Kako igrati WoW besplatno?

poruka: 41
|
čitano: 22.833
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Uostalom ko će plaćati 15 eura svaki mjesec ili kupovati game karticu kada postoje privatni serveri sa medium populacijom, bez bagova, laga i ostalih peripetija koje otežavaju igru. Ja sam kupio originalni WoW account misleći da je to nešto mnogo bolje od piratskog servera, ali sada se gorko kajem. Svi kažu original ima više ljudi, ima ali svi ti ljudi su pederi koji u dosta slučajeva (kad mi biva najpotrebnije) odbijaju group invite. Moj zaključak iz svega je da su blizzardi malo žešće gulikože koje hoće da izvuku zadnju paru iz džepa zaljubljenicima.

0 0 hvala 0
17 godina

ok, jos jedna wow tema, group inite zaboravite na privatnim i originalnim serverima prije lvl 70 tj 80 uskoro (kad dodje "yet another addon") jednostavno zato sto su svi questovi (na origigi serveru) prilagodjeni solo game-u, ima svega nekoliko group a i njih sam vrlo uspjesno rjesavao solo (do zadjneg addona tj. trenutnog zadnjeg, tamo terba pomoc, no i drugi ju trebaju i nude)

sto se tice privatnih servera ne morate ih zvati piratskima buduci je blizzard dao dozvolu i software za otvaranje istih i nema niceg ilegalnog u koristenju istih, sto se izmedju ostalog ocituj i u nelockanju ove teme

takodjer svi addonovi, iko nisu "sluzbeno podrzani i blizzard pere ruke od njih" nisu ilegalni,takodjer je blizzard dao software i dozvolu za izradu istih (potvrdjeno od strane blizzard admina u vrijeme kad sam igrao wow)

zaboravio sam URL, no postojala je stranica koja pretrazuje piratske servere i uredno za svakog oznacava koliko je ljudi trenutno i je li on ili offline te tip servera (pvp ili ne, rpg serveri mislim da ne postoje u privatnom sektoru)

e, sad, o privatnim serverima, tko zeli vidjet igru idealni su jer bitno olaksavaju gameplay, mahom nude express levelanje, hrpu golda, solo raidanje i slicno, tko zeli iskusiti real thing ili nesto blizu ima i takvih servera, no takima preporucam originalnu igru. tj. sto se tice rel thinga bolje nemojte jer guta ste dnevno nemilo i to svaki dan

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo i ja bi htio "malo" igrati WoW, znaci sad sam skinuo samo WoW Wrath of The Lich King i zadnji patch (3.3.0), da li mi treba i prvi WoW i Burning Crusade? I sta jos trebam napravit da bi igro na privatnim serverima moze mi netko pojasnit u 3-4 koraka.

Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.2.2010 11:42 (Fićo_CoD 5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kako igrati WoW besplatno?
Nema velike zabave na privatnim serverima...
[img]http://wiipowered.com/portal/dp-progress.php[/img]
16 godina
neaktivan

Dobro jel mi moze itko pomoc, i gdje moram napravit acc?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ljudi evo namjestio sam sve, igram na serveru glizzard.eu. E sad sta ja trebam radit da odem u svijet gdje su i ostali igraci, jer smo u ovom samo ja i zvijeri, i pleme ofc?? (Instalirao sam samo WoW Wrath of the Lich King koji zauzima 18.5 GB???)

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2010 9:55 (Fićo_CoD 5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

gledajte , ja sam igrao na privatnom severu ,  to nije TO ,jer u pravom WoW-u bitna je komunikacija između ljudi , tamo se stvaraju prave internetske obitelji , svaki dan na raidovima , litch king ... ja sam igrao  blizzlike i 80 instant , to je fora prvih par dana ,brzo dosadi jer nemate taj felling , ja sam tek kad je izašo kad su stavili trial , to je 10 najboljih dana u životu za gamera (ok ,pretjerao sam -.- ) , call of duty je previše isfuran , sa retardiranim ratovima i tim glupostima koje samo potiču brutalnost (WoW je da se razumijemo droga 21. stoljeća (;  ) kod mladih.  WoW je priča u kojoj sudjelujete , igra koju igrate... zato je ona tako popularna :)

Evo mojeg pitanja za wow :   http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/wow-kako-poceti-originalnom-serveru/56832.aspx

kolanovic

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

treba mi pomoc! instaliro sam wow preko CD-a al istekao mi je limit kad sam doso doo 20lvl.. i sada se nepuni xp zaa sljedecii  lvl.. dali se moze nadogratit besplatnom verzijom? ako moze molim vas da mi link  napisete.. hvaala

0 0 hvala 0
16 godina

forum nekako postaje populiran ljudima koji neznaju koristiti kompjutor osim install->next->next->finish i šat davn

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Kako igrati WoW besplatno?

neznam dal ti jtko rekao al odes na stranicu:
www.molten-wow.com
tamo napravis acc za forum (taj acc ti vrijedi i za igricu)
kada napravis acc imas dvije verzije (dva moguca nastavka wow-a za igrat) najnovija to je world of warcraft cataclysm
to ti je ujedno i predzadnji koji je izasao (ovaj zadnji nije stvarno nista posebno jako je slican ovome)
ugl. kada napravis acc trebas nac negde pod downloads na toj istoj stranici za skinut...
znaci na istoj stranici skines, kad skines netrebas instalirat (mislim al nisam siguran) samo se prijavis sa onim acc koji si prijavio na molten stranici i igras BESPLATNO.
ak bilo sta jos trebas samo me pitaj jer ja igram wow isto tako besplatno ;) {#}

13 godina
neaktivan
Re: Kako igrati WoW besplatno?

znam da je ova tema postavljena jako dugo al evo rjesenja

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice