League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.445.927
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
Blizek kaže...
balkhanac kaže...

ovaj malzahar je prebog...jednostavno kad se malo nafeeda postaje takav isus kojem nemozes nista...treba ga nerfat pod hitno...ima ko kakve prijedloge ko je medju naj RANGE champ...osim malzahara...

Malzahar je AP champion i da,prejak je kad se nafida. Od rangeda najjači su Ashe,Miss Fortune i Sivir.

Anivia je jos jaca...

15 godina
neaktivan
Seven Yamakasi kaže...

Finze jos jednom livaj i vidjet ces ti svoje :D Izgubili smo a ti si dobio leave xD

ee seven hahahahha xD a moro sam jbt led ionako m ije net pukno svakih 10 sekundi

15 godina
neaktivan
FiinzE kaže...
Seven Yamakasi kaže...

Finze jos jednom livaj i vidjet ces ti svoje :D Izgubili smo a ti si dobio leave xD

ee seven hahahahha xD a moro sam jbt led ionako m ije net pukno svakih 10 sekundi

vise ne livam jer igram na onom sad 30 lvl accu mojem od priej

15 godina
neaktivan
League Of Legends

hebo im i++s ma++r , sta koji hurac hebu po hebenom lolu, samo hebeju igru jos vise, pa kaj sad kaj je velka razlika izmedu onih kaj imaju i nemaju rune, pa u tome i je stvar, da je jaci onaj tko ima, ma hebeni idioti

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Harise kako možeš bit tako loš sa Mordekaiserom ? Ozbiljno rijetko kad vidim nekog lošeg al ti si vrhunac bio taj match :P

P.S. Alkser, nije smijesno sto sam izgubio 5 puta za redom :( xD

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.1.2011 20:24 (Seven Yamakasi).

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

mah dc , pogresni spellovi , jer sam u 5 sec mora birat , nisam rune (dpsrune s mordeom QQ i jos na kraju imao jungle masteries ono 540 hp na pocetku -.-)   

haris771 (eu) LOL account
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dok ne nerfaju rammusu taunt, necu zaigrat ovu igru.3 hebene sekunde su previse, i jos ima taj knock sa q skillom. najbolji hebeni jungler u igri. stavis jakog dps-a da soloa i cim rammus ode gankat nema spasa protivnicima. na trecem lvlu ganka bez problema.. nunu je isto efikasan jungler zbog slowa
IGN: weirdek (EU)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Zar ti harise imaš rune ? xD

LoL nick: Alkser (EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

mah dc , pogresni spellovi , jer sam u 5 sec mora birat , nisam rune (dpsrune s mordeom QQ i jos na kraju imao jungle masteries ono 540 hp na pocetku -.-)   

Pa doobro, ni ja nemam bas nekih runa pa opet sam mogo tenkat prije par partija

puls4R kaže...
dok ne nerfaju rammusu taunt, necu zaigrat ovu igru.3 hebene sekunde su previse, i jos ima taj knock sa q skillom. najbolji hebeni jungler u igri. stavis jakog dps-a da soloa i cim rammus ode gankat nema spasa protivnicima. na trecem lvlu ganka bez problema.. nunu je isto efikasan jungler zbog slowa

Misli pozitivno - nije AoE taunt.

Al stvarno 3sec jeste previse.

16 godina
League Of Legends

objasnjene za mana regen rune nerf

je

da se base mana regen svakog champa buffa tako da bude slican mana regen kao da imas rune

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Seven Yamakasi kaže...
hari85 kaže...

Pa doobro, ni ja nemam bas nekih runa pa opet sam mogo tenkat prije par partija

puls4R kaže...

Misli pozitivno - nije AoE taunt.

Al stvarno 3sec jeste previse.

Al ih već dva put pitaju u ovom patch prewiewu dal će nerfat Rammusa,a oni samo glavom klimaju heheheh :P Obožavam Rammusa,a sad sam si kupio sve glyph flat armor rune pa mogu i junglati s njim još bolje nego bez pol tih armor runa.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Isprobavao danas neki builda za Cho-a. Stvarno je super champion, jeo sam ove za doručak. Nažalost, jedan naš je leavo, fieldstick je priznao da prvi put igra sa njim i tako da smo izgubili.

Anyway, imao sam oko 6k hp. :DD

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
meni je cho najdrazi tenk zbog ultija koji je stvarno heben. Uopce mu ne trebaju hp itemi, eventualno roa ili banshees, i samo dize armor ili mr. A i ima dobar pasiv za dugo laneanje. Da ne govorim o true dmgu koji mu ult radi. Ima aoe silence, knock up i dobar pasiv od treceg skilla koji olaksava last hitanje. Jel itko primijetio da su u jednom od novih patcheva napravili da turreti ignoraju armor -_- tek sam sad saznao.. a i cudi me kak me turret dere u zadnje vrijeme
17 godina
neaktivan
puls4R kaže...
meni je cho najdrazi tenk zbog ultija koji je stvarno heben. Uopce mu ne trebaju hp itemi, eventualno roa ili banshees, i samo dize armor ili mr. A i ima dobar pasiv za dugo laneanje. Da ne govorim o true dmgu koji mu ult radi. Ima aoe silence, knock up i dobar pasiv od treceg skilla koji olaksava last hitanje. Jel itko primijetio da su u jednom od novih patcheva napravili da turreti ignoraju armor -_- tek sam sad saznao.. a i cudi me kak me turret dere u zadnje vrijeme

Meni Cho'gath jednostavno ne paše. Failam s njim.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ma Cho'gath je po meni jedan od najboljih tenkova, prelako sa njim farmat i jos lakse imat pun k***c HP-a. Ako igrate protiv nafidanog cho'gatha to vam je zagarantovan gubitak (osim ako nemaju nikakav dmg).

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.1.2011 22:50 (Seven Yamakasi).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Seven Yamakasi kaže...

Ma Cho'gath je po meni jedan od najboljih tenkova, prelako sa njim farmat i jos lakse imat pun k***c HP-a. Ako igrate protiv nafidanog cho'gatha to vam je zagarantovana pobijeda (osim ako nemaju nikakav dmg).

Seriously, WTF? :D

LoL EU : pr1mus
15 godina
neaktivan
makaweli kaže...
Seven Yamakasi kaže...

Ma Cho'gath je po meni jedan od najboljih tenkova, prelako sa njim farmat i jos lakse imat pun k***c HP-a. Ako igrate protiv nafidanog cho'gatha to vam je zagarantovana pobijeda (osim ako nemaju nikakav dmg).

Uups mislio sam rec zagarantovan lose xD

Meni je skoro uvijek tako bilo, ne mozes liku nista uradit -.- Jednom (davnooooooooo jos) je jedan cho'gath imao preko 10k HP-a. Igrali partiju puna 2 sata.

16 godina
neaktivan
nema sanse da je imo preko 10k hp-a, pogotovo ak kazes davno, kad je warmogs davao manje hp-a
15 godina
neaktivan
makaweli kaže...
Seven Yamakasi kaže...

Seven je to, on se uvijek ˙ovako zaje*e :P

LoL nick: Alkser (EU)
15 godina
neaktivan
puls4R kaže...
nema sanse da je imo preko 10k hp-a, pogotovo ak kazes davno, kad je warmogs davao manje hp-a

Ja mislim da je tad stacko warmog's nisam siguran >.> a imao je full hp rune. I nije bas imao preko 10k hp-a mozda tu negdje vise/manje.

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Najbolji je osjećaj kada ovi bježe ispred tebe i ja se sam zaliječem na turret. :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
puls4R kaže...

To ti samo Obelisk ignorira armor tj.radi true dmg a ostali su normalno.

LoL-scarface797(EU)
16 godina
League Of Legends

Evo da se prvi put javim u temu {#},  iako igram ovo godinama lol , neznam zašto prije nisan sudjelova u temi al nema veze {#}.

Uglavnom igram dobro skoro sa svima , LeBlanc, Twisted , Yi , Rammus , Nasus , Ashe , Fiddle  bla bla bla....

I htio bi s vama momcima s foruma bacit koju partiju :P, jel obično dobivam loš tim , ili neko leava ili fida {#}

Nick : Serial Demon

{#}

My Only Fear of Death Is Coming Back Reincarnated.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jukiii kaže...

Evo da se prvi put javim u temu {#},  iako igram ovo godinama lol , neznam zašto prije nisan sudjelova u temi al nema veze {#}.

Uglavnom igram dobro skoro sa svima , LeBlanc, Twisted , Yi , Rammus , Nasus , Ashe , Fiddle  bla bla bla....

I htio bi s vama momcima s foruma bacit koju partiju :P, jel obično dobivam loš tim , ili neko leava ili fida {#}

Nick : Serial Demon

{#}

ja češće pobjeđujen solo nego premade sa ovima sa foruma :)

16 godina

pa o tome govorim u mom postu gore

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel mi moze netko reci koja je razlika izmedju irelie i xina i koji je po vasem misljenju bolji i zasto... na par mjesta sam naisao na to da ljudi govore kako je xin zapravo bolja verzija irelie.. nekontam.. meni se uvijek ona cinila bolja.. previse xinova sta su feedali sam vidio.. {#}

iMaestrozz (moj EU LoL acc)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Kako kome paše.... Nekome je xin bolji, nekome irelia...  po meni irelia je zajebanija nego xin :)

My Only Fear of Death Is Coming Back Reincarnated.
15 godina
neaktivan
iMaestro kaže...

Jel mi moze netko reci koja je razlika izmedju irelie i xina i koji je po vasem misljenju bolji i zasto... na par mjesta sam naisao na to da ljudi govore kako je xin zapravo bolja verzija irelie.. nekontam.. meni se uvijek ona cinila bolja.. previse xinova sta su feedali sam vidio.. {#}

A sta da kazem xin ti je odlican po izdrzljivosti buildas ga kao off tanka-dps i dosta moze izdrzati dobar team fight ,dok ti je Irelia odlican nuker q,w,e i par auto attackova i si brzo padaju meni je osobno draza Irelia

LoL-scarface797(EU)
18 godina
slimyyy kaže...

ja češće pobjeđujen solo nego premade sa ovima sa foruma :)

Ajde sta kenjas samnom je bas WIN igrat ,samo sam se sinoc smorio i jutros sam vas u busu proklinjo jer sam se jedva probudio, cak mi je i na ispitu glava padala dole ako ne polozim slimy radi onog NO pustit cu Harisa i Scara s lanca na tebe u duetu {#}

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice