se poveca na 1h23min, pa dode do 27min i popne se na 2h....je***o govno od Riota nije u stanju ulozit truda u EU server, trebali bi onda ic ra****at i US
ma to se nakupilo prije dok sam bio noob onda sma samovoljno leavo a i mnekad mi stara dode i iskljuci struju :S(fala bogu vise ne=
ajme ja te neman u prijateljima onda, meni je Fiinze izbrisa sve sa liste kad mi je acc uzea
Al si smjesan ...
ima li itko dobar build za lee sina? kupia san ga i odlucia potrosit dosta vrimena za njega :) ^^
Nije me bilo dva dana kod kuce i sada dodem te pozelim odigrati koju rundu-dve, a ono queue 2 h. Ovaj tjedan samo neki problemi.
ma to se nakupilo prije dok sam bio noob onda sma samovoljno leavo a i mnekad mi stara dode i iskljuci struju :S(fala bogu vise ne=
jesi lucker ;) meni to jos uvjek radi dogot ne ostane sama doma .. sace mi stari u umag pa cu se zderat na nju ko na neku kravu u kocu ;)
ma jbt idem im nes napisat na taj jb+i forum! ajme posizit cu nikako da odigram jednu dns!
EDIT : FAIL? http://eu.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=2953492#post2953492 nemorate citat ovo englesko neznam ga bas al nvm :D
Kako je twisted fate mocan!!! Na kraju runde imo 30/11 i onak dodje mi malzahar "you are a noob i can kill u with 1 skill bla bla .." i onak dodje mi on , ulta, iskoristi onaj plin oko glave i onu rupu ispod mene, ostane mi 600 healtha, ja lupim w i q i bum "Rampage"
Meni je odmah bia online al ima 1 hr que
ev sad i meni hoce... 10 min cekanja
Igrajte na US,ja nikad u životu nisam čekao da se ulogiram.Imam i EU al ne igram baš na njemu
Igrajte na US,ja nikad u životu nisam čekao da se ulogiram.Imam i EU al ne igram baš na njemu
pa naravno kad server nije prebukiran ko na eu...
upravo idem ranked.. lik uzme vlada i ovaj mu progovori i lik uzme i locka teemu... srsly what fucktards :S
AAAA kad ce vise rp!! zelim kupit ezrealaaaaa xD
Prestrašno je za kakve gluposti ljudi reportaju ljude. Ovaj LoL je postao lol.
jeb*ni queue po cile dane jeb*neee omfg -.-''
Rage ?
Rage ?
da -.- xd btw daj mi neki dobar build za lee sina
Meni najdraži Champ. Oduvijek volim Champove sa lukom i strijelom
e Ashe je najjača, igram s njom od početka, istina na ona ne owna toliko, ali kad igras s jos nekim tko zna igrati to je totalni OWNAGE! ;)
Rage ?
da -.- xd btw daj mi neki dobar build za lee sina
http://leaguecraft.com/strategies/guide/15310-up-to-date-lee-sin-the-blind-monkey.xhtml nasa san vec
Koji od ovih 2 da kupim?
24 | Jarvan |
---|---|
14 | Lee Sin |
Bit cu iskren, dok god dobivam RP ne smetaju mi ovi sranje serveri i ti problemi :)