League Of Legends EU : KeiichiAssassin
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo nakon par milijuna godina sam updejtao svoj Xin guide i sad sam ponosan na njega
.
http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326
Pa tko hoće,može ga čitati i naravno isprobati!
Nije lose dosta dobar gudie ali ti je do 5 lvl bolje dizati e pa tek onda kasnije q bude manji cd i sa ukljucenim w dobijes opet brzo tako da ce ti tesko ko pobjeci
I buildovi su dosta dobri i ja item tako nesto slicno
Lanterna
Mercury
Youmuu's gohstblade
Phantom Dancer
Black clever
Banshee/Frozen malet
I onda lanternu zamjenim za blood thirster
Ali sve opet zavisi od protivnickoga setupa
Morde mi je jedan od najigranijih heroja, s njim sam ja bio carry za 90% odigranih rundi.
posto ezov base dmg je 100 na lvl 18 trinity ce radit max 150 , s apom iznad tog broja
bar meni lichbane> trinity
ali pogledaj sto ti trinity daje sve a sto lichbane.
da al lategame s 700 ap lichbane proc daje 700 dmg , Trinity force ti je dobar do 30 min nakon toga lichbane je dosta korisniji Lichbane daje isto move speed , magic resist vise ap nego trinity pa se meni cini puno bolji item i trinity rushanje na ezu bar meni nikad nie bilo dobro , brzi bloodthirser plus sheen daje puno vise dmga plus sto sada ides hybrid hextech gunblade daje sve plus slow ka i trinity sto znaci hextech + lichbane > trinity + sta god pravis sa tim prvo .
Pa ja znam da je Morde op, zato ga i igram :p Da idem tenkastiji build onda bi isa nesto ovako:
Sorc. Shoes
Rilays
Sunfire
Force of nature
Hextech
Abyssal
Sa ovakvim buildom jos nisan izgubia match.. A sa full AP buildon surrendaju cim prije :)
Pa naravno kad je nuker squishy, to je sasvim logično. 
Offtank vs nuker = offtank WINZ (ko i u većini 1v1 slučajeva, to je offtenkovima u prirodi? :D)
Pa zadnji patch je malo nerfao physical offtankove, valjda će sredit i ove koji su AP, bar se nadam. 
Jedno pitanje:
Jel Renekton osjetno nerfan il je još dobar? Razmišljam da ga kupim pa...
Evo nakon par milijuna godina sam updejtao svoj Xin guide i sad sam ponosan na njega
.
Nakon zareza ide razmak.
Inace, dobar guide! :)
.
Nakon zareza ide razmak.
Inace, dobar guide! :)
Boze dragi kakve to veze ima,bas ce neko obracati paznju na to.
Pa ja znam da je Morde op, zato ga i igram :p Da idem tenkastiji build onda bi isa nesto ovako:
Sorc. Shoes
Rilays
Sunfire
Force of nature
Hextech
Abyssal
Sa ovakvim buildom jos nisan izgubia match.. A sa full AP buildon surrendaju cim prije :)
Možeš li mi dati pune nazive item-a (i ako može njihova uloga npr. movmement speed, attack damage..)? Još sam nubina po tom pitanju, a ne igram tolko puno baš. (lvl 22) 
Pa zadnji patch je malo nerfao physical offtankove, valjda će sredit i ove koji su AP, bar se nadam. 
Jedno pitanje:
Nerfan je ko kura*
al ja imam armor pen runse i ako ga znas igrati bas se i ne osjeti ... Ja ga igram ovako mercury treads>Frozen mallet> onda kupim brutalizer ,sunfire ,dovrsim yoummu ghostblade,Guardian Angeli onda vecinom uzmem onaj narancasti mac sto ti daje dmg i Mr jer ja ga igram tankijastog zbog toga jer dosta dmga imas u spellovima i nikad nisam izgubio ranked ni normal s renektonom :)
E jel zna netko koja je ono fora s tim da ne mozes igrat solo neko samo pise ranked :D
ahahah e koji bug :D sad u ranked i ni protivnici ni mi ne mozemo bant nikog :D xD
danas 6 rankeda=6 winova (5 s ez-om i 1 s brandom)
Najbolji tim protiv kojeg sam imao zadovoljstvo igrati (pogledaj ss), ja sam opet Cho Gath.
Što su svi lvl 1 ili se trolaju?
Najbolji tim protiv kojeg sam imao zadovoljstvo igrati (pogledaj ss), ja sam opet Cho Gath.
Što su svi lvl 1 ili se trolaju?
Nešto je bilo u team chatu i onda je Olaf rekao: French are stupid, i tako je počelo fidanje... 4 od 5 ih je lvl 30.
Ja se nadam da su svi dobli report, rade bi predao nego igrao tako...
Jedno pitanje:
Nerfan je ko kura*
al ja imam armor pen runse i ako ga znas igrati bas se i ne osjeti ... Ja ga igram ovako mercury treads>Frozen mallet> onda kupim brutalizer ,sunfire ,dovrsim yoummu ghostblade,Guardian Angeli onda vecinom uzmem onaj narancasti mac sto ti daje dmg i Mr jer ja ga igram tankijastog zbog toga jer dosta dmga imas u spellovima i nikad nisam izgubio ranked ni normal s renektonom :)
Znači "nerfan je ko kura*", al se ne osjeti... Daj se odluči. 
Imam i ja Arm Pen rune.
Jedno pitanje:
Nerfan je ko kura*
Znači "nerfan je ko kura*", al se ne osjeti... Daj se odluči. 
Imam i ja Arm Pen rune.
A cuj bas se i ne osjeti neki kazu da se osjeti po meni ne ...
"Najbolji tim protiv kojeg sam imao zadovoljstvo igrati (pogledaj ss)"
HAHAHA, jel to namještaljka ?
Ovi rankedi su totalno pre dobri. Game trajao 66 minuta. U svakoj sekundi sam mislio da smo izgubili. Uvijek su nam bila unistena 2 inhibitora, imali su totalno nafarmanog morde kojeg je trebalo tuci 5 ljudi i pri tome 1-2 umru od thornmail-a, ali nekim cudom smo pobijedili, koji je to bio adrenalin. Sad sam bas pogledao match history, i vidim da imam 8 odigranih s ez-om i 7 pobjeda na rankedu i jedna izgubljena :(
Jel igra tko sa poppy?? ako da jel mi moze predlozit neki dobar build..
Evo definitivno najbolja partija u zivotu trajala je oko 60 imali igraca manje oko 15 min ova Caitlyn je cudoviste ubio sam boga u njima samo sam malo puta pogino sto nismo imali tenka
Pogledajte samo dmg dealt a minona sam imao oko 450 :)
buildaj je na AD, AP ti je samo burst dmg, u late gameu ne koristi puno
buildaj je na AD, AP ti je samo burst dmg, u late gameu ne koristi puno
de mi malo pojasni kako ce mi to pomoc :S nisma bas najbolji xD