Koju igru sljedece da odigram...

poruka: 38
|
čitano: 3.913
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
RE: Koju igru sljedece da odigram...
thuglife kaže...
giga kaže...
maXonja kaže...

A čuj, ja ti baš i nisam noviji igrač, igram se od 2. razreda osnovne, a sad sam na 3. godini faksa pa si računaj kolko dugo se igram :)

pa zato ti se i gadu nove igre jer ti je mozak izgorija još u šestoj godini

U 6. godini si predškolac.

Vjerujem da si htio reći u 8. no to bi isto bilo jako glupo.

pa mislin se štoje lik tija reć s otim koliko se on dugo igra u pjesku i štobi mi tribali iz tog zaključit eto i što drugo da mu čovik napiše recite vi meni

a da ne govorin kakve to veze ima s temon

I Jadantisi
17 godina
neaktivan
CreaToR kaže...

uskoro izlazi SAW(slagalica strave)...igra ce biti do jaja!

Da, no sumnjam da će biti RPG. Smijeh

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer. Quid latine dictum est altum viditur- Sve rečeno na Latinski zvuči pametno.
18 godina
neaktivan
maXonja kaže...
giga kaže...
maXonja kaže...

A čuj, ja ti baš i nisam noviji igrač, igram se od 2. razreda osnovne, a sad sam na 3. godini faksa pa si računaj kolko dugo se igram :)

pa zato ti se i gadu nove igre jer ti je mozak izgorija još u šestoj godini

Haha, tako se već dugo nisam nasmijao :))))

Ne, nije ništa izgorjelo, ne brini. Problem je u tome što današnje igre jednostavno nemaju ono što su nekad imale igre... Onu neku silu da me privuku da igram i igram. Maksimalno što mogu odigrati neku igru u komadu je oko sat vremena, više nemam volje. Ili je moguća jedna druga stvar, prestar sam za igranje igara :D

Gle ja isto dugo igram igre i igrao sam one stare wolfensteine i sve to i zato mi se igra sviđa ima onaj svoj štih što su imale i stare igre, a ovo danas šta izlazi to su smijurije od igara i ne vrijede pišljiva boba.

Potpis
17 godina
protjeran
CreaToR kaže...

ako ce bit ko film onda mene nece vidjet jer to bi trebalo bit strasno a nije 

sillent hill igre su strah di te u mozak prca a ne ovo di sam vidis krv i to je to

:D be happy i da treba delat
18 godina
neaktivan
Koju igru sljedece da odigram...

Pa SAW ni nije horror da bi te trebao ustrašit, već psihološki triler.

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
CreaToR kaže...

ako ce bit ko film onda mene nece vidjet jer to bi trebalo bit strasno a nije 

sillent hill igre su strah di te u mozak prca a ne ovo di sam vidis krv i to je to

To ovisi od želje samog igrača, ukoliko želiš nešto dubokoumno i psihičko naravno da češ uzeti SH, na ako želiš gledati ljude kako se koprcaju u lokvi vlastite krvi i vape za pomoći, uzet češ SAW, poenta ove igre opće nije da bude strašna, nego bolesna i krvava.

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer. Quid latine dictum est altum viditur- Sve rečeno na Latinski zvuči pametno.
17 godina
protjeran
hellraiser1110 kaže...

Pa SAW ni nije horror da bi te trebao ustrašit, već psihološki triler.

pa horor igram da me strah 

:D be happy i da treba delat
18 godina
neaktivan

Nakon dugo vremena . cca 2 godine poslije coda 4 tj njegovog mp-a ... Batman me uspio privuc da sjedim dulje od 5 minuta za igrom... igrao sam je cca 5 sati u komadu i odlicna mi je.. gameplay i radnja su mi prva liga...

Sve ostalo prije toga mi se nista ne svida i na Wolfenstein sam potrosio nekih cca 2 sata i cini mi se okey igra..

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice