League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.445.930
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

za kolko najvise možeš smanjit CR

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.1.2011 15:24 (CroDino).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

jel mi moze neko pojasnit Magic Penetration???

Nick na L0Lu : balkhanac
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: League Of Legends
CroDino kaže...

za kolko najvise možeš smanjit CR

40 %

haris771 (eu) LOL account
16 godina
neaktivan
balkhanac kaže...

jel mi moze neko pojasnit Magic Penetration???

uloga je da smanjuje protivniku magic res

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.1.2011 16:27 (CroDino).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

jel neko mozda zna...oceju novi free to play championi doc u pon tj danas...ili ce doci kao i pred prosli put sa novim pecom ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

zna li tko kad ce doci cooperative vs AI ?

16 godina
CoD2ProPlayer kaže...

jel neko mozda zna...oceju novi free to play championi doc u pon tj danas...ili ce doci kao i pred prosli put sa novim pecom ???

mislim da to ni oni ne znaju, al većinom to bude ponedjeljak ili utorak naveče

Each day had been worse than the day that had come before it..Today was the worst of all..
17 godina
neaktivan
hrwoyem kaže...
CoD2ProPlayer kaže...

mislim da to ni oni ne znaju, al većinom to bude ponedjeljak ili utorak naveče

Čitao sam na LoL forumima da dolaze svaki ponedjeljak osim ako taj tjedan izdaju patch, onda dolaze sa patchom.

I will live again you'll see, tomorrow's not scaring me. Far away from yesterday, just take this pain away.
16 godina
neaktivan
CoD2ProPlayer kaže...

champion rotacija ti je svaki ponediljak, a heroji i patchevi su u sridu

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Leaglize je noob{#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nemoj da pricam sad o ovome maloprije... :)

13 Dino NooB
1 Dino NooB
LoL Nick EU: legalize154
15 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
slimyyy kaže...

ja češće pobjeđujen solo nego premade sa ovima sa foruma :)

Ajde sta kenjas samnom je bas WIN igrat ,samo sam se sinoc smorio i jutros sam vas u busu proklinjo jer sam se jedva probudio, cak mi je i na ispitu glava padala dole ako ne polozim slimy radi onog NO pustit cu Harisa i Scara s lanca na tebe u duetu {#}

HHAhhahahahhah sto mene ja sam bas mirna osoba i ko ti je na lancu -,.,-

LoL-scarface797(EU)
16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

-.-

18 godina
slimyyy kaže...
scarface797 kaže...

-.-

No coment. . ., miran ko pekinezer {#}

Dumb ppl rush smart ppl camp.
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo jedne solidne partije sa aniviom.

Ajme kako obozavam ovu pticurinu :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

dns je, nsm sve pohvato, ugl free su veigar, zilean yi renekton, lux, shen, singed, sivir, sona i tristana

Bila je zima a vrućine teške, jedan je mrtvac jahao pješke!!!! Za sobom je vukao crnkinju plavu!! Kosa joj klizi niz čelavu glavu xfire: jajenaoko123 bf:bc2 ingame:[cro]MUgLY
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.2.2011 3:00 (cro)kiselo_mlijeko).

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

carryanje s kassom u rankedu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

ahahhahahahahahahahhahahahahahhahahahhahahahahahhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahah

koji fail... neopisiv... spell koji regena manu  za munda ahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahah

hhhhhhahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahah

hhhhhhahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahhhhhhhahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahhhhhhhahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahhhhhhhahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahhhhhhhahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahhhhhhhahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahhhhhhhahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahhhhhhhahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahah

budem stavio ss ahahahha

Bila je zima a vrućine teške, jedan je mrtvac jahao pješke!!!! Za sobom je vukao crnkinju plavu!! Kosa joj klizi niz čelavu glavu xfire: jajenaoko123 bf:bc2 ingame:[cro]MUgLY
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.2.2011 3:47 (cro)kiselo_mlijeko).

0 3 hvala 0
16 godina
League Of Legends

OP {#}

zalecem se ^^

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.2.2011 7:43 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

OP {#}

zalecem se ^^

Karma + Irelia u lane=silovanjeee

Btw skinovi za Malzahara i Koga su extra

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.2.2011 9:23 (scarface797).
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

OP {#}

zalecem se ^^

I ja isto ^^ Dosad sam se zaletio samo sa Aniviom i Ezrealom al ova mi izgleda fakat interesantno :D

Alkser hocel ti smetat ?

15 godina
neaktivan
Seven Yamakasi kaže...
hari85 kaže...

OP  {#}

zalecem se ^^

I ja isto ^^ Dosad sam se zaletio samo sa Aniviom i Ezrealom al ova mi izgleda fakat interesantno :D

Alkser hocel ti smetat ?

Ma kakvi, samo ti :D I meni izgleda predobro :D

LoL nick: Alkser (EU)
16 godina
scarface797 kaže...
hari85 kaže...

OP {#}

zalecem se ^^

Karma + Irelia u lane=silovanjeee

Btw skinovi za Malzahara i Koga su extra

probat cemo combo sutra Xd

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Jadan malz, samo reskinove dobija.. nema postenog skina a champ je predobar. Kog ocito najvise paznje dobija, 3 skina u malo vremena je skupio.

IGN: weirdek (EU)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
puls4R kaže...

Jadan malz, samo reskinove dobija.. nema postenog skina a champ je predobar. Kog ocito najvise paznje dobija, 3 skina u malo vremena je skupio.

Opet znamo ko ce obadva skina imati {#}

LoL-scarface797(EU)
18 godina
neaktivan
Nego ja se sjecam onih dobrih dana kada su leaked notes izasli tjedan dana prije championa xD dovraga fale mi ti dani :D

Nego champ izgleda zanimljivo :D
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
18 godina
League Of Legends

Da bas to gledam RIOT ko da je napaljen na KOG-a i Ryze-a najvise skinova imaju. . .

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Aj ljudi malo razmisljajte glavom... Riot ne radi skinove za champione zato sto voli odredzenog champa nego zato sto ljudi vjerovatno kupuju skinove za njih i oni im rade profit. Zasto radit skin za npr malzahara kad ce ga eventualno kupit njih troje dok skin za rizu kupi njih sto?

Jel primjera radi sam ovako kazem :) al logicno je da oni prave skinove koji ce se prodavat :)
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
18 godina
Keiichi kaže...
Aj ljudi malo razmisljajte glavom... Riot ne radi skinove za champione zato sto voli odredzenog champa nego zato sto ljudi vjerovatno kupuju skinove za njih i oni im rade profit. Zasto radit skin za npr malzahara kad ce ga eventualno kupit njih troje dok skin za rizu kupi njih sto?

Jel primjera radi sam ovako kazem :) al logicno je da oni prave skinove koji ce se prodavat :)

I primjer ti je glup jer prave tonu skinova za Kog-a koji kosta koliko i Malzahar. Sve se u toj igri prodaje, vidjao sam vise skinova na champovima od 6k nego ovima manje cjene.

I isplativije je forsirat super skinove na champa od 6k za kojeg ti treba puno da ga skupis pa ces posegnut za RP nego nekog od 450-1000 IP-a kojeg mozes nafarmat za 1 dan.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.2.2011 11:19 (D3ViL).
16 godina
neaktivan
Pa normalno da rade skinove za najtrazenije champove, al opet nije u redu da jadan malz ima samo reskinove.. da naprave bolji skin vise ljudi bi ga kupovalo. Ovaj kogov mi je odlican
IGN: weirdek (EU)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice