za kolko najvise možeš smanjit CR
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel mi moze neko pojasnit Magic Penetration???
za kolko najvise možeš smanjit CR
40 %
jel mi moze neko pojasnit Magic Penetration???
uloga je da smanjuje protivniku magic res
jel neko mozda zna...oceju novi free to play championi doc u pon tj danas...ili ce doci kao i pred prosli put sa novim pecom ???
zna li tko kad ce doci cooperative vs AI ?
jel neko mozda zna...oceju novi free to play championi doc u pon tj danas...ili ce doci kao i pred prosli put sa novim pecom ???
mislim da to ni oni ne znaju, al većinom to bude ponedjeljak ili utorak naveče
mislim da to ni oni ne znaju, al većinom to bude ponedjeljak ili utorak naveče
Čitao sam na LoL forumima da dolaze svaki ponedjeljak osim ako taj tjedan izdaju patch, onda dolaze sa patchom.
champion rotacija ti je svaki ponediljak, a heroji i patchevi su u sridu
Leaglize je noob
Nemoj da pricam sad o ovome maloprije... :)
| 13 | Dino NooB |
|---|---|
| 1 | Dino NooB |
ja češće pobjeđujen solo nego premade sa ovima sa foruma :)
Ajde sta kenjas samnom je bas WIN igrat ,samo sam se sinoc smorio i jutros sam vas u busu proklinjo jer sam se jedva probudio, cak mi je i na ispitu glava padala dole ako ne polozim slimy radi onog NO pustit cu Harisa i Scara s lanca na tebe u duetu 
HHAhhahahahhah sto mene ja sam bas mirna osoba i ko ti je na lancu -,.,-
-.-
-.-
No coment. . ., miran ko pekinezer 
dns je, nsm sve pohvato, ugl free su veigar, zilean yi renekton, lux, shen, singed, sivir, sona i tristana
ahahhahahahahahahahhahahahahahhahahahhahahahahahhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahah
koji fail... neopisiv... spell koji regena manu za munda ahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahah
hhhhhhahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahah
hhhhhhahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahhhhhhhahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahhhhhhhahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahhhhhhhahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahhhhhhhahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahhhhhhhahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahhhhhhhahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahhhhhhhahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahah
budem stavio ss ahahahha
Jadan malz, samo reskinove dobija.. nema postenog skina a champ je predobar. Kog ocito najvise paznje dobija, 3 skina u malo vremena je skupio.
Jadan malz, samo reskinove dobija.. nema postenog skina a champ je predobar. Kog ocito najvise paznje dobija, 3 skina u malo vremena je skupio.
Opet znamo ko ce obadva skina imati 
Nego champ izgleda zanimljivo :D
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Da bas to gledam RIOT ko da je napaljen na KOG-a i Ryze-a najvise skinova imaju. . .
Jel primjera radi sam ovako kazem :) al logicno je da oni prave skinove koji ce se prodavat :)
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Jel primjera radi sam ovako kazem :) al logicno je da oni prave skinove koji ce se prodavat :)
I primjer ti je glup jer prave tonu skinova za Kog-a koji kosta koliko i Malzahar. Sve se u toj igri prodaje, vidjao sam vise skinova na champovima od 6k nego ovima manje cjene.
I isplativije je forsirat super skinove na champa od 6k za kojeg ti treba puno da ga skupis pa ces posegnut za RP nego nekog od 450-1000 IP-a kojeg mozes nafarmat za 1 dan.
IGN: weirdek (EU)