koga si igrao bravo baron steal xD sigurno su bili pop*zdili xD
Naprotiv vise puta su mu cestitali i rekli da je PRO, igrao je s TF
kako je stilao xD barona
kako je stilao xD barona
kako je stilao xD barona
Destiny,provjerio barona,oni na njemu. Ja iza njega,čekam do zadnje sekunde i s wild cards last hit xD.
kako je stilao xD barona
Destiny,provjerio barona,oni na njemu. Ja iza njega,čekam do zadnje sekunde i s wild cards last hit xD.
LEGENDARY xD
nije valjda vec rotacija ?
Prve 2 runde sa Shenom IKAD.
Predobar champ.. inače ne volim tankat, al ovaj mi je prezabavan, prekoristan timu (ulti) i radi dobar dmg.
Druga je bila 4v5 i ja sam držo solo lane protiv TF-a i Twitcha. Ostatak sam bio daleko najkorisniji jer sam imao Oracle (ostali su prečesto umirali da bi im bio koristan) i spašavao sa ultiem okolo. :D:D
Prva s Jaxom!
Sta si sakrio ostale defeat-e
Prva s Jaxom!
Sta si sakrio ostale defeat-e
Ne zeli da se sramoti :P
Ma sve ostalo su winovi sa Tryndamereom makr ima neke leavove(sta ces kad mater pocne ona pocne)
kako je stilao xD barona
LEGENDARY xD
To sam uspio s tryndom kad sam iso provjerit barona ko muha bez glave uletio sa E skillom kroz zid i ono last hit :O
Shen mi je novi favorite champ! :D:D
Kakav pwnage.. otkad sam ga uzeo igrat prvi put jučer, od onda svaku partiju sam MVP i predobar score imam. Baš mi leži.. Yi me napadne iz svih mogućih oružja, ja na 30%HP-a i ubijem ga jer me Q heala i imam 180 armora. :D:D Samo je rage quitto.. onda kad god mi gankaju nekog 2v1 ulti i spasim njega i double kill napravim. :) SHEN = GUŠT.
(ova na prva na vrhu partija, imo sam 10 0 10 i onda je počelo laggat, ulti mi je bio beskoristan kad sam backdoorao, zato sam skupio 5 smrti, inače je bio takav pwnage da bi imao 0 ili 1 bez tih sranja :D)
Ja sam s njim junglao kad sam igrao sa ekipom sa foruma. Iznenadio me koliko dobro jungla.
ma treba ga nerfati :D
Kad pricas o LoL u pravoj si temi kad spomenes HoN nije ti ovdje mjesto LOL dzaba HON placas et ti razlike
skoro san zaboravia kako je solo queue pun noobova :D danas je trundle odradia pristojan posal feedajuci garena i malza i fala bogu niko ništa ne sluša i odbijaju surađivat :D
Nemoze bit gore od pojedinih premade vjeruj mi, danas me Haris pozvao u grupu s nekim klincem balavim, lik je s Malphalite feedo a onda teatralno napustio lane pustajuci da se neprijatelji caste s po 100 golda x turret. . ., a tek kako su ga mama i tata kulturi naucili pa kad te zaspije s salvom psovki (koje bi i djete s 4 godine mozda bolje formulisalo i plasiralo) ma milina bila igrat s takvim i*iotom!
ma to aleksandrin frend bio nisam znao da je lik totalna banana
Ha ha ha koja smijurija :) Agnus vjeriuj mi da cca. 150 kn nije puno za odličnu zabavu :)
http://i255.photobucket.com/albums/hh129/Kovacu/anniepwnage.jpg
Evo jedna s Annie...meni najbolji caster... sta kazete na build ? Treba nest dodat , oduzet ?
http://i255.photobucket.com/albums/hh129/Kovacu/anniepwnage.jpg
Evo jedna s Annie...meni najbolji caster... sta kazete na build ? Treba nest dodat , oduzet ?
haunting guise ako ti treba dodatno hp uzmy rylai ili rod of ages
zapravo aj bi mjesto guisea tada uzeo void staff
Evo da i ja budemo jednom prvi sunce vam novi champ
http://eu.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=950671
Evo da i ja budemo jednom prvi sunce vam novi champ
http://eu.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=950671
vec sam vidio ali nemam potrebe da stavim ovdje...ali koja maca :D
malo su pretjerali s tim zenskim champima