League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.500.912
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
Re: League Of Legends
Don Strongtoni kaže...

A da reinstaliras? Ja malo prije doso doma, upalim komp, LoL da se rijesim cekanja dok obavljam kaj trebam, kad ono {#} samo 18min moram cekat...

@Haris zadnje ti je def s Ezom u rankedu, nisi dobio leave...za sad xD

Da . A taj s ezom  2 lika su bili afk nama i njima 3 bila random sve dobili  :( 

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ma nije do nas, pun kufer ljudima ne zeli uci - http://eu.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=263948

LoL (EU): Aerendyl
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ja dns vodim ranked i kad ono dc na netu.. izadje mi iz igre i sesion is closed.Molim se poslje bogu da necu cekat kad ono 15 min -.- jel moze netko pogledat jesam li dobio leave jos nisam case slozio pa nemogu na komp ;)

LoL acc:TkaŁŁe(xf:topnik15)
16 godina
Tkalle kaže...

ja dns vodim ranked i kad ono dc na netu.. izadje mi iz igre i sesion is closed.Molim se poslje bogu da necu cekat kad ono 15 min -.- jel moze netko pogledat jesam li dobio leave jos nisam case slozio pa nemogu na komp ;)

zadnja partija sa Brandon - leave

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Allo,

ako nekoga zanimaju custome skinovi League craft je i inace po meni najbolji i za guidove (da ne morate stekat ljjude na forumu za build)

Inače imaju Skin Installer for new Launcher v 3.0 pa ako zelite mozete isprobat, ima gresaka, al tako je to u zivotu.

Dok je nas EU down,

presao sam na NA i nabijam Referrale,

ako netko zeli prec na NA evo link za programcic koji to omogućuje.

Aj zdravi mi bili, tko to već SVE zna, neka se ne pjeni, sve je dobronamjerno.

LoL username: prokletbio (EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

To će ti oprostiti. Reko je Marc.

League of Legends ID: DominatorGT
16 godina
League Of Legends

Instaliro danas US verziju

Nisam ni sekunde ceko za igru, a nemam ni lagg nikaki tjekom game-a

Meni je sve identicno kao i na EU samo sto sam vamo 5 lv xD

Danas sam igro protiv premade ekipe s EU

League Of Legends IGN: slinA
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Aleluja? Logirao se bez problema nakon 6 minuta cekanja, ide ko igrat onda? Ja tenkam :D 

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)

0 0 hvala 0
15 godina
tommy2103 kaže...

Aleluja? Logirao se bez problema nakon 6 minuta cekanja, ide ko igrat onda? Ja tenkam :D 

Ne hvala :D  skida mi se team fortress 2 .

14 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
Tkalle kaže...

jao mene posizit cu!!! imam pre uzasan dan. Ev ako nekoga zanima sta mi se dog : ostavila me cura,starci mi saznaju da idem na popravni, nikako da nadem sta da nacrtam na case -.- i sad jos leave!!!!! isuse smiluj mi se ;)

16 godina
neaktivan
Tkalle kaže...
slimyyy kaže...
Tkalle kaže...

jao mene posizit cu!!! imam pre uzasan dan. Ev ako nekoga zanima sta mi se dog : ostavila me cura,starci mi saznaju da idem na popravni, nikako da nadem sta da nacrtam na case -.- i sad jos leave!!!!! isuse smiluj mi se ;)

Aha,leave... J**** leave,ionako si imo jako težak dan. Preporuka? Odi s društvom van i zaboravi na probleme!

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
14 godina
neaktivan
Blizek kaže...
Tkalle kaže...
slimyyy kaže...
Tkalle kaže...

Aha,leave... J**** leave,ionako si imo jako težak dan. Preporuka? Odi s društvom van i zaboravi na probleme!

sacu ic pit van! :D ako me starci puste -.-

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.6.2011 20:59 (Tkalle).
16 godina
tommy2103 kaže...

Na EU ? Oo

Meni jos uvijek stoji Busy

League Of Legends IGN: slinA
17 godina
League Of Legends

Nek, meh, odigrao jednu s Mordeom, feedo ko budala zbog krotave annie koja bjezi od svih fighta sa full hp, dosta za veceras, odoh Slimijevim poslom za jegerima. 

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

jel vi znate imati problema sa onim LoL launcherom? meni odbroji do 0 i onda umjesto da se connecta na LoL server on kaže unable to conect to PvP server :(

Ustanite kao lavovi iz drijemeža, stresite lance ko rosu sa vas, vas je mnogo a njih je - malo.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

da.....to se i meni desava :/

16 godina
neaktivan
ghost94 kaže...

da.....to se i meni desava :/

grrr ulazim već 30min i nista OMG

Ustanite kao lavovi iz drijemeža, stresite lance ko rosu sa vas, vas je mnogo a njih je - malo.
14 godina
neaktivan
League Of Legends

pozz ljudi...skoro sam poceo igrati LoL.....i mnogo mi se svidja igrica...da li mozda neko zna kako mogu da proverim na kom serveru igram (eu ili us).....i da li mi je account eu ili us? (znam da je glupo pitanje) xD Iii....kojeg heroja mi preporucujete za pocetak? Hvala unapred! :D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

server status BUSY -.- dokle vise?!?!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ghost94 kaže...

server status BUSY -.- dokle vise?!?!

Izadzi iz kljenta i ponovo ga upali. To ponavljaj dok kljent ne napise da je server status Online :D

League Of Legends EU : KeiichiAssassin
15 godina
League Of Legends

Hebo im ja servere i kontradikcije!

Its nice to be important, but its more important to be nice! LoL <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

xD

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.6.2011 23:59 (hari85).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ghost94 kaže...

pozz ljudi...skoro sam poceo igrati LoL.....i mnogo mi se svidja igrica...da li mozda neko zna kako mogu da proverim na kom serveru igram (eu ili us).....i da li mi je account eu ili us? (znam da je glupo pitanje) xD Iii....kojeg heroja mi preporucujete za pocetak? Hvala unapred! :D

zas nitko nezeli pomoc covjeku? o.O ugl odi na njihov site i stavi europe probaj se logat ako nece onda se probaj logat na us i gdje ti se loga tu imas acc.

EDIT: omg ovaj no lifer ima 17k ip ma daj omg kupi vise nes!

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.6.2011 0:06 (Tkalle).
15 godina
Tkalle kaže...
ghost94 kaže...

zas nitko nezeli pomoc covjeku? o.O ugl odi na njihov site i stavi europe probaj se logat ako nece onda se probaj logat na us i gdje ti se loga tu imas acc.

To je staro  i btw nie ti  tako tesko  imat sve u igri  . Nekih  2400 matcheva je dovoljno za sve rune i  champove  pa ce se skupit i skupit .

17 godina
neaktivan
Tkalle kaže...
ghost94 kaže...

Na glavnom acc-u ima oko 120k xD.

League of Legends ID: DominatorGT
15 godina
League Of Legends

Može mi neko reć build za Tarica? Hvala :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CoKsA kaže...

Može mi neko reć build za Tarica? Hvala :)

Evo

League Of Legends EU : KeiichiAssassin
14 godina
neaktivan

kako da kupim? xD skoro sam poceo da igram ovu igricu....i nisam je jos skontao.....ako imas neki savet...dobro bi mi dosao! :)) Hvala!

14 godina
neaktivan
League Of Legends

2 druga i ja,neunistivi :D

ScazzaHitmann,Kuckanja,Bojan1991 ScazzaHitmann,Kuckanja,Bojan1991
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.6.2011 2:23 (ScazzaHitmann666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ScazzaHitmann666 kaže...

2 druga i ja,neunistivi :D

Sve je to ok, ali loše farmaš, ja s Katarinom relativno lako farmam, neznam kako tebi ide tako slabo...

LoL username: UnimatriX (EU) HoN username: ArmageddonX
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice