League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.430.897
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
18 godina
RE: League Of Legends
toxic kaže...
Na ovo bi te svi malo iskusniji igraci popljuvali..

Itekako je bitan denie, zasto? pa da jbte mozes carry-a napravit beskorisnim, ako nema denie on dobiva puno vise exp i farma vise creepova i to je to naravno u kasnijim lvl vise nije bitan denie zašto? pa zato sto je nepotreban. to je bitn na pocetku igre ne dozvolit protivniku da se brzo razvije i dobije previse exp-a - golda.

A da ne pricam igracima koji igraju u mid-u brze steknut lvl 6 i gankat ko lud tu nastaje prava razlika, zato je denie opcija jako bitna. i igre su razlicite i to svakoj igri daje drugaciji balance, lol je usredotocen na sporiju igru ali vise preferira odmah sukobe dok je kod hona takticki dio vazniji.

Btw. za one koji su manje iskusni postoji u hon-u casual mode gdje denie ne utjece na xp, takoder se ne gubi gold kada umres tak da ako bas neces igrat sa denie nemoras.

Ma poanta moje priče je da svi mogu naučit deny-at pa kad se u laneu nađu 2 koja znaju (a u višem skill levelu bi svi trebali znat), onda oboje jedan drugom denyaju pa su opet na istom samo bezveze više posla, odnosno manje vremena utrošenog na stvari koje ti razvijaju heroja i borbe.. 

Nisam rekao da to nije korisno ako deny-jaš nekom, a on to ne radi i tebi.

Nek pljuju šta oće, ja sam izrazio mišljenje iz perspektive LoL igrača. {#}

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.1.2011 10:17 (zv'jer2).
16 godina
protjeran
puls4R kaže...

care molim te nemoj, covjek ti je pokusao detaljno objasnit al ja cu bit konkretan - sve se svodi na to da je LoL nobishh igra.

usporedjivat kompleksnost LoL-a s Dotom (HoN-om) jednostavno nema smisla, Dota vec u prve 2 min ima vise caka i finta nego Lol u 80min gameplaya, u vecini slucajeva kod pro matcheva jhebeni f... ward vec ide u prvoj minuti na ljevi greben zbog rune controla

nazalost LoL sve vrvi botinama i kreten*ma s +500 pobjeda, od kojih vecina nije cula za last hit a kamoli sta drugo, jeb... moroni znaju samo jurishat naprijed bez obzira gubili trenutno ili ne, a kad im preko kruzne porucis da malo stanu piknu koji ward i pricekaju njih da pridju u zamku - automatski ti porucuju da si bot...

nazalost nikad, ama bas nikad u LoL-u  nisam dozivio strah i imao strahopostovanje od prelaska kanala (rijecice) koja dijeli mapu na dva dijele, dok je to u Doti sasvim normalno...

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.1.2011 10:26 (dado8).
18 godina
toxic kaže...

ako ih sa glaciusom mozes roknut znas koliko je sati i da od itema nemaju nis tak da eto.. A de ne pricam da svakom heroju postoji kontra heroj, zato je zakon igrat baning draft ili pick. gjde igraci prvo banaju odredene heroj pa ih odabiru 1 po 1. pa lijepo gustas da vidis sta ce neprijatelj odabrat a ti mu roknes kontru pa onda ovaj tebi rokne i tak to...

btw da igrao sam lol na pocetku do nekih par lvl , pa mi je jedna decko posudio acc gdje sam igrao sa svim herojima

Toxic ti si HoN fanboy i to je cisto tvoj problem nalazis se u pogresnoj temi. Ocigledno LOLu nisi pruzio dovoljno vremena, neda mi se trazit ti propuste u tonama teksta sto si naskrabao al cu komentirat samo 2-3 stvari.

1. Matchmaking nalazi partiju u maximalno 1 minuti u vecini slucajeva vec nakon 10-15 sekundi je sve spremno za akciju ako je to tebi puno smjesan si.

2. To sto se ti hvalis Kongorom sa sredine mape mi imamo Sumoner Spell Revive koji donosi identican efekat ili recimo item Guardian Angel koji te resa na mjestu gdje te zabiju a to je i Baron za ako smo podjednaki da prevagne na neciju stranu ;)

3. Hvalis Baning draft, zamisli to postoji u LOL i zove se Ranked Game kojem ti nisi mogao ni prismrdit jer si eto odigrao par lvl-a

Da neduljimo unedogled fanboy zamisli da si kengur i odskakuci s teme {#}

Dumb ppl rush smart ppl camp.
16 godina
protjeran
zv'jer2 kaže...
makaweli kaže...
crofis kaže...

Nemam baš vremena pregledavati sve stranice, možete mi reći koja je razlika između Dote, Hona i Lola. Prije sam igrao Dotu, pa Hon i razmišljam o Lolu.

Kakav je gameplay, stanje servera jel ima bugova itd.

Što više napišete to bolje  {#}

Hon je direktna kopija LoL-a s malim inovacijama, boljom grafikom itd. LoL je dakle isti tower system igre medjutim champione moras kupovat. Svaki tjedan je takodjer i rotacija dakle nekoliko heroja je free. Svakom partijom dobijes IP bodove kojima kupujes champove. Takodjer u LoL-u imas i rune. Njima ispunjavas runepageove a ima razlicitih runa poput za HP, mana regen, critical chance itd. Imas i masteriese koje mijenjas ovisno o champu kojeg igras. Takodjer za razliku od Dote postoji samo jedan shop i on je na spawnu. Ne znam sta jos da kazem xD

I HoN i LoL su direktne kopije DoTA-e, s tim da je HoN puno direktnija i ne možeš nikako reći da je HoN kopija LoL-a kada su DoTA i HoN kao jaje jajetu, jedino je to sve "dota žanr" pa su sve na neki način iste.

Ukratko za crofisa:

DoTA je original (ako si igrao znaš kakav), HoN je svojevrsni "hommage", odnosno igra koja ne skriva da je kopija i u potpunosti kopira svaki gameplay element.

U LoL-u nema Deny-a što je vrlo bitan element DoTA-e. (po meni iznimno glup pa je tu LoL za mene u prednosti), imaš i samo jedan Shop što je po meni isto pametnije jer ne vidim neki skill u hodanju do shopa i kupovanju itema pa je više shopova jednostavno besmisleno.

U LoL-u imaš i recall (koliko se sjećam u DoTA-i se kupuje teleport item za teleportiranje), znači bilo kad i bilo gdje možeš stisnuti recall i heroj ti se vrati u bazu nakon 8 sekundi.

One rune što ispadaju po mapi od creepova itd. su u LoL-u zamijenjene sa runama koje kupuješ bodovima koje skupiš tijekom igre i one se postepeno otključavaju sa sve većim levelom tvog accounta (znači postoji i RPG element tvog accounta i napreduješ svakom rundom, a ne da je svaka neovisna kao u DoTA-i), te rune ti za neki mali broj povećavaju npr.:  ukupni HP, AS, AD, dodge, crit chance, armor penetration itd. 

Uz rune, prije svake runde namještaš i Mastery points-e, to su bodovi koje imaš onoliko koliki ti je level accounta i raspodjeljuješ ih za neke, opet sitne, bonuse. Mogu poboljšati summoner spellove ili bilo koji stat tvog heroja, dijele se na Offensive Tree, Defensive Tree i Utility Tree.

Postoje i Summoners spells. To su ti dodatne 2 magije koje izabereš kad biraš heroja, većinom imaju velik cooldown i svaka je specifična, imaš od onih za bježanje, jači napad, obranu, usporavanje ostalih, heal, pa onda da ti se mana obnovi, revive, teleport itd.

To mi se jako sviđa kod LoL-a jer dodaje još poseban štih igri jer su mogućnosti za summoner spellse u teamfightovima ogromne

Na mapi imaš i "bush", odnosno visoku travu u koju kad staneš si nevidljiv svima izvan nje, to je vrlo važan gameplay element u LoL-u. Ta trava jako utječe na igru, kretanje, kontrolu prostora, gankanje itd.

Iza predzadnjeg towera (već u bazi) imaš Inhibitor, kada se zruši tower ispred njega onda se može uništiti inhibitor i kada se on uništi u taj lane počnu stizati SuperMinioni, odnosno minioni sa puno HP-a i velikim damageom. Kada se zruši inhibitor onda ograničiš protivnički tim jer mora braniti bazu od superminiona bar jednim herojem jer će inače zrušiti Nexus. (taj isti inhibitor se nakon nekog vremena sam od sebe opet upali pa superminioni prestanu dolazit, ali se isto opet može uništit)

Na mapi imaš po šumi creepova kao što i u druge dvije igre istog žanra. Imaš 2 veća zalogaja koje treba više ljudi uništit: Baron je najjači creep (kao Roshan u DoTA-i) i daje cijelom timu jaki buff koji traje neko vrijeme, imaš i Dragona koji daje global exp i gold tvom timu.

Uz njih još su 2 važna creep campa, Blue Golem i Red Lizard, kada ubiješ elder creepa iz tog campa dobiješ Blue ili Red buff, Blue ti daje manje cooldowne i veliki mana regeneration, Red ti daje on-hit efekt da kad lupiš nekog on nastavi dobivati dmg par sekundi. Kada ubiješ nekog sa Blue ili Red buffom on se prebacuje na tebe i cooldown mu se resetira.

U LoL-u je dosta dobro napravljena sama igra izvan igre, odnosno upravljanje i napredak sa accountom, skupljanje IP bodova kako bi se kupovali heroji, svaki tjedan imaš rotaciju free heroja što je jako dobro za naučit igru. Postoji i matchmaking sistem, premade igra sa prijateljima, Ranked igra itd.

BTW, ne sjećam se jel u DoTA-i postoje critical hitovi, i sad sam tek skužio od puls4r-a da nema Ability Power-a u DoTA-i.

Jako sam malo (i prije dosta vremena) igrao DoTA-u pa više ne mogu uspoređivati, ali vjerojatno postoji još razlika oko statistika i stvari koje se buffaju itemima.

Sve u svemu, velika je teoretska razlika, ali kad naučiš to malo što ima sve je na skillu i primjenjivanju pravila. Ako si grao DoTA-u LoL ti neće biti težak zalogaj, pogotovo ne u niskim levelima kad počneš igrat, ali se ipak nebi složio da je LoL toliko vanilla koliko igrači DoTA-e i HoN-a kažu da jest. Igra je za besplatnu igru ODLIČNA i raspon skilla je ogroman, jedino što trebaš je igrati s pravim igračima i teamworkom da se to iskaže. Na višim levelima će ti matchmaking sa random ekipom postati glup, prelagan, nekad frustrirajuć, ovisno o suigračima koje dobiješ.

{#}

P.S. Ako ti neki in-game LoL pojmovi nisu jasni, googlaj, prođi tutorial in-game itd. Neke stvari sam i sam shvatio tek nakon duugo igranja, a mogle su mi olakšat život i prije. {#}

Možeš nać i nekog iskusnijeg igrača da te provede kroz par igara i na nekom Voiceu ti pomogne uletit u igru.

Nick mi je Ferinus na EU accountu pa me dodaj. (ovo je i za CoD2ProPlayer-a)

vidim ja da si ti u Doti bio topovsko mesu pa si se prvom prilikom prebacio na ovaj LoL{#}{#}

15 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...
makaweli kaže...

Jedna partija sa stalnom ekipom.

Ja se jadan nemam s kim igrat {#}

Danas pitam scarfacea (valjda prije ove runde), veli puni ste, kontam stalna ekipa.. sad mi je smao haris online a da nije in-game.

Sve ću vas sad dodat, pa ak vas nebu nekad ful da se skrpam..  {#}

A nema ni ovaj u mene friend kome sam dao account. Koga god pita za match kazu mu da je puna ekipa i tak te stvari. A on nije naviko da igra solo ili sa jos jednim.

Prije je doslovce dero u premade a sad ...

LoL nick: Alkser (EU)
16 godina
protjeran
D3ViL kaže...
toxic kaže...

ako ih sa glaciusom mozes roknut znas koliko je sati i da od itema nemaju nis tak da eto.. A de ne pricam da svakom heroju postoji kontra heroj, zato je zakon igrat baning draft ili pick. gjde igraci prvo banaju odredene heroj pa ih odabiru 1 po 1. pa lijepo gustas da vidis sta ce neprijatelj odabrat a ti mu roknes kontru pa onda ovaj tebi rokne i tak to...

btw da igrao sam lol na pocetku do nekih par lvl , pa mi je jedna decko posudio acc gdje sam igrao sa svim herojima

Toxic ti si HoN fanboy i to je cisto tvoj problem nalazis se u pogresnoj temi. Ocigledno LOLu nisi pruzio dovoljno vremena, neda mi se trazit ti propuste u tonama teksta sto si naskrabao al cu komentirat samo 2-3 stvari.

1. Matchmaking nalazi partiju u maximalno 1 minuti u vecini slucajeva vec nakon 10-15 sekundi je sve spremno za akciju ako je to tebi puno smjesan si.

2. To sto se ti hvalis Kongorom sa sredine mape mi imamo Sumoner Spell Revive koji donosi identican efekat ili recimo item Guardian Angel koji te resa na mjestu gdje te zabiju a to je i Baron za ako smo podjednaki da prevagne na neciju stranu ;)

3. Hvalis Baning draft, zamisli to postoji u LOL i zove se Ranked Game kojem ti nisi mogao ni prismrdit jer si eto odigrao par lvl-a

1. LoL-ov matchmaking je dobro zamisljena stvar ali realizacija je zaqurac - previse za moj ukus propusta te ultra iritantan "ficer" da nakon sta zaredas par pobjeda obavezno ide prislino spustanje - matchmaking te sutnu u takav tim i neravnopravni match da boli glava, znalo mi se desit da ovi imaju po +800 pobjeda vise od mojeg, cak ni taj visak pobjeda nije toliki problem (puno je "pro" botina) koliko cinjenica da obavezno dobijes jednog-dva r3tarda od kojih ne da izgubis volju za igrom vec za zivotom.

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo skino sam patch ali mi pise da je server unavailable jel i vama tako?

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Opet pocinja ova debilna tema prepucavanja.. onime tko je i pitao ovo nek otvori novi topic pa tamo komentirajte i razglabavajte sto je bolje... vec mi puca penis sto je teze i bolje i itd

Igram vec lol duze vrijeme i pase mi gameplay i vecenom imam premade team s kojima igram tako da izbjegnem noobine... sto se tice hona ne pase mi i tocka :D
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
18 godina
dado8 kaže...

1. LoL-ov matchmaking je dobro zamisljena stvar ali realizacija je zaqurac - previse za moj ukus propusta te ultra iritantan "ficer" da nakon sta zaredas par pobjeda obavezno ide prislino spustanje - matchmaking te sutnu u takav tim i neravnopravni match da boli glava, znalo mi se desit da ovi imaju po +800 pobjeda vise od mojeg, cak ni taj visak pobjeda nije toliki problem (puno je "pro" botina) koliko cinjenica da obavezno dobijes jednog-dva r3tarda od kojih ne da izgubis volju za igrom vec za zivotom.

Matchmaking radi svoj posao odlicno. Sto se botina tice nijedna igra nije operisana od njih ako ides u solo que i nemozes mi rec da ni u HoN ne dobijes pocesto debile koji failaju. Uvjek ce nekome biti usran dan, posudit ce acc botu od druga da proba kakva je igra ili xy razlog da faila.

LoL je odlicna igra koja nudi toliko toga mastery, rune, kupovanje heroja (mada je sve to da bi ti potegao za novcanikom pa iskesirao za RP) daje ti jos neku svrhu sem obicnog tupog igranja gdje ti se sve ko lvl1 servira na tacni da se posluzis. Koliko vidim ako HON se zaletio pa prekopirao dosta stvari da bi obogatio svoj sadrzaj pa sad i oni muljaju neki matchamking, daju skinove, ubacuju leaver protekcije i bonuse za referale pa neka. Sto vise kradu jedni od drugih bolje za nas igrace jer ce dic kvalitetu oba naslova.

Ono sto mi je jadno kod vecine HON fanboya je zakljucak da ako neko igra LOL mora da je noob? Smjesni ste i jadni a ja od free igre dobijam ono za sto vi izdvajate u startu $$$ voli svoje postuj tudje. Ionako ce sve past u zaborav kad izadje DOTA 2

16 godina
protjeran
D3ViL kaže...
dado8 kaže...

Matchmaking radi svoj posao odlicno. Sto se botina tice nijedna igra nije operisana od njih ako ides u solo que i nemozes mi rec da ni u HoN ne dobijes pocesto debile koji failaju. Uvjek ce nekome biti usran dan, posudit ce acc botu od druga da proba kakva je igra ili xy razlog da faila.

LoL je odlicna igra koja nudi toliko toga mastery, rune, kupovanje heroja (mada je sve to da bi ti potegao za novcanikom pa iskesirao za RP) daje ti jos neku svrhu sem obicnog tupog igranja gdje ti se sve ko lvl1 servira na tacni da se posluzis. Koliko vidim ako HON se zaletio pa prekopirao dosta stvari da bi obogatio svoj sadrzaj pa sad i oni muljaju neki matchamking, daju skinove, ubacuju leaver protekcije i bonuse za referale pa neka. Sto vise kradu jedni od drugih bolje za nas igrace jer ce dic kvalitetu oba naslova.

Ono sto mi je jadno kod vecine HON fanboya je zakljucak da ako neko igra LOL mora da je noob? Smjesni ste i jadni a ja od free igre dobijam ono za sto vi izdvajate u startu $$$ voli svoje postuj tudje. Ionako ce sve past u zaborav kad izadje DOTA 2

nisam ja nigdje rekao da je LoL smece od igre, dapace, pogotovo kad vidis cijenu za koju je dobijes, mini rpg elemnti su odlicna stvar, vec stotinu puta do sad sam rekao - dosta ide deinstal, ali vrag neda mira, uvijek fali jos jedna runa,heroj... ali cinjenica je da samom gameplayu fali dubine - nazalost igra je preplitka i prebrza za moj ukus a i botovi su trude da bude jos brze nego sta realno je - jebo te match od 20 i nesto min.

18 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
toxic kaže...

Ne hvalim baning draft nego samo spominjem kako mi je to super i imas to od samog pocetka i mogu ga probati svi.. mogu ja biti fanboy i u lolu imat lvl 1 ili 2 nije bitno ali lol odigram jednako dobro kao i hon ako ne i bolje tj laksi mi je dosta.. nemoram uopce mislit jer je sve uzasno sporo..

Btw. nemam ja sta odskakutat kako se je hon popljuvo tako ga ja i branim i nisam ja zapoceo raspravu, tako da.. a o samoj igri tj lolu mogu pricat jako puno jer dosta toga sam naucio kada sam igrao em tu na forumu em u samoj igri..

jednostavno je free hon nije i nadam se da nikada nece biti jer ce svi botine imat pristup njemu. ovak bar postoji da bar neka sansa da nece svaka baba na ulici htjet probat hon i shebat mi dan jer bot nezna se kretat po mapi ili mi leava usred matcha pa bio to obican public ili mm..

sta je najzalosnije imaju no stats servere i nejdu na njih nego bas moraju na stats ici..

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.1.2011 11:46 (toxic).
18 godina
neaktivan
dado8 kaže...
D3ViL kaže...
dado8 kaže...

nisam ja nigdje rekao da je LoL smece od igre, dapace, pogotovo kad vidis cijenu za koju je dobijes, mini rpg elemnti su odlicna stvar, vec stotinu puta do sad sam rekao - dosta ide deinstal, ali vrag neda mira, uvijek fali jos jedna runa,heroj... ali cinjenica je da samom gameplayu fali dubine - nazalost igra je preplitka i prebrza za moj ukus a i botovi su trude da bude jos brze nego sta realno je - jebo te match od 20 i nesto min.

mislis prebrza da brzo zavrsi? jer igra je puno sporija od hona, kretnje heroja tromost ja na to mislim

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ae ljudi dosta prepucavanja.. priznajem da LoL stvarno ima noob igrace, i to pun k njih, s obzirom da svi imaju preko 300-400 winova (racunaj sve skupa 800 matcheva). No LoL zajednica je veca i riot slusa korisnike iako je igra free. Da se ne bi krivo razumjeli, masne pare su oni dosad zaradili, a i nastavit ce zaradivat.

HoN je meni iskreno pretezak za igrat na pocetku, dok mi je LoL bio prelagan. To dokazuje da je HoN malo teza igra za skuzit. Al s druge strane LoL ima malo sporiji gameplay i treba imat zivaca u LoL-u jer cim vidim da neko ima heal kao summoner spell.. zato volim HoN jer neam takvih noob s*anja i uvijek znas sta te ceka kad vidis protivnicki tim.

HoN je nesto malo kopirao od LoL-a ove skinove, coinse itd. al eto, nek poboljsavaju igru jer ce mi kad tad lol do*izdit al ne zbog igre neg zbog riota i konstantnih problema sa serverima.

U HoN-u ruku na srce ima manje leavera, i to dosta manje. I oni takoder imaju sistem koji ti neda da udes u igru ak imas odreden broj livova. Matchmaking je zasticen takvim sistemom, dok kod normal gameova pola je a pola nije.

I mislim da bi LoL trebao uvest jednog Flint Beastwooda, ili buffat ulti od Caitlyn jer Flintov radi xxx vise dmg-a i na malom je cd-u :D

Toxic da ti dodes do 30-og lvl-a i do malo veceg ELO-a odusevio bi se LoL-om i dobrim igracima u high elo gameovima. Isto tako bi i meni bilo kad bi bio bolji u HoN-u.

Dota 2 ce se placat vjerojatno, sad je pitanje koliko.. al trebala bi igra bit hit kao i SC2.

toliko od mene, sad odo igrat sa novim champom :p

IGN: weirdek (EU)

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
puls4R kaže...

Ae ljudi dosta prepucavanja.. priznajem da LoL stvarno ima noob igrace, i to pun k njih, s obzirom da svi imaju preko 300-400 winova (racunaj sve skupa 800 matcheva). No LoL zajednica je veca i riot slusa korisnike iako je igra free. Da se ne bi krivo razumjeli, masne pare su oni dosad zaradili, a i nastavit ce zaradivat.

HoN je meni iskreno pretezak za igrat na pocetku, dok mi je LoL bio prelagan. To dokazuje da je HoN malo teza igra za skuzit. Al s druge strane LoL ima malo sporiji gameplay i treba imat zivaca u LoL-u jer cim vidim da neko ima heal kao summoner spell.. zato volim HoN jer neam takvih noob s*anja i uvijek znas sta te ceka kad vidis protivnicki tim.

HoN je nesto malo kopirao od LoL-a ove skinove, coinse itd. al eto, nek poboljsavaju igru jer ce mi kad tad lol do*izdit al ne zbog igre neg zbog riota i konstantnih problema sa serverima.

U HoN-u ruku na srce ima manje leavera, i to dosta manje. I oni takoder imaju sistem koji ti neda da udes u igru ak imas odreden broj livova. Matchmaking je zasticen takvim sistemom, dok kod normal gameova pola je a pola nije.

I mislim da bi LoL trebao uvest jednog Flint Beastwooda, ili buffat ulti od Caitlyn jer Flintov radi xxx vise dmg-a i na malom je cd-u :D

Toxic da ti dodes do 30-og lvl-a i do malo veceg ELO-a odusevio bi se LoL-om i dobrim igracima u high elo gameovima. Isto tako bi i meni bilo kad bi bio bolji u HoN-u.

Dota 2 ce se placat vjerojatno, sad je pitanje koliko.. al trebala bi igra bit hit kao i SC2.

toliko od mene, sad odo igrat sa novim champom :p

ma ja sam se odusevio lolm procitaj desetak stranica prije sta sam piso..

razivciralo me kada sam htio updejtat pa mi se skida po 3 sata. ok prvi dan popusim to i pricekam ali posto se lol stalno updejta tj 1 tjedno kada sam ja igro jbte pa nemogu si dozvolit da me tolko razivcira sta za par mb moram cekat hebenih 3 sata..

i onda konacno kad se skine dodem na faking server nemre mi nac war kad mi nade war frajer liva.. i onda idem opet pa upce ne rade serveri..

inace lol mi se kao igra jako svida.. takoder bih mogao pisat o prednostima lola nasprem hona koliko sam i za hon jer svaka igra ima svoje nedostatke i pluseve...

ali nemres mi onak protiv hon-a bar jbte kad sve svedem nemam problema sa faking serverima.. doduse znaju serveri lagat ali onda svi rmk i idemo novi i bok.

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ma u pravu si.. ovaj fckning riot nista ne moze napravit kak treba. Sad mi je error dosao i moram reinstalirat igru.

I SVA HEBENA SRECA da mi ostaje setup nakon sta skinem.. i naravno sad 3 patcha cekat , svaki po 200 mb.

id*oti hebeni, ni mapu nisu stavili, ni grafiku nisu poboljsali, ni serveri im ne rade ni pvp im ne radi kak treba. Nije ni cudo sta je igra free, a oni zaraduju masnu lovu preko RP-a.

0 0 hvala 0
18 godina
toxic kaže...

jednostavno je free hon nije i nadam se da nikada nece biti jer ce svi botine imat pristup njemu. ovak bar postoji da bar neka sansa da nece svaka baba na ulici htjet probat hon i shebat mi dan jer bot nezna se kretat po mapi ili mi leava usred matcha pa bio to obican public ili mm..

I opet potezes glupu teoriju ako se nesto placa da ima manje seljaka, novac ne kupuje skill {#} a u ostalom i HON ima free trial tako da ti i tu za dzaba moze doc pocetnik, u najmanju ruku ja kao lvl 30 nikad necu zavrsit u que s lvl 1 koji igra prvu partiju.

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Odigrao jednu sa novim champom i dojmovi su .. meh :D

Nije los champ, iako mrzim sta su ga nerfali odma prije neg sto je izaso. Ima dobar dmg.. tj jako dobar, pogotovo sa w skillom koji unistava. Skill order mi je r-w-q-e

W skill deala cini mi se na prvom lvlu 30+150% dmg-a, stuna na 0.75 sec i applyja on-hit. Takoder udre tri puta, nesto kao xinov three talon strike. Fury je lako nabildat i uopce ne pada, jedino ak niste u borbi na 5 sec. S furyjem stuna na 1,75 sec i radi nes veci dmg.

Ostali skillovi su mu vise manje u redu i mislim da je odlican champ.

Sto se tice ove caitlyn, kuja ima najveci early game harass kojeg sam ja vidio.. unisti me u sekundi sa q spellom :(

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

koje glupe rasprave jebate, pa naravno da će HoN imat bolje servere kad se igra plaća i samin time prihodi su odma veći, šta se tiče noobova u LoL-u naravno da ih je više čin je igra besplatna, pa to igraju i ljudi koji nikad u životu nisu ni čuli za dotu pa neznaju kako se igra, stvar koja je presudila da ne kupin HoN je ta da je tamo community očajan, malo je reč očajan... samo te vriđaju šta god da napraviš, ima ih par normalnih al uglavnon je to nepodnošljivo, pogotovo jer nema matchmaking ka u LoL-u pa možeš upast sa bilo kime u igru, a šta se tiče balansa ove 2 igre, i jedna i druga su balansirane i to pristojno, jer činjenica je da je HoN više team based, znači da postoje heroji koji su znatno slabiji 1v1 protiv nekog drugog heroja i nemogu ga dobit nikako  jer jednostavno služe ka support ili tako nešto dok u LoL-u praktički svakoga možeš buildat da radi neki dmg zbog spomenutih itema koji daju statove čega nema u HoN-u

EDIT: daj jel ikome dođe error u launcheru????

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.1.2011 13:23 (slimyyy).

0 0 hvala 0
18 godina
slimyyy kaže...

Nope meni radi a koliko vidim i ostalima, os samo 60 IPa i krokodil stize xD

18 godina
neaktivan
slimyyy kaže...

koje glupe rasprave jebate, pa naravno da će HoN imat bolje servere kad se igra plaća i samin time prihodi su odma veći, šta se tiče noobova u LoL-u naravno da ih je više čin je igra besplatna, pa to igraju i ljudi koji nikad u životu nisu ni čuli za dotu pa neznaju kako se igra, stvar koja je presudila da ne kupin HoN je ta da je tamo community očajan, malo je reč očajan... samo te vriđaju šta god da napraviš, ima ih par normalnih al uglavnon je to nepodnošljivo, pogotovo jer nema matchmaking ka u LoL-u pa možeš upast sa bilo kime u igru, a šta se tiče balansa ove 2 igre, i jedna i druga su balansirane i to pristojno, jer činjenica je da je HoN više team based, znači da postoje heroji koji su znatno slabiji 1v1 protiv nekog drugog heroja i nemogu ga dobit nikako  jer jednostavno služe ka support ili tako nešto dok u LoL-u praktički svakoga možeš buildat da radi neki dmg zbog spomenutih itema koji daju statove čega nema u HoN-u

dezinformacija.. ne mogu ti pokazat ali

http://www.heroesofnewerth.com/

odmah na prvoj stranici ti lijepo pise

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.1.2011 13:34 (toxic).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Prekinite vise sa ovim fakat. Ovo je tema zea LEAGUE OF LEGENDS  a ne lol vs hon.

Ako vec hocete da poredite te dvije igre onda napravite posebnu temu za to.

LoL nick: Alkser (EU)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
toxic kaže...
slimyyy kaže...

matchmaking je doša u novon 2.0 patch-u (lol kopija?), a prije si moga samo tražit servere sa noob igračima, tako da mislin da lol ima puno bolje rješenje za to

18 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
toxic kaže...
slimyyy kaže...

matchmaking je doša u novon 2.0 patch-u (lol kopija?), a prije si moga samo tražit servere sa noob igračima, tako da mislin da lol ima puno bolje rješenje za to

burke mm je tu odstalno, samo je bio loše izveden tolko o tome.

16 godina
neaktivan
League Of Legends

otkad je mm odavno u HoN-u? igra san ga dosta u beti i kasnije par partija i nikad nikakav MM nisan vidia, jedino onaj filter za servere šta nemožeš nazvat MM jer to i CoD ima :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dado8 kaže...
puls4R kaže...

care molim te nemoj, covjek ti je pokusao detaljno objasnit al ja cu bit konkretan - sve se svodi na to da je LoL nobishh igra.

usporedjivat kompleksnost LoL-a s Dotom (HoN-om) jednostavno nema smisla, Dota vec u prve 2 min ima vise caka i finta nego Lol u 80min gameplaya, u vecini slucajeva kod pro matcheva jhebeni f... ward vec ide u prvoj minuti na ljevi greben zbog rune controla

nazalost LoL sve vrvi botinama i kreten*ma s +500 pobjeda, od kojih vecina nije cula za last hit a kamoli sta drugo, jeb... moroni znaju samo jurishat naprijed bez obzira gubili trenutno ili ne, a kad im preko kruzne porucis da malo stanu piknu koji ward i pricekaju njih da pridju u zamku - automatski ti porucuju da si bot...

nazalost nikad, ama bas nikad u LoL-u  nisam dozivio strah i imao strahopostovanje od prelaska kanala (rijecice) koja dijeli mapu na dva dijele, dok je to u Doti sasvim normalno...

Da je HoN besplatna igra vjerovatno bi bilo vise botina i kretena vec u LoL-u, problem je sto je LoL besplatan i zato ima svakaki likova, a oni likovi koji placaju igru vjerovatno se znaju igrat jer nije fora plaćat nesto u cemu nisi dobar tako da ti je teorija bezveze

LoL Nick (EU) mamatisekurva
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.1.2011 13:55 (skandalouz).
18 godina
League Of Legends

Stvarno sad dosta hon fanboy od**ebi s teme, ovdje raspravljamo o lol, ako ti se da plakat mozes to radit u nekoj drugoj temi.

I krokodil je kupljen, jel neko primjetio novi zvuk novcica kad last hitas xD

I neznam zasto ljudi uporno tvrde da ako nesto placas imas i skill, da je tako nebi toliko majmuna kupovalo WH ili AIM da owna po COD a plate ga uredno. ., vise sam se debila nagledo na WoW u areni i BG-u gdje se uz igru placa i pretplata nego na LoL pa opet nikome nista.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.1.2011 14:00 (D3ViL).
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Dodajte me da bacimo koju "The Outlaw"
16 godina
neaktivan
League Of Legends

ala sranja, moran opet skidat igru radi error-a šugavog, sad nemogu nolifat uru ipo :(

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
puls4R kaže...

placat ce se 100% ipak je to Valve koji odavno pokusava progurat svjest medju ljude da soft nije besplatran i da tudji rad zavrijeduje fer naknadu ali ih pritom (za razliku od mnogih drugih) ne pokusava ogulit do koze -na steamu pocetna cijena vjerojatno od par € a na akcijama doslovno za kikiriki.

samo se nadam da slucajno u medjuvremenu, jer vidim da je to sad postao hit, ne uvedu "besplatnu" igru i neki sistem mikrotranskacija i placanja dodatnog sadrzaja jer znate sta je svojedobno rekao onaj americki multimilioner (mislim Rockefeller): " nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino"{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.1.2011 14:11 (dado8).
16 godina
neaktivan
dado8 kaže...
puls4R kaže...

placat ce se 100% ipak je to Valve koji odavno pokusava progurat svjest medju ljude da soft nije besplatran i da tudji rad zavrijeduje fer naknadu ali ih pritom (za razliku od mnogih drugih) ne pokusava ogulit do koze -na steamu pocetna cijena vjerojatno od par € a na akcijama doslovno za kikiriki.

samo se nadam da slucajno u medjuvremenu, jer vidim da je to sad postao hit, ne uvedu "besplatnu" igru i neki sistem mikrotranskacija i placanja dodatnog sadrzaja jer znate sta je svojedobno rekao onaj americki multimilioner (mislim Rockefeller): " nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino"{#}

dokazano je da besplatne igre sa mikrotransakcijama zarađuju više nego one koje se plaćaju (osin WoW-a kojemu niko ništa nemože), lord of the rings online je nedavno posta F2P sa cash shopon i od tad mu je zarada porasla za 200%, isto tako i dungeons and dragons online kad je posta besplatan zarada mu je porasla za 500%

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice