koga si igrao bravo baron steal xD sigurno su bili pop*zdili xD
Naprotiv vise puta su mu cestitali i rekli da je PRO, igrao je s TF
kako je stilao xD barona
kako je stilao xD barona
kako je stilao xD barona
Destiny,provjerio barona,oni na njemu. Ja iza njega,čekam do zadnje sekunde i s wild cards last hit xD.
kako je stilao xD barona
Destiny,provjerio barona,oni na njemu. Ja iza njega,čekam do zadnje sekunde i s wild cards last hit xD.
LEGENDARY xD
nije valjda vec rotacija ?
Prve 2 runde sa Shenom IKAD.
Predobar champ.. inače ne volim tankat, al ovaj mi je prezabavan, prekoristan timu (ulti) i radi dobar dmg.
Druga je bila 4v5 i ja sam držo solo lane protiv TF-a i Twitcha. Ostatak sam bio daleko najkorisniji jer sam imao Oracle (ostali su prečesto umirali da bi im bio koristan) i spašavao sa ultiem okolo. :D:D
Prva s Jaxom!
Sta si sakrio ostale defeat-e 
Prva s Jaxom!
Sta si sakrio ostale defeat-e 
Ne zeli da se sramoti :P
Ma sve ostalo su winovi sa Tryndamereom makr ima neke leavove(sta ces kad mater pocne ona pocne)
kako je stilao xD barona
LEGENDARY xD
To sam uspio s tryndom kad sam iso provjerit barona ko muha bez glave uletio sa E skillom kroz zid i ono last hit :O
Shen mi je novi favorite champ! :D:D
Kakav pwnage.. otkad sam ga uzeo igrat prvi put jučer, od onda svaku partiju sam MVP i predobar score imam.  Baš mi leži..  Yi me napadne iz svih mogućih oružja, ja na 30%HP-a  i ubijem ga jer me Q heala i imam 180 armora. :D:D  Samo je rage quitto..  onda kad god mi gankaju nekog 2v1 ulti i spasim njega i double kill napravim. :)  SHEN = GUŠT. 
(ova na prva na vrhu partija, imo sam 10 0 10 i onda je počelo laggat, ulti mi je bio beskoristan kad sam backdoorao, zato sam skupio 5 smrti, inače je bio takav pwnage da bi imao 0 ili 1 bez tih sranja :D)
 League Of Legends EU : KeiichiAssassin

Ja sam s njim junglao kad sam igrao sa ekipom sa foruma. Iznenadio me koliko dobro jungla.

ma treba ga nerfati :D
Kad pricas o LoL u pravoj si temi kad spomenes HoN nije ti ovdje mjesto  LOL dzaba HON placas et ti razlike
 LOL dzaba HON placas et ti razlike
skoro san zaboravia kako je solo queue pun noobova :D danas je trundle odradia pristojan posal feedajuci garena i malza i fala bogu niko ništa ne sluša i odbijaju surađivat :D
Nemoze bit gore od pojedinih premade vjeruj mi, danas me Haris pozvao u grupu s nekim klincem balavim, lik je s Malphalite feedo a onda teatralno napustio lane pustajuci da se neprijatelji caste s po 100 golda x turret. . ., a tek kako su ga mama i tata kulturi naucili pa kad te zaspije s salvom psovki (koje bi i djete s 4 godine mozda bolje formulisalo i plasiralo) ma milina bila igrat s takvim i*iotom!
ma to aleksandrin frend bio nisam znao da je lik totalna banana
Ha ha ha koja smijurija :) Agnus vjeriuj mi da cca. 150 kn nije puno za odličnu zabavu :)
http://i255.photobucket.com/albums/hh129/Kovacu/anniepwnage.jpg
Evo jedna s Annie...meni najbolji caster... sta kazete na build ? Treba nest dodat , oduzet ?
http://i255.photobucket.com/albums/hh129/Kovacu/anniepwnage.jpg
Evo jedna s Annie...meni najbolji caster... sta kazete na build ? Treba nest dodat , oduzet ?
haunting guise ako ti treba dodatno hp uzmy rylai ili rod of ages
zapravo aj bi mjesto guisea tada uzeo void staff
Evo da i ja budemo jednom prvi sunce vam novi champ
 novi champ
http://eu.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=950671
Evo da i ja budemo jednom prvi sunce vam novi champ
 novi champ
http://eu.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=950671
vec sam vidio ali nemam potrebe da stavim ovdje...ali koja maca :D
malo su pretjerali s tim zenskim champima