cijena?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
covjek zeli napuniti da ima cd r
sarkazam 
Nakon sumnje da je AD ez los,prevario sam se,10/0 na kraju s AD ezom,
good bye AP,hello AD ez,nego,u sljedecem patchu jos jedan nerf Q skilla,sa 110 na 100% <.<
Evo ga, maloprije sam odigrao ranked game jer mi je pun k... onih koji isprobavaju likove u normal game i zbog tih noobarskih kretena što feedaju izgubimo. Sad dođem u ranked i u mojem timu Alistar ima 0 - 9 - 5 i pokušava na AP, i onda mi kaže tip da namjerno to radi da nam upropasti ranked game, Twisted Fate gubi sredinu protiv Gangplanka i nije gankao ni jednom s ultijem. I kako da si ja sad pomognem? U normal gameu idioti i noobovi, a u rankedu još gori jer to rade namjerno.
Ja kad bi igra ranked s lvl.-om 20, moram invitat nekoga od lvl. 30?
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
Normal - pobjede i izgubljene se racunaju
Ranked - racunaju se pobjede i izgubljene na temelju cega mozes dobiti bodove, ako si pobjedio, ili izgubiti bodove ako si naravno izgubio
Za normal nespostoji nikakva ljestvica igrača, dok za ranked postoji...
na rankedu ima vise noobova nego na normal e i tu je dokaz da matchmaking nema bas veliku ulogu jer na rankedu su samo lvl 30 a pusiona su prema igracima u normal koji su manji lvl
Da li se na Practice dobivaju oni bodovi za kupovanje "heroja" i ostalog?
Da..LP se dobivaju ali jako malo...mislim oko 60.
Da..LP se dobivaju ali jako malo...mislim oko 60.
Tocnije 71 
brutalno novi champ samo 3150 ali range mu je prevelik
Bojao sam se da će biti 6300,ali ovo je jako dobro! Kupujem ga isti čas.
To sam i ja rekao kad sam gledao spotlight.... range na rakete mu je zaista veliki, a uz treći skill pogađa 100%..... ovo je kao Kog Mawov ulti, samo sa 100% šansom pogotka....
To sam i ja rekao kad sam gledao spotlight.... range na rakete mu je zaista veliki, a uz treći skill pogađa 100%..... ovo je kao Kog Mawov ulti, samo sa 100% šansom pogotka....
Prvi spell je prebrutalan,usporedio bi ga sa Mystic Shotom po snazi,a da ne govorim da je lakše s njime pogoditi kad je target lockan.
Nego,što mislite,kakav build bi mogao biti dobar za njega? Ja bi išao na Brutalizer,pa na guinsoo i hextech jer ima dosta dobre AP ratinge.
yey riote napu** se k**** -_-" igram sad na US serveru i vodimo i udzemo u team fight i ja ih sve tauntam s galiom ostatak ekipe ih sve masakrira i odjednom bum izbaci iz igre sve nas... i ovi se vrate brze nego mi zeznu nam turret i opet baaam server se srusi -_-" i onda opet kreten nunu ide sam i gankaju ga njih pet pa onda cho ode u take akcije i ode igra u k**** izgubim s skorom 18/5/15 il tak nes slicno nisam siguran za assistove :D i sto sad rec -_-" raaawr
yey riote napu** se k**** -_-" igram sad na US serveru i vodimo i udzemo u team fight i ja ih sve tauntam s galiom ostatak ekipe ih sve masakrira i odjednom bum izbaci iz igre sve nas... i ovi se vrate brze nego mi zeznu nam turret i opet baaam server se srusi -_-" i onda opet kreten nunu ide sam i gankaju ga njih pet pa onda cho ode u take akcije i ode igra u k**** izgubim s skorom 18/5/15 il tak nes slicno nisam siguran za assistove :D i sto sad rec -_-" raaawr
Tebi je to prvi put da izgubis s takvim skorom?
Meni je tak skoro stalno 
Jel ga se moze kupit? meni ga na EU serveru jos nema..
3150?Amen!
jel zna neko koja je kazna ako dodgam normal game?
meni je tako stalno xDD
samo nekad 1 lose vise manje
Poceo je update ...
RIP Heimer i Shaco
Poceo je update ...
RIP Heimer i Shaco
Nažalost za Shaco-a koji uopće nije bio prejak, dok je Galio previše otporan i njega je trebalo smanjiti....
Da Galia i Kennena su pojacali, drago mi je za Heimera, sa Shacom nisam nikad imao problema tako da mi je svejedno za njega.
Ali vazno je da su oni opet nerfali Ezreala nije dosta sto su ga vec jednom upropastili.
EE, jučer sam skoro izbrisao LoL i poslao sve kvragu, imao sam 6 runda izgubljenih za redom, ne mozes vjerovat koju srecu imam, ama bas svaki put noobi, pa neki ostanu bez veze, quiteri, neki otidu afk, vodili smo jednu 40:18, strgali sve turrete, i onda naš Yi otide afk, keenan izgubi vezu na par minuta i izgubimo jer nismo 3 se mogli obraniti od 5, a ja imam score 16/5/14, pa poslije opet u drugoj rundi dobijemo nooba Udyr koji krepa 10 puta u 3 minute, apsolutno nista koristi. Jooj, konacno jednu pobijedio sto je trajala 65 minuta.