League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.420.070
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ajmo navali narode radi ^^

Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe. - LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
hari85 kaže...

ONLINE !!!1

Vidi stvarno :o

LoL nick: Alkser (EU)
18 godina
Keiichi kaže...

zato jer ljudu pretjeruju s bjesnim bildovima na 3 dorians blada i take sheme pretpostavljam :D

Da, i ja mislim da je upravo to razlog za nerf jer je u zadnjih mjesec dana sve puno Ashe, Miss Fortune, Kog Maw i još mnogih drugih sa 3 Doran's blade-a, a neki i više.... Vidio sam neki dan na YT Twitcha koji je igrao sa boots i 5 doran's bladea... mislim bezveze, ali je opet funkcioniralo, a ne bi smjelo. Sad će to biti ok, slažem se u vezi Ringa, 10 AP-a je bilo malo, a onih 1 mane se ni ne primjeti.

BUG je IT biblija! --- LoL username: UnimatriX (EU)
17 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
Keiichi kaže...

zato jer ljudu pretjeruju s bjesnim bildovima na 3 dorians blada i take sheme pretpostavljam :D

Da, i ja mislim da je upravo to razlog za nerf jer je u zadnjih mjesec dana sve puno Ashe, Miss Fortune, Kog Maw i još mnogih drugih sa 3 Doran's blade-a, a neki i više.... Vidio sam neki dan na YT Twitcha koji je igrao sa boots i 5 doran's bladea... mislim bezveze, ali je opet funkcioniralo, a ne bi smjelo. Sad će to biti ok, slažem se u vezi Ringa, 10 AP-a je bilo malo, a onih 1 mane se ni ne primjeti.

ja isto to kupujem, zasto ne?

Daje ti sve sto ti treba da farmas malo duze i dobis koji kill, imas helte, lifesteal, dmg.

I zamisli da se 3 puta vratis na heal sa 400 golda, onak nemas za nis pametno, i onda si lijepo kupis doran(shield, blade,ring) i omogucava ti dulji ostanak u lane, taman dok ne skupis za ono kaj ti je potrebno,a ak ce ti falit goldi za nesto, prodas jedan.

Mislim meni je to ok,i pametno ako nemas golda za nesto pametno.

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Jesu li popravili ono sa downloadanjem patcha? Znam da su neki ljudi sa foruma imali problema sa downloadanjem patcha kao i ja,pa me živo zanima dal su to popravili.

P.S.Drago mi je da su ovako Pantheona pojačali,inače sam ga igrao na Heartseeker Strike od početka i sad će biti prejak.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends
Šta je ovo?
nije ni defeat ni victory ni leave nije ni defeat ni victory ni leave
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
16 godina
League Of Legends

a moj fail ja sam mislio da je to do leavera sada implementirali ali ipak zajebava pvp net

haris771 (eu) LOL account
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Evo vratio sam se na LoL,neznam zasto ali bio sam nesto rage quitto i sad sam se opet vratio,ali na EU jer tam imam dosta frendova koji igraju a i manji mi je ping pa tko hoce igrati nek me doda

Cro Fake

Pozdrav.

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ae da se skupimo veceras, igram sa malphiteom u zadnje vrijeme jer sam skuzio da je zapravo odlican tank.. 

Imate u potpisu nick, pa addajte vi koji me nemate :D

Edit: Evo jedna sa njim danas :D 4v5 smo igrali i nisu nam nis mogli.

IGN: weirdek (EU)
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.11.2010 11:44 (puls4R).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

moze mi netko reci kojeg chempiona je najbolje kupiti na pocetku?? inace u igri, od free champ, volim igrati sa mordekaiser (imam IP 1947)??

Hvala na pomoci...

Inace igram na eu serveru i nick mi je tizax

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

razumijes li sistem rotacija da su neki champovi jednu sedmicu free pa onda neki drugi ,a ako ti se tako svida uzmi ga 3150 ipa je a sto se tice pitanja veoma laki heroji za naucit su i najjeftiniji  naci ashe,master yi  i nunu  oni su veoma laki za igrat pa ce i  pocetnici nauciti ih veoma lako 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Uzmi teemu. Skupi još malo IP-a za njega. On je 3150

Po meni najjednostavnji heroj za igrati

Imaš blind, ubrzanje, otrovne strijele (to samo uključiš na početku), i one gljive (slowanje, i oštečenje zavisi od abillity powera)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

i bildas as /ap i deres ih

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Penta kill sa malphiteom, hell yeah! ovo je jedan premade s forumasima :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.11.2010 22:21 (puls4R).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

mislim da s ovim jeftinim cham nije lako igrat, yi treba znat uletit zbog svog malog hp, ashe treba znat bacit ulti, nunu treba dobro koristit blink(summoner spell) i onu trecu za slow da bi pogodio s ulti, temo je full tezak za igrat

po moje misljenju garen je najbolje rjesenje jer mos ga igrat na tank-a ko morda

17 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Jesu li popravili ono sa downloadanjem patcha? Znam da su neki ljudi sa foruma imali problema sa downloadanjem patcha kao i ja,pa me živo zanima dal su to popravili.

P.S.Drago mi je da su ovako Pantheona pojačali,inače sam ga igrao na Heartseeker Strike od početka i sad će biti prejak.

I dalje nije popravljen download... ma nek RIOT ide u k****! Mislio sam kupit skin,ali sada nema šanse.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
18 godina
neaktivan
Ja uopce nemam takih problema. Sve skine uredno i sve radi. i eu i us
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
17 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Ja uopce nemam takih problema. Sve skine uredno i sve radi. i eu i us

Meni downloada 1 MB u 2 minute. Ja bi to još i pustio da mi ne uzima promet,a očito mi uzima jer sam prošli vikend skinuo 2 GB ( od 15 kolko imam ),od toga 20 MB patcha. Isključio sam Peer to Peer transfer,tako da to nije problem.

16 godina
neaktivan
League Of Legends

@ Blizek tako je i meni bilo, samo šta ja imam flat pa me nije briga za promet

Jučer sam probao Soraku, sa  malo večim abillity powerom je prekorisna u timu. Odličan support jer su 2 spella hilanje svog ili drugog heroja iz svog tima, a drugi je za manu, a onaj prvi za damage neprijatelja

Tako da dobra je ali smao support nemože 1v1 ići

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

@ Blizek tako je i meni bilo, samo šta ja imam flat pa me nije briga za promet

Eh,krenulo je bilo downloadanje u jednom trenutku,u pol minute 5 Mb,ali sada je stalo na 90.68 MB. Od 102.6 MB do 90.68 MB mi je potrošilo oko 400 MB prometa.

Možda je problem što su svi počeli isključivati peer to peer transfer,a budući da downloadanje funkcionira na način sličan torrentima,zamolio bih vas da vas što više uključi peer to peer transfer,pa da probam donwloadat.

16 godina
protjeran
League Of Legends

evo rekoh svi nesto lijepe pa i da ja malo{#} 

znam da nije bas neki scor, nije bas da sam ga i ganjo, ali definitvno dosad moj najludji game na LoL-u - prakticki cijelo vrijeme 1 vs 5 a team samo feeda ili steala {#}

najaca scena - negdje sredinom partije taman opremljen s full itemima, ekipa naravno mrtva, samo jedan pacijent vodi epski fight s creepovima u obliznjem sumarku a ovi svi skupa (s punim hp-om) poceli mi na midu pandrkat po prezadnjem toweru - ja ni dva ni tri vec revive+ulti+haste+(imah jos boots of swiftness+force of nature te onu runu za 1,5% speeda) te kad sam stromoglavio dolje niz brezuljak u ovih, vidjelo im se na faci, da je krenulo kolektivno punjenje gaca, totalni raspad sistema, panika, svi bjeze a ovaj moj nafrizirani traktor samo trci uz njih i cmeka jedan, dva, tri.. cetvrti i peti nisu pali samo zato jer sam od smjeha opa sa stolca {#}

EDIT: na kraju sam krenuo izvodit gluposti, htio vidjet koliko hp-a mogu nabit liku pa sam poceo kupovat warmogonere, kupio bih svih pet(plus buca) - falilo mi je negdje jos samo 1,5k golda

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.11.2010 13:54 (dado8).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

kad imaju retardiran download sistem j*bem im majku

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

kad imaju retardiran download sistem j*bem im majku

edit:wtf ponovo

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.11.2010 14:02 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja nisam tih problema imao.. Omogucen mi je peer2peer i stavio sam dl i up rate na neograniceno

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Eo jos jean ownage sa Xin Zhao-om :)

6 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Kakva ownage s Vladom ovo sto sam jednom umro je bilo u 5vs1 i to oborio sam 4 prije nego sam pao, Souleater na 20 stackova i temo padne od dva Q hahaha

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Kakav epic 3v3 fajt sad bio ^^ igrao sam solo, dobio 2 francuza. U mojoj ekipi Irelia (ja), Singed i Fiddles. Kod njih Urgot, Teemo i Yi. Više od 1h trajao meč, stalno neki backdoorovi Yi-a il mene. Predobro, na kraju smo pobjedili tako sto je Fiddles na njihovom spawnu zabavljo Urgota i Timota, a ja sam zdero glavnu ^^

Music is my life :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Shadyman kaže...

Eo jos jean ownage sa Xin Zhao-om :)

hahahaha ludnica

" Nad izdahnulim pogonima termomehanike i etanola vrane šestare epitaf" \Mundus Vult Decipi!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice