League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.404.505
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja sam u igri CroBrunoNamigiva

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

IGN mi je Jebivjetar pa ako hocete i ja sam za te akcije lvl mi je 23. Ashe, anni, shako i jax su moji heroji eventualno alistar s kojima sam dobar

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.8.2010 13:33 (Gajotres).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

username: weirdek

ajd dodajte pa cemo bar jednom dnevno bacit 5v5, a ako se vama 20+ lvl bude dalo mozemo i ranked :D

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: League Of Legends

ja sam CroDino 30lvl...za sve da sta cete izmislit

16 godina
protjeran
League Of Legends

eu ili us

btw ja sam zamijenio eu acc lvl 27 za cod 4 aorg cd key

xDDD

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
danfa123 kaže...

eu ili us

btw ja sam zamijenio eu acc lvl 27 za cod 4 aorg cd key

Ahahah brutalno xD 

Moj acc trenutno vrijedi 25 E u skinovima i herojima xD 

btw nick 

KeiichiAssassin

Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.8.2010 19:31 (Keiichi).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

ja kupio shaca ok je lik, ali sam imao noob team, ash o-8 i veigar 0-8

BC2 nick: herro Ray ||| XFIRE; mypet ||| STEAM user: has_mesar
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
null kaže...

cuo sam da je shaco opak, ja imam 3300 bodova i nemam pojma sta da kupim brio sam xina il olaf-a uzet al me i shaco privlaci nekako =/ stvarno neznam sta uzet

"For me, magic is dead, I am the Illuzionist!"
16 godina
protjeran
League Of Legends

nemoj nikog

xDDD

0 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Shaco nije lag za igrat, slab je u pocetku igre i nemoze puno napraviti kolko sam ja primijetio, mrzim pocinjati u paru sa njim u laneu.

Pogledaj jedne od onih jednostavnih i jeftinih. Dosta su dobri al su jeftiniji samo zato jer su laksi za igrat.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Igro sam i bio sam 25 lvl prije par mjeseci sam odustao......

0 0 hvala 0
18 godina
Ner0 kaže...
null kaže...

cuo sam da je shaco opak, ja imam 3300 bodova i nemam pojma sta da kupim brio sam xina il olaf-a uzet al me i shaco privlaci nekako =/ stvarno neznam sta uzet

Hahaha, i ja sam bio u dilemi između Olafa i Xina prije par dana pa sam kupio Shaco-a. Slažem se da dosta težak za igrati kao što je netko već rekao, ali ja imam 40% critical dmg runa pa mu prvi skill radi puno dmg-a, te je lakše ubijati tako.

BUG je IT biblija!
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Kako je Singed zakon, nemos ga ubit, truje nonstop, fling=<3! Sad daman sam odigra jednu prenapetu igru, imali smo feedera, izgubili 2 inhibitora, oni ubili nashora i mi dobili na kraju.

I ja sam za sta se tice igre sa forumasima. nick je Minko

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.8.2010 23:55 (minko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Sad bi se morali i dogovorit za neku rundu... Bar 3vs.3... Još ako nabavimo neki TS bi super bilo!Osmijeh

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Odigrali smo ja i jedan bugovac 2 partije. Prva bila fail opaki pošto smo igrali samo nas dvojca. Bili zajendo u lejnu a druga naša trojca su isto valjda zajeno igrali i kada je top lane krenuo gubiti, njih sva trojca quitali, ćak smo i dosta kilova napravili. U drugu partiju sam dovukao buraza, i  fucking šansu dobijemo još jednog hrvata. U svakom slučaju kod rezultata 40 : 11 bilo je očito da nam ne mogu ništa, tu sam i prestao gledati score. Doduše na midu su imali predefanzivnog lika i samim time su mi dopustili da prošetam do lejna gdje je fight i napravimo dernek. Ideja definitivno dobra za bug team

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Šef kaže...

Sad bi se morali i dogovorit za neku rundu... Bar 3vs.3... Još ako nabavimo neki TS bi super bilo!Osmijeh

imam ja kanal na jednom ts-u, i channal admin sam tako da nema nitko nemoze smetat :)

BC2 nick: herro Ray ||| XFIRE; mypet ||| STEAM user: has_mesar
16 godina
neaktivan
null kaže...
Šef kaže...

imam ja kanal na jednom ts-u, i channal admin sam tako da nema nitko nemoze smetat :)

Imam ja hrvatski TS3, nema lagga i ping je 15.. naravno nema nikog na njemu uglavnom :D

Kako je kolega reko 2 posta iznad, igrali smo 2v5 i cak se nismo lose drzali :D al match iza je bio stvarno dobar... sad sam uzeo ryze-a i neunistiv je, dignem mu ap na 450-500, health na 2700+ i nitko mu nista nemoze.. pogotovo u team fightu

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Ajmo onda! Danas u koliko sati? 13.30? 14.00?

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Ja igram sa  jednom ekipicom ljudi, igramo skupa Freelancera u MP pa se i na LoL sad.Najvise igram sa Garenom, pronasao odlican combo od upgradea, nabildam si critical strike tak da mi ulti zasijece 40,50 % healtha, a onaj whirlind da ne pricam, dok su 2,3 na kupu sa 30, 40 % health, ukljucim  decisive strike prije whirlinda i dobijem speed boost, sve 3 ih skrsim bez problema. Svida mi se likovi sto nemaju mane, a cooldown je jako mali.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.8.2010 10:10 (tommy2103).

0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Sory jucer mi iznedada uleti da moram napraviti nešto, ako si danas za poslje posla sam vjerojatno negdje oko u 6 kod kuće, a ako skupimo još ekipe da igramo pvai 5 vs 5, i mam i onako isntaliran ts2,ts3, vent, muble, skype, sve živo

0 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Ja sam za!

Dodajte me: Ferinus

Kakva runda sad... :(

Bolji smo cijelo vrijeme, bar za 10 imamo više killova, al teamwork = 0.  U 5v5 fightu 3 naših ostane i oni pushaju s malo hp-a sredinu a creepovi nam razvaljuju bazu dole i gore. I svaki put tako njih 2 pushaju mid i deru se svi na mid a creepovi nam u bazi, onda su nas jednostavno nadjačali, nafeedali se i pobijedili. :( A mogli smo dobit 5 puta.

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Dodajte me ako ce bit kakva partija samo mi s foruma

nick mi je : mamatisekurva 

* exec girlfriend.cfg * Loading...Loading...Loading has failed: there is no such file. * cl_righthand 1

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...
Keiichi kaže...
A da se skupimo nas 10 i odigramo 5vs5 practise :D il ovo sto je kolega predlozio :D

Glupo je practise

Dodajte me svi Cerina14

Pa jedino u practise mozemo nas 10 s foruma 5vs5 :P sve je isto jedino sto nes dobit IP koliki bi dobio inace :P

Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
17 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Cerina15 kaže...
Keiichi kaže...
A da se skupimo nas 10 i odigramo 5vs5 practise :D il ovo sto je kolega predlozio :D

Glupo je practise

Dodajte me svi Cerina14

Pa jedino u practise mozemo nas 10 s foruma 5vs5 :P sve je isto jedino sto nes dobit IP koliki bi dobio inace :P

Zašto ne normal? Ne ranked, ne practice nego normal

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Ajde, ja sad pravim jednu rundu, čekam vas da se skupiteOsmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
League Of Legends

Novi champ dolazi 8D LINK

***Dont mess with the best or die like the rest***
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
League Of Legends

za njega sam cuo jos prije tjedan dana

xDDD

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Šef kaže...
Keiichi kaže...
Cerina15 kaže...
Keiichi kaže...

Glupo je practise

Dodajte me svi Cerina14

Zašto ne normal? Ne ranked, ne practice nego normal

pa 5 nas s foruma moze igrat protiv nekih premade likova totalno nepoznatih...

al ono sto sam ja misliio 5 vs 5 i da svi budu s ovog foruma... jedni protiv drugih :D a ne protiv nekih random premade ljudi :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.8.2010 17:18 (Keiichi).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Problem je u tome šta nećemo skupit 10 ljudi

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Ja sam za,ali sam na US.

||People never change,they only change themselves from the outside,inside they are the same ||People love to hate
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice