League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.367.552
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
hari85 kaže...
Aliser kaže...

Mislim da mi je ovo jedna od najboljih partija ^^

hani tek si poceo lako je na pocetku tako ownat vidi na 30 lvlu kako je ^^

heh, znam, al ne vjerujem da cu ja ikad stic do 30 lvl :P

18 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...
scarface797 kaže...

Stvarno dobar build devil hvala ti i evo jedan ss sa pantheonom

Zašto nemaš nijedan iteem za attact speed?

Sto ce ti speed ako nemas dmg :S

vidio sam ashe s brutalnim speedom a dmg joj 70 :S to ti je bezveze :S

Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ima li jos kakvo misljenje o nasusu i za sta je dobar.Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Ja sam vidio puno Nasusa sa buildom za DPS, i bili dosta dobri, takoder neki sa AP buildima, bili solidni, par tenkova također, al te rijetko. 

Tak da neznam, meni ne pase, ne mogu nis napravit s njim. 

Ja vecinom igram sa Malphiteom i Nunu. Nunu mi je prezakon sa ap buildom. A s malphite je opcenito zakon tank, ne zanimaju me previse dps champi.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma

0 0 hvala 0
16 godina
tommy2103 kaže...

Ja sam vidio puno Nasusa sa buildom za DPS, i bili dosta dobri, takoder neki sa AP buildima, bili solidni, par tenkova također, al te rijetko. 

Tak da neznam, meni ne pase, ne mogu nis napravit s njim. 

Ja vecinom igram sa Malphiteom i Nunu. Nunu mi je prezakon sa ap buildom. A s malphite je opcenito zakon tank, ne zanimaju me previse dps champi.

a jesi probao galia i kakav ti je

pulsar sta je ono bilo

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.10.2010 11:56 (hari85).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

je*ote bog krvavi vise i ova igra!!

hebeni riot nezna za najbitnije bugove, tipa KAD JA UPALIM JE*ENI CLEANSE dok sam exaustan on mi opet missa 3 puta. Koji k*rac. 

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jeli mogu ikako namistit da mi twisted fate uvik baca onu crvenu kartu

Crvena je za slowat a ostale za k*rac

18 godina
puls4R kaže...

hebeni riot nezna za najbitnije bugove, tipa KAD JA UPALIM JE*ENI CLEANSE dok sam exaustan on mi opet missa 3 puta. Koji k*rac. 

Zato sto ti nigdje NEPISE da Cleanse mrda Exshaust, samo ti makne slow efekat da mozes utec ti i dalje missas, citaj opis spella, stun/snare/blind/slow nista nepise da mice summoner's spell. . .

Dumb ppl rush smart ppl camp.
18 godina
League Of Legends

Zna neko koji ce champi biti free ovaj tjedan? 

Tek skuzio da jos nisam probao olafa.

Hari, igrao sam par puta sa galliom, al nije tak jako dobar da bi potrosio 6300 IP na njega. Mislim da je to previse.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Uopće heroji od 6300IP nisu nešto. Swain se igra par dana nakon izlaska kao i svaki drugi heroj, a di je sad?

Dobri su jedino Miss Fortune, Malzahar, Twitch

Corki, Blitzcrank, Swian, Galio jedva se mogu i vidjet u igri

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.10.2010 16:10 (Cerina15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
puls4R kaže...

Zato sto ti nigdje NEPISE da Cleanse mrda Exshaust, samo ti makne slow efekat da mozes utec ti i dalje missas, citaj opis spella, stun/snare/blind/slow nista nepise da mice summoner's spell. . .

Procitaj sta pise.. pise da mice blind a to je koliko ja znam ono sta exaust napravi. pa ajd ti meni to objasni

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.10.2010 16:23 (puls4R).
17 godina
protjeran
League Of Legends

Cleanse nemože poništit drugi Summoner Spell poput Ignite ili Exhaust.

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
puls4R kaže...
D3ViL kaže...
puls4R kaže...

Procitaj sta pise.. pise da mice blind a to je koliko ja znam ono sta exaust napravi. pa ajd ti meni to objasni

Daj googlaj malo,nemoj whine-at po cijelom je*benom forumu!

http://eu.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=57748

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
16 godina
Cerina15 kaže...

Uopće heroji od 6300IP nisu nešto. Swain se igra par dana nakon izlaska kao i svaki drugi heroj, a di je sad?

Dobri su jedino Miss Fortune, Malzahar, Twitch

Corki, Blitzcrank, Swian, Galio jedva se mogu i vidjet u igri

za sve fanove malzahara preporucijem ovaj skin

http://leaguecraft.com/skins/2404-hobgoblin-malzahar-green-particles.xhtml

i ovaj

http://leaguecraft.com/skins/1879-excise-bloodfire-malzahar-particles.xhtml

16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
puls4R kaže...
D3ViL kaže...
puls4R kaže...

Sry, mislio sam da podrazumijeva bilo kakav blind.. sad mi je beskoristan :D

16 godina
neaktivan
puls4R kaže...

NIsam ga nikad koristio ,nit cu ga koristit ikad.Ghost,Flash,Exaust,Ignite i to je to sta koristim,eventualno teleport.

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
18 godina
League Of Legends

Ja ga koristim s Mundom uz Ex, ionako mi nemoze pobjec niko radi ulty speed boosta i cleaver slow-a, a kad vas krenu HC CC-at jer ste carry prvi na linij kliknes mrdnes prvi stun/snare/blind i jos sve ostalo prodje dok trepnes, odlican spell.

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kupio malza i skin na snizenju od 75%

Mogu samo rec da sam odusevljen kako je dobar.. em je odlican farmer na pocetku, em ima heben ap ratio a pogotovo na ultiju i prekoristan u team fightovima.. Ulti na carrya, q skill na sta je vise moguce protivnika da ih silenca i aoe skill koji unisti tenkove..
Imam dps rune nazalost, al 3 hp quinta mu koriste u early gameu. Cd na ultiju je nizak na zadnjem lvl-u, a kad stignem do 6 lvla samo gankam, stackam mejai i vracam se u lane kad je potrebo
16 godina
puls4R kaže...
kupio malza i skin na snizenju od 75%

Mogu samo rec da sam odusevljen kako je dobar.. em je odlican farmer na pocetku, em ima heben ap ratio a pogotovo na ultiju i prekoristan u team fightovima.. Ulti na carrya, q skill na sta je vise moguce protivnika da ih silenca i aoe skill koji unisti tenkove..
Imam dps rune nazalost, al 3 hp quinta mu koriste u early gameu. Cd na ultiju je nizak na zadnjem lvl-u, a kad stignem do 6 lvla samo gankam, stackam mejai i vracam se u lane kad je potrebo

da ga ja nisam hvalio mozda ga nebi uzeo :D

18 godina
puls4R kaže...
Fake_Alert kaže...
puls4R kaže...
D3ViL kaže...
puls4R kaže...

Svi vi koji filozofirate oko Exhausta, ovo je trenutno bug, jer Cleanse ne može očistiti invazivne spellove poput Ignite-a, ali Exhaust mora maknuti, prije je mogao i sad mora, ali je poslije zadnjeg patcha nastao taj bug. Svugdje se netko žali, ali jbg zasad nema pomoći...

BUG je IT biblija!
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ljudi ajde oce li iko igrati dojadilo igrati sa ovima idiotima na netu zbog njih imam pun k izgubljenih partija.Ime mi je:scarface797,lvl 21.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Ljudi ajde oce li iko igrati dojadilo igrati sa ovima idiotima na netu zbog njih imam pun k izgubljenih partija.Ime mi je:scarface797,lvl 21.

EU ili US ?

Music is my life :)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Eu sam :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Svi koji me dodaju mogu li samo reci nick da napravim poseban folder.Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo jedna odigrana sa scarfaceom i madmanom :D

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
puls4R kaže...

A ja sam tu napravio teski fail izvciro me hebeni twitch.^^

16 godina
scarface797 kaže...
puls4R kaže...

A ja sam tu napravio teski fail izvciro me hebeni twitch.^^

evo nick haris771 poslao sam ti friend request
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ok baciti cemo veceras koju.:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Eo jedna ranked sa malzom.. stackao sam mejai, al bio bi i jos bolji score da top (trynda i malph) nisu imali score 0-7 u prvih 10-15 min..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ako netko igra sa Malzaharaom,ak nije problem da kaze koji build koristi i kako igra s njim jer mene uvijek ili ubiju ili ja failam sa Q spellom..(ulti znam koristit, W pa ulti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice