Mislim da mi je ovo jedna od najboljih partija ^^
hani tek si poceo lako je na pocetku tako ownat vidi na 30 lvlu kako je ^^
heh, znam, al ne vjerujem da cu ja ikad stic do 30 lvl :P
Mislim da mi je ovo jedna od najboljih partija ^^
hani tek si poceo lako je na pocetku tako ownat vidi na 30 lvlu kako je ^^
heh, znam, al ne vjerujem da cu ja ikad stic do 30 lvl :P
Stvarno dobar build devil hvala ti i evo jedan ss sa pantheonom
Zašto nemaš nijedan iteem za attact speed?
Sto ce ti speed ako nemas dmg :S
vidio sam ashe s brutalnim speedom a dmg joj 70 :S to ti je bezveze :S
Ima li jos kakvo misljenje o nasusu i za sta je dobar.Hvala
Ja sam vidio puno Nasusa sa buildom za DPS, i bili dosta dobri, takoder neki sa AP buildima, bili solidni, par tenkova također, al te rijetko.
Tak da neznam, meni ne pase, ne mogu nis napravit s njim.
Ja vecinom igram sa Malphiteom i Nunu. Nunu mi je prezakon sa ap buildom. A s malphite je opcenito zakon tank, ne zanimaju me previse dps champi.
Ja sam vidio puno Nasusa sa buildom za DPS, i bili dosta dobri, takoder neki sa AP buildima, bili solidni, par tenkova također, al te rijetko.
Tak da neznam, meni ne pase, ne mogu nis napravit s njim.
Ja vecinom igram sa Malphiteom i Nunu. Nunu mi je prezakon sa ap buildom. A s malphite je opcenito zakon tank, ne zanimaju me previse dps champi.
a jesi probao galia i kakav ti je
pulsar sta je ono bilo
je*ote bog krvavi vise i ova igra!!
hebeni riot nezna za najbitnije bugove, tipa KAD JA UPALIM JE*ENI CLEANSE dok sam exaustan on mi opet missa 3 puta. Koji k*rac.
Jeli mogu ikako namistit da mi twisted fate uvik baca onu crvenu kartu
Crvena je za slowat a ostale za k*rac
hebeni riot nezna za najbitnije bugove, tipa KAD JA UPALIM JE*ENI CLEANSE dok sam exaustan on mi opet missa 3 puta. Koji k*rac.
Zato sto ti nigdje NEPISE da Cleanse mrda Exshaust, samo ti makne slow efekat da mozes utec ti i dalje missas, citaj opis spella, stun/snare/blind/slow nista nepise da mice summoner's spell. . .
Zna neko koji ce champi biti free ovaj tjedan?
Tek skuzio da jos nisam probao olafa.
Hari, igrao sam par puta sa galliom, al nije tak jako dobar da bi potrosio 6300 IP na njega. Mislim da je to previse.
Uopće heroji od 6300IP nisu nešto. Swain se igra par dana nakon izlaska kao i svaki drugi heroj, a di je sad?
Dobri su jedino Miss Fortune, Malzahar, Twitch
Corki, Blitzcrank, Swian, Galio jedva se mogu i vidjet u igri
Zato sto ti nigdje NEPISE da Cleanse mrda Exshaust, samo ti makne slow efekat da mozes utec ti i dalje missas, citaj opis spella, stun/snare/blind/slow nista nepise da mice summoner's spell. . .
Procitaj sta pise.. pise da mice blind a to je koliko ja znam ono sta exaust napravi. pa ajd ti meni to objasni
Cleanse nemože poništit drugi Summoner Spell poput Ignite ili Exhaust.
Procitaj sta pise.. pise da mice blind a to je koliko ja znam ono sta exaust napravi. pa ajd ti meni to objasni
Daj googlaj malo,nemoj whine-at po cijelom je*benom forumu!
Uopće heroji od 6300IP nisu nešto. Swain se igra par dana nakon izlaska kao i svaki drugi heroj, a di je sad?
Dobri su jedino Miss Fortune, Malzahar, Twitch
Corki, Blitzcrank, Swian, Galio jedva se mogu i vidjet u igri
za sve fanove malzahara preporucijem ovaj skin
http://leaguecraft.com/skins/2404-hobgoblin-malzahar-green-particles.xhtml
i ovaj
http://leaguecraft.com/skins/1879-excise-bloodfire-malzahar-particles.xhtml
Sry, mislio sam da podrazumijeva bilo kakav blind.. sad mi je beskoristan :D
NIsam ga nikad koristio ,nit cu ga koristit ikad.Ghost,Flash,Exaust,Ignite i to je to sta koristim,eventualno teleport.
Ja ga koristim s Mundom uz Ex, ionako mi nemoze pobjec niko radi ulty speed boosta i cleaver slow-a, a kad vas krenu HC CC-at jer ste carry prvi na linij kliknes mrdnes prvi stun/snare/blind i jos sve ostalo prodje dok trepnes, odlican spell.
da ga ja nisam hvalio mozda ga nebi uzeo :D
Svi vi koji filozofirate oko Exhausta, ovo je trenutno bug, jer Cleanse ne može očistiti invazivne spellove poput Ignite-a, ali Exhaust mora maknuti, prije je mogao i sad mora, ali je poslije zadnjeg patcha nastao taj bug. Svugdje se netko žali, ali jbg zasad nema pomoći...
Ljudi ajde oce li iko igrati dojadilo igrati sa ovima idiotima na netu zbog njih imam pun k izgubljenih partija.Ime mi je:scarface797,lvl 21.
Ljudi ajde oce li iko igrati dojadilo igrati sa ovima idiotima na netu zbog njih imam pun k izgubljenih partija.Ime mi je:scarface797,lvl 21.
EU ili US ?
Eu sam :)
Svi koji me dodaju mogu li samo reci nick da napravim poseban folder.Hvala
Evo jedna odigrana sa scarfaceom i madmanom :D
A ja sam tu napravio teski fail izvciro me hebeni twitch.^^
Evo jedna odigrana sa scarfaceom i madmanom :D
A ja sam tu napravio teski fail izvciro me hebeni twitch.^^
evo nick haris771 poslao sam ti friend request
Ok baciti cemo veceras koju.:)
Ako netko igra sa Malzaharaom,ak nije problem da kaze koji build koristi i kako igra s njim jer mene uvijek ili ubiju ili ja failam sa Q spellom..(ulti znam koristit, W pa ulti.