2 druga i ja,neunistivi :D
Da brale ja bi s sorakom ima vise :D
Da brale ja bi s sorakom ima vise :D
Izgleda ovaj put dobivamo 550 RPa.
Predobar champion samo moras naucit kako poredati spellove ides E,q,e,qq w (ako ste 1v1 ili u nekom teamfightu onda uvijek q i w stun ti treba ako bjezi) ja ga igram ko junglera na 4. lvlu ides gankat . Pogledaj stream od guardsman boba na own3d.tv on ti s njim igra medutim on uzima 4. spell pojacava ja ne jer daje premali dmg i prije ubijes blue golema s q spellom
Sve je to ok, ali loše farmaš, ja s Katarinom relativno lako farmam, neznam kako tebi ide tako slabo...
Znam,svi mi to kazu,ali ne znam zbog cega samo sa njom ne mogu redovno farmati ;/
Znam,svi mi to kazu,ali ne znam zbog cega samo sa njom ne mogu redovno farmati ;/
vjerojatno se previše fokusiraš na harasanje, ubijaj minione sa spellovima
vjerojatno se previše fokusiraš na harasanje, ubijaj minione sa spellovima
E bas to :D
Uf kak tesko napraviti ovog yorricka da se moze igrati kak treba . Treba se manamun rushat s sorc suzama jel su mu svi skillevi magic dmg . Onda treba brzo napraviti atmu pa warmogs ( prvo atmu jer inace ce biti useless ) i onda trinity nabaviti pa banshee . I to treba dobit u 45 minuti da bude koristan -.-
edit ; Solo lane i farmerama , ali ako se nafarmas mozes onecomboat bilokog squishya . w bacis slowas Q udaris , kad te rane E i vec je protivnik mrtav .
Uf kak tesko napraviti ovog yorricka da se moze igrati kak treba . Treba se manamun rushat s sorc suzama jel su mu svi skillevi magic dmg . Onda treba brzo napraviti atmu pa warmogs ( prvo atmu jer inace ce biti useless ) i onda trinity nabaviti pa banshee . I to treba dobit u 45 minuti da bude koristan -.-
edit ; Solo lane i farmerama , ali ako se nafarmas mozes onecomboat bilokog squishya . w bacis slowas Q udaris , kad te rane E i vec je protivnik mrtav .
Ajde da su napravi li jednog ne OP champa u zadnje vrijeme :D
ma ok lik ima zanimljive spelove, ali nema nikakvi dmg i previse gladan mane za ucinkovito harasanje :S e sad nije problem sto je ovo tolko los champ nego je problem sto ga svi trenutni offtenkovi pojedu pi**u :D hence ostali offtankkovi imaju prevelik dmg :D
Ajde da su napravi li jednog ne OP champa u zadnje vrijeme :D
ma ok lik ima zanimljive spelove, ali nema nikakvi dmg i previse gladan mane za ucinkovito harasanje :S e sad nije problem sto je ovo tolko los champ nego je problem sto ga svi trenutni offtenkovi pojedu pi**u :D hence ostali offtankkovi imaju prevelik dmg :D
Nez sad sam iz zabave u matchu reka njihovom nafidanom singedu da imamo 1 on1 i pobedia ga :D . Neznam jos najbolji build ali cini mi se da atmogs combo ne daje dovoljno dmg a nemas nista att speed . Trenutni eksperiment manamune > ionia > madred > mallet > bloodthirster :D
Jel tko osim mene ima problem sa logiranjem?!?!
Svaki put krene da se logira i onda izbaci onaj PvP error
Ja
Jel ima tko ko bi želio sad bacit jednu jer mi je vec pun k ovih random tardova koji neznaju komunicirat na eng, a o igri da ni ne pričam (ingame Thedoctor12).
sad mi neki lik prica da cemo dobit 520 rp,jel to istina??
550* :D
to svi ili je opet neki period u kojem si morao igrat da bi dobio?
od 1.6 do nekidan
od 1.6 do nekidan
svi koji su igrali od 1.6-23.6 bilo kad
svi livovi ce bit izbrisani i svi ce dobit 550 rp-a koj je igro u tom razdoblju
odi na lol eu pa se informiraj
Citiram:
"This caitlyn during the entire match was spaming on chat how useless i was, that i kept farming, that she's so happy i wasn't on her team. that i was playing #1 ganker withouh ganking ****, so i kinda realized hei i am tf so this is how i should act around this types of people.
So if you playing twisted and you just wanna shut up that troller, dont play her word game, play twisted fate kinda game :"
EPIC xD
Nisi jedini,instaliraj si us pa dok eu ne proradi kako treba
nisi jedini,instaliraj si us dok eu ne proradi kako treba
Evo mene u 1500+ ELOju
e ti mi onda trebas ;) daj me add TkaŁŁe pa cemo skupa ranked ... mislim ja mali elo a ti puno i dobit cemo likove s oko 1200max i nece bit feedera ja mislim ;) aj addaj ako si zaiteresiran :D
Danas sam imao prilike ići s Ezrealom protiv napaljenog Vlada u midu. Dao mi je 5 lakih killova do 10 min, i onda sam iz štosa krenuo AP. 20/3/7, 180 cs i 730 AP-a na kraju.
Lichbane procs na Q koji hitaju 1.2 k :S
Ulti od jedno 1.4 k damagea :D
Doslovno se svelo na to da kad bi neki od njihovih squishya (npr. Ashe) hodao uokolo s pola HP-a ja okinem ulti i pokosim ga.
Imao sam i u dva navrata insta doublekill, bježeći bih ih spuštao s q i w i ignite, i ult kad su dovoljno smekšani.
Zaključak - AP Ezreal je nešto najbrutalnije što sam iskusio u LOL-u, samo traži jako, jako, JAKO puno zlata.