League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.370.099
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
fighterZu kaže...

vidio sam igru na slikama, i videu i moram priznati da nije losa, zanima me koliko zauzima download i koja se verzija igra (mislim na: europska ili američka)

Americka-Veci ping

EU-Manji ping. Ovisi di zivis,ti si u hrvatskoj(mozda)

500-600 MB setup + 500-600 patchevi

Patchevi ti se sami skidaju kada setup instaliras tak da nemas beda da ih trazis..

Problem kod installera je nekad kada skida  patch i kada je download na 99% onda sporo ko vrag ide,samo ga treba onda restartat(installer kada instaliras igru) i na normalu ce doc

Uzivaj.

PS: Reci dali ces US ili EU jer sam ja na US

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
16 godina
neaktivan
us ti je ugl stabilniji i dobije sve updateove cca dan prije eu servera. Al ping ce ti bit visok i igra ce bit traljava, kao da lagga ti je osjecaj. Preporucam eu, instalacija je oko 700 mb, patchevi oko 600.
18 godina
League Of Legends

Pa dobro što je sad ovo... ne mogu završit rundu, svaki put je moj tim duplo jači pa ovi bace Surrender. Smijeh

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
puls4R kaže...
us ti je ugl stabilniji i dobije sve updateove cca dan prije eu servera. Al ping ce ti bit visok i igra ce bit traljava, kao da lagga ti je osjecaj. Preporucam eu, instalacija je oko 700 mb, patchevi oko 600.

Pa i lagga,to jest ne lagga nego je latencija(ping) velik pa je odaziv od servera duzi,meni je 250 milisekundi. to je puno (ne tolko)

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
15 godina
neaktivan
League Of Legends

A ima li neke razlike izmedu us i eu servera.Meni ja na eu ping oko 40-50 ja mislim da je to dobar ping

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Quadra kill 1v4 sa garenom.. ah taj dps build :p

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Bi mi neko mogo dati dobar build za pantheona.Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Neke buce, po mogucnosti anti cc, 2 bloodthirstera, inf. edge, sword of the occult i 1 hp item, mozes banshee's veil ako su casteri u protivnickom timu.

Uglavnom pun k dmg-a jer je on nuker..

18 godina
scarface797 kaže...

Greather Quintessence of Desolation x3

Greather Mark of Desolation x9

Greather Seal of Malice x9

Greather Glyph of Malice x9

----------------------------------

Doran's Bladex2
Boots of Swiftness
B.F Swordx3
Blodthirsterx2
Phantom Dancer
Infinty Edgex1

----------------------------------

Ovo zadnje dvoje sumnjam da ces i narpavit jer ce vejrovatno surrenderat. Sword of Ocult ti nikako ne preporucujem jer onda moras od lvl 3 kostantno ownat i ubijat assistat a ostat ziv da bi zadrzao stackove uvjek kupuj x3 B.F.Sworda jer ces dobit s njima 150AD i neces brinuti o stackovima i glupsotima tek tad se baci na pravljenje thirstera etc, s armor pen i crit chance runama spear shot ce radit takav harras da ce im bit muka a dva Doran's Blade ce te drzat u lane jako dugo najbolje do lvl 6.

Grand Skyfall UVJEK koristi sa svog spawn pointa jer ce tada bit mana free past ces na lika sa 100% mane i sumnjam da ce prezivjet, tank itemi ti netrebaju jer si burst DPS igraj pametno i biraj targete. Pant je doslovno QWEQ skill heroj i bit ce ti jako zabavan.

Za summoner's spell uzmi si Clarity i Exshaust Pant je jako zahtjevan za manu pogotovo ako ces harrasat da ne bacas G na mana item Clarity ce ti doc ko bu*ali samar a Ex nemoram ni objasnjavat.

Nadam se da sam pomogo i sretno!

Dumb ppl rush smart ppl camp.
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Nakon dosta buildova i guideova isprobanih, mislim da sam sastavio odlican build za garena. Build ga cini tenkom i vrlo izdrzljivim a u isto vrijeme mu daje odlican dmg. i crit. chance.

Njegov E skill ovisi o dmg-u a bonus dobija iz crit. chancea, dok mu Q skill ovisi iskljucivo o dmg-u.

Rune:

9 x Greater Mark of Malice - 0,93% crit. chance - Ukupno 8,37% crit. chance

9 x Greater Seal of Malice - 0,42% crit. chance - Ukupno 3,78% crit. chance

9 x Greater Glyph of Focus - 0,65% cooldowns - Ukupno 5,85% CDR

3 x Greater Quintessence of Fortitude - 32,4 HP - Ukupno 97 HP-a (Umjesto ovih mogu nove haloween HP rune, svaka 30 HP-a)

Build:

Boots of Swiftness (ili Mercury's Treads, zavisi jel imaju puno cc-a u timu)

Warmog's Armor (otkad je buffan stvarno je koristan, a i jeftiniji nego prije) 

Sunfire Cape

Atma's Impaler

Spirit Visage

Sunfire Cape

Ovaj build daje Garenu tocno ono sto treba - Puno healtha, ogromnu kolicinu armora i veliku kolicini magic resista. Atma's Impaler je odlican item za njega jer daje 18% crit. chance (automatski E skill radi puno vise dmg-a), 45 armora i pasiv - 2% healtha je pretvoreno u damage.

Warmog's uzimam prvi kako bi napunio bonuse i potpuno iskoristio Atma's. Ako se bacite na racunanje koliko healtha cete imat, ispast ce ovako:

920+450 (bonus od Warmogsa)+450+200+450+2183 (Garenov HP na 18 lvl-u)+97 (Rune) = 4750

Znaci imat cete 4750 HP-a, ogromnu kolicinu armora i poprilicno dovoljnu kolicinu magic resista (cemu pomaze garenov W pasiv)

Bonus damage od atma's je 95 dmg-a.

Znaci sve u svemu imat cete 30% crit. chance sa runama, 210 dmg-a ako u masteries postavite 21-9-0 (Znaci offense standardno popunite sve, a defense popunite dodge.) i 4750 hp-a.

Zar vam treba ista vise? :D

Eto, slobodno komentirajte, vecinu vremena necete uspjet dovrsit build iako nije skup. Preporucam da na 1-6 lvl-u budete agresivni jer je garena stvarno tesko ubit.

Skill order koji ja uglavnom pratim je R>E>Q=W. Znaci ulti ofc. standardan, E skill mu je glavni izvor dmg-a - Opcepoznat kao Merry-go-round killer :D

Svaki savjeti dobrodosli :D

P.S. Umjesto 1 Sunfire-a mozete uzet Randuins ili Thornmail.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Nedavno sam kupio Teemo-a. Jak je i sve to, ali cini mi se da bi mogao biti i jaci. Onaj reccomended build je nekeo los. Ima li netko neki Ability Power build?

MSN - mr.mister32@hotmail.com

0 0 hvala 0
16 godina
yure32 kaže...

Nedavno sam kupio Teemo-a. Jak je i sve to, ali cini mi se da bi mogao biti i jaci. Onaj reccomended build je nekeo los. Ima li netko neki Ability Power build?

kakvi vec sada radi prevelik damage

EDIT :HOCE KO IGRAT

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.10.2010 17:45 (hari85).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Stvarno dobar build devil hvala ti i evo jedan ss sa pantheonom

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Zašto nemaš nijedan iteem za attact speed?

16 godina
protjeran
Cerina15 kaže...
scarface797 kaže...

zato sta mu netreba

jao kak mrzim likove koji buildaju iteme za as

xDDD
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.10.2010 19:38 (danfa123).
17 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...
scarface797 kaže...

Ponavljam po tko zna koji put... Pantheon je mage koji se igra sa AD itemima.

P.S. Evo i osmi poraz u nizu za mog brata.... a za mene sedmi. Izgubio sa 18/6/20 skorom,a moj brat je imo 8/5/31 ( ja Ashe,a on Morde )

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252
15 godina
neaktivan
League Of Legends

A nisam kupovo ni jedan za as zato sto mi se cini vako dobro a i treba onda bas dobro partija potrajati da bi skupio a da sam imo para poslije infinyt edga bi iso na phantom dancer.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

A nisam kupovo ni jedan za as zato sto mi se cini vako dobro a i treba onda bas dobro partija potrajati da bi skupio a da sam imo para poslije infinyt edga bi iso na phantom dancer.

Nema ni potrebe. Pantheon je burst damage champ, a može se reći i caster (ap). Nema potrebe za as jer samo siluješ qwe ability ako ih to ne skine, onda ce ih jos max 1-2 udarca. Vidio sam i Pantheone sa Guinsoo rageblade i lich baneovima koji su ownali.

Music is my life :)
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Najbolje je igrati na Ad,znači stackati bloodthirstere i možda jedan IE. PD i nije neki item za Pantha. Guinsoo je za njega jako koristan zbog ArP-a i zbog activea s kojim turreti nestaju u trenu.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ma pravi panth je onaj koji je na midu.. Prvo kupis mana regen item, spojis u chalice of harmony. Iza toga stackaj sword of the occult (ako te ide, a na midu ce te vjerojatno ic) uzmes boots of swiftness i samo stackas iza toga bloodthirstere, mozes i 1 black cleaver za armor. pen.

Ja sam soloao barona sa panthom, imas 3 bloodthirstera i 15-20 stackova sword of the occulta i sa e skillom odneses tenku 3/4 hp-a..

0 0 hvala 0
18 godina
puls4R kaže...

Ma pravi panth je onaj koji je na midu.. Prvo kupis mana regen item, spojis u chalice of harmony. Iza toga stackaj sword of the occult (ako te ide, a na midu ce te vjerojatno ic) uzmes boots of swiftness i samo stackas iza toga bloodthirstere, mozes i 1 black cleaver za armor. pen.

Ja sam soloao barona sa panthom, imas 3 bloodthirstera i 15-20 stackova sword of the occulta i sa e skillom odneses tenku 3/4 hp-a..

E vidis to je to, i ja sam ga igrao na taktiku "ako me ide" pa nekad i neide pa se izgube stackovi pa sam si napravio onaj build kako meni godi da nisam ogranicen nicim. Moze se modat naravno ali Sword of Ocult bar meni u 99% slucajeva nije vrjedan truda. I uopste se neslazem da je Pantheon za mid, naprotiv odlican je burst support stun je prekoristan u lane i cesto se u kombinacij s ex moze dominirat dva protivnika zajedno s partnerom, ima boljih likova za mid od njega. ., al opet i to je stvar ukusa i stila igre.

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.10.2010 21:02 (D3ViL).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Mogu rec da nisam loš s obzirom da mi je ovo tek druga partija normal game-a  Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.10.2010 21:12 (Aliser).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ma pantheon je zakon stvarno je super,nego imam pitanje sta mislite o nasusu kakv je i jel dobar kao tenk.

Edit:I kakav je to item Guinsoo i gdje se moze naci.I koji je item PD nisam bas najbolje upoznat u kratice.Hvala

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.10.2010 21:52 (scarface797).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Ma pantheon je zakon stvarno je super,nego imam pitanje sta mislite o nasusu kakv je i jel dobar kao tenk.

Edit:I kakav je to item Guinsoo i gdje se moze naci.I koji je item PD nisam bas najbolje upoznat u kratice.Hvala

Nasus po meni nije koristan tenk.. ako vec imas para uzmi amumu-a ili rammusa, puno su korisniji. Sumnjam da za Galia imas, al ako skupis on je po meni najkorisniji tenk u igri..

Guinsoo's Rageblade ti daje ad, ap i svakim udarcem ti se povecava ap i att. speed, stacka se 8 puta. Phantom Dancer ti je PD. To pitas za Jaxa?

Ako jesi onda su ta 2 itema must-have za njega, jos kupi buce za dodge i armor i bloodthirster..

16 godina
League Of Legends

aa koga cu olafa ili chogatha ili malphiteaa  ili skupit za galia :S glasujte :D 

da vidim koga da uzmem po vasem izboru

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Hm, olaf ti je dps-tank hybrid.. odlican heroj, ima jedan od najboljih antitank skillova, to mu je E skill koji ima 3 sec cooldown, a na 5 lvl-u cini mi se da deala 350-400 true damage-a protivniku i oko 100 sebi.

Ako zelis totalno tenkat, olaf i nije bas najbolji izbor, vise je efektivan kao dps heroj kojeg je jako tesko ubit jer ima dosta hp-a, naravno ako kupis 1-2 itema..

0 0 hvala 0
16 godina
puls4R kaže...

Hm, olaf ti je dps-tank hybrid.. odlican heroj, ima jedan od najboljih antitank skillova, to mu je E skill koji ima 3 sec cooldown, a na 5 lvl-u cini mi se da deala 350-400 true damage-a protivniku i oko 100 sebi.

Ako zelis totalno tenkat, olaf i nije bas najbolji izbor, vise je efektivan kao dps heroj kojeg je jako tesko ubit jer ima dosta hp-a, naravno ako kupis 1-2 itema..

ne planiram tankat ali trazim ko je najjzabavniji za igrat 

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovo sto sam sada sa Lux-om odigrao je najbolja runda ikad i najduza... Napokon sam svoj rekord na AP-u presao,1300 AP-a (bez bootsa) a 1030 sa Bootsima! Najvise sta mogu dobiti! Cisti pwnage..Izgubili smo jer smo bili kraci na inhibitorima pa znate i sami da kad nema turreta koji brane inhib odmah mozes brojat defeat samo je pitanje vremena kada i koliko mozemo drzat dugo.

Slike sa battlefield-a Cool

Ponosim se LUX-om! Osmijeh

Build

4x Archangel Stuff

Boots of Swifness(pitate se zasto? Zato sto je onda brz champ pa moze harrasat sa spellovima)

Zhynas ring (kak vec)

Cilj: Samo stackat manu (uz archangel dobije te Tear of godness i to je prvo sta trebate kod luxa uzet da na stackate manu kasnije za archangel stuff! )

PS: Nazalost,nisam mogao uzeti baron da vidim koliko bi AP-a dobio(kada bi imao bootse) ..

EDIT: Sorry,na slikama se nevidi AP i ostalo pa evo linkovi pa si zoomirajte

http://screenshot.xfire.com/s/105919505-4.jpg

http://screenshot.xfire.com/s/105919480-4.jpg

http://screenshot.xfire.com/s/105919456-4.jpg

http://screenshot.xfire.com/s/105919438-4.jpg

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.10.2010 22:32 (Fake_Alert).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Mislim da mi je ovo jedna od najboljih partija ^^

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Aliser kaže...

Mislim da mi je ovo jedna od najboljih partija ^^

hani tek si poceo lako je na pocetku tako ownat vidi na 30 lvlu kako je ^^

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice