League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.365.922
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
Re: League Of Legends
MorciTheCroat kaže...
hari85 kaže...
MorciTheCroat kaže...

Di se stavlja shortcut za iteme?

Mislis active iteme ? 

pa oni su zavisno od mjesta u inventoryju 1-6 

OK, ali meni su qwer spellovi stavljeni na 1234 tipke....

Pa idi u control panel ili kako vec ingame i stavi sebi ON USE iteme na F1,F2,F3/QWE ili kako ti vec odgovara. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
15 godina
neaktivan
League Of Legends

{#} ovako mi stoji ni igrat nemogu  .

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2011 12:24 (hari85).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

i meni :/

procesor:intel e8400 matična:gigabyte ep35 ds3l grafička:xfxhd4870
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Opet UP champ nice riot  isto kao sto je i s karmom i s renektonom prije buffa . 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
hari85 kaže...

Opet UP champ nice riot  isto kao sto je i s karmom i s renektonom prije buffa . 

nakon koliko si partija do zaključia?

14 godina
neaktivan
League Of Legends

lol?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
hari85 kaže...

{#} ovako mi stoji ni igrat nemogu  .

cekaj debilu da prodje vremena malo

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jeli ima netko problema s novim patchom meni je zapelo na 96%, što da radim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo ponovo sam pokrenuo sad je u redu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
hari85 kaže...

nakon koliko si partija do zaključia?

ovako   tip je squishy ka yi a radi dmg kao  sto je pre buff renekton radio , shield stiti 200 hp an lvl 5  , ulta je jedino sto nije beskorisno , ako kupis i jedan def item dmg ti ode u k****  .Isti problem je i renekton imao early  faze tj laning faza je harras i own ali i kad se nafidas poslije si beskoristan  ja imao 7/0 a zavrsio match s scorem 13/13 Meni se cini .

16 godina
hari85 kaže...

ovako   tip je squishy ka yi a radi dmg kao  sto je pre buff renekton radio , shield stiti 200 hp an lvl 5  , ulta je jedino sto nije beskorisno , ako kupis i jedan def item dmg ti ode u k****  .Isti problem je i renekton imao early  faze tj laning faza je harras i own ali i kad se nafidas poslije si beskoristan  ja imao 7/0 a zavrsio match s scorem 13/13 Meni se cini .

evo odigra san jednu i lik u late game-u uništava, nije UP nego triba znat posložit spellove u fightu šta je dosta teško i drugačije od ostalih heroja

15 godina
League Of Legends

jučer 6 game-ova, 6 winova :)

danas nastavljam niz, 2 game-ova=2 winova nekako me ide :D

:) :)
LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
League Of Legends

Nocturne je prejak...omfg, prvi put s njim, i još reko idem riskirati ranked...odlična partija, ali spušili radi mutavog gankplanka feedera.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
doxy kaže...

Nocturne je prejak...omfg, prvi put s njim, i još reko idem riskirati ranked...odlična partija, ali spušili radi mutavog gankplanka feedera.

Pa da, nisam ga probao igrat, ali kad vidim da u protivnickoj ekipi ima Nocturne, smatram da smo izgubili.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
15 godina
neaktivan
League Of Legends
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

I kak se vam čini lee? Od 5-8 partija što sam igrao s/protiv njega sam samo jednog vidio da je imao score u plusu

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
noodle kaže...

I kak se vam čini lee? Od 5-8 partija što sam igrao s/protiv njega sam samo jednog vidio da je imao score u plusu

Preslab  cak se i na offcijalnim forumima govori  da je preslab i morello je postavio da razmisljaju da ga buffaju sljedeci patch   .

16 godina
hari85 kaže...

Preslab  cak se i na offcijalnim forumima govori  da je preslab i morello je postavio da razmisljaju da ga buffaju sljedeci patch   .

link?

btw. istina prvo šta san odigra sa njin san owna jer san se dobro nafarma i igra protiv squishija al kasnije mu stvarno fali dmg-a i pre squishi je, inače je odličan heroj

15 godina
neaktivan
League Of Legends

I meni se čini da je preslab... Noc je puno puno jači...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
hari85 kaže...

link?

btw. istina prvo šta san odigra sa njin san owna jer san se dobro nafarma i igra protiv squishija al kasnije mu stvarno fali dmg-a i pre squishi je, inače je odličan heroj

Cekaj onda :D dok nadem   to je jos prvi dan kad je izisao on napisao . 

17 godina
League Of Legends

Sad sam igrao prvi put s novim likom u mom timu. Total f-ing bullshit.... lik je beskoristan, izgubio je tower, nema dmg, ne može ništa... wtf riot? Nocturne je zasad najbolji od ovih zadnjih par heroja.

LoL username: UnimatriX (EU) HoN username: ArmageddonX
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

totalno se slazem da je slab...jucer 1v1 ja mundo...on full hp ja pola i spremna ulta...pa di ces na stijenu...hhahaha...a ni thormail nisam imao...

Nick na L0Lu : balkhanac
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Unimatrix 007 kaže...

Sad sam igrao prvi put s novim likom u mom timu. Total f-ing bullshit.... lik je beskoristan, izgubio je tower, nema dmg, ne može ništa... wtf riot? Nocturne je zasad najbolji od ovih zadnjih par heroja.

nije baš tako loš, ja san u team fightu uglavnon spušta sve na pola hp-a sa Q i ultijen, pa onda spamat E i autoattack, uopće nije toliko loš, nego triba samo mali buff...

15 godina
neaktivan

Ja baš svaku dobio protiv Nocturnea, valjda su likovi bili neiskusni...
Ali da, tko zna s njim praktički je neuništiv...

Lee Sina još nikad nisam sreo...

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.4.2011 18:16 (sadun_tryst).
15 godina
League Of Legends

ja s nocturneom nemogu izgubiti :-)

LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
null kaže...

ja s nocturneom nemogu izgubiti :-)

to kralju :D

15 godina
neaktivan
League Of Legends

ffs finze koji si nabb ^^

pro cs u 50 min igre ja najvisi dmg u timu imao trebali su 10 min da me ubiju   ja uletim dok rade barona ubijem jednog i zamalo drugog :S a vi nemozete ostalo  . ffs n

da ne bude cisti offtopic ems pocinje veceras pa ako ocete gleati US vs Europe teamove gledajte :D

http://eu.leagueoflegends.com/news/watch-intercontinental-ems-matches-today

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.4.2011 21:41 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
hari85 kaže...

pro cs u 50 min igre ja najvisi dmg u timu imao trebali su 10 min da me ubiju   ja uletim dok rade barona ubijem jednog i zamalo drugog :S a vi nemozete ostalo  . ffs n

da ne bude cisti offtopic ems pocinje veceras pa ako ocete gleati US vs Europe teamove gledajte :D

Harise sta seres tio tog lee sina nebi ni ubio da ja nisam poslao svoj ulti i kazes da sam iimao creep score, pa naravno kad ste siona nafidali ko ku*** a ti si sve stilao 

LM bro
15 godina
neaktivan
FiinzE kaže...
hari85 kaže...

Harise sta seres tio tog lee sina nebi ni ubio da ja nisam poslao svoj ulti i kazes da sam iimao creep score, pa naravno kad ste siona nafidali ko ku*** a ti si sve stilao 

CS misli se na last hittove ako treba ciganski :D  i pogodio si pantha s ultom i njega sam zamalo lea nisi taknuo :S

I da jadno je sto sam imao 3 put veci cs od tebe ti na 50 min imao 60 -.-   ja 171 .

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.4.2011 10:55 (hari85).
14 godina
neaktivan
hari85 kaže...
FiinzE kaže...
hari85 kaže...

CS misli se na last hittove ako treba ciganski :D  i pogodio si pantha s ultom i njega sam zamalo lea nisi taknuo :S

I da jadno je sto sam imao 3 put veci cs od tebe ti na 50 min imao 60 -.-   ja 171 .

pa sta s uto vazni cripovi ja sam njih sve pogodio ne samo pantha

LM bro
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice