League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.430.598
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
hari85 kaže...
Filip21 kaže...

Baš sam danas mislio kupit Olafa i sad vidim nerfali ga :(

• Fixed a bug where Undertow was dealing too much damage
  • Attack damage scaling increased to 0.5 from 0.3
  • Base damage reduced to 50/90/130/170/210 from 65/110/155/200/245

Kaj mislite kakav je sad i koliko ce nerf utjecat na njegov damage?

ne mozes reci da je nerf jer je scaling dosta veci pa sto vise dmg imas to np 30 dmg razlike na zadjom levelu nije nista jer od scalinga ces sigurno dobit dodatno vise   od 50 dmga naci nije meni nerf nego   buff

Ako je tebi scaling razlike 0.2 buff...onda ne znam sta je zapravo buff -.-

LoL nick: Alkser (EU)
15 godina
neaktivan
puls4R kaže...

Cini se da ni na US serveru patch nije izasao jos. Skinio sam neki LoL server switcher koji nekim cudom radi.. kak je cudno imat 0 frendova, 0 ip-a i rp-a i 0 winova xD

edit: evo disableali su queue to znaci da valjda patchaju

Vec je dobio nerf cd su mu povecani a dmg od ja mislim q skilla smanjen -,.,-

LoL-scarface797(EU)
15 godina
neaktivan
League Of Legends
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel vama server online ffs meni pise unavailable?

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Ja normalno igram i jos 4 frenda su online...

LoL EU: Axmuth
16 godina

Da li je renekton sada u shopu? Da znam da skupim IP za njega.

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
15 godina
neaktivan
Filip21 kaže...
scarface797 kaže...

Ja normalno igram i jos 4 frenda su online...

Ma evo napravio sam.

LoL-scarface797(EU)
16 godina
League Of Legends

Week 28 (this week):

• Amumu
  • Blitzcrank
  • DrMundo
  • Kayle
  • Morgana
  • Tristana
  • Veigar
  • Warwick
  • Vladimir
  • Caitlyn

Napokon cu isprobat neke champe koje ocu :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Jaooo, bio sam ulogiran danas od 17h i sad sam izaso da vidim jel se promijenio rotation i sad mi je unavailable {#}

LoL EU: Axmuth
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jel oce ko sad da bacimo jednu..preko ts-a ofc..:D..aj brzo

18 godina
League Of Legends

Što se tiče prebacivanja acc-a sa EU na US i obratno, ja znam za to već 3 mjeseca ali me trta koristiti to jer sam vidio dosta postova na LoL forumima gdje se ljudi žale jer im je acc zapeo na krivom serveru i nije radilo prebacivanje, a nekad se uopće nisu mogli spojiti jer piše da taj acc ne postoji, a ja svoj acc neću riskirat...

BUG je IT biblija! --- LoL username: UnimatriX (EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Jedna partija sa stalnom ekipom.

Music is my life :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
makaweli kaže...

Jedna partija sa stalnom ekipom.

Ja se jadan nemam s kim igrat {#}

Danas pitam scarfacea (valjda prije ove runde), veli puni ste, kontam stalna ekipa.. sad mi je smao haris online a da nije in-game.

Sve ću vas sad dodat, pa ak vas nebu nekad ful da se skrpam.. {#}

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.1.2011 21:38 (zv'jer2).
15 godina
neaktivan

daj nick

18 godina
League Of Legends

Evo n00bovi za sve one koji nisu znali, novi način ulaska u igru. Upravo sam probio unavailable, a ne samo busy. Strelice idu lijevo, desno, lijevo, desno, gore, gore, dole, dole, 3, 4

Isprobajte... P.S. gumb za hvala je ispod tek toliko da znate.... jer mi se već čini da nitko ni ne gleda moje postove....

BUG je IT biblija! --- LoL username: UnimatriX (EU)
Moj PC  
3 3 hvala 3
16 godina

Sad na unavailable sam stisno play i uso, jeb*es strelice ;)

16 godina
neaktivan
League Of Legends

trynda buffan :D sad jos lakse FB dobit jedino je malo ulti nerfana tako da se trebam naviknut na 1s manje
btw jel iko vidio onaj moj post o bug/cheat zidu? 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

da kad mu reducaju ulty onda se trynda moze pokupit -.-...sa 6 na 5 sek sa novim pecom vise je nerfan :S

16 godina
Don Strongtoni kaže...

Sad na unavailable sam stisno play i uso, jeb*es strelice ;)

Također.

Radi ono s strelicama {#}

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.1.2011 23:08 (BannedOnThisForum).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

harise možeš sad slobodno igrat na mom account kad god hoces, i frend vise nece da se zamara ovim s*anjem

CoD2ProPlayer kaže...

da kad mu reducaju ulty onda se trynda moze pokupit -.-...sa 6 na 5 sek sa novim pecom vise je nerfan :S

ta 1 sekunda se nece primjetit i sta se imas zalit, 5 sekundi si neunistljiv plus jos koliki ti je critical ...

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.1.2011 23:40 (Aliser).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Nemam baš vremena pregledavati sve stranice, možete mi reći koja je razlika između Dote, Hona i Lola. Prije sam igrao Dotu, pa Hon i razmišljam o Lolu.

Kakav je gameplay, stanje servera jel ima bugova itd.

Što više napišete to bolje  {#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
crofis kaže...

Nemam baš vremena pregledavati sve stranice, možete mi reći koja je razlika između Dote, Hona i Lola. Prije sam igrao Dotu, pa Hon i razmišljam o Lolu.

Hon je direktna kopija LoL-a s malim inovacijama, boljom grafikom itd. LoL je dakle isti tower system igre medjutim champione moras kupovat. Svaki tjedan je takodjer i rotacija dakle nekoliko heroja je free. Svakom partijom dobijes IP bodove kojima kupujes champove. Takodjer u LoL-u imas i rune. Njima ispunjavas runepageove a ima razlicitih runa poput za HP, mana regen, critical chance itd. Imas i masteriese koje mijenjas ovisno o champu kojeg igras. Takodjer za razliku od Dote postoji samo jedan shop i on je na spawnu. Ne znam sta jos da kazem xD

EDIT : mislim jedno, pisem drugo. DoTA-e , hvala na ispravku .

Music is my life :)
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.1.2011 14:15 (makaweli).
16 godina
neaktivan
makaweli kaže...
crofis kaže...

Hon je direktna kopija LoL-a s malim inovacijama, boljom grafikom itd. LoL je dakle isti tower system igre medjutim champione moras kupovat. Svaki tjedan je takodjer i rotacija dakle nekoliko heroja je free. Svakom partijom dobijes IP bodove kojima kupujes champove. Takodjer u LoL-u imas i rune. Njima ispunjavas runepageove a ima razlicitih runa poput za HP, mana regen, critical chance itd. Imas i masteriese koje mijenjas ovisno o champu kojeg igras. Takodjer za razliku od Dote postoji samo jedan shop i on je na spawnu. Ne znam sta jos da kazem xD

HoN nije kopija LoL-a neg kopija DOTA-e, uveli su potpuno iste heroje s minimalnim razlikama i gameplay je slicniji doti. Naravno, grafiku su poboljsali i gameplay je nesto brzi. LoL je malo usporeniji i nije onako mracan, a sta se tice shopova kod HoN-a postoji vise shopova na mapi, isto kao i kod dote. Dok u LoL-u imas samo taj jedan u bazi.

LoL je balansiran vise manje, dok u HoN-u (sta i sam znas) nemas itema koji ti poboljsavaju dmg koji radis sa skillovima - tj. ima jedan item koji nekima poboljsa ulti i postoji samo par heroja kojima skillovi skaliraju s necim. U LoL-u imas i summoner spellove (2 spella) koji ti uglavnom sluze za izvuc zivu glavu ili za dovrsit neprijatelja na malom hp-u. Tako npr. imas heal koji te izlijeci (ovisno o levelu), imas ignite koji deala dmg. i smanjuje heal protivnika za 50% (dmg se takoder povecava sta je lvl veci) i imas ghost, flash.. uglavnom imas dosta tih spellova koji ti puno pomazu u igri.

Ja kad sam igro HoN cudio sam se kak je igra imba i kako jedan champ pojede drugog bez itema. Mislim glupost, naravno da su bolji igraci navikli al kad si noob i posto nema matchmakinga tj. imas one servere uvijek ce doc neko 3x bolji od tebe i pojest ce te. Od tog izgubis volju za igranjem. 

U LoL-u takoder mozes kupovat skinove za champove i imas raznih boostova koji ti povecavaju IP (s njim kupujes champove, rune) a RP kupujes novcem i samo RP-om mozes kupit skinove ili te boostove i jos dosta stvari.

Uglavnom LoL>HoN ne samo zbog bolje zajednice vec i zbog balansiranijeg gameplaya i heroja. 

A sto se tice servera, imaju problema ali ih uglavnom brzo rijese. Nazalost ti problemi su sve cesci i cesci, al evo u zadnjem patchu su rjesavali chat client tj. PVP.net koji je i izvor tih problema

IGN: weirdek (EU)
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.1.2011 8:49 (puls4R).
18 godina
neaktivan
puls4R kaže...
makaweli kaže...
crofis kaže...

HoN nije kopija LoL-a neg kopija DOTA-e, uveli su potpuno iste heroje s minimalnim razlikama i gameplay je slicniji doti. Naravno, grafiku su poboljsali i gameplay je nesto brzi. LoL je malo usporeniji i nije onako mracan, a sta se tice shopova kod HoN-a postoji vise shopova na mapi, isto kao i kod dote. Dok u LoL-u imas samo taj jedan u bazi.

LoL je balansiran vise manje, dok u HoN-u (sta i sam znas) nemas itema koji ti poboljsavaju dmg koji radis sa skillovima - tj. ima jedan item koji nekima poboljsa ulti i postoji samo par heroja kojima skillovi skaliraju s necim. U LoL-u imas i summoner spellove (2 spella) koji ti uglavnom sluze za izvuc zivu glavu ili za dovrsit neprijatelja na malom hp-u. Tako npr. imas heal koji te izlijeci (ovisno o levelu), imas ignite koji deala dmg. i smanjuje heal protivnika za 50% (dmg se takoder povecava sta je lvl veci) i imas ghost, flash.. uglavnom imas dosta tih spellova koji ti puno pomazu u igri.

Ja kad sam igro HoN cudio sam se kak je igra imba i kako jedan champ pojede drugog bez itema. Mislim glupost, naravno da su bolji igraci navikli al kad si noob i posto nema matchmakinga tj. imas one servere uvijek ce doc neko 3x bolji od tebe i pojest ce te. Od tog izgubis volju za igranjem. 

U LoL-u takoder mozes kupovat skinove za champove i imas raznih boostova koji ti povecavaju IP (s njim kupujes champove, rune) a RP kupujes novcem i samo RP-om mozes kupit skinove ili te boostove i jos dosta stvari.

Uglavnom LoL>HoN ne samo zbog bolje zajednice vec i zbog balansiranijeg gameplaya i heroja. 

A sto se tice servera, imaju problema ali ih uglavnom brzo rijese. Nazalost ti problemi su sve cesci i cesci, al evo u zadnjem patchu su rjesavali chat client tj. PVP.net koji je i izvor tih problema

Neznam odakle da krenem ali lupaš bezveze, ja ne mrzim lol niti sam veliki obazavatelj hon-a a prije sam igrao dotu..

Ugl ovak LOL nema ništa sa HON-om, lol je besplatan hon nije.

Balansiran je hon itekako dobro i vise nego ti to mislis, neznam koliko si pruzio vremna igri. ja sam lolu pruzio puno ali sam honu pruzio vise zbog dote koja je vrlo slicna i prakticki dosta heroja je port iz dote.

LOL je lakši i to puno lakši, npr nema denie creepova tj miniona zovite ih kako hocete dok u honu toga ima i samim time sami sebi krojite sudbinu, cim vise denie miniona imate protivnik dobiva manje exp i to vama daje sanse da ste veci lvl (znaci potrebno je skilla a ne samo gledat kak ces krenut prema neprijatelju), temaplay u honu je puno vise izrazeniji nego u lolu to je cinjenica. Igra je brza i grafika je lijepsa takoder je to prednost hon-a. Po meni lol nema nekih konkretnih prednosti osim sta je free i to mu je najveca prednost. Serveri na lolu su katastrofa mm im je katastrofa treba cekat dost da se nade match.

Dok u honu opet stvar funkcionira puno brze i bolje a ovo sta si ti reko i ovo sta sam podebljo su totalne gluposti, ja iskreno neznam koju si ti to igru igrao ali hon nisi mm postoji oduvijek ali je sada puno bolje izveden nego prije. A da ne pricam kako lol ima probleme kada izade neki patch pa se nece downloadat i takve pizhdarije (zbog toga sam i prekinuo igrat lol) nije mi se dalo cekat po 3 sata nekad i vise da mi updejta patch od par mb katastrofa, druga opcija mi je bila skinut opet cijelu verziju pa opet pa opet al to bogami necu niti imam volje niti zivaca za tak nest...

Iskreno osim sta je lol free igra nemogu joj naci nikoju posebnu prednost ajde te rune i summ spellovi...

Sta se tice itema tu je hon daleko jaci, ima puno vise aktivnih itema dok u lol-u ih ima tek par komada.

Takoder ima jedna velika stvar u Hon-u a to je kongor, on se nalazi na sredini mape, njega se moze ubit kada ga se ubije dobije se token token daje jedan free life znaci kada te ubiju respawnas se na tom mjestu gdje si ubijen odmah. to daje odredeni balanc toj igri. znaci kada se vidi da su timovi podjednaki netko uvijek pokusa roknut kongora. i tak to iako vecinom to radiš kada napravis genocide nad protivnickim timom tj kada ih u cijelosti eliminirate.

A sad ima jos jedna stvar velika a to je igra wardovima toga u lolu gotovo da i nema. u honu support znaci puno vise nego u lolu, konstantno moras imat kontrolu mape i tak to wardovi se kupuju znaci konstantno, takoder u honu imas rune koji se spawanju svakih 2 minute, njih moze pokupit bilo koji heroj a oni ti daju dd(double dmg) ili ilusions ili regeneraciju ili nevidljivost naravno na odredeno vrijeme. takoder te stvari trebas imat pod kontrolom i trebas wardat to mjesto da bi prvi doso do runke kako bi mogao napraviti gank tj rune su najvaznije covjeku koji igra u midu tako da moze pomoc tj gankat lanes, sta puno znaci u samoj igri.

Mogu pisat dan i noc u prednostima hona nasprem lola ne vjerujem da tako mogu i igraci lol-a opet igru ne mrzim i igrao sam je i igrao bi je opet tu i tamo da nema tih shranja oko servera i updejtanja patcheva. Fora je malo igrat drugaciju igru i sa drugacijim herojima ali kada sve svedem na naki papir hon je daleko ali deleko ispred hon-a.

Takoder u honu su nazalsot tek nedavno uveli goblin coinse u mm-u, znaci kada neki tim pobjedi dobiva novcice takode igrac dobiva novcice za odredeni broj assitencija killova, npr ako se napravi immortal znaci igrac ima 15-0 omjer k d tada tim dobi + 5 golda a sami igrac + 10 golda. ima puno nacina kako doci do coinsa .

Sa tim coinsima se kupuje avatari, skinovi heroja takoder sa tim skinovima heroja dolaze i nove animacije istog, takdoer voice packovi i tak to stvarno ima dosta toga..

E da jedan veci kretenizam u lol-u je ovo kupovanje tj otkljucavanje heroja ma daj molim te sad da bi ja igro sa nekim herojom koji mi se svida moram igrat milju sati.. gdje je tu hebeni balanc.. takder mi se ne svida kada faking u igri se nadu 2 ista heroja a nekad se zna desit da su svi igraci iz protivnickog tima izabrali heroja kao i tvoj tim. mah no comment.

16 godina
neaktivan
toxic kaže...
puls4R kaže...
makaweli kaže...
crofis kaže...

Neznam odakle da krenem ali lupaš bezveze, ja ne mrzim lol niti sam veliki obazavatelj hon-a a prije sam igrao dotu..

Ugl ovak LOL nema ništa sa HON-om, lol je besplatan hon nije.

Balansiran je hon itekako dobro i vise nego ti to mislis, neznam koliko si pruzio vremna igri. ja sam lolu pruzio puno ali sam honu pruzio vise zbog dote koja je vrlo slicna i prakticki dosta heroja je port iz dote.

LOL je lakši i to puno lakši, npr nema denie creepova tj miniona zovite ih kako hocete dok u honu toga ima i samim time sami sebi krojite sudbinu, cim vise denie miniona imate protivnik dobiva manje exp i to vama daje sanse da ste veci lvl (znaci potrebno je skilla a ne samo gledat kak ces krenut prema neprijatelju), temaplay u honu je puno vise izrazeniji nego u lolu to je cinjenica. Igra je brza i grafika je lijepsa takoder je to prednost hon-a. Po meni lol nema nekih konkretnih prednosti osim sta je free i to mu je najveca prednost. Serveri na lolu su katastrofa mm im je katastrofa treba cekat dost da se nade match.

Dok u honu opet stvar funkcionira puno brze i bolje a ovo sta si ti reko i ovo sta sam podebljo su totalne gluposti, ja iskreno neznam koju si ti to igru igrao ali hon nisi mm postoji oduvijek ali je sada puno bolje izveden nego prije. A da ne pricam kako lol ima probleme kada izade neki patch pa se nece downloadat i takve pizhdarije (zbog toga sam i prekinuo igrat lol) nije mi se dalo cekat po 3 sata nekad i vise da mi updejta patch od par mb katastrofa, druga opcija mi je bila skinut opet cijelu verziju pa opet pa opet al to bogami necu niti imam volje niti zivaca za tak nest...

Iskreno osim sta je lol free igra nemogu joj naci nikoju posebnu prednost ajde te rune i summ spellovi...

Sta se tice itema tu je hon daleko jaci, ima puno vise aktivnih itema dok u lol-u ih ima tek par komada.

Takoder ima jedna velika stvar u Hon-u a to je kongor, on se nalazi na sredini mape, njega se moze ubit kada ga se ubije dobije se token token daje jedan free life znaci kada te ubiju respawnas se na tom mjestu gdje si ubijen odmah. to daje odredeni balanc toj igri. znaci kada se vidi da su timovi podjednaki netko uvijek pokusa roknut kongora. i tak to iako vecinom to radiš kada napravis genocide nad protivnickim timom tj kada ih u cijelosti eliminirate.

A sad ima jos jedna stvar velika a to je igra wardovima toga u lolu gotovo da i nema. u honu support znaci puno vise nego u lolu, konstantno moras imat kontrolu mape i tak to wardovi se kupuju znaci konstantno, takoder u honu imas rune koji se spawanju svakih 2 minute, njih moze pokupit bilo koji heroj a oni ti daju dd(double dmg) ili ilusions ili regeneraciju ili nevidljivost naravno na odredeno vrijeme. takoder te stvari trebas imat pod kontrolom i trebas wardat to mjesto da bi prvi doso do runke kako bi mogao napraviti gank tj rune su najvaznije covjeku koji igra u midu tako da moze pomoc tj gankat lanes, sta puno znaci u samoj igri.

Mogu pisat dan i noc u prednostima hona nasprem lola ne vjerujem da tako mogu i igraci lol-a opet igru ne mrzim i igrao sam je i igrao bi je opet tu i tamo da nema tih shranja oko servera i updejtanja patcheva. Fora je malo igrat drugaciju igru i sa drugacijim herojima ali kada sve svedem na naki papir hon je daleko ali deleko ispred hon-a.

Takoder u honu su nazalsot tek nedavno uveli goblin coinse u mm-u, znaci kada neki tim pobjedi dobiva novcice takode igrac dobiva novcice za odredeni broj assitencija killova, npr ako se napravi immortal znaci igrac ima 15-0 omjer k d tada tim dobi + 5 golda a sami igrac + 10 golda. ima puno nacina kako doci do coinsa .

Sa tim coinsima se kupuje avatari, skinovi heroja takoder sa tim skinovima heroja dolaze i nove animacije istog, takdoer voice packovi i tak to stvarno ima dosta toga..

E da jedan veci kretenizam u lol-u je ovo kupovanje tj otkljucavanje heroja ma daj molim te sad da bi ja igro sa nekim herojom koji mi se svida moram igrat milju sati.. gdje je tu hebeni balanc.. takder mi se ne svida kada faking u igri se nadu 2 ista heroja a nekad se zna desit da su svi igraci iz protivnickog tima izabrali heroja kao i tvoj tim. mah no comment.

Ak sam ja lupao sta si ti sad nas*o.. u LoLu nema igre wardovima? Pa ofc da nema kad si igro 30 puta, ni ne znaju za wardove dok ne dodu do 20-og lvl-a. U LoL-u se takoder stavljaju po 2-3 warda na svaku stranu di su bitni ciljevi (dragon, baron) i nekad na buffovima. Ja sam u HoN-u odigro malo igara, kao i ti vjerojatno u LoL-u pa ne mogu govorit nista o high elo igrama. Al lupetas o matchmakingu, meni nade u cca 3-10 sec MAX. Vise skoro pa i nema igraca koji su lvl 1 pa ofc da ces tesko nac tim. 

Ako nisi primijetio, ranked game je isti k sto i matchmade game u HoN-u i tu nemozes imat 2 ista heroja u oba tima. Sta se tice denianja drago mi je da ga nema ovdje jer se neki igraci ne bi ni snasli, jedva last hittaju a kamoli da deniaju..

HoN se odvija puno brze, a ako ti volis onakvu mracnu grafiku onda slobodno preferiraj nju. Koliko znam ove skinove itd. su uveli pred koji mjesec ili tjedan dok je LoL to imao otkad je igra dosla. 

I u LoL-u champ ovisi vise o itemima neg u HoN-u jer mu abilitiji skaliraju preko tih itema, dok to u HoN-u rijetko koji champ ima.

Necemo se svadat, obe igre su mi dobre, al HoN definitivno nema ni priblizno veliku i aktivnu zajednicu kao LoL. I noobovima se tesko snac na pocetku jer ak ides matchmaking cekas xxx minuta kad si manji lvl, a kad udes u normal svi imaju po 200 matcheva odigranih..

IGN: weirdek (EU)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

lol je puno laksi, hon zahtjeva skill stecen igranjem dote, ja to nemam i meni je zato HoN  za *urac

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
makaweli kaže...
crofis kaže...

I HoN i LoL su direktne kopije DoTA-e, s tim da je HoN puno direktnija i ne možeš nikako reći da je HoN kopija LoL-a kada su DoTA i HoN kao jaje jajetu, jedino je to sve "dota žanr" pa su sve na neki način iste.

Ukratko za crofisa:

DoTA je original (ako si igrao znaš kakav), HoN je svojevrsni "hommage", odnosno igra koja ne skriva da je kopija i u potpunosti kopira svaki gameplay element.

U LoL-u nema Deny-a što je vrlo bitan element DoTA-e. (po meni iznimno glup pa je tu LoL za mene u prednosti), imaš i samo jedan Shop što je po meni isto pametnije jer ne vidim neki skill u hodanju do shopa i kupovanju itema pa je više shopova jednostavno besmisleno.

U LoL-u imaš i recall (koliko se sjećam u DoTA-i se kupuje teleport item za teleportiranje), znači bilo kad i bilo gdje možeš stisnuti recall i heroj ti se vrati u bazu nakon 8 sekundi.

One rune što ispadaju po mapi od creepova itd. su u LoL-u zamijenjene sa runama koje kupuješ bodovima koje skupiš tijekom igre i one se postepeno otključavaju sa sve većim levelom tvog accounta (znači postoji i RPG element tvog accounta i napreduješ svakom rundom, a ne da je svaka neovisna kao u DoTA-i), te rune ti za neki mali broj povećavaju npr.:  ukupni HP, AS, AD, dodge, crit chance, armor penetration itd. 

Uz rune, prije svake runde namještaš i Mastery points-e, to su bodovi koje imaš onoliko koliki ti je level accounta i raspodjeljuješ ih za neke, opet sitne, bonuse. Mogu poboljšati summoner spellove ili bilo koji stat tvog heroja, dijele se na Offensive Tree, Defensive Tree i Utility Tree.

Postoje i Summoners spells. To su ti dodatne 2 magije koje izabereš kad biraš heroja, većinom imaju velik cooldown i svaka je specifična, imaš od onih za bježanje, jači napad, obranu, usporavanje ostalih, heal, pa onda da ti se mana obnovi, revive, teleport itd.

To mi se jako sviđa kod LoL-a jer dodaje još poseban štih igri jer su mogućnosti za summoner spellse u teamfightovima ogromne

Na mapi imaš i "bush", odnosno visoku travu u koju kad staneš si nevidljiv svima izvan nje, to je vrlo važan gameplay element u LoL-u. Ta trava jako utječe na igru, kretanje, kontrolu prostora, gankanje itd.

Iza predzadnjeg towera (već u bazi) imaš Inhibitor, kada se zruši tower ispred njega onda se može uništiti inhibitor i kada se on uništi u taj lane počnu stizati SuperMinioni, odnosno minioni sa puno HP-a i velikim damageom. Kada se zruši inhibitor onda ograničiš protivnički tim jer mora braniti bazu od superminiona bar jednim herojem jer će inače zrušiti Nexus. (taj isti inhibitor se nakon nekog vremena sam od sebe opet upali pa superminioni prestanu dolazit, ali se isto opet može uništit)

Na mapi imaš po šumi creepova kao što i u druge dvije igre istog žanra. Imaš 2 veća zalogaja koje treba više ljudi uništit: Baron je najjači creep (kao Roshan u DoTA-i) i daje cijelom timu jaki buff koji traje neko vrijeme, imaš i Dragona koji daje global exp i gold tvom timu.

Uz njih još su 2 važna creep campa, Blue Golem i Red Lizard, kada ubiješ elder creepa iz tog campa dobiješ Blue ili Red buff, Blue ti daje manje cooldowne i veliki mana regeneration, Red ti daje on-hit efekt da kad lupiš nekog on nastavi dobivati dmg par sekundi. Kada ubiješ nekog sa Blue ili Red buffom on se prebacuje na tebe i cooldown mu se resetira.

U LoL-u je dosta dobro napravljena sama igra izvan igre, odnosno upravljanje i napredak sa accountom, skupljanje IP bodova kako bi se kupovali heroji, svaki tjedan imaš rotaciju free heroja što je jako dobro za naučit igru. Postoji i matchmaking sistem, premade igra sa prijateljima, Ranked igra itd.

BTW, ne sjećam se jel u DoTA-i postoje critical hitovi, i sad sam tek skužio od puls4r-a da nema Ability Power-a u DoTA-i.

Jako sam malo (i prije dosta vremena) igrao DoTA-u pa više ne mogu uspoređivati, ali vjerojatno postoji još razlika oko statistika i stvari koje se buffaju itemima.

Sve u svemu, velika je teoretska razlika, ali kad naučiš to malo što ima sve je na skillu i primjenjivanju pravila. Ako si grao DoTA-u LoL ti neće biti težak zalogaj, pogotovo ne u niskim levelima kad počneš igrat, ali se ipak nebi složio da je LoL toliko vanilla koliko igrači DoTA-e i HoN-a kažu da jest. Igra je za besplatnu igru ODLIČNA i raspon skilla je ogroman, jedino što trebaš je igrati s pravim igračima i teamworkom da se to iskaže. Na višim levelima će ti matchmaking sa random ekipom postati glup, prelagan, nekad frustrirajuć, ovisno o suigračima koje dobiješ.

{#}

P.S. Ako ti neki in-game LoL pojmovi nisu jasni, googlaj, prođi tutorial in-game itd. Neke stvari sam i sam shvatio tek nakon duugo igranja, a mogle su mi olakšat život i prije. {#}

Možeš nać i nekog iskusnijeg igrača da te provede kroz par igara i na nekom Voiceu ti pomogne uletit u igru.

Nick mi je Ferinus na EU accountu pa me dodaj. (ovo je i za CoD2ProPlayer-a)

18 godina
neaktivan
League Of Legends

Kažeš aktivnu zajednicu pa fala bogu kad je lol free hbte daj shvati vec jednom uvijek vise ljudi igra free nego igru koju mora kupit to nije samo kod lola i hona nego apsolutno gotvo svugdje.

Itekako u honu ovisi da li heroj ima itema ili ne, ugl bilo koji heroj u honu bez itema ja goli quarz, support sa itemima bez problmea rokne underfarmanog carry-a.

Npr nedavno sam ja sa glaciusom (koj je jako squishy heroj) imao sam svega 1050 hp-a bez problema ubijao ekipu koji su bili underfarmani, npr pharaoh, armadon, scout i tak to..

ako ih sa glaciusom mozes roknut znas koliko je sati i da od itema nemaju nis tak da eto.. A de ne pricam da svakom heroju postoji kontra heroj, zato je zakon igrat baning draft ili pick. gjde igraci prvo banaju odredene heroj pa ih odabiru 1 po 1. pa lijepo gustas da vidis sta ce neprijatelj odabrat a ti mu roknes kontru pa onda ovaj tebi rokne i tak to...

doduse ja sam misljenja da neke heroje treba posteno nerfat, npr bombardier, armadon i jos par komada..

btw da igrao sam lol na pocetku do nekih par lvl , pa mi je jedna decko posudio acc gdje sam igrao sa svim herojima tak da tih 2-3 warda u cijeloj igri je katastrofa..

dok ja kad igram support moram ih roknut minimalno 10 i 10 counter wardova da bi uopce imali kakvu takvu sansu. jer konstantno treba imat kontrolu nad mapom

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Samo da još izvan ovog ogromnog posta kažem da je deny SRANJE i odmah kažem toxic-u da to nije nikakva prednost HoN-a nego jednostavno razlika koju neki preferiraju neki ne.

Mislim di je logika u last hittanju svojih creepova ili heroja? Zar nije bit obje igre team fight i općenito borba heroja? Sad bi neki rekli da je to samo još jedna stvar kako bi se napravila razlika u skillu, e pa ja ne vidim zašto gubiti vrijeme na to, nakon nekog vremena se svi spraksaju last hittat i svoje i tuđe creepove, zašto to vrijeme i skill nebi potrošili na još bolje i efikasniju borbu i napad na neprijatelja? Mislim to su neke stvari koje zahtjevaju vrijeme da se nauče, ali kada se nauče postanu samo naporne i nelogične su sa samom biti igre.

BTW, mislim da se puno loših mišljenja HoN i DoTA igrača temelji na malo vremena provedenom uz LoL, apsolutno se sve promijeni kada se dođe do višeg levela i počne se igrati premade. Wardovi su itekako prisutni, taktike sa postavom heroja, support.. SVEG TOG IMA PUNO u LoL-u, samo nema na niskim levelima.

Što se tiče revive-a u HoN-u, u LoL-u postoji item koji ti daje revive svakih 5 minuta...  Nisam igrao HoN, ali po ovom što je puls4r rekao o skaliranju itema i AP-u čini mi se da se greške u LoL-u puno teže naplaćuju jer kad se neko nafeeda jaaaako ga je teško ubiti, odnosno on ubija vas non-stop.

Evo nikakvo pljuvanje, samo neka moja perspektiva..

(nešto sam bolestan i dosadno mi je, a LoL se patcha pa ne radi EU server trenutno pa sam se raspiso danas {#})  

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.1.2011 9:50 (zv'jer2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...

Samo da još izvan ovog ogromnog posta kažem da je deny SRANJE i odmah kažem toxic-u da to nije nikakva prednost HoN-a nego jednostavno razlika koju neki preferiraju neki ne.

Mislim di je logika u last hittanju svojih creepova ili heroja? Zar nije bit obje igre team fight i općenito borba heroja? Sad bi neki rekli da je to samo još jedna stvar kako bi se napravila razlika u skillu, e pa ja ne vidim zašto gubiti vrijeme na to, nakon nekog vremena se svi spraksaju last hittat i svoje i tuđe creepove, zašto to vrijeme i skill nebi potrošili na još bolje i efikasniju borbu i napad na neprijatelja? Mislim to su neke stvari koje zahtjevaju vrijeme da se nauče, ali kada se nauče postanu samo naporne i nelogične su sa samom biti igre.

BTW, mislim da se puno loših mišljenja HoN i DoTA igrača temelji na malo vremena provedenom uz LoL, apsolutno se sve promijeni kada se dođe do višeg levela i počne se igrati premade. Wardovi su itekako prisutni, taktike sa postavom heroja, support.. SVEG TOG IMA PUNO u LoL-u, samo nema na niskim levelima.

Što se tiče revive-a u HoN-u, u LoL-u postoji item koji ti daje revive svakih 5 minuta...  Nisam igrao HoN, ali po ovom što je puls4r rekao o skaliranju itema i AP-u čini mi se da se greške u LoL-u puno teže naplaćuju jer kad se neko nafeeda jaaaako ga je teško ubiti, odnosno on ubija vas non-stop.

Evo nikakvo pljuvanje, samo neka moja perspektiva..

(nešto sam bolestan i dosadno mi je, a LoL se patcha pa ne radi EU server trenutno pa sam se raspiso danas {#})  

Na ovo bi te svi malo iskusniji igraci popljuvali..

Itekako je bitan denie, zasto? pa da jbte mozes carry-a napravit beskorisnim, ako nema denie on dobiva puno vise exp i farma vise creepova i to je to naravno u kasnijim lvl vise nije bitan denie zašto? pa zato sto je nepotreban. to je bitn na pocetku igre ne dozvolit protivniku da se brzo razvije i dobije previse exp-a - golda.

A da ne pricam igracima koji igraju u mid-u brze steknut lvl 6 i gankat ko lud tu nastaje prava razlika, zato je denie opcija jako bitna. i igre su razlicite i to svakoj igri daje drugaciji balance, lol je usredotocen na sporiju igru ali vise preferira odmah sukobe dok je kod hona takticki dio vazniji.

Btw. za one koji su manje iskusni postoji u hon-u casual mode gdje denie ne utjece na xp, takoder se ne gubi gold kada umres tak da ako bas neces igrat sa denie nemoras.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.1.2011 10:00 (toxic).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice