Prvo sam koji ovo pise patchevi su dosli!!!!!!!
Procitaj malo gore i pogledaj vrijeme ja sam prvi :))
Prvo sam koji ovo pise patchevi su dosli!!!!!!!
Procitaj malo gore i pogledaj vrijeme ja sam prvi :))
Serveri on,
:D
Za vas ljude (ako vas se tako moze nazvat) koji ste pojeli nokte i na nogama...server je ONLINE
Serveri on,
:D
Yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hahahahha :)))
i sad još čekam sam minutu i unutra sam :D
Za vas ljude (ako vas se tako moze nazvat) koji ste pojeli nokte i na nogama...server je ONLINE
Nokte jesam al sva sreca prsti su jos TU
Uglavnom da vam kaze,Seven od sada igra ne zato sto sam mu ja reko da mi nabaci elo ili ip, vec zato sto je lik pozelio a i meni je mrsko igrati vise :P
Pa ko me nema nek doda: Alkser
On igra sa svakim nije mu bitno s kim.
Uglavnom da vam kaze,Seven od sada igra ne zato sto sam mu ja reko da mi nabaci elo ili ip, vec zato sto je lik pozelio a i meni je mrsko igrati vise :P
Pa ko me nema nek doda: Alkser
On igra sa svakim nije mu bitno s kim.
I s harisom ? xD
Roses are red
violets are blue
its official RIOT , i hate you

No lifer cak i haiku pise koliko ga pogadja sto igra neradi 
Haris je ionako rekao da brise igru..al opet ce se on vratiti kroz par dana.
Ma on ti je kao kuga u srednjem vjeku uvjek se vraca. . ., i desetkuje nas svojim glupim komentarima.
Meni stoji na 1% brzina 1KB/per sec. . ., mozda je previse ljudi pocelo skidat ovih masivnih 45.4 megabajta pa sve popucalo po savovima. ., nista malo Breaking Bad S2 pa WoW a kasnije veceras/sutra probat skinut.
yey na 50% mi stane i padne brzina na 2kbs i stoji i nis se ne dogadza :D fooof :D
ja jos 5 min, pa sam in!
Jel mi neko moze objasniti za hebeni Lee Sin poslije patcha vise nije free
ja jos 5 min, pa sam in!
fof ja sam za 2.20 buahahhaha xD sad kad dobijem invaid username or password :D
harise maj*une od teba mi se neda vise citat ovaj forum,stalno seres nesto,il je igra sranje il je riot smece,da neces vise igrat,da smo mi noliferu pa onda koji si ku*ac po cijele dane online na lolu na forumima i tu stalno pišeš gluposti....pa daj odj*bi vise ***** ***** ****
Odigrao sam si lee sin-a i own. nisam ni jednom umro. useless Q (prije patcha) su povecali range i brzu i sad je taman magija i sve ostalo. lik je totalno zakon. oni su imali OFC fail branda.
Koji je po vama najbolji tank?
pola tih uopće nisu tankovi i zaboravia si dodat 2 najbolja, shen i amumu, po meni su njih dvoje i rammus najbolji u igri
Shen mi je zakon, iako nisam isprobao sve ostale tenkove :-)
harise maj*une od teba mi se neda vise citat ovaj forum,stalno seres nesto,il je igra sranje il je riot smece,da neces vise igrat,da smo mi noliferu pa onda koji si ku*ac po cijele dane online na lolu na forumima i tu stalno pišeš gluposti....pa daj odj*bi vise ***** ***** ****
daj kaj se bzvz zivciras...opusteno :D
YOU MAD ,BRO ?
I molim lijepo meni je smijesan vas rage , ako igra ne radi radite nesto drugo nece propast svijet ako ne igrate jedan dan igru .
I sta kazete na branda meni je pre squishy bar ga tako ljudi igraju,i dosadan je s onim aoe spellom za popizd*t
I sta kazete na branda meni je pre squishy bar ga tako ljudi igraju,i dosadan je s onim aoe spellom za popizd*t
znaci dns sam igro protiv njega...imo je skor 25/10/20 mislim....kaze mi frend s kojim sam igro taj game da mu je skinuo ulti prek 2000(bio je annie)...imo je oko 800 ap...lik je zvjer...al ni on i cassiopeia sa 1000 ap nisu se mogli spasit od losea :D
Lik je jbno mocan, silovo mi je TF-a 1v1 od pocetka na midu, u lateu ga niko nije mogo ubit ni 2v1...
I ja sam jučer odigrao protiv njega i u našem timu je bio jedan i mogu reć da je moćan. Dobro farma, ulti je dobar jedino je lako dogati onu magiju što iz zemlje vatra izbije (zato je taj skill za farmanje).
novi champ :D
http://eu.leagueoflegends.com/news/champion-sneak-peek-rumble-mechanized-menace
jos jedan novi ovaj patch double release .
Monkeyman!! ^^ ulti - Banana of mass destruction :D
E kad dobivamo onih 350RP-a??
Monkeyman!! ^^ ulti - Banana of mass destruction :D
E kad dobivamo onih 350RP-a??
sutra..
jos jedan novi ovaj patch double release .
ma kakav double release, jesi uopće pročita šta piše o monkey kingu? da će doć kasnije, ne tako brzo